Еваларкта!!!
От сега натаък само теб ще питам ...

Няма нужда мен да питате. Нито да откриваме топлата вода пак. Нарича се електронно правителство, хората отдавна са в този режим, в нормалните държави. У нас са похарчени за същото няколко милиарда вече /къде ли отидоха, и в чии джобове?/, а резултатът никакъв. Не само на мен ми е ясно, че нарочно не се прави, щото всичко ще е в нета онлайн, и поръчки, и конкурси, финансиране, от държавата специално, всичко. Но, ако стане, как ще крадат родните ни управници? Проблем. Мисля и ти си наясно с всичко това, и всички тук, така че няма нужда да обяснавам повече.
--------------------
Имах предвид да ме питат, ако не им е ясно как да вържат няколко компа в мрежа, ако няма кой да им каже, но съм сигурен, че има. Проблемът, както казах, е че не им изнася на тия от властта всичко да е качето електронно и прозрачно, щото спира кранчето на краденето. А както се разбира напоследък, държавата е източвана безогледно, безпардонно и нагло с милиарди! Лично аз ще се убедя, че една власт е искрена в намерението си да работи за хората, ако приоритет ѝ бъде скоростно въвеждане именно на т. нар. електронно правителство. Тоест, всичко което касае държавните институции, парѝ, и т. н., да премине в електронен вид. Тогава и над 400 000-та администрация от лежачи повечето, ще стане излишна, и ще трябва да си търси истинска работа, а не да тормози гражданите и да ги изнудва и корумпира. И т. н., наясно сте всички за какво говоря.