Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой поръча Агджа?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
ByBa
Все еено някой си поръчва пица...:-)

И не става ясно кой е поръчителЯт и кой поръчванИЯ, а иначе поръчката ясна ли е?

Абе кво ви е ясно?

И ще ви се изЯсни ли...някога?

Е...си колко въпроси...

Едно обаче СЕГА ми се изЯсни...че някой ...му е приказвал в затвора и е казАл разни имена...Бот, явол ли, е...ал ли...съм го :-)

Някога...ще ни стане ли ясно...о, аз май вече попитах :-)

Тарабас
Кой ми сра в гащите? Имаше два лагера соц и запад. Папата не беше пръв приятел на азиатската сила. Имаш ли още въпроси?
ЕксГорски
Това отдавна се изясни и жалкита напани да се отрече само подтвърждават, кой е поръчителят и кой изпълнителят.

А ти защо сега се съсети да бърникаш тази стара история?
lati1960
Цитат(ByBa @ 14/05/2021, 03:08) <{POST_SNAPBACK}>
Все еено някой си поръчва пица...:-)

И не става ясно кой е поръчителЯт и кой поръчванИЯ, а иначе поръчката ясна ли е?

Абе кво ви е ясно?

И ще ви се изЯсни ли...някога?

Е...си колко въпроси...

Едно обаче СЕГА ми се изЯсни...че някой ...му е приказвал в затвора и е казАл разни имена...Бот, явол ли, е...ал ли...съм го :-)

Някога...ще ни стане ли ясно...о, аз май вече попитах :-)

"Кой поръча Агджа?"

ЦРУ го поръча.
В контекста по плана за разрушаване на Източния съветски блок.
И е бил не лош ход, на който съветските служби не са имали отговор. Поне тогава.
Днес на никой не му пука за това. Тогава войната между службите на двата блока е била в крайна фаза, ескалирала в различни постановки едни на други. Ситуацията е била патова до този "атентат", който е дал пропаганден превес на Запада. Не че е решил нещата. Има съмнения за намеса на ЦРУ в Украйна още тогава, по гръмването на атомната централа в Чернобил, не че е доказано. Тези саботажи са следвали един след друг, но всичко всъщност е било решено, когато се е появил един човек с белег на челото, днес го знаят всички, казва се Михаил Горбачов. Разбира се, сам по себе си той не би могъл да срути СССР и източния блок, илюзия е това. Той идва от средите на КГБ, както и Андропов преди това, Черненко, и всички останали. Има неофициална среща между двете централи - ЦРУ и КГБ в Америка през далечната 1978-ма, на която е присъствал и Горбачов, тогава генерал на висока позиция в тези среди в Москва. Има съмнения, че именно на тази среща са били договорени някои неща по последвалите по-късно събития. Дали е така, един Господ знае.
Shade
Цитат(lati1960 @ 14/05/2021, 13:00) <{POST_SNAPBACK}>
ЦРУ поръча Агджа по плана за разрушаване на Източния съветски блок
Има съмнения за намеса на ЦРУ в гръмването на атомната централа в Чернобил.
Тези саботажи са следвали един след друг, но всичко всъщност е било решено, когато се е появил един човек с белег на челото.

1. Тези "саботажи" не са един след друг, защото атентатът срещу папа Йоан Павел 2 е през 1981 г., а аварията в Чернобил - през 1986 г.
Ако имаше и най-малко съмнение, че са разултат от намесата на ЦРУ, СССР щеше да е вдигнал шум до небесата. Нямаше начин да му се запуши устата.
Така че това не са нищо повече от глупави кръчмарски лакърдии. Дори конспиративни теории не са.

2. Човекът с белега на челото се беше почесал по голото теме и замислил сериозно след прочутата реч на Роналд Рейгън, която завършваше с: „СССР е голяма страна. Велика страна. Произвежда ракети. Много ракети. Само ракети и нищо друго. Затова ще бъдат принудени да ядат ракети“.
ЕксГорски
Цитат(lati1960 @ 14/05/2021, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
"Кой поръча Агджа?"

