Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Радетели за слаба Россия ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Ма, ния, слаба Руссия, не щем !
Изобще, кой грездей има интерес от слаба держава с голяма територия ?
Glo
санкции сме били налагали, какви санкции бе, ми спрете доставките на газ, взривете българския поток, северния и северния две, санкции laugh.gif
Санкция за теб, е да не пишеш по форуми.
Поне нещо наиба ли, Горския пише от трийсе години, аз от двайсе, ти от двайспет, поне една
мис Перник подмокри ли ?
Glo
Горския никак не е за изфърляне, но аз съм си харесал Бай Ганьо, само той ми е на сръце az takovata.gif
wal
Цитат

Явно Путин има най-голям интерес, защото той направи всичко възможно за да унищожи държавата си.
Тарабас
ма ний не щем никаква русия, слаба или силна, се е бахур.
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 25/02/2022, 21:30) <{POST_SNAPBACK}>
Горския никак не е за изфърляне, но аз съм си харесал Бай Ганьо, само той ми е на сръце az takovata.gif

Бе вие що му ядете кокалите на Горския? 021.gif
Rat_in_the_house
Ние имаме интерес тъкмо от две такива-Русия и Турция.
Poseidon
То бива бива...ама с някои днешни новини се разтревожих...силната държава с големата територия пуснали наемници в Киев /чеченски антифашисти скромен отряд от 10 000 активисти/ да ловят неонацисти по списък и да ги арестуват или бесят на място.

Това е нехуманно и го осъждам! Кое им дава право да нахлуват така неканени!? Защо да не се възроди тази неонацистка култура? на КОЙ пречат?
какви красиви факелни шествия имаше ...па малко ракетно артилерийски обстрел срещу цивилни също не липсваше...а сега ше го спрат това пияните ватенки
ми в САЩ неонацисти имат законно регистрирана партия
https://www.americannaziparty.com/
това е свобода... фридом бих казал, а не като мурзилките да бесят различните

Ето докъде ше се докараме със силна държава на голема територия...затова съм ЗА санкции! нека рашите гладуват!
последния да затвори вратата аз лягам и се завивам...с лозунга НЕ на силните ДА на умните!
п.п. мнооого гюбре има за изриване мама му стара...и ще се рине тепърва...мдааа
trаnsalp
Цитат(Poseidon @ 25/02/2022, 22:52) <{POST_SNAPBACK}>
То бива бива...ама с някои днешни новини се разтревожих...силната държава с големата територия пуснали наемници в Киев /чеченски антифашисти скромен отряд от 10 000 активисти/ да ловят неонацисти по списък и да ги арестуват или бесят на място.

Това е нехуманно и го осъждам! Кое им дава право да нахлуват така неканени!? Защо да не се възроди тази неонацистка култура? на КОЙ пречат?
какви красиви факелни шествия имаше ...па малко ракетно артилерийски обстрел срещу цивилни също не липсваше...а сега ше го спрат това пияните ватенки
ми в САЩ неонацисти имат законно регистрирана партия
https://www.americannaziparty.com/
това е свобода... фридом бих казал, а не като мурзилките да бесят различните

Ето докъде ше се докараме със силна държава на голема територия...затова съм ЗА санкции! нека рашите гладуват!
последния да затвори вратата аз лягам и се завивам...с лозунга НЕ на силните ДА на умните!
п.п. мнооого гюбре има за изриване мама му стара...и ще се рине тепърва...мдааа

Ами като са агресори /господарят така ми каза да напиша, пък аз гледам да му се кланям и смея, да не би да ма вземе за личност и да ми се скара/
Какво му е лошото на нацизма? Е, малко извращава съзнанието, но пък много силен изглежда. Ама голяма работа са сички нацисти.
Истината е, че всичките са роби! Роби без съзнание!
Питето
Да не би да е "слаб бащица в Кремъл и силна Русия". Щото със "силен бащица в Кремъл" само пакости и накрая все фалирала Русия....
Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 25/02/2022, 20:52) <{POST_SNAPBACK}>

То и радетели за слаба Германия не е имало. И слаба ли е днес Германия, към която се стреми куцо и сакато от източна Европа, от Африка, от Близкия изток и кой ли още не? Ей така ще стане и Русия. smile.gif
admiral
На кой му пука за Русия? На мене – не. sunbathing.gif
Shade
Цитат(admiral @ 14/06/2022, 01:08) <{POST_SNAPBACK}>

