Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: По заповед на администратор
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Catpuccino
Темата е да ви питам...вие какво си поръчахте от плана за възстановяване на кадърниците, които управляваха до момента и на фона на които ви е срам да гледате новите smile.gif и чувам вой за работа, работа, работа....в припяване на....

ТОВА

Помощен материал!

След похарчени милиарди за дигитализация!

Имам още много от същото и не е фотошоп (дори и видео на процеса на "писане") .... аз си поисках децки книжки .... но работа, работа, работа ... днес сутринта....един цял горд план отиде в коша smile.gif

Ето това ви е ГЕРБ ... ето така се защитават европейски проекти, ето така се пазят лични данни на хората ...
излагация....излагация....излагация .... пред която, скъпи мои, думите на Тошко или който и да е друг от тези, които дълбоко ви възмущават са като детска песничка!
Catpuccino
2 милиарда Томчо ... 2 милиарда с такъв резултат....гугъл драйв с незаключени за редактиране файлове!
Е не е чак толкова страшно, по-страшното е, че някой казал от трибуната Джипко Бибитко или това, че
напълно в процедура са гласували оставка ... след което требе да четем Конституция без да я разбираме smile.gif))))
Не е страшно...кво па толкова, сгрешили са хорицата, пардон калинките!

Ето ви част от "поръчките" на хората ....

Ходи пеш",
"Продавам две джанти",
"Кафе и кроасан, моля",
"Вече два часа чакам мекици с кафе? Какво е това слабо обслужване?!"
"Тук съм само да питам къде са ми дубайските фурми?"
D-rA
==== Има правилник в този форум и следва него да съблюдаваш.Редактирай си заглавието в унисон с темата която поставяш - ако не го направиш, съгласно правилника на форума, темата ти ще отиде в кошчето за боклук. sunbathing.gif
Потребител

... трудно занимание е административното - никаква благодарност :.) ...

... повечето тук сме деца правещи се на възрастни ... добре е, че приемате нещата добронамерено и снизходително ...

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.