Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Трябва ли да си предател, обезличен, на къса каишка
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
trаnsalp
Пите тук ти отговарям, понеже твърдо си дрънкаш глупостите и въобще нямаш идея да осмислиш. Интересно ми е докъде ще стигнеш. Каза.
Цитат
Като не те кефят американците, що им ползваш продуктите? Отсвири им техниката да им е гадно. Мен не ме кефят руснаците в момента, и не ползвам техни продукти. Ако има чалъм да знам кой ток и бензин идва от руски доставчици и кой от други, сигурно ще дам некой лев горница за конкурентите.

Как я измисли тази връзка сега ми кажи? Ама едно нещо смислено има ли? Не ме кефят американците викаш? Факт? w00tbrows.gif Откъде изскочи този факт? От кутрето? Или показалеца смучеш? Предателството как го омеси с търговия, харесване, омраза?! Как ги правиш тези "факти"? Значи не искам ли предателства, не харесвам хората и нямам право да ползвам стоките им?
И изключваш ли си топлото в знак на протест? Или пак само на другите го предлагаш? Или имаш специални доставки на газ и ток? Откъде вземаме уран, знайш ли? Поне досега. Разбира се това си е твоя сбъркана логика и според мен от никъде не следва да не ползваш продуктите им.
evanka
Не, Не трябва да си всичко това, но трябва да имаш пари.
lati1960
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 20:56) <{POST_SNAPBACK}>
Пипе тук ти отговарям, понеже твърдо си дрънкаш глупостите и въобще нямаш идея да осмислиш. Интересно ми е докъде ще стигнеш. Каза.

Как я измисли тази връзка сега ми кажи? Ама едно нещо смислено има ли? Не ме кефят американците викаш? Факт? w00tbrows.gif Откъде изскочи този факт? От кутрето? Или показалеца смучеш? Предателството как го омеси с търговия, харесване, омраза?! Как ги правиш тези "факти"? Значи не искам ли предателства, не харесвам хората и нямам право да ползвам стоките им?
И изключваш ли си топлото в знак на протест? Или пак само на другите го предлагаш? Или имаш специални доставки на газ и ток? Откъде вземаме уран, знайш ли? Поне досега. Разбира се това си е твоя сбъркана логика и според мен от никъде не следва да не ползваш продуктите им.

good.gif
Абсолютно лицемерие, да.
Сигурен съм, че, където и да е гсподин или госпожа Пите, си топли гъза с руски газ, ако е в Европата говорим. То не че и г-жа фон дер Лайен също, и г-н Жозе Борел, и камарад Олаф Шолц, с целокупния германски народ, и т. н. Обаче пращат оръжия за милиарди на украинците, да се бият срещу гадните руснаци, които толкова лоши, че още не са им врътнали кранчето посред зима! no.gif Сега същите под давлението на господарите си отвъд океана им блокират банките, централната, всичко. Ама стоят на топло благодарение на руското гориво. Ако това не е лицемерие, не знам какво е!
И не е вярно, че руснаците не могат без тези парѝ. Щото вече им ги блокираха. Злодеят Путин обаче още проявява добра воля, и не им врътва крана. Само че това няма да е безкрайно. Лошото е, че тия измамници няма да пострадат, а обикновените хорица в Европа, и по света.
Не само с ковид измамата, днес в света наблюдаваме уникален феномен: ЛЪЖАТА повтаряна хилядократно от медийния послушен конгломерат навсякъде замени ИСТИНАТА, за да отклони вниманието на хората и народите от истинските злодеи и виновници не само за войната в Украйна, но и за всички злини и проблеми в света ни днес! Които изкуствено се провокират и предизвикват от клики като тази във Вашингтон ДС днес, от подлогите им в Брюксел, дори от тези нашите в София, днес се убедихме. Тези сили, кланове и заговорници се опитват да набутат света ни в глобална катастрофа през Украйна, и, почти успяха. Парадоксът е, че засега точно злодеят Путин е единствената пречка и преграда тази катастрофа да се случи. Не съм сигурен обаче, че нервите и търпението на тези в Кремъл ще издържат и няма да стане по-голяма беля. Но, виждате парадокса: "Миротворците" от Белия дом и Брюксел тикат цивилизацията ни към глобален апокалипсис, а военолюбецът Путин засега използва само ограничени военни средства, за да защити своя народ и държава от тях. Пита се обаче: Защо тези "миролюбци" продължават да го притискат и провокират, и - какво ще стане, ако в отчаянието си руснаците натиснат червения бутон? Кой ще е виновен тогава?
Не че ще има някакво значение вече, но - няма да са руснаците. Други започнаха това, и на тяхната съвест са животите на стотиците и хиляди жертви на войната в Украйна!
trаnsalp
Цитат(evanka @ 28/02/2022, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
Не, Не трябва да си всичко това, но трябва да имаш пари.

