Би ли определила, влизайки в чехлите на този пенсионер, какво би имала ти предвид, като отговор на този въпрос?
Веднага ти отговарям:
почти влизайки в чехлите му :-)
Няма да се ваксинирам, защото така съм решила и защото така смятам!...ако журналиста ме попита защо така смятам /май по телевизията питаха така една жена и тя пак повтори - защото така съм решила, това е моето мнение/ аз ще дообясня тук
- няма да им пълня гушите на големите фармации и прочие, които ни заливат с лекарства, уж да ни лекуват - да лекуват болното човечество с лекарства!
- не им вярвам в терапията и в речитативите им, защото през целия ми минал досега живот съм се наслушала на всякакви....няма да определям сега - реклами ли, обещания ли, призиви ли, настоявания ли, заповеди ли, манипулации ли...
- чета и се самообразовам - ако ми разрешат, разбира се, да имам ЛИЧНО МНЕНИЕ на профан и с това лично мнение на профан аз разбирам защо се поставят ваксини за вируси, но аз НЯМА да си поставя такава...не защото съм много болна, или много здрава, а защото много мразя да ми казват какво трябва да правя!
- защо ли се дразня от цялата кампания, като "това се прави за доброто на всички ни"...ама се изприщвам като го казват, защото много добре знам, че никой не се засяга изобщо, а ако го засегнеш лично...за тези, които са филантропи и се водят блог,ох благодродници не говоря - определено това са хора с пари...този, който няма - не е Спасител /с изключение на Христо, разбира се/
- и да ми дават само религиозна възможност /или някаква медицинска/, за да се изключа от общото правило, просто няма как да не ги презра и да ги лъжа - с чистата съвест, че аз лъжа, защото съм принудена
- май споменах, че съм профан, но има и учени, които не са и ТЕ СА ТЕЗИ, които ми вдъхват все още вяра...и затова подкрепям независимото научно мнение
- всеки да си бие каквито иска на собствения си гъз или ръка, но няма да ми се бият на моя гъз - достътчно са ми ги били за диоприте, които имах като малка :-)
мога да пиша и още, но все пак да се спра...понякога се засилвам много...по нанадолрнището