Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Подхлъзване по зеленото 2
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Хасан
Сега я видях тази тема и ми се стори, че е интересна. За да мога да се включа и аз пуснах продължение. animatedwink.gif

Моето мнение, че въвеждането на зеленият сертификат много закъсня. Срокът трябваше да е поне два месеца, за да няма оправдания и критики.
evanka
Много държави успяха да се ваксинират и без сертификат. Но медийната пропаганда там си изигра ролята правилно.
Тази сутрин гледам Евронюз и ме е срам от новината, че България и Румъния молят Европа да поеме болни и да им изпраща медицинска помощ, защото не се били ваксинирали. Ами да са.
Та зеления сертификат вероятно е резултат от силен натиск от Брюксел. Няма толкова смел политик в момента в България, на който да му хрумне предизборно да наложи непопулярна мярка. И затова сертификат през лятото беше невъзможен, хем имаше избори, хем епидемията беше лека ... хем туризъм, бизнеси ...
Питето
Мен ако питаш, подхода е сбъркан. Няма как да пробутваш на диви балканци номерата от цивилизована Европа. Още Алеко го е описал в "Бай Ганьо".
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.