А връзката с парите е? Примерно нямаш ли пари, а искаш стоки, ставаш предател?
Питето
И двамата сте зле от към история и икономика. Не смятам да ви образовам, поне не безплатно. Иначе в историята има примери точно за това дето съм го писал, "да не ползваш нещата от такъв дето не те кефи", и то действа и променя ситуацията през икономиката. За вашия подход, дето хем не харесвате някого, хем му ползвате услугите има един виц, съвсем не случайно за руснак. Та като го питали дали пие, той решил че ако каже че пие е кофти за имиджа му, обаче ако каже че не пие ще изглежда лъжец, та отговорил: "Пия, ама с отвръщение." Та ползвайте американските технологии, ама с... там каквото ви нашепват чувствата. animatedwink.gif
Питето
Аре по-кротко с фантазиите и лакърдиите. Стоя на топло, обаче ползвам по-малко. Аре сега се постави на този, дето ми продава по-малко енергия, ама рачита на продаденото за да си върже бюджета.
За АЕЦ-а (особено за втория дето го гласят) отдавна съм заявил, че не ни трябва такова чудо, камо ли второ, щото хем е скъпо, хем сме зависими, хем носим неприлично висок риск, а накрая нищо не намазваме от печалбите. Икономика, технологии, оценка на риска и малка територия. Нищо изсмукано от пръсти или там откъдето си смучете вашите теории.
Да не ме кефят руснаците в настоящия вариант и смятам да не ползвам тяхна техника. Не че нямат и такива неща дето мога да ги ползвам. Заради това са ми смешни хората, дето хем обвиняват САЩ за всичко лошо в света, хем го правят с тяхна техника през техни информационни изобретения, че и се сърдят, като намекнеш че изглеждат смешни.
Питето
Тц. Ставаш длъжник на кредитор. animatedwink.gif
Ако правилно си си разчел сметките, накрая имаш стоката и не си длъжник никому. Предателството идва, когато не можеш да си правиш сметката и не знаеш как работи машинката и... накрая се продаваш за жълти стотинки.
trаnsalp
Цитат(lati1960 @ 28/02/2022, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
good.gif
Абсолютно лицемерие, да.
Сигурен съм, че, където и да е гсподин или госпожа Пите, си топли гъза с руски газ, ако е в Европата говорим. То не че и г-жа фон дер Лайен също, и г-н Жозе Борел, и камарад Олаф Шолц, с целокупния германски народ, и т. н. Обаче пращат оръжия за милиарди на украинците, да се бият срещу гадните руснаци, които толкова лоши, че още не са им врътнали кранчето посред зима! no.gif Сега същите под давлението на господарите си отвъд океана им блокират банките, централната, всичко. Ама стоят на топло благодарение на руското гориво. Ако това не е лицемерие, не знам какво е!
И не е вярно, че руснаците не могат без тези парѝ. Щото вече им ги блокираха. Злодеят Путин обаче още проявява добра воля, и не им врътва крана. Само че това няма да е безкрайно. Лошото е, че тия измамници няма да пострадат, а обикновените хорица в Европа, и по света.
Не само с ковид измамата, днес в света наблюдаваме уникален феномен: ЛЪЖАТА повтаряна хилядократно от медийния послушен конгломерат навсякъде замени ИСТИНАТА, за да отклони вниманието на хората и народите от истинските злодеи и виновници не само за войната в Украйна, но и за всички злини и проблеми в света ни днес! Които изкуствено се провокират и предизвикват от клики като тази във Вашингтон ДС днес, от подлогите им в Брюксел, дори от тези нашите в София, днес се убедихме. Тези сили, кланове и заговорници се опитват да набутат света ни в глобална катастрофа през Украйна, и, почти успяха. Парадоксът е, че засега точно злодеят Путин е единствената пречка и преграда тази катастрофа да се случи. Не съм сигурен обаче, че нервите и търпението на тези в Кремъл ще издържат и няма да стане по-голяма беля. Но, виждате парадокса: "Миротворците" от Белия дом и Брюксел тикат цивилизацията ни към глобален апокалипсис, а военолюбецът Путин засега използва само ограничени военни средства, за да защити своя народ и държава от тях. Пита се обаче: Защо тези "миролюбци" продължават да го притискат и провокират, и - какво ще стане, ако в отчаянието си руснаците натиснат червения бутон? Кой ще е виновен тогава?
Не че ще има някакво значение вече, но - няма да са руснаците. Други започнаха това, и на тяхната съвест са животите на стотиците и хиляди жертви на войната в Украйна!

