Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не мога да си вляза в акаунта......
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Гост
Блъсках клавиатурата 2 месеца....... излиза ми надпис ,, невалидно име или парола ,,....Гася монитора , надписа продължава да стои, започнах да покривам монитора с покривката от масата за да не го гледам.....но всички знаем , че надписа е от долу.
На Лексотан съм 3 -та седмица, това не е живот, всеки който може и не ми помага, да знае , че е истински комунист.....
Гост
Цитат(Гост @ 23/03/2021, 22:16) <{POST_SNAPBACK}>
Блъсках клавиатурата 2 месеца....... излиза ми надпис ,, невалидно име или парола ,,....Гася монитора , надписа продължава да стои, започнах да покривам монитора с покривката от масата за да не го гледам.....но всички знаем , че надписа е от долу.
На Лексотан съм 3 -та седмица, това не е живот, всеки който може и не ми помага, да знае , че е истински комунист.....

Mukaveev
D-rA
Софтуера е отчел - стъпил си с левия крак върху клавиатурата и си кихнал даже...
Сработила е антиковид защитата и те е блокирала в карантина.Опитай пак, но без да кихаш sunbathing.gif
Анонимен_Mukaveev_*
Mukaveev
Не ми се получава.... нещо ..... не е така.
Alexfield
Въвеждаш неправилна парола. използвай функцията "забравена парола" да ти прати нова на мейла. Пак ти отключих акаунта.
Mukaveev
ЙЙЙЙЙййййй......... глей какво нещо са 50 -те лв. ...... щях да се блъскам с тия пароли още 1 месец....
groupwave.gif groupwave.gif groupwave.gif
Alexfield
Честито band.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.