Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ще духа супата?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
ByBa
Имало на времето четири готвача: Голям, Малък, среден и Мастер.

И четиримата готвели като за първенци.

Но супата трябвало да се опитва....

От посетителите, жителите, хората.

Тогава в главата на един от готвачите / един от четиримата / възникнала идеята....

да приготви супа, която не пари....

а, сетете се коя е тя....?

...22:13
ByBa
Цитат(ByBa @ 07/06/2021, 21:24) <{POST_SNAPBACK}>
Имало на времето четири готвача: Голям, Малък, среден и Мастер.

И четиримата готвели като за първенци.

Но супата трябвало да се опитва....

От посетителите, жителите, хората.

Тогава в главата на един от готвачите / един от четиримата / възникнала идеята....

да приготви супа, която не пари....

а, сетете се коя е тя....?

...22:13

само живи обаче духат супата :-))))

да го духат!

нека добавя още нещо:

освен духането :-) ,разбира се

Аз бях отговорна за моите задължение, такива каквито са и на другите работници. И най-вече, защо моят пряк началник не каза, че Грейс напусна, и затова аз трябваше да поема нейните задължения. Къде беше моят началник през това време, ако то/тя е знаел/а, че ние не сме били в пълен състав? Нейната работа е да приоритайз моите задължения такива, каквито са написани, и факта, че аз поднасях супата толкова пъти преди, помагайки на моите колеги иСиен ей да работят показва, че аз знам какво правя...
Питето
Рано ми е да те чета. Може би след още 2-3 бири...
Онуфри
Цитат(ByBa @ 07/06/2021, 21:49) <{POST_SNAPBACK}>
само живи обаче духат супата :-))))

да го духат!

нека добавя още нещо:

освен духането :-) ,разбира се

Аз бях отговорна за моите задължение, такива каквито са и на другите работници. И най-вече, защо моят пряк началник не каза, че Грейс напусна, и затова аз трябваше да поема нейните задължения. Къде беше моят началник през това време, ако то/тя е знаел/а, че ние не сме били в пълен състав? Нейната работа е да приоритайз моите задължения такива, каквито са написани, и факта, че аз поднасях супата толкова пъти преди, помагайки на моите колеги иСиен ей да работят показва, че аз знам какво правя...

Кво речи?

prashchai grigorii.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.