ЦРУ го поръча.

Дааа ! И българските "служби" са изцяло подчинени на ЦРУ.
Нарежда им (ЦРУ) да приютят Агджа в разкошен хотрел и те послушно го правят w00tbrows.gif
ByBa
Цитат(Тарабас @ 14/05/2021, 09:44) <{POST_SNAPBACK}>
Кой ми сра в гащите? Имаше два лагера соц и запад. Папата не беше пръв приятел на азиатската сила. Имаш ли още въпроси?

Не, нямам повече, лично към теб :-)

но ти трябва да знаеш, че папата, оня дето го стреляха, беше поляк...не че толко малко поляци има сред папите...но освен това и нещо там беше и нещо си на некъв профсъйз, забравих му името...тук азиттците нямат нищо, ама абсолютно нищо с това, което питаХ !
ByBa
Вие се пишете тук каквото си искате, но.....................................................

само за момент си помислете, че.....................................................

хората са еднакви навсякъде, независимо от цвета на кожата и другите цветове, които не ми се изброяват.................

и ще.............................................

кой ще ЯДЕ ракети....................................................................
.........!
ByBa
е, това :-) само ТЕ могат да ти кажат, но................

не живее ли цялото човечество сега в един "хотел", луксозен или не...наречен ЗАТВОР ?

Аз лично не мога да разбера ЗАЩО затворът трябва да бъде луксозен...........................
за ллуксозни затворници ли, за да бъде по-милостив ли, или щот така правителството и правозащитните организации решили.......................
Бай Ганьо
Цитат(ByBa @ 15/05/2021, 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
... хората са еднакви навсякъде, независимо от цвета на кожата и другите цветове, които не ми се изброяват.

Чакай, чакай.
Ние живяхме в тоталитарно общество, но никога не сме били така силно манипулирани, както "свободните" хора в западния свят.
Тези са абсолютни зомбита.
Всичко каквото каже телевизора и тяхната пропаганда е истина.
lati1960
Цитат(Shade @ 14/05/2021, 23:31) <{POST_SNAPBACK}>
1. Тези "саботажи" не са един след друг, защото атентатът срещу папа Йоан Павел 2 е през 1981 г., а аварията в Чернобил - през 1986 г.
Ако имаше и най-малко съмнение, че са разултат от намесата на ЦРУ, СССР щеше да е вдигнал шум до небесата. Нямаше начин да му се запуши устата.
Така че това не са нищо повече от глупави кръчмарски лакърдии. Дори конспиративни теории не са.

2. Човекът с белега на челото се беше почесал по голото теме и замислил сериозно след прочутата реч на Роналд Рейгън, която завършваше с: „СССР е голяма страна. Велика страна. Произвежда ракети. Много ракети. Само ракети и нищо друго. Затова ще бъдат принудени да ядат ракети“.

Може и да е така, не споря.
Но. Ако си представим, че е имало такава среща още през 1978-ма на ниво служби между двете империи, на която са договорени нещата, то тогава... май си има обяснение. Това би осветлило много неща. И мълчанието на Москва също, и набеждаването на нямащия нищо общо Сергей Антонов, и Чернобил, и всичко. Това вече си е теория на конспирацията. В смисъл, имало е сделка, и то предварителна, която важи и до днес, въпреки санкции, противостоене, обвинения, и т. н. Виждаме, че в космичната област двете империи си работят заедно от години, без никакви проблеми. Т. нар. "пандемия" отново обедини всички елити, не само тези двата. В който контекст всичко останало може да е една голяма димна завеса, за простолюдието, за нас де, смъртните. Защо не? Ние гледаме отдолу, но някои гледат отгоре. Откъде се вижда по-добре? animatedwink.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 15/05/2021, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
Чакай, чакай.
Ние живяхме в тоталитарно общество, но никога не сме били така силно манипулирани, както "свободните" хора в западния свят.
Тези са абсолютни зомбита.
Всичко каквото каже телевизора и тяхната пропаганда е истина.

