Имало на времето четири готвача: Голям, Малък, среден и Мастер.
И четиримата готвели като за първенци.
Но супата трябвало да се опитва....
От посетителите, жителите, хората.
Тогава в главата на един от готвачите / един от четиримата / възникнала идеята....
да приготви супа, която не пари....
а, сетете се коя е тя....?
...22:13
само живи обаче духат супата :-))))
да го духат!
нека добавя още нещо:
освен духането :-) ,разбира се
Аз бях отговорна за моите задължение, такива каквито са и на другите работници. И най-вече, защо моят пряк началник не каза, че Грейс напусна, и затова аз трябваше да поема нейните задължения. Къде беше моят началник през това време, ако то/тя е знаел/а, че ние не сме били в пълен състав? Нейната работа е да приоритайз моите задължения такива, каквито са написани, и факта, че аз поднасях супата толкова пъти преди, помагайки на моите колеги иСиен ей да работят показва, че аз знам какво правя...
Питето
08/06/2021, 20:36
Рано ми е да те чета. Може би след още 2-3 бири...
Аз бях отговорна за моите задължение, такива каквито са и на другите работници. И най-вече, защо моят пряк началник не каза, че Грейс напусна, и затова аз трябваше да поема нейните задължения. Къде беше моят началник през това време, ако то/тя е знаел/а, че ние не сме били в пълен състав? Нейната работа е да приоритайз моите задължения такива, каквито са написани, и факта, че аз поднасях супата толкова пъти преди, помагайки на моите колеги иСиен ей да работят показва, че аз знам какво правя...
Кво речи?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.