Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Привидно здравна тема
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Catpuccino
Колко менискуса има човека?

Зараства ли менискът? Сиреч...може ли да се скъса (след като е опериран) повторно?

Обичате ли да ви лъжат? Колко?
Catpuccino
Ми нямате мнение по въпроса!

Океяй да попитам тогава с патерица от страната на здравия крак ли се ходи????
Бай Ганьо
Вие пък защо толкоз държите Борисов да отиде в парламента?
Смешен е да, с тези извинения да не отиде.
Но и да отиде, какво очаквате да стане?
Както каза той да го наругаете, да го напсувате, че да ви олекне.
Аз на негово място бих отишъл, за да ви гледам как се излагате.
Но явно той е решил да ви спести това унижение. Трябва да сте му благодарни.
Catpuccino
Ти си наивник на средна възраст!

“Ако се чудите защо Калин Вельов и Любо Дилов са проекто-министри в настоящия мъртвороден кабинет на ГЕРБ, обяснението е просто.

Така Борисов казва на Трифонов (на символно ниво): гледай ме как обладавам твоите “любими жени”. Те изоставиха теб и дойдоха при мен – сега са моя собственост, мога да правя с тях каквото си искам, защото съм по-големият мъжкар, а в тоя кокошарник (България) има място само за един петел…

Етюдът с куцането и патериците също никак не е случаен – че е скалъпен, личи от самолет. И този сюжет има скрито послание към Слави – отвратително цинично, апропо. Борисов е майстор да превръща нечия чужда драма в бутафория. Като в кривото огледало на някакъв зловещ лунапарк.”

Мира Баджева

Това е образът на един циник!! Това е и моето мнение! Викането беше точно за да се види това ИСТИНСКО лице wink.gif
Какво значеше Ай ем СИК smile.gif)))))))) Има ли неразбрали?
Alexfield
Защо не пробваш? Сложи си камъче в обувката и провери от коя страна ще ти дойде по-удобна патерицата.
Само да не решиш, че нещо защитавам Боци.
Catpuccino
Цитат(Alexfield @ 21/04/2021, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
Защо не пробваш? Сложи си камъче в обувката и провери от коя страна ще ти дойде по-удобна патерицата.
Само да не решиш, че нещо защитавам Боци.

Добро предложение, но няма смисъл поради най-малко две причини.
1. Аз съм с нормална анатомия (земен човек) и имам четири менискуса. Буци е извънземен, неземно умен и космически честен човек, надарен от Бог с пет или дори повече менискуса. Това казват архивите:
“12 юни 2009 г.: "Бойко Борисов е опериран по спешност заради скъсан менискус на лявото коляно". (Костов му носи цветя и бонбони)
19 ноември 2013 г. "Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше опериран спешно в столичната болница „Софиямед“ поради скъсан менискус".
1 март 2015 г. "Премиерът Бойко Борисов претърпя операция на лявото коляно заради скъсан менискус"
17 юни 2017 г.: "Премиерът Бойко Борисов бе приет по спешност в болница "Софиямед" за операция на коляното.
19 април 2021 г. "Премиерът в оставка Бойко Борисов е опериран в "Софиямед" заради скъсан менискус на дясното коляно".
Сравката е изготвена от Rumyana Chervenkova. Допълвам, че оперативното лечение е отстраняване, защото менискът като се скъса, няма да зарасне! Не се шие, т.е. не може два пъти да се прави операция на един и същ мениск!
2. Когато следоперативно трябва оперираният крайник да се имобилизира напълно (какъвто е случаят с отстравняването на менискус) патерицата се държи от страната на болния крак. Когато не е необходима пълна имобилизация, т.е. става въпрос за травма, която налага отбременяване на засегнатия крайник, патерицата се държи от страната на здравия крак. Така се постига възможност за леко, но не и травмиращо натоварване на болния крак. В тези случаи се цели отбременяване, а не имобилизация.
Така стоят нещата, не са въпрос на удобство или неудобство. В медицината винаги има правила, но знаем че за академик Буци те са други, защото той е свръхсила и нечовек!