Ами да, така е. Ето, ти уж живееш в западния свят, а от всичката пропаганда по телевизията приемаш за истина само авторитарната пропаганда, от която си манипулиран до степен на зомбиране.
Shade
Цитат(lati1960 @ 15/05/2021, 11:01) <{POST_SNAPBACK}>
...голяма димна завеса, за простолюдието, за нас де, смъртните. Защо не? Ние гледаме отдолу, но някои гледат отгоре. Откъде се вижда по-добре? animatedwink.gif

Ако наистина се имаш за представител на простолюдието, нищо чудно, че виждаш само конспирации и заговори, и нищо друго.
lati1960
Цитат(ByBa @ 15/05/2021, 20:25) <{POST_SNAPBACK}>
Вие се пишете тук каквото си искате, но.....................................................

само за момент си помислете, че.....................................................

хората са еднакви навсякъде, независимо от цвета на кожата и другите цветове, които не ми се изброяват.................

и ще.............................................

кой ще ЯДЕ ракети....................................................................
.........!

"кой ще ЯДЕ ракети................?"

Именно.
Изхождайки от това, от този ключов глобален интерес на елитите, аз не изключвам сделка между същите насочена срещу нас, простолюдието. И просто ни разиграват театър. Не че не воюват помежду си на тихия фронт, чакалите също се давят за плячката, но са единни когато я преследват и убиват, и изяждат. Нали така? Елитите, властите си ръмжат за парѝ и власт, но са заедно срещу обществата по манипулацията и ограбването им. В този смисъл Агджа е пионка, но си играе добре картите, иначе нямаше да оцелее. Всъщност го дължи точно на папата, срещу когото стреля. Но и това е фишек, щото не е имал намерение да го убива, би могъл. Всичко е игра. Сега вади нож на умряло куче, като обвинява КГБ и службите на бившия СССР, защото е наясно, че ако каже истината, като двоен агент и на ЦРУ, ще му събират кокалипе под някой камион. Самият факт, че е още жив, и говори открито което говори, показва на чия страна е и кой го е наел за мръсната поръчка. Всъщност ето пълните глупости, които казва и пред български журналист: https://nova.bg/news/view/2021/05/15/326645...B0%D1%82%D0%B0/
Елементарна логика: Защо Москва тогава ще поръчва папата, за да обърне целия свят срещу себе си? 292.gif
Защо Москва тогава ще допусне такава безпрецедентна и при недоизяснени и до днес обстоятелства авария в Чернобил, която буквално ще разтърси из основи Съветската империя?
Те тия тогава от ЦК на КПСС сигурно са били някакви олигофрени самоубийци, които на всяка цена са искали да изгубят и власт, и привилегии, и облаги, и системата, която ги е хранила? Пълни идиоти! Но дали?
Мислете обективно, и истината сама ще се появи!
lati1960
Цитат(ЕксГорски @ 15/05/2021, 16:08) <{POST_SNAPBACK}>
Дааа ! И българските "служби" са изцяло подчинени на ЦРУ.
Нарежда им (ЦРУ) да приютят Агджа в разкошен хотрел и те послушно го правят w00tbrows.gif

Хайде сега, сигурно не знаеш какво е това двоен агент.
Ако Агджа е провален атентатор на бившия СССР, защо още е жив и свободно обвинява тая най-страшна организация КГБ? Нека по-сериозно. Тоя тарикат е агент на ЦРУ вербуван още след убийството на Ипекчи, същите му помагат да "избяга" от турското правосъдие тогава, нататък е кукла на конци на Вашингтон, до днес. И си играе перфектно ролята.
А българските служби са като българските политици - ядат лай...ата на всеки, който им плати добре. Ти това не го ли знаеш?
lati1960
Цитат(Shade @ 15/05/2021, 21:08) <{POST_SNAPBACK}>
Ако наистина се имаш за представител на простолюдието, нищо чудно, че виждаш само конспирации и заговори, и нищо друго.