Много долни и хитри. И тук има техни подлоги.
Дано се разберат се моля. Братя са! И обслужват чужди интереси.
Много подла, дяволска е духовната война. Тя има своето физическо проявление, но дотогава малко хора я осъзнават. А вината остава скрита. Тъжно, но истина.
Бай Ганьо
Знаеш какво е лицемерие.
Преди да започне мач от английското първенство играчите коленичат.
Ей това е лицемерие.
Както и когато ползваха парите на руските олигарси.
А сега им се повръща от тях.

trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 21:59) <{POST_SNAPBACK}>
Тц. Ставаш длъжник на кредитор. animatedwink.gif
Ако правилно си си разчел сметките, накрая имаш стоката и не си длъжник никому. Предателството идва, когато не можеш да си правиш сметката и не знаеш как работи машинката и... накрая се продаваш за жълти стотинки.

Не разбрах в каква връзка намеси парите еванка.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 21:58) <{POST_SNAPBACK}>
Аре по-кротко с фантазиите и лакърдиите. Стоя на топло, обаче ползвам по-малко. Аре сега се постави на този, дето ми продава по-малко енергия, ама рачита на продаденото за да си върже бюджета.
За АЕЦ-а (особено за втория дето го гласят) отдавна съм заявил, че не ни трябва такова чудо, камо ли второ, щото хем е скъпо, хем сме зависими, хем носим неприлично висок риск, а накрая нищо не намазваме от печалбите. Икономика, технологии, оценка на риска и малка територия. Нищо изсмукано от пръсти или там откъдето си смучете вашите теории.
Да не ме кефят руснаците в настоящия вариант и смятам да не ползвам тяхна техника. Не че нямат и такива неща дето мога да ги ползвам. Заради това са ми смешни хората, дето хем обвиняват САЩ за всичко лошо в света, хем го правят с тяхна техника през техни информационни изобретения, че и се сърдят, като намекнеш че изглеждат смешни.

Но пак не разбрах, как говорейки за предателство, отиде в търговията, харесването, омразата, неползването и т.н. От къде тез връзки? Освен от пръстите, друго място не виждам.
Откъде накъде щом съм против предателството и л***** на американски з****** то ги мразя и не трябва да ползвам продуктите им? Ти така ли изразяваш любовта си? Не предаваш ли, не ******** значи не харесваш?
Питето
Пак прочети написаното, ако можеш с разбиране, а не с измисляне.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
И двамата сте зле от към история и икономика. Не смятам да ви образовам, поне не безплатно. Иначе в историята има примери точно за това дето съм го писал, "да не ползваш нещата от такъв дето не те кефи", и то действа и променя ситуацията през икономиката. За вашия подход, дето хем не харщесвате някого, хем му ползвате услугите има един виц, съвсем не случайно за руснак. Та като го питали дали пие, той решил че ако каже че пие е кофти за имиджа му, обаче ако каже че не пие ще изглежда лъжец, та отговорил: "Пия, ама с отвръщение." Та ползвайте американските технологии, ама с... там каквото ви нашепват чувствата. animatedwink.gif

grin.gif В Библията пише и да изтупаш праха от краката си, за свидетелство, какво остава за продуктите му. Нооооо, нали разбираш, че "фактът" с нехаресването го смучеш от пръстите.

Пп тоя тема за харесването и любовта е много разисквана в другия раздел, така че на ангро няма да стане.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Пак прочети написаното, ако можеш с разбиране, а не с измисляне.