Това са фактите, следвам новия си образ а представям факти smile.gif
Бай Ганьо
Брей този Бойко бе!
Какви гениални планове със скрити послания!
Бе той същински гений!
Такъв велик стратег и тлант се ражда веднъж на 100 години.
Излагате се когато търсите под вола теле.
Хем прост, тъп селянин, хем велик стратег.
Приемете едната версия и я отстоявайте.
Иначе подражавате на американците, на които за всичко им е виновна Русия.
Питето
Когато имаш едно нощно шкафче кинти и злато, може да си позволиш няколко менискуса. Знам за един друг, ма с повече "нощни шкафчета", дето си смени 7пъти сърцето, та нашия що да не може пет-шест пъти да си лекува менискусите.
D-rA
Друго е любопитно - как пък никой от Пирогов, дето са му праили ЯМР а и от София мед дето са го рязали, не разкри конспирацията - ма сигур на много народ е сипал от шкафчето w00tbrows.gif sunbathing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/04/2021, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Иначе подражавате на американците, на които за всичко им е виновна Русия.

Хи-хи-хи, компетентен, както винаги! hat.gif
Така де, глупави са всички, че подражават на американците. А не подражават на теб, въпреки че многократно си показвал дълбоки познания. В смисъл на познания, крепящи се само на дълбока вяра.

А иначе за протокола има два категории американци:
1 - Такива, които въз основа документирани доказателства за опитите на Русия за хакване на изборните сървъри, настояват за икономически санкции към Русия.
2 - Такива, за които Русия е невинна както момина сълза. Тази категория още се натиска да целува задника на Тръмп, който от своя страна, преди да се провали като президент, с настървено преклонение целуваше задника на Путин.

Трета категория, а именно такива, които обвиняват Русия за всичко, съществува единствено в твоето въображение. Всъщност дори ти едва ли вярваш, че има такива, след като, както е добре известно, се прекланяш пред "достолепния" Тръмп. И редовно обявяваш Путин за невинен. Понеже като достоен политик никога не е проявявал агресия към съседите си и никога не е подлагал несъгласните с политиката му на физическо унищожение. Нали така, документирано е във форума. smile.gif
Catpuccino
wavetowel2.gif Много държиш да изглеждаш наивен, нали!

Джипка, шосе, шеф на Пирогов и министър даже гледат асфалт насред втора вълна...спомени wink.gif
Болница, телевизия, Домус...Софиямед май беше wink.gif...с изолиран цял етаж smile.gif

Специализираните съдилища още ги има... жокер просто wink.gif
Catpuccino
Кой говори за стратег...за да си циник не се иска грам акъл smile.gif
Потребител

Цитат
Въобще не питам какво е STEM, а какво разбират ГЕРБ под този термин
...

Обичате ли да ви лъжат? Колко?

... добре, да разбирам ли, че ако бяха похарчили парите за айфони не би имала нищо против? ...

... след като благосъстоянието очевидно не е приоритет, бих се запитал, какво точно пазаруват DW с тези /както се изрази един германски депутат/ джобни средства? ...

... погледнато от тази страна, мащабната европейска подкрепа, която получава ГЕРБ придобива смисъл :.) ...

... за съжаление, твоите едва ли ще отговорят на тези въпроси ...

Добро утро :.)
Питето
Аха, "страх тресе народонаселението"... пък един българин се обади в МАсква на спец.агентите дето тровиха Навални и ги "разнесе" по света, ма то явно ББ и спец.съдилищата са по-страшни от кремълския режим. Звучиш несериозно, а така се губи доверие в казаното/написаното досега. Как пък нямаше една политическа сила (от няколкото срещу ГЕРБ) дето да разрови и използва ситуацията? Щото аз се сещам само за два отговора на този въпрос. Първия е, че само се правят че са срещу ГЕРБ и ББ и заради това само лалат и нищо сериозно, или всичките ги е страх от "бухалките на ГЕРБ", и не стоплям как въобще са сформирали партии и са се явили на избори ако толкова ги е страх...
Бай Ганьо
Я дай да видим тези документирани доказателства за опитите на Русия да хакнат изборните сървъри?
Catpuccino
Кое да разровят? Да започнат да разпитват лекарите и на какво основание?