О, да. Признавам си, аз съм от простолюдието. И не го крия, нито се срамувам. На страната на обикновените хорица съм, така е. Е, малко повечко съм чел и учил от някои, и имам предимството някак по необясними причини Отгоре Някой да ми разкрива игричките на тарикатите от властта и управленията, за да информирам хората какво се случва и как ги работят. То народът наш от край време ги знае тия неща, в народната мъдрост са, като тази: Гарван гарвану око не вади, или: Сит на гладен не вярва, и т. н., и т. н. А конспирацията и зоговорът са налице, по тангентата елит срещу маси, власт срещу общество, това е основната от памтивека основна фронтова линия в света ни. Всичко останало е следствие от тази игра. Нагласация. Цялата работа е кой ще държи машинката за кинти и ще размахва бухалката срещу гоимите, които да блъскат за него денем и нощем. Нищо ново под слънцето. Изхождайки от тези извечни истини, целият световен пъзел се нарежда перфектно. Не че песоглавците от властта навсякъде не се джафкат, не си ръмжат и не се хапят понякога, случва се. Но, що се отнася до общите им интереси като елит манипулиращ и ограбващ хората, те винаги са единни и сплотени, без значение противоречията помежду им. Впрочем, действията и бездействието им в глобален план по отношение именно на т. нар. "пандемия" доказват горното. Да обяснявам ли още?
Питето
Ми сигурно щото не са ги лъгали постоянно по телевизора, като тебе през соца. Аха, българската лъже, съветската в петък маже... a4dff7b7.gif
Shade
Цитат(lati1960 @ 15/05/2021, 11:43) <{POST_SNAPBACK}>
Сит на гладен не вярва, и т. н., и т. н.
Да обяснявам ли още?

Не, не е нужно да обясняваш колко са блажени гладните, защото ще се нахранят.
Питето
Аха, имало такава среща, и след 40+ години още никой нищо не е разкрил, нито се е изтървал, нито някой някъде е ровил... Иначе се знае че ни чипират през ваксините, нищо че още няма чипове на такова микро-ниво. Това, конспирацията е глЕма раб*та ще знаеш.
Бай Ганьо
А ти вярваше ли им?
Питето
За кое? Че имали ракети и накрая опряха да ги ядяти ли? Вярвам, щото лошите американци им пратиха "ножки буша".
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 15/05/2021, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
....и имам предимството някак по необясними причини Отгоре Някой да ми разкрива игричките на тарикатите от властта и управленията, за да информирам хората какво се случва и как ги работят....

Имах доста въпроси по повод всичките нелепици които си изписал тук, но това обяснява всичко....
Shade
Цитат(ByBa @ 15/05/2021, 10:25) <{POST_SNAPBACK}>
само за момент си помислете,
кой ще ЯДЕ ракети

Много ясно кой: който няма какво друго да яде.
По онова време 20-милионна Канада, разположена на същите географски ширини като СССР, осигуряваше хляба на 200-милионния Съветски съюз. Че иначе руснаците отново ги чакаше голодомор:

wal
Цитат
А българските служби са като българските политици - ядат лай...ата на всеки, който им плати добре. Ти това не го ли знаеш?

Така, така, през 1981 г. ЦРУ са плащали на нашите и за това Агджа е изкарал някакви си петдесетина дни в София!! biggrin.gif biggrin.gif
ByBa
Залез ли беше, покрив ли беше, сенник ли беше, Шейго...
една вметка

имало на времето ена джурнаистка, истинска, ама вече я няма, с фамилия - Стерлинг...

та, на времето е достатъчно просто да се каже /по медиите/ напр. думата БОЙ...и по "разваления телефон" тръгва

бой...бойко...боко...буко...ко...кой...кай...кал...г
ал...гол...ГОООООООЛ

СЪВЕТ:
За пропагандата и истината, която отразяват медиите се преместете в друга тема...тук темата е за поръчката...
ByBa
Цитат(lati1960 @ 15/05/2021, 21:01) <{POST_SNAPBACK}>
Откъде се вижда по-добре? animatedwink.gif

Зависи.....

от гледната точка!

Наистина.....
wal
Цитат
Впрочем, действията и бездействието им в глобален план по отношение именно на т. нар. "пандемия" доказват горното. Да обяснявам ли още?

