Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изживяване на притежанието ?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Фази ?

Фазови преходи ?

Нещата, в главата, губят прелестта, да бъдат нови ! rolleyes.gif
admiral
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/02/2022, 11:03) <{POST_SNAPBACK}>
Фази ?

Фазови преходи ?
Тоци, напрежения или обикновена лудост?
Glo
имам много неприятно куче, черно, с бустерна доза, пълен хипохондрик, не мога да го понасям, все млящи нещо а аз изобщо не го храня а то е все живо и все не умира, писна ми от всичко, дано не направя някоя глупос, живо е то живо там на дивана дееева неговата женка дееева shutup2.gif
Glo го купиха SKF барем преди 6 години. cool.gif
Glo
живял съм по цели десетилития в ландънпарижнюйорк и пенсилвания, хем в центъра до общините им точно отзад! но такова нагло същество не съм срещал никога досега, имам го от петнайсе години, ходих до турция да му купя баклава, че много я обича а тука е крива, прегоряла и скъпа, повърна я на дивана и пак виках тапицера да сложи нова тапицерия, уж на майтап му викам да тапицира и кучето в дивана, тоо мисли че се шегувам и се смее крякайки shocking.gif без нерви съм останал 292.gif всеки ден го къпя и все вони на мозамбишко негърско, дигнал съм ръце от всичко, нося се по течението в коридора, погледа ми е все в сатъра забит във вратата на банята, искам да емигрирам и аз като хората в скандинавските държави, там ти дават пари, къща, кола и всяка година те пращат на олинклузив почивки, а адмирала всяко лято е в шибания кипър, от цяла швейкцария – само той там a4dff7b7.gif
Catpuccino
“И ето: грижливо се взирам —

цъфтяща овчарска торбичка

е-хей край плета!”

Башо

wink.gif
Потребител

... ток не, по-скоро графика, по една точка :.) ...

... предвид свободните трактовки е леко лицемерно, но все пак …

... ако не е изживяване от вида "т'ва вече съм го видял" - има надежда ...

:.)

Потребител

... много хубаво! ... от Бюсон нещо? ...

Catpuccino
Башо е по изживяването без притежание…останалото си го набави самwink.gif
trаnsalp
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/02/2022, 12:03) <{POST_SNAPBACK}>
Фази ?

Фазови преходи ?

Нещата, в главата, губят прелестта, да бъдат нови ! rolleyes.gif

Не ми трябва да изживявам притежанието. Погубващо е! Оставям го на дъщеря ми, да го прави каквото ще. Няма да си погубвам душата заради него я. Ако не е тя не знам какво щях да правя. Щях да го оставя в нищото сигурно. Да се оправят както искат след смъртта ми.
trаnsalp
Цитат(Catpuccino @ 01/02/2022, 16:40) <{POST_SNAPBACK}>
Башо е по изживяването без притежание…останалото си го набави самwink.gif

Будизъм.
Потребител

... тц, поезия ... но, ще се съобразим ...

Shade
Цитат(trаnsalp @ 01/02/2022, 06:50) <{POST_SNAPBACK}>
Будизъм.

А може би шинтоизъм? Хайку?
Абе, ти не беше ли един прос, с наводнено мазе ? cool.gif
trаnsalp
Цитат(Shade @ 01/02/2022, 16:57) <{POST_SNAPBACK}>
А може би шинтоизъм? Хайку?

Хайку е литературен жанр. А шинтоизмът и будизмът се припокриват по отношение изживяването без притежание. Бил е в будистки манастир, затова е много вероятно да е будист.
То не беше ли, Соншмонжон ? rolleyes.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/02/2022, 17:02) <{POST_SNAPBACK}>
Абе, ти не беше ли един прос, с наводнено мазе ? cool.gif

бях b_046.gif сега съм с наводнен таван, кап кап кап 264.gif
Glo
аз съм даоист, къде тряба да бъда изслушан? az takovata.gif
Имам Хайку, озаглавено 'Дъжд'

Жвали,
Жгърми,
Жнамокри !

smile.gif
Glo
над блока ни висок, нощта
се спусна като самолет
от терорист превзет

laugh.gif
терористът, изживяващ притежанието на мига на другите.

Когато ти ми читеш постинга, аз ти притежавам мига, но как да го продам на адмирала за левове..
Glo
адмирале , какво само светиш онлайн а мълчиш като славей, пичове, искам да ви кажа неколко мили думи за адмирала, адмирала е мноо хубаво и любвеобилно момче, обича всички форумци от всички форуми където е модератор, а той е модератор навсякъде, преди да хакна ола беше и там основен модератор хахах laugh.gif , бех го наругал, но наужким, хилех се, беше ми пуснал издирвателна тема за кой ли пореден път, лично за мене е пускал през годините поне седем осем издирвателни теми, повечето все с мои краднати снимки, последната тема преди половин година ме пуснал със зелена коса, ама вече съм ужасно рус b_046.gif ето, давам му актуални снимки от лятото за следвашия път като се затъжи за мене, а аз!? ми и аз си го обичам адмирала, щеше да идва в бургас да си купува пенсионерско жилище, но като чу за мойте 500 юро комисионна за да го разведа и открехна за най-хубавите имоти и ми наби шута, къв швейкцарец е това? соц андрешковец! a4dff7b7.gif

цък
Glo
адмирала thumbsupup.gif

http://forumabv.eu/index.php?showtopic=242...rt=#entry136908
Аве много ти европеидна физиономията бе !
Leon
Айдеее, събрахте се clap2.gif
admiral
Цитат(Glo @ 01/02/2022, 16:26) <{POST_SNAPBACK}>
искам да ви кажа неколко мили думи за адмирала
Клюкар! navikvane.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/02/2022, 18:59) <{POST_SNAPBACK}>
Аве много ти европеидна физиономията бе !

предимно благородна венецианска е, само с нея разполагам, не ми е струвала нищо, откак се изрусих разбрах какво значи да си бял човек, то такова отношение, такава любезнос навсякъде, веднъж една кифла се усъмни че не съм бил бял човек, понеже очите ми били кестеняви, излъгах я че са сини но си слагам кафяви лещи, че не ща чак пък толкоз да бия на очи, все пак живеем в циганска държава rolleyes.gif
Glo
Цитат(Leon @ 01/02/2022, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
Айдеее, събрахте се clap2.gif

Ъ! минавам само за малко, те тее пенсионери двайсе години все едно и също пишат, омръзнали са ми, спрели са отдавна, а аз всеки ден съм нов човек, само шкембе чорбите сутрин и бутилката водка вечер ми се повтарят неизменно sunbathing.gif
Glo
човек е това което притежава sunbathing.gif
Shade
Цитат(Glo @ 05/02/2022, 08:08) <{POST_SNAPBACK}>
човек е това което притежава sunbathing.gif

Ако притежаваш пъпка на задника, пъпка ли си?
Glo
Цитат(Shade @ 05/02/2022, 18:28) <{POST_SNAPBACK}>
Ако притежаваш пъпка на задника, пъпка ли си?

е аз не мога да отговарям на подобни разследващи въпроси, аз само измислям гениални мисли, най-обикновени измислици tongue.gif все едно да питаш ботев защо трябва да плетем венци и китки за да кичим глави и пушки! 292.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.