Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Census 2021
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
admiral
Преброихте ли се? wink.gif
А кучетата, котките, мишките и паяците вкъщи преброихте ли и тях? unsure.gif
Потребител

... както виждате, хората са ги поизнервили ... не им е до броене, войни са подготвени да водят :.) ...

... лично ще ми е интересно да видя колко сме марсианците ... предишния път бяхме 460 ... но, както каза в интервю тогава един професор от Русе /самопровъзгласил се за наш говорител/:

460 не е страшно, страшното е че имаме и 790 костенурки нинджи!

Поздрави :.)

lati1960
Цитат(Потребител @ 22/09/2021, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>
... както виждате, хората са ги поизнервили ... не им е до броене, войни са подготвени да водят :.) ...

... лично ще ми е интересно да видя колко сме марсианците ... предишния път бяхме 460 ... но, както каза в интервю тогава един професор от Русе /самопровъзгласил се за наш говорител/:

460 не е страшно, страшното е че имаме и 790 костенурки нинджи!

Поздрави :.)

Аз пък съм от Алфа-Кентавър. a4dff7b7.gif
И още се чудя в коя графа да се впиша, за преброяването. unsure.gif
Вероятно има още от моя вид, не знам. Но досега не успях да срещна сродна душа, поне за цвят така да се каже. sad.gif
Какво да правя! 292.gif
А иначе войната ковид си върви, реална си е, ето: https://bntnews.bg/news/napadnaha-zhurnalis...169521news.html
Потребител

... ммм ... знаете ли как е отпаднала старата религия /там, Маб ... Мерлин/? ...

... хората са спрели да се интересуват :.) ...

lati1960
Цитат(Потребител @ 22/09/2021, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
... ммм ... знаете ли как е отпаднала старата религия /там, Маб ... Мерлин/? ...

... хората са спрели да се интересуват :.) ...

Със сигурност, да.
Но, са им спретнали нов хибрид, религиозен. Като инструмент по власт и контрол, и ограбване.
Религиозният инженеринг не е по-различен от политическия и икономическия. Пазарните ниши и в него веднага се запълват. Говорим за религии. Вярата е отделно, истинската. Тя не борави с материалния фундамент и реалност. По това се различават. Впрочем, като се разговорихме, започвам да се чудя какво да пиша при преброяването в графата "религия"? misli.gif По принцип съм кръстен като бебе в Православието. Но пък то не идва от моя небесен ареал упоменат по-горе. animatedwink.gif Така че съм много затруднен. Дано този абзац да не е задължителен.
Дали мога да впиша "алфа-кентавърска религиозна принадлежност"? laugh.gif
wal
Преброихме се миналата седмица.Не боли, не хапе, няма страшно.За десетина минути става.
lati1960
Цитат(wal @ 22/09/2021, 20:14) <{POST_SNAPBACK}>
Преброихме се миналата седмица.Не боли, не хапе, няма страшно.За десетина минути става.

На мен лично по-интересно ми е какви ще са резултатите от преброяването? И дали ще ги укрият като при предното?
Примерно любопитно ми е какво е ромското "малцинство" у нас като брой и количество, и процент спрямо общото такова? Също на турчеещото се? Колко точно са пенсионерите? И хората в трудова възраст? Колко сме в момента като брой население в страната, и т. н.? Въобще дали данните са в подкрепа на твърденията за демографска катастрофа у нас?
Питето
Споко, имам усещането че този път ще има достатъчно джедаи и пастафарианци, та да балансират...
Catpuccino
Цитат(admiral @ 19/09/2021, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Преброихте ли се? wink.gif
А кучетата, котките, мишките и паяците вкъщи преброихте ли и тях? unsure.gif

Отговорите на важни въпроси от динамично, а не от статично естество, идват не от броене, а от анализ wink.gif

Но да, преброихме се, доколкото позволяваха въпросите, някои от които са смехотворни wink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.