Зависимостите на шефовете и на двете болници са пределно ясни! Не мисля, че е необходимо да ги разяснявам!
Днешното уволнение на доц. Мартин Осиковски е показателно за действията на бухалките! Или не ти е ясно!

Хайде да се опиташ да си конкретизираш въпросите без общи емоционални препратки и тогава да говорим!
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 22/04/2021, 03:23) <{POST_SNAPBACK}>
Я дай да видим тези документирани доказателства за опитите на Русия да хакнат изборните сървъри?

И защо са ти? Като ги видиш, какво ще се промени, след като веднъж си повярвал в нещо? IP-адреси, прокси сървъри и д.п. срещу ортодоксалната ти вяра при пълно отсъствие на разбиране на материята. Какво друго, освен познатата контра-аргументация в стила на инфантилната фоутболна запалянковщина би могъл да предложиш?
По-скоро може да се види нещо друго. Нещо съвсем конкретно. Примерно една кратка извадка кои от пишещите във форума са запалени тръмписти и как отстояват вярата си. Това би направило картината от ясна по-ясна. smile.gif
Catpuccino
Не зная какво разбираш, както и не ми е ясно защо решаваш да прилигаш логика, която не е моята!

Имам против фалшивите дрешки, имам против лъжата, която струи от всяка страница на този "документ"
и допускам, че този "документ" не е единичен и случаен случай!

Аз не съм убедена в мащабната европейска подкрепа по много причини, както и не съм убедена, че "моите" не биха могли да я получат! Малко си отвори спомените и ми отговори с управлението на кого България стана член на ЕС.

Не е зле да се спре тази мантра за великолепният, единственият, незаменимият, безценният, опитният...глупово е sad.gif

Няма незаменими хора...има незбравими хора! ББ е незабравим (епитетите, ще ги оставя за себе си!)!
Бай Ганьо
Твоите достоверни документи са пунта мара.
Колкото бяха достоверни документите за химическите оръжия на Ирак.
Но вярвай си.
Не ми пречиш.
Питето
Видя ли, и ти вярваш че Русия е способна на такова нещо и просто уточняваш дал има документирани разкрития за размерите на пакостта. Ако ти бяха казали, че Япония е хакнала американските избори, направо щеше да се изсмееш и дори нямаше да питаш за документи...
Когато си се омазал до брадичката, трябва да доказваш че не си ти, а не другите да доказват че си ти, и е в сила за Русия и мустакатия в Ирак. Що някой не пусне муха че Украйна има химическо оръжие и го/ще го ползва пък да видим дали някой ще ѝ скочи както на Саддам. Ми няма, щото не са такива, не са правили такива неща и дори не си ги представят... "Сееш вятър — жънеш буря."
Питето
Е сега, за такава "пикантна новина" със сигурност ще се плати доста, ама или няма мераклия да вземе парите (въпреки последиците, щото има хора дето като видят "едни пари" и веднага забравят за последиците) , или мераклиите нямат доказателство, та да пуснат новината и да вземат парите... Е, може пък да са взели парите и сега някой да има компромат, ама за кога ще го пази.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 22/04/2021, 07:45) <{POST_SNAPBACK}>
Твоите достоверни документи са пунта мара.
Колкото бяха достоверни документите за химическите оръжия на Ирак.
Но вярвай си.
Не ми пречиш.