Какво имаш предвид по-точно? С общ лаф ли мислиш да минеш?
Питето
Нещо като тези дето обясвяват, че не харесват американците... ползвайки интернет и компютър. Обаче за разлика от футболерите, тези продължават да ползват и да се правят на обидени.
Питето
Без четене няма да ти се получи.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо като тези дето обясвяват, че не харесват американците... ползвайки интернет и компютър. Обаче за разлика от футболерите, тези продължават да ползват и да се правят на обидени.

За предателство говорехме, но ти някак си продължаваш да го приравняваш с харесването?
За харесването и правото да ползваме е друга тема, без връзка с предателството! Ноооо и там си щета. Да те питам. Колко точно трябва да харесвам някой, за да ползвам продуктите му? Дали иииизцяло или все пак позволяваш и някакви забележки към него? А, бе как ги правиш тези връзки бе, човек? Значи не хареееесвааам ли изззцяяяло, направо да съм влюбен в него, не мога да ползвам продукта му?
Респективно, ползвам ли компютър, трябва да съм влюбен в производителя? / може би и леееек поклон, няма да е лошо/ w00tbrows.gif

Пп Честно да ти кажа и без пари да ми го дават, това няма да се случи. Имаше хора ми дадоха мнооооого повече от компютър. И на тях не им се получи.
Дaни
Цитат(lati1960 @ 28/02/2022, 21:20) <{POST_SNAPBACK}>
Защо тези "миролюбци" продължават да го притискат и провокират, и - какво ще стане, ако в отчаянието си руснаците натиснат червения бутон? Кой ще е виновен тогава?

Не казвай "руснаците", кажи Путин и онези около него и над него, ако в отчаянието си натиснат червения бутон, защото предполагам се сещаш - Путин е само марионетка, чиито конци дърпа някой друг и не, не отвън, а отвътре или по-точно отдолу. Руснаците не искат война, проумейте го това най-накрая, поне мислещите руснаци, интелигентните руснаци, морланите руснаци, смелите руснаци..., а те са много повярвай ми и на тях не са успели да им промият мозъка, така, както уви на вас. console.gif

Прочети ги внимателно моля тези статии и престани да смесваш управлението на Путин с руския народ. angry.gif
https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/02/25/4..._za_tazi_voina/
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31722734.html
https://fakti.bg/world/657092-protesti-v-ru...avo-chudovishte
https://btvnovinite.bg/predavania/120-minut...lka-i-sram.html
https://dariknews.bg/novini/sviat/protesti-...ukrajna-2301924
trаnsalp
Цитат(Дaни @ 01/03/2022, 11:36) <{POST_SNAPBACK}>
Не казвай "руснаците", кажи Путин и онези около него и над него, ако в отчаянието си натиснат червения бутон, защото предполагам се сещаш - Путин е само марионетка, чиито конци дърпа някой друг и не, не отвън, а отвътре или по-точно отдолу. Руснаците не искат война, проумейте го това най-накрая, поне мислещите руснаци, интелигентните руснаци, морланите руснаци, смелите руснаци..., а те са много повярвай ми и на тях не са успели да им промият мозъка, така, както уви на вас. console.gif

Прочети ги внимателно моля тези статии и престани да смесваш управлението на Путин с руския народ. angry.gif
https://www.dnevnik.bg/analizi/2022/02/25/4..._za_tazi_voina/
https://www.svobodnaevropa.bg/a/31722734.html
https://fakti.bg/world/657092-protesti-v-ru...avo-chudovishte
https://btvnovinite.bg/predavania/120-minut...lka-i-sram.html
https://dariknews.bg/novini/sviat/protesti-...ukrajna-2301924

Да не мислиш, че Путин иска тази "война"? Ако беше истинска война, досега да са приключили. Можеше и без танкове, само с ракети. Толкова ли не го мислите?
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 11:43) <{POST_SNAPBACK}>
Да не мислиш, че Путин иска тази "война"? Ако беше истинска война, досега да са приключили. Можеше и без танкове, само с ракети. Толкова ли не го мислите?

