То бива бива...ама с някои днешни новини се разтревожих...силната държава с големата територия пуснали наемници в Киев /чеченски антифашисти скромен отряд от 10 000 активисти/ да ловят неонацисти по списък и да ги арестуват или бесят на място.
Това е нехуманно и го осъждам! Кое им дава право да нахлуват така неканени!? Защо да не се възроди тази неонацистка култура? на КОЙ пречат?
какви красиви факелни шествия имаше ...па малко ракетно артилерийски обстрел срещу цивилни също не липсваше...а сега ше го спрат това пияните ватенки
ми в САЩ неонацисти имат законно регистрирана партия
https://www.americannaziparty.com/това е свобода... фридом бих казал, а не като мурзилките да бесят различните
Ето докъде ше се докараме със силна държава на голема територия...затова съм ЗА санкции! нека рашите гладуват!
последния да затвори вратата аз лягам и се завивам...с лозунга НЕ на силните ДА на умните!
п.п. мнооого гюбре има за изриване мама му стара...и ще се рине тепърва...мдааа
Ами като са агресори /господарят така ми каза да напиша, пък аз гледам да му се кланям и смея, да не би да ма вземе за личност и да ми се скара/
Какво му е лошото на нацизма? Е, малко извращава съзнанието, но пък много силен изглежда. Ама голяма работа са сички нацисти.
Истината е, че всичките са роби! Роби без съзнание!