"Документи", a? Хи-хи-хи! smile.gif
Знае се отдавна, че срещу ръжен и гола вяра не се рита. Така че е излишно да го потвърждаваш.
Catpuccino
Каква новина...този човек е физическа руина и това е очевидно ... болест има, но не и скъсан менускус.
Смешни неща предлагаш има толкова други неща, от които могат да се "изкарат пари"
вицове разказваш или нарочно се правиш на будала smile.gif
Бай Ганьо
Ено време ви казваха, че американците и запада са лошите и вие вярвахте.
Сега ви казват, че руснаците са лошите и вие пак вярвате.
Ами вярвайте си.
Питето
Обаче на времето нямахме информация (за Чернобил научихме от лошите западняци), а днес интернета цензура нЕма, та вече не е едното голо вярване, ми си има достатъчно проверими факти. Навремето за Г.Марков не се чу нищо, обаче днес, един българин си поговори по телефона с изпълнителите на тровенето на Навални. Та леко с "казват ви и вие вярвате". При условие, че руския президент лъга по телевизията че нямало руски войници в Кримнаш, пък след година се хвалеше по същата телевизия в интервю, че били провели военната акция отлично... факти, факти... Та при такива факти, ще ти се налага да обясняваш с факти, че не си ти, за всяко подозрение дето ти го натресът. Как пък никой не обвини САЩ, че манипулират изборите в Русия, а?
Бай Ганьо
Ей тези руснаци бе!
Голяма работа биле.
Що де има нещо без тях не минава.
Досущ кат Бойко.
Квото и да стане, се той виновен.
Бе то и американските топ военни се пъчеха, че няма свален самолет при явни факти от сръбската телевизия, ама после замазваха гафа.
Той и Тръмп казваше че няма убити там в базата, ама и то се оказа лъжа.
Ама вие си вярвайте.
Казах ви, не ми пречите.
Питето
Абе не е баш така, ама все в пакостите участват. На 140+милиона човека, как не можаха да се включат в нещо хубаво и водещо, а все... У дома няма руска техника, никаква. Баси, през едно море сме, на няколко часа с кораб, и няма един руски часовник, да си окача на стената. Кримнаш, безсмислени газопроводи... ДА ти подскажа ли къде да четеш в историята, как е било в обратния вариант, България към Русия. Аре, жокер, виж си клавиатурата.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 22/04/2021, 11:41) <{POST_SNAPBACK}>
американските топ военни се пъчеха, че няма свален самолет при явни факти от сръбската телевизия, ама после замазваха гафа.
Той и Тръмп казваше че няма убити там в базата, ама и то се оказа лъжа.

И таз добра! Тръмп да лъже? Стига бе, как така това ти да го признаеш...
Последно, кога излъга Тръмп и кога каза истината? Когато каза, че Русия изобщо не се е намесвала в изборите в САЩ или когато каза, че няма убити в базата?
За сваления от сърбите американски самолет вече си се изказвал. Сигурно си забравил, ама голям смях падаше, като ти четяхме партенките от Кръчмарската Информационна Агенция преди две години. blahblah1.gif
Питето
Виц си е отвсякъде: При толкова народ дето рови за нещо омазващо, само ти да се усетиш че ББ имал 5-6 менискуса. Ми виц си е.
Потребител

Цитат
Аз не съм убедена в мащабната европейска подкрепа по много причини, както и не съм убедена, че "моите" не биха могли да я получат! Малко си отвори спомените и ми отговори с управлението на кого България стана член на ЕС.

... имаш предвид другарите Вебер, Туск и Мацола? ...

... на да се върнем на член_а на ЕС - вземаме БВП на човек от населението в стандарти на покупателната способност /по данни на НСИ/ и с удивление установяваме, че за периода 2007 - 2019 покупателната способност на "населението", макар и привидно да нараства, съпоставена с ръста на цените и инфлацията /изненадааа/ всъщност - стабилно намалява ...

... единственото време през което има реален ръст на доходите /не мога да повярвам, че го пиша :.)/ е през периода 2003 - 2007 ...

... знаеш ли, логично беше през 2020-та най-неприятни да бъдат Безос, Мъск ... обаче "населението" не харесва Гейтс ... що така не му върви на Костов? :.) ...

Catpuccino
Що само аз ... странна логика, но кво па твоя си е! Има си въпрос темата, но кой да чете wink.gif
Вече напълно се омаза Буци...така че “спорът” е излишен smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.