Catpuccino
01/04/2021, 20:19
Какво ще се случи на 02.04. в 10.00 ч.
Ъ?
Ъ?
Този въпрос го пусни в темата за Нострадамус.
отворих темата ти точно в 10ч01 на 02/04
Бай Ганьо
02/04/2021, 11:40
Някъде нещо се е случило вече.
Другаде още не е.
Но ще се случи.
Ъ?
ъъъ, извинявай коте, ти говориш в бъдеще, а сега трябва да ти отговаряме в миналло време...

бъдеще в миналото :-)))време де
ъъъ, извинявай коте, ти говориш в бъдеще, а сега трябва да ти отговаряме в миналло време...

бъдеще в миналото :-)))време де
Отговорѝ в минало време. При мен например нещото се случи в 13:02. Вероятно въпрос на времева разлика точна настройка на часовника...
Потребител
02/04/2021, 23:19
... приличаме на идиоти, решили набързо да се научат да танцуват сиртаки ...
... 02.04 е петък ... за останалите смели хора - не знам :.) ...
приличаме на идиоти, решили набързо да се научат да танцуват сиртаки
Кой това и по какъв случай?
Потребител
03/04/2021, 00:18
Цитат
приличаме на идиоти, решили набързо да се научат да танцуват сиртаки
Кой това и по какъв случай?
... нека ви разкажа приказка /някои ги наричат коани/:
... седят си двама далайламисти, мълчат си ... по едно време единият пита:
- сега, разбра ли?
- не?! - отговорил другия ...
- е, това е добро начало ...
... смел човек сте вие!
Поздрави :.)
Catpuccino
03/04/2021, 00:50
Е така де, ама изпуснахте новините
Catpuccino
03/04/2021, 00:53
обявеното се случи на 1.04 ... не зная кой чу и колко разбра

чуваемостта е много
тежко повредена, а влюбеността в идиотизма е безмерна ... за територията говоря
Catpuccino
03/04/2021, 00:55
...забравих да ти кажа, че сиртаки не се учи бързо или бавно...учи се с любов...но НЕ за любов е темата
Потребител
03/04/2021, 01:45
... да преценяваш какъв ще е ответния удар според степента на оскърблението е развлечение за ситите и щастливите ...
... но! "кочина", "територия" ... нарочно натискаш копчетата! ...
Засрами се! :.)
... нека ви разкажа приказка /някои ги наричат коани/:
... седят си двама далайламисти, мълчат си ... по едно време единият пита:
- сега, разбра ли?
- не?! - отговорил другия ...
- е, това е добро начало ...
... смел човек сте вие!
Благодаря за точния отговора. Стана ясно, че смелост е основно качество, нужно за асимилиране на дзен-бидистки коани, асоциирани с идиоти, които се учели да танцуват сиртаки.
Catpuccino
03/04/2021, 12:51
...засрамено да попитам...лесничко е

защо големите опазиха омертата...
ново копче..нарочно
Потребител
06/04/2021, 07:52
... като говорим за копчета, да питам нещо - колко години са необходими? ... 30? 70? 110?
... в тази рамка - неопределен период от време ...
... искаш промяна? - спрете самоподдържащата се система! ... спрете да гласувате за Конрад Аденауер ... спрете да "избирате" ... или счупете рамката :.) ...
... да, DW ще изразят умерено огорчение ... може би дори ще им стане неприятно, докато ние си мислим, че все пак е трагедия, макар и от малък мащаб …
... сизифовско усилие ...
Catpuccino
07/04/2021, 19:18
Ще ти отговоря с
това ...
просто защото не съм умна

Болезнената истина ...
Потребител
08/04/2021, 01:04
Цитат
просто защото не съм умна

Болезнената истина ...
... какво беше сега това?!? ... състезание по самоунижение? ... азиатска ирония? ...
... просто виж парите - ХСС в ролята си на спонсор и гуру на ГЕРБ и финасирането на твоите ... дори още по-интересни в това отношение са републиканците ...
... като едни грижовни родители, DW нежно ни насочват към касите в Kaufland ...
... ама ти нарочно ги пишеш тези работи! ... за носа ме водиш ...
... в такъв случай ще позлобея малко :.)
След тоя резултат симпатизантите на "Демократична България" могат спокойно да спрат да блокират Орлов мост и отново да почнат да блокират откритите веган фюжън барове с леки разядки с чия и рукола и лайв пърформанси на Иво Димчев.
И да си крещят в лицата колко са якиии, копелееееееееееееееееееее.
Catpuccino
12/04/2021, 09:54
Нарочно се заяждаш