Обяснявай!Говори, говори, аз те слушам........!За пандемията вече знаем не само от теб.За Агджа дай да видим, за крепкия и нерушим съюз между КГБ и ЦРУ!
Бай Ганьо
Ясно е че не си живял през соца, щом като не ми разбра въпроса.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/05/2021, 08:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно е че не си живял през соца, щом като не ми разбра въпроса.

Какво има да му се разбира на един толков глупав инфантилен въпрос "Вярваш ли?"
Подобен въпрос не е доказателство, че си живял през соца. Още повече, че както знаем дежурният ти незрял отговор този въпрос е: "Вярвам, да!". Искаш ли линк или за толкова можеш да се справиш и сам?
wal
Кажи ни сега и за Чернобил.Имало било среща на двете служби и след това Чернобил след някакви си 8 години.Давай нататък, знаеш какъв добър читатели слушател съм.
Бай Ганьо
Колко пъти трябва да ти казвам, че вие там по американско вярвате на всичко, което властите ви кажат.
А от горният ти пост разбирам, че и ти си ходил прав под масата през соца.
Питето
Аре сега соц-номера от соц.телевизията. Като те хванат на тясно, и почваш вместо отговори да плюеш по опонента — не съм бил закачил от соца. У американско, като излъжеш и те хванат, спират да ти вярват, от там вече не си интересен щото има и други и оттичаш. У (по) социалистическо, ако не лъжеш както ти наредят... има и други.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/05/2021, 09:40) <{POST_SNAPBACK}>
Колко пъти трябва да ти казвам, че вие там по американско вярвате на всичко, което властите ви кажат.
А от горният ти пост разбирам, че и ти си ходил прав под масата през соца.

Ха-ха-ха! Забавен си с инфантилизмите си.
Открояват се контрастно два очевидни празнодумни факта:
1. Вярваш си, че не си единственият хипнотизиран вярващ.
2. Очакваш всички добре познаващи социализма по подразбиране да споделят незрелите ти представи.
wave.gif
Бай Ганьо
И как ме хвана на тясно?
Имай предвид, че половината от живота ми е преминал в соца, а другата на запад.
Така, че като ти чета писанията ми се струва че си изтървал да живееш и двете системи.
По-добре е да гледаш "Порталът", отколкото да пишеш тук.
Бай Ганьо
За втори път ти казвам, че аз съм до тук.
Инфантилизъм вяра, то май за друго не става въпрос.
lati1960
Цитат(wal @ 16/05/2021, 09:43) <{POST_SNAPBACK}>
Така, така, през 1981 г. ЦРУ са плащали на нашите и за това Агджа е изкарал някакви си петдесетина дни в София!! biggrin.gif biggrin.gif

Директно, едва ли са плащали. Но индиректно... Пример - "Кинтекс". Без благословията на ЦРУ и Вашонгтон ДС тази тогава държавна международна търговска фирма или дружество е нямало как да продава оръжия българско производство, вкл. на съюзници на САЩ и опоненти на Москва - някои африкански, азиатски и южноамерикански страни. Отделно не само това дружество, други наши също, както и персонални банкови сметки в долари саимали точно мастити комунисти от ЦК на БКП и КПСС, у нас известен е Огнян Дойнов, също Луканов, има и други. Играта е по-сложна и дълбока, дори сега, отколкото днес ни я представят. Зад театрото по глобалното противопоставяне тече един друг филм, който посредствените умове отказват да гледат, и до днес. А има и такъв вариант - Агджа е бил осветлен от нашите служби, но не са го закачали, понеже не са знаели каква е задачата му, изчаквали са. После е било късно. Отнесъл го е Сергей Антонов, знаем. Много са сложни игрите на дълбчоката държава, това опитвам да кажа.
Shade
Цитат(lati1960 @ 16/05/2021, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
Директно, едва ли са плащали. Но индиректно... Пример - "Кинтекс". Без благословията на ЦРУ и Вашонгтон ДС тази тогава държавна международна търговска фирма или дружество е нямало как да продава оръжия българско производство, вкл. на съюзници на САЩ и опоненти на Москва - някои африкански, азиатски и южноамерикански страни. Отделно не само това дружество, други наши също, както и персонални банкови сметки в долари саимали точно мастити комунисти от ЦК на БКП и КПСС, у нас известен е Огнян Дойнов, също Луканов, има и други. Играта е по-сложна и дълбока, дори сега, отколкото днес ни я представят. Зад театрото по глобалното противопоставяне тече един друг филм, който посредствените умове отказват да гледат, и до днес. А има и такъв вариант - Агджа е бил осветлен от нашите служби, но не са го закачали, понеже не са знаели каква е задачата му, изчаквали са. После е било късно. Отнесъл го е Сергей Антонов, знаем. Много са сложни игрите на дълбчоката държава, това опитвам да кажа.

