Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Емотикони
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Cury
Днес, пишейки един пост, поисках да подчертая смисъла като поставя емотикон за одобрение. Е, отворих пълния списък, ама първо не намерих каквото точно търсех (емотикона с повдиганата шапка, ръкопляскащ емотикон, или двата емотикона с "дай пет"). Второ, скролвах списъка толкова дълго, че ми писна. А ако се бях колебал между емотикон в началото и емотикон в края нямаше да имам търпение да се връщам ( е, мога да сложа и двата, а после да трия laughing.gif ). И докато скролвах забелязах, че повечето емотикони нямат смисъл и май са сложени в списъка самоцелно, на принципа "да има". Само че така стават неизползваеми. Не е ли добре да се изхвърлят 2/3 от емотиконите, но да останат само тези, които подчертават някаква идея или имат смисъл, а да се махнат тези, които са просто "весели картинки"? В стария форум нещата бяха по-добре направени.
hristam
Поискай и ще ти се даде. Аз така си извоювах челни места за кокетката и кикотещата се емотиконка.
Cury
Е, на мен ми трябват десетина - усмивка, смях, одобрение, несъгласие, отричане, не ми пука/свиркам си, намигване, извинение, засрамване/изчервяване....

Ей сега на втори прочит намерих по-подходящи, които не бях видал при скролването. Просто са много.
Бай Ганьо
Научи им кодовете.
Аз съм лесен.
Използвам само laugh.gif и smile.gif
Cury
Ми то и аз ще се огранича до тези в прозореца.
hristam
Цитат(Cury @ 05/07/2017, 20:11) <{POST_SNAPBACK}>
Ми то и аз ще се огранича до тези в прозореца.

Ми нали в това е номера - да си издействаш любимите емотикони в прозореца. Но за целта трябва да си с връзки или да си симпатичен. За по-сигурно - и двете. a4dff7b7.gif
Cury
Или да си се впрегнал толкова, че да си струва усилието svirkam si.gif
Lucky
Аз ползвам тези в прозореца . Другите са твърде много и неам нерви svirkam si.gif
Ако перифразирам Жоржи : Не съм от емотиконестите .

В стария форум си бяха достатъчно .
hristam
Цитат(Cury @ 05/07/2017, 21:28) <{POST_SNAPBACK}>
Или да си се впрегнал толкова, че да си струва усилието svirkam si.gif

Лично аз ползвам около три, максимум пет, ако реша да бъда разточителна. То и в самия прозорец има доста излишни, ако ме питат. Може би е добре да се организира кастинг за най-употребявани емотикони.
Persian
Цитат(hristam @ 05/07/2017, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
най-употребявани емотикони.

При мен има само три емотиконки, които виждам.
- Да се целуваме
- Да се усмихваме
- Да се смеем

Ама първата не знам как се ползва biggrin.gif
Бай Ганьо
Пишеш kiss с две точки отпред и отзад и готово. kiss.gif
Persian
Цитат(Бай Ганьо @ 05/07/2017, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>

Да, ама искам да е с жена първият път. biggrin.gif
Макарена
В момента са 4 пъти по-малко и съм добавил още в бързия достъп.
Cury
По-добре изглежда.
biggeorge
Липсват ми две емотикони: :unsure: и :huh:.
Знам ги само като кодове. misli.gif
Макарена
unsure.gif huh.gif
Mukaveev
Екстра работа си нагласил...... biggrin2.gif ........тази много ми харесва и мексиканската вълна е номер 1......... sun.gif
biggeorge
Цитат(Макарена @ 15/07/2017, 17:21) <{POST_SNAPBACK}>
unsure.gif huh.gif

Благодаря! hat.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.