На Путин му пука. Пука му за себе си.
Гледах едни негови изхвърляния с историческо-политическа насоченост. Какви успешни войни за "освобождаване" на "завладени" руски територии водил Петър I и как в началото на 18-ти век отвоювал от шведите и освободил територията, на която създал своята нова столица, наречена на негово име. За което бил наречен Петър I Велики. 100 години по-късно никой не помнел избититите при тези войни, но всички помнели величието на Петър I. Сега било време за "отвоюване" на останалите руски територии. Следователно след 100 години никой няма да помни колко украинци са избили руснаците и колко руски войници са загинали в "специалната военна операция", но всички ще помнят величието на Владимир II Велики. Сигурно благодарните потомци ще нарекат родния му град Санкт-Владимирбург. Подобни традиции са силно застъпени в Русия.
А иначе Владимир Велики оставя усещането, че слушаш Пантелей Пътник. Само изключително себичен индивид в терминален стадий на сериозно заболяване, който си дава сметка, че не му остава много време на този свят, би могъл да развива подобни дивашки концепции.
Ето го наживо: https://www.youtube.com/watch?v=h5XdwlyWgSs
Glo
Цитат(Shade @ 14/06/2022, 15:20) <{POST_SNAPBACK}>
За Владимир Велики не знам, но през цялото време имах усещането, че слушам Пантелей Пътник.
Ето го наживо:[/url]

клипа няма го отварам, разбира се, не ме интерват руски теми, но тоя Пантелей, да нямаш предвид Пантелей Зарев (Пантев), имах ужасяващи проблеми с него като ученик, комунис, а ужасяващо интелектуален w00tbrows.gif цял живот седя и се чудя как са възможни подобни комбинации, ти преставяш ли си на един лов, ако плячката е по-интелектуална от ловеца каква обратна касапница би последвала, и с право де sunbathing.gif
admiral
Цитат(Shade @ 14/06/2022, 14:20) <{POST_SNAPBACK}>
Какви успешни войни за "освобождаване" на "завладени" руски територии водил Петър I и как в началото на 18-ти век отвоювал от шведите и освободил територията, на която създал своята нова столица, наречена на негово име. За което бил наречен Петър I Велики. 100 години по-късно никой не помнел избитите при тези войни, но всички помнели величието на Петър I. Сега било време за "отвоюване" на останалите руски територии.

Дали е време и колко са руски тези територии аз, като един аматьор реал-политик, не мога да преценя. cool1.gif
Но идеята ти ми напомня на собствената ни история от преди 100 години – времето на "отвоюване" на останалите под чужда власт български територии. Нашата "спецоперация" тогава се оказа неуспешна, въпреки поддръжката на място. Може би затова ние все още броим избитите при тези войни.
Glo
Цитат(admiral @ 14/06/2022, 11:08) <{POST_SNAPBACK}>

пък за твоите неуспешни постинги й пука единствено и само на майка ти laugh.gif адмирале
Glo
това ти беше бая труден постинг, адмирале, изпоти се като кон докато го напишеш, нали 406.gif
Басси яката тема ! laugh.gif
Бай ти Ганьо, е мноо куул, после съм ас. laugh.gif
И ти си душица.
Кат са замисля най основното ти качество е, че си българин. laugh.gif
Тарабас, ти етнически казак ! laugh.gif
Някой да каже, че е курвар Адмирала, мен от такива слова, мей срам ! sad.gif
admiral
Разбира ти на тебе главата от... коне. rolleyes.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 14/06/2022, 21:13) <{POST_SNAPBACK}>
Някой да каже, че е курвар Адмирала, мен от такива слова, мей срам ! sad.gif

мога и аз да му го кажа, ама не виждам смисъл да му падам толкоз ниско, мойто интелектуално развитие е на ниво Графити, а неговото е още на ниво Лозунги 453.gif
Да, Адмирала а прос, подвластен на феромоните, алфа мъжкар, с избитачна полова енергия, оплодител, чародей по силен от Джони Деп, и Бойко Борисов. С къща в Бояна , и интереси в магистрала Хемус.
Не е гей, но кво му пречи да стане ! laugh.gif
Glo
истинския мъж никога не може да стане наистина истински, ако преди това не е бил пълен гей sunbathing.gif
Glo
адмирале heart.gif а на тебе какво най много ти харесва в мене? az takovata.gif
Абе не мож да нямаш една въудошляваща линия. laugh.gif
Rat_in_the_house
Какво се случва с една голяма държава, когато отслабне? Случват се доста неща, в последователност, но най-важно е последното-престава да бъде голяма.
И ние някога сме били голяма държава. И други държави са били големи. Сега са по-малки.
agrippa
Цитат(Quaker between your quarks @ 25/02/2022, 11:52) <{POST_SNAPBACK}>
Ми те, самите руснаци. Колкото им по-голяма територията, толкова по-голям батак в нея и запустение, разруха, запой и безхаберие... Тия, завладените земи,ако останат техни,не мисля ческороще цъфнат и възстановят. И разни местни феодалчета, като Кадиров, зетоискат да са царе на терен и много да не ги търсят за нищо от Кремъл...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.