Известно е също така, че по онова време България си докарваше твърда валута чрез неявен реекспорт на петрол, получен на ниски цени от руснаците. Който продаваше на международни цени. По твоята експертна оценка това с чия благословия следва да вярваме, че е ставало?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/05/2021, 12:12) <{POST_SNAPBACK}>
За втори път ти казвам, че аз съм до тук.
Инфантилизъм вяра, то май за друго не става въпрос.

Не ме вълнува докъде си. Без значение е.
Би могло да стане въпрос за неумелите ти опити да хапеш, но то също е без значение.
От значение е само, че изявления, достойни за смях, предизвикват смях.
Питето
Къв "Портала" ме пращаш да гледам, аз съм слушал "черни станции" на живо. И гадаенето ти е като останалото ...
Shade
Цитат(ByBa @ 16/05/2021, 08:39) <{POST_SNAPBACK}>
имало на времето ена джурнаистка, истинска, ама вече я няма, с фамилия - Стерлинг...

СЪВЕТ:
За пропагандата и истината, която отразяват медиите се преместете в друга тема...тук темата е за поръчката...

След като си толкова добре запозната със:
1 - каква джурналистка имало едно време и
2 - че темата е за поръчката,
защо се превземаш, вместо да предложиш нещо конкретно в тази връзка?
Какво точно очакваш, че като подхвърлиш говно, някой като кученце ще се затича да го хване и да ти го поднесе обратно ли?

Що се отнася до съвета ти, звучи съвсем звучи в тона на един съветски виц от онова време:
Съветски гражданин заженил дъщеря си, но при пазарния дефицит (подбен на българския от същото време), не можел да намери овен за угощение по време на сватбата.
Продавачът в месарницата му казал:
- Нямаме овнешно, но да ти дам съвет: иди в онзи колхоз и питай дали имат овен ("баран" на руски).
Отива нашият в посочения колхоз, но там хазяинът му казва:
- Нямаме овни, но да ти дам един съвет: иди в съседния колхоз, там може да имат.
И в следващия колхоз му казали, че нямат овен и му дали съвет да търси в съседния колхоз. Където също не получил овен, но му дали съвет.
Човекът се ядосал възмутено:
- Ама аз търся баран, почему всички ми давате съвет?
Председателят на колхоза отговорил гордо:
- Потому что мы не страна баранов, мы страна Советов!
Бай Ганьо
И като си слушал, какво си чул?
Кого си чул и какво направи?
Питето
Ми схванах как работи пропагандата, когато няма факти, и заради това не ти минават номерата на днешно време...
ByBa
Уважаеми Колеги,
отговаряйте по СЪЩЕСТВО на темата...а не си чешете крастите тук.

Алоооо,
администраторите?
ByBa
Да предложа нещо КОНКРЕТНО в тая връзка?

Хм, преположете, че пиша книга в тая връзка и се интересувам от мнения, не от ФАКТИ...защото фактите, както всички вие знаете - се изопачават.

Цялата бивша ситуация, след 40 години...разбира се, кой го интересува колко пенсия е получил Андонов от българската държава! Която е трябвало достойно да защити името си и да помогне на несправедливо обвинените с КОМПЕНСАЦИЯ за духовните му и материални щети...формално казано.

