29mСтараЗагора
15/01/2022, 22:38
1 факт - Дълго време нямах приятелка , и когато влезнах във връзка , тя беше за 2 години , след което ТЯ ме заряза ! ( Тръгна с друг още докато бяхме заедно )
2 факт - момиче спря да ми пише в чат само зарадаи израза "кво праиш" .
3 факт - В компанията ни има едно две момчета които се открояват като "малко по напред с материяла".След като излезнах с едно момиче което беше в тази компания то говори за тези момчета и за качествата им.
И много Ви моля не ми минавайте с израза "Не всички са такива" . В денонощието има 24 часа . Аз не мога безкрайно дълго да търся хора .
И да има , много хубаво ! Ама , сори , аз не ги срещнах . Така , че може спокойно да ми ударите печата . И да кажете "съжаляваме за него..."
Тарабас
15/01/2022, 22:53
Вземи си някоя от Тайландия. Докато научи български и почне да се поглежда в компанията то, ще минат поне 5 години. 5 години ще я плющиш с гаранция. После ше си земаш некоя друга.
Бай Ганьо
15/01/2022, 22:59
Едва ли някой може да му даде по-добър съвет от този.
А и да остане с нея едва ли ще съжалява.
Някаква магия са тези тайландки.
Тарабас
15/01/2022, 23:02
Чувал съм, че имали обаче лошата традиция, като се задомяват, мъжът да се грижи и за роднините на жената. Ше му се натресе някоя балдъза и дъртите
Бай Ганьо
15/01/2022, 23:05
Така е.
Но са скромни.
Има българи тук женени за тайландки.
Щастливи са.
Поне така казват, а и изглежда.
Тарабас
15/01/2022, 23:15
Стара Загора да не мънка, а да се оглежда за тайландки.
Ще отворят и тай ресторант в Стара Загора или студио за масажи, ше ходим на промоция.
Ще отворят и тай ресторант в Стара Загора или студио за масажи, ше ходим на промоция.
...некоя брадчедка Ъ...
Ще отворят и тай ресторант...
Значи ще предлагат оригинална тай бира
Singha. Не е лоша.
Rat_in_the_house
16/01/2022, 14:24
1. Така става обикновено. Защо? Ами защото жените са като маймуните-не пускат предното клонче, преди да са хванали следващото. На практика всички са "обвързани". Тия, дето стоят необвързани...по-добре не се занимавай- или са лезбийки, или са социално непригодни. Примерно постоянно в депресия, мрачни и отчаяни. Нищо не търсят, нищо не искат....съответно и тях никой не ги иска. Такава за какво ти е, какво ще я правиш? Ще я гледаш как се тъпче с лекарства и тулумбички пред телевизора по цял ден ли? Или ще я чакаш да си излекува депресията, занимавайки се с някаква "кауза"- бездомни животни, борба за световен мир, храна за бедните в Африка и пр. ? Две години е бая време. Вероятно още на шестия месец си и омръзнл. Изкарала е две години само за да не стои сама. Нормално е, така става много често.
2. В чата не се дръж като неандертал. Защо? Ами защото навън е пълно с такива и освен това тя неандертал вероятно си има вече. Я постоянен да си я клати 1-2 пъти в седмицата, я някой "приятел с привилегии" за по веднъж в месеца. Зависи каква и е програмата. И той е започнал навремето разговора си с нея с "к'во правиш, бонбон...". Т.е. набутал си се в най-конкурентния пазар- тоя на дебилите. Защо? Един приятел наскоро ми се оплакваше, че някаква го отрязала защото е ваксиниран за Ковид. При това не говорим за такава на 18, а за 35+. Т.е. има си такива, дето си ги хапе щъркела постоянно и по принцип.
3. "Напред с материала" какво ще рече- че на 16 вече е издухала 2 километра пишки? В женска компания има една Алфа. Тя води групата. Никога не са равнопоставени. Не си хванал нея. Ако беше, щеше да ти говори за себе си. До степен да полудееш от скука!
И да, жените също клюкарстват за мъже. С кой е била, кой какво и е правил или искал да прави с нея, кой имал татуировка на чепа и т.н. Групата се гради на комникацията. Винаги, когато си хванеш мацка от група, трябва да си наясно, че още утре цялата група ще знае каква марка презервативи сте ползвали. Примири се с това. Не можеш да го промениш. Базова психология.
4. За тези в Азия...прозрението, че който не е бил с азиатка, все едно никога не е бил с жена, принадлежи на безсмъртния Иван Славков-Батето. Дали е прав? Безусловно!
5.Срещата е двустранен процес. Ако едната страна се откаже, другата също няма шанс. Това работи толкова универсално като принцип и е толкова общоприложимо, че важи за всяка една среща. Ако в далечната 1888-а нито една от жертвите на Джак Изкормвача не го беше срещнала, той също нямаше да я срещне. Примерът е за да видиш колко универсален е принципът. Неотеним. Откажеш ли се, отнемаш и шанса на другата страна. Така работи системата-генерира или двойна грешка, или двоен успех. Т.е. или успявате заедно, или се проваляте заедно.
Rat_in_the_house
17/01/2022, 01:49
Не забравяйте само,че 2/3 от Русия е в Азия.
А с тях единствената печеливша стратегия се нарича "И почвам да бЕгам, бате..." ! С 200, вдън гори тилилейски!
Quaker between your quarks
24/01/2022, 13:43
Пък аз явно страдам от ментално раздвоение на личността, но го разбирам само в тая тема.
Едновременно мисейбе тайландка, и виетнамка.
ПП. Много ме е страх от датчанки мене.
Обръщението ти е към дами....отговориха ти тукашните философи , дето май отдавна не са помирисвали жена
Обръщението ти е към дами....отговориха ти тукашните философи , дето май отдавна не са помирисвали жена

верно ли, ...и ти му отговори
Не съм отговорил на въпросите...ама теб май те сърби нещо