Да, да, те и американците не искаха войната във Виетнам smile.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 11:49) <{POST_SNAPBACK}>
Да, да, те и американците не искаха войната във Виетнам smile.gif

Заливаха всичко с напалм? Как ги приравняваш въобще? Мислете малко, бе. Виждам, че знаете много повече от мен, но и мислете! Знанието без мисъл е просто папагалстване. / а мен тъпотията ме дразни страшно/
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Заливаха всичко с напалм? Как ги приравняваш въобще? Мислете малко, бе. Виждам, че знаете много повече от мен, но и мислете! Знанието без мисъл е просто папагалстване. / а мен тъпотията ме дразни страшно/

Ами бяха провокирани, затва заливаха. smile.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ами бяха провокирани, затва заливаха. smile.gif

Добре, сигурно е оправдано. Въпросът е, че войната не пази хората, както тук. И въпреки това, не се отчита разликата.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 12:54) <{POST_SNAPBACK}>
Добре, сигурно е оправдано. Въпросът е, че войната не пази хората, както тук. И въпреки това, не се отчита разликата.

Каква разлика?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 13:02) <{POST_SNAPBACK}>
Каква разлика?

Между поголовното съсипване на войната и пазенето на жителите при операцията.
Между другото, операцията вече е към привършване. Нооо западните медии продължават на настървяват света.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 13:07) <{POST_SNAPBACK}>
Между поголовното съсипване на войната и пазенето на жителите при операцията.
Между другото, операцията вече е към привършване. Нооо западните медии продължават на настървяват света.

Пазене на жителите - няма - вижда се ясно от видеото, което ти дадох.

Привършване на войната ще има, когато и последния украински партизанин сложи оръжие. На тебе обадиха ли ти се кога ще стане това?
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 01/03/2022, 15:41) <{POST_SNAPBACK}>
Пазене на жителите - няма - вижда се ясно от видеото, което ти дадох.

Привършване на войната ще има, когато и последния украински партизанин сложи оръжие. На тебе обадиха ли ти се кога ще стане това?

Аз гледам хората, поведението им, думите им и виждам. Канал 1 следя и репортажи. Операцията вече е почти приключила, само че по новините, ако може ще я въртят още един месец. Идеята е да се покажат " факти" от руската агресия и как украйнците са жертва. Просто е.
Радио Ереван
Цитат(Питето @ 28/02/2022, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Без четене няма да ти се получи.

Като не ти се чете, може и само да слушаш, даже и без да гледаш.

https://www.youtube.com/watch?v=VNV8NscH-KI

П.П. Това не е точно по темата, но го давам като пример.
Питето
На човека дето коментираме досега, му се губят познания по история и икономика и заради това неще да схване какво намеквам по-горе. Ма няма кой да чете история от последните един-два века и после "кво да ти чета", ми не чети, бе, настъпвай същата мокита. Ти остави "тубата", не четат най-обикновената история дето пише как са станали нещата, ма иначе дават акъл как нямало било да станат.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 02/03/2022, 21:07) <{POST_SNAPBACK}>
На човека дето коментираме досега, му се губят познания по история и икономика и заради това неще да схване какво намеквам по-горе. Ма няма кой да чете история от последните един-два века и после "кво да ти чета", ми не чети, бе, настъпвай същата мокита. Ти остави "тубата", не четат най-обикновената история дето пише как са станали нещата, ма иначе дават акъл как нямало било да станат.

Кажи, къде да прочета харесвам или не харесвам американците и връзката с ползването на стоките им? Също и за другите връзки между ползването и предателството?
Питето
Първото го пише в историята. Знам, не четеш такива неща, вредят на вярата. Заради това само пишеш без да четеш. Второто дето питаш, то се подразбира от първото. Проблема е, че го пише в историята, дето не си я чел... опс, това го пише и в светите инструкции на вярващите.
Питето
Сам го правиш, пък питаш. Написа как не харесваш някого и не му ползваш стоката. От друга страна ползваш нечия стока, пък не ги харесваш...
Виж там да се разбереш със себе си, пак се прочети и пак питай.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 02/03/2022, 22:09) <{POST_SNAPBACK}>
Сам го правиш, пък питаш. Написа как не харесваш някого и не му ползваш стоката. От друга страна ползваш нечия стока, пък не ги харесваш...
Виж там да се разбереш със себе си, пак се прочети и пак питай.

Да може да ползваш, може и да не ползваш, но как ги свърза, че щом не