Блъсках клавиатурата 2 месеца....... излиза ми надпис ,, невалидно име или парола ,,....Гася монитора , надписа продължава да стои, започнах да покривам монитора с покривката от масата за да не го гледам.....но всички знаем , че надписа е от долу.
На Лексотан съм 3 -та седмица, това не е живот, всеки който може и не ми помага, да знае , че е истински комунист.....
Блъсках клавиатурата 2 месеца....... излиза ми надпис ,, невалидно име или парола ,,....Гася монитора , надписа продължава да стои, започнах да покривам монитора с покривката от масата за да не го гледам.....но всички знаем , че надписа е от долу.
На Лексотан съм 3 -та седмица, това не е живот, всеки който може и не ми помага, да знае , че е истински комунист.....
Mukaveev
Софтуера е отчел - стъпил си с левия крак върху клавиатурата и си кихнал даже...
Сработила е антиковид защитата и те е блокирала в карантина.Опитай пак, но без да кихаш
Анонимен_Mukaveev_*
24/03/2021, 23:12
Mukaveev
Не ми се получава.... нещо ..... не е така.
Alexfield
24/03/2021, 23:26
Въвеждаш неправилна парола. използвай функцията "забравена парола" да ти прати нова на мейла. Пак ти отключих акаунта.
Mukaveev
25/03/2021, 01:20