и нарочно не казваш кои са твоите ... извънземни ли са

...защото пишейки така ... започвам да си мисля, че си привърженик на Пет звезди

Нещата са по-простички според мен (както винаги)... да се спре мисленето в категорията „градска десница” и да си преместим главите от 20 в 21 век

Ъ?
Потребител
13/04/2021, 08:46
... просичко е да ... забеляза ли че в капитал няма нито ред за 60 годишнината от първия пилотиран полет в Космоса? ... за това пък ни усведомяват най-подробно за всяко спъване на Байдън ...
... 21-ви век? :.) ...
... но да се върнем на "моите" - понеже вотът за "моите" е отчасти непрестижен - дори името им не се споменава ... но, във вотът за "Демократична България" не присъства този елемент, нещо повече - хора, които гласуват за ДБ, афишират избора си ...
... агресивно, като веганите и притежателите на БМВ ...
... прости ми! - guilty pleasure :.) ...
Ми нормално. Хората се интересуват от клюки и приказки, а не от космонавтика и научности.... а вестниците се интересуват как да осигурят повечко очи за рекламите. Всичко си е точно.
Ама ти не губи надежда, щото има варианти туроператорите да почнат да записват за космически туризъм, и вестникарите пак ще изкарат Гагарин на първа страница. Нищо ново под слънцето.
Catpuccino
15/04/2021, 13:15
Ами аз пък нямам нищо против да съм агресивна

, не съм веган, но имам Mini

Валидно ли е за класацията ти, заядливецо прикрит
Никога не съм можела да си обясня защо като гласуваш за някого трябва да го държиш в тайна

Тази прословута тайна на вота, кому е необходима?
Знаеш ли...обясни моля на агресивните парвенюта
ЕксГорски
15/04/2021, 14:02
Никога не съм можела да си обясня защо като гласуваш за някого трябва да го държиш в тайна

Или си малка и наивна, или ...
Сега ще ти обЯсня :
за да гласуваш без страх, за когото наистина искаш.Ще ти разкажа нещо : едно време (по комунистическо) : Събота преди "изборите" (никакъв "ден за размишления") вечерта, квартално ОФ "предизборно" събрание, водещият представя кандидата :
Ето другарят, когото ... утре ще изберем! На другия ден, неделя - "изборен ден": звъни се в 11 часа, ОФ отговорникът :
- Защо още не сте отишли да гласувате!
- Ама нали гласуването е до 18 часа (примерно)?
- Да, ама ние сме в социалистическо съревнование, коя секция първа ще достигне 100% гласували. Трябва преди 12 часа да гласувате и после - народни веселия, хорА, музика ... - специалитет на ком-"изборите"!
В изборната секция има "тъмна стаичка", но
никой не влиза в нея :
нямам какво да крия, гласувам явно за ... "назначения" другар, иначе не се знае какви вражески действия ще правя в "тъмната стаичка"!
Ами аз пък нямам нищо против да съм агресивна

, не съм веган, но имам Mini

Валидно ли е за класацията ти, заядливецо прикрит

Може ли аз да отговоря? С дълбокомъдрения стил на колегата, за когото ти неотдавна обяви, че само той те разбирал:

... жабите са земноводни... така пише в учебника по биология ...
... според Лао Дзъ, ако не знаеш накъде си тръгнал, пристигаш някъде другаде ...
... днес е облачно, но не вали ...
Бай Ганьо
15/04/2021, 19:02
- Да, ама ние сме в социалистическо съревнование, коя секция първа ще достигне 100% гласували.
-Kaк върви гласуването?
-Много добре! 100% гласуваха и още идат!
Потребител
16/04/2021, 10:10
Когато не знаете къде се слага запетая ... слагайте многоточие...
Така хем няма да личи ... че сте неграмотни ... хем ще изглеждате някак загадъчни ...
:.)
- - -
Цитат
... нима целият свят се състои от два типа хора - наставници и подчинени? ...
... не бих могъл да обясня - не гласувам :.) ...
Catpuccino
18/04/2021, 23:26
Не, светът се състои от човеци, несъвършенни и различни!
Държавата се състои от закони, пред които е необходимо човеците да са подчинени!
В политиката често нахлуват оскатени човеци, които струтват държавата, дърпани от своите кукловоди и тъй като са осакатени човеци, те нямат нищо против конците! Нарцистичните разстройства не прощават, а историята ги наказва жестоко!
А защо не гласуваш?
Catpuccino
18/04/2021, 23:34
Може ли аз да отговоря? С дълбокомъдрения стил на колегата, за когото ти неотдавна обяви, че само той те разбирал:

...
Завиден интерес към скромното ми творчество!
....жабите не усещат, когато ги варят бавно...
...пристигането на друго място може да се окаже правилно...
...когато вали, облаците плачат, просто днес са само в мрачно настроение...
Catpuccino
18/04/2021, 23:38
Ясно, но глаголчето (това в червеничко) е сгрешено

трябва...
...за да си заобикаляш законите иначе ще си кажат “умните” колко си наива будала ... евала!
Потребител
19/04/2021, 02:30
Цитат
...
А защо не гласуваш?
... за да си "избера" наставник? :.) ...
... имаме късмет /какъвто "развитите" демокрации нямат/, че живеем в малка и незначителна страна ...
... шаблона пристига до нас окарикатурен - stem с лего, е като озонова дупка от дюпон ...
... разглеждайки единствено фактите, а не вината, е възможно да установиш, че спасители дебнат отвсякъде ...
....жабите не усещат, когато ги варят бавно...
...пристигането на друго място може да се окаже правилно...
...когато вали, облаците плачат, просто днес са само в мрачно настроение...
Зарежи ги тези несвързаници, напомнящи откъслечни проблясъци-видения на дрогиран.

По непотвърдени данни попадаш в категорията на представителите на биология/медицина. Ако е така, защо не обсъдим нещо близко до интересите ти?
Например да приемем, че едно семейство има две деца, едното от които е момче. Каква е вероятността и другото дете да е момче?
Catpuccino
19/04/2021, 07:45
Хахахах искаш твърде много от един обикновен дерматовенеролог

- това за протокола и пишещите досиета

)))
С оглед на цялата кожа и нейните придатъци

могат да бъдат преценени вторичните полови белези и какво от това, трябва да изчакаш времето за самоопределяне съгласно съвременните разбирания
Питай нещо по-простичко
Catpuccino
19/04/2021, 13:11
...по-скоро калинки дебнат отвсякъде...
...доброто самочувствие и добрите намерения в ръцете на калинка, правят карикатура...
...наставниците от истинския вид се вслушват, така както всеки учител може да даучи от обучаваните нещо....
...да чуваш е това което движи света!
Толкоз ... изчерпаха ми се автоцитатите
Потребител
19/04/2021, 14:03
... добре, като напълно обикновен тип с объркани морални принципи и няколко стандартни мечти, спокойно приемам, че съм се самоотстрелял :.) ...
... въпросът обаче остава - предвид това, че обработваме текущата информация на база изминал опит, възможно ли е средата /под среда разбирай информационен балон/ да влияе на възприятията? ...
... защото ми прави впечатление, че много хора поживели 5 и повече години на запад, възприемат едно доста линейно мислене и поведение ...
П.П. ... не визирам, или имам за цел да засегна нито теб, нито някой конкретно ...
Питай нещо по-простичко

Лесно се предаваш. Помисли малко, простичко е.
Очевидният отговор е 1/2 - в крайна сметка второто дете ще бъде или момче, или момиче, шансовете да се роди момче или момиче са равни. Обаче в семейства с две деца възможните комбинации са: две момчета (ММ), две момичета (ЖЖ), по-голямо момче и по-малко момиче (МЖ), и по-голямо момиче и по-малко момче (ЖМ). След като знаем, че едното от децата е момче, комбинацията ЖЖ е невалидна и остават три еднакво възможни комбинации, при които поне една е момче. А именно ММ, МЖ и ЖМ. Това означава, че вероятността другото дете да е момче е 1/3, не 1/2.
Този парадокс има много общо с предвиждането на резултатите от избори за Народно събрание.
Catpuccino
19/04/2021, 15:47
Четири другия път