Някой трябва да разяснява и да показва каква е била истината, дори и отразена през едно око...а не някои да се пъчат с пагони на бригадни генерали и с красотата си и стойността си, пардон, стройността си...да печелят дивиденти и точки..., по-добре чертички...видимостта е най-погрешна...защо казват "бойци на невидимия фронт"...тея, които са видими - те бойци ли са...не те питам тебе бе Сянко.

Всичко е било мътно, мътно, мътно, една мътеница, а пък ти си разправай бивши вицове...и пак да повторя, нямащи нищо ОБЩО с поръчката...на пицата svirkam si.gif
Питето
Аре сега "не сме били по темата". Изопачаваш фактите като писа някой в съседното клонче. Имаме си факти и мнения в излишък, ама ни влече гъбаркането, а не писането на книга.

И нещо по темата с модераторите, дето я отвори.
Загубил се турист в гората, стъмнило се, паникьосал се, почнал да крещи:
- Помогнетеееее, има ли някой тук... Помогнетеееее!
В този момент някой го тупа по рамото, ония се обръща... Огромна мечка стои зад него:
- Аз съм тук... Сега олекна ли ти?
lati1960
Цитат(Shade @ 16/05/2021, 22:32) <{POST_SNAPBACK}>
Известно е също така, че по онова време България си докарваше твърда валута чрез неявен реекспорт на петрол, получен на ниски цени от руснаците. Който продаваше на международни цени. По твоята експертна оценка това с чия благословия следва да вярваме, че е ставало?

По тази и на двете глобални сили тогава. А и сега. Които зад кулисите го играят заедно. Това се опитвам да кажа.
lati1960
Цитат(wal @ 16/05/2021, 18:54) <{POST_SNAPBACK}>
Обяснявай!Говори, говори, аз те слушам........!За пандемията вече знаем не само от теб.За Агджа дай да видим, за крепкия и нерушим съюз между КГБ и ЦРУ!

Мен никой не ме слуша, наясно съм. Но, ако те интересува нещо от извора по темата, и четеш на руски, ето нещо по въпроса: http://makeyev.msk.ru/pub/NeProhodiMimo/shironin/_index.html Едни и същи кланове управляват не само службите на т. нар. велики сили, но и икономиките, финансите им, медиите, всичко. Останалото е театър за масите. Путин донякъде наруши това глобално статукво, затуй е цялата патардия срещу него и Русия сега. Всъщност единственото реално противопоставяне в света ни е на власт, управление и супер богати срещу всички останали. Които ги обслужват. Натрапват ни различни други конфликти, не че няма, за да прикрият основния, от който идват всички проблеми навсякъде.
Shade
Цитат(lati1960 @ 17/05/2021, 11:18) <{POST_SNAPBACK}>
По тази и на двете глобални сили тогава. А и сега. Които зад кулисите го играят заедно. Това се опитвам да кажа.

С други думи Гео-центричната теория от Средновековието е доразвита в България-центрична теория на Съвремието. С единодушното джентълменско съгласие и на Империализма, и на Гробокопачите му. Заради ключовата роля и значение на България в Световната политика и икономика.
Бива.
Shade
Цитат(ByBa @ 17/05/2021, 09:33) <{POST_SNAPBACK}>
Да предложа нещо КОНКРЕТНО в тая връзка?

...пиша книга в тая връзка и се интересувам от мнения, не от ФАКТИ...

Молбата ми е когато напишеш книгата, да ме уведомиш за КОНКРЕТНАТА дата и място на представянето. Лично ще се явя да ти искам автограф. Може да не те интересува, обаче е ФАКТ.
ByBa
Цитат(Shade @ 17/05/2021, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Молбата ми е когато напишеш книгата, да ме уведомиш за КОНКРЕТНАТА дата и място на представянето. Лично ще се явя да ти искам автограф. Може да не те интересува, обаче е ФАКТ.

Добре, ти ще бъдеш Първия, който ще поканя - това е само намерение...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.