казах ти, че освен вторичните полови белези има и още определящи или по-точно самоопределящи фактори.
Което има още повече общо с развитието на избраното НС ... бързо решаваш, че се предавам
Catpuccino
19/04/2021, 15:53
Интересно ... защо задаваш отговори

...
...пропаганда, PR ... както искаш го наречи, но ми е интересно къде насочваш с този отговор
...социалните мрежи са препъни камъка на политиците....
...помагат за кривенето ...
...помагат и за изправянето ...
Всичко зависи от невроналната пластичност на слушащия/ четящия ... и какво от това?
Четири другия път

казах ти, че освен вторичните полови белези има и още определящи или по-точно самоопределящи фактори.
Което има още повече общо с развитието на избраното НС ... бързо решаваш, че се предавам

Кое има общо с развитието на избраното НС, питаш? Ами просто изходих от изявлението ти "
Да, не са интересни гафовете на ББ давай да назлобваме към ДБ". Ако смяташ, че съм съм решил прибързано, че това има нещо общо с парадокса за семейството с двете деца, няма да споря.
Catpuccino
19/04/2021, 17:36
Ако смяташ, че съм съм решил прибързано, че това има нещо общо с парадокса за семейството с двете деца, няма да споря.

Кой каза, че си решил нещо за парадокса, а това че свързваш ДБ с нещо, пристигнало от смазаната пропаганда е една друга тема
Прибързваш просто с извода, че съм се предала

а психологичната промяна на фенотипа има общо с ИТН
Отговорѝ в минало време. При мен например нещото се случи в 13:02. Вероятно въпрос на времева разлика точна настройка на часовника...
Няма нужда да пишеш, че не си далеч от мен - само три часа разлика, горе-долу :-)
Няма нужда да пишеш, че не си далеч от мен - само три часа разлика, горе-долу :-)
Три часа разлика означава да си някъде по Източното крайбрежие. Но това "горе-долу" откъде се появява? Да не е следствие от Теорията на относителността, понеже си в движение?
Catpuccino
19/04/2021, 22:56
Кое има общо с развитието на избраното НС, питаш?
Не, не питам това!
бавно четеш...бързо ли пиша
Потребител
20/04/2021, 14:32
... разбирам - бурно време, стрес, натоварвания ... но ми се струва, че малко донаписваш платформата и участниците в нея ...
... честно казано, леко ти завиждам ...
П.П. ... и все пак, срещу Тръмп беше извършена чудовищна изборна манипулация! :.) ...
П.П. ... и все пак, срещу Тръмп беше извършена чудовищна изборна манипулация! :.) ...
Някакави доказателства по това твърдение? Поне един потвърден факт? Може да го дадеш дори с многоточия между всяка дума, ако това те облегчава, стига да е безусловен факт.
Потребител
20/04/2021, 15:12
Някакави доказателства по това твърдение? Поне един потвърден факт? Може да го дадеш дори с многоточия между всяка дума, ако това те облегчава, стига да е безусловен факт.
... смел човек сте вие ... смел!
... смел човек сте вие ... смел!
Повтаряш се. Вече си ми излизал с този аргумент.
Можеше поне да цитираш нещо по-близко до въпроса, примерно "
И все пак Картаген трябва да бъде разрушен!", оградено с многоточия.
Catpuccino
20/04/2021, 19:55
... разбирам - бурно време, стрес, натоварвания ... но ми се струва, че малко донаписваш платформата и участниците в нея ...
... честно казано, леко ти завиждам ...
Нищо не донаписвам

... и го знаеш много добре! Няма стрес, няма натоварвания.....хахахах има само страст!
Казах ти...спрямо морала съм ЕКСТРЕМИСТ!
За Тръмп....друг път...когато осъзнаеш, че не съм стресирана
Не, не питам това!
бавно четеш...бързо ли пиша

Ама ти нищо не питаш. Само правиш изявление, че "
психологичната промяна на фенотипа има (или няма) общо с ИТН".
Catpuccino
20/04/2021, 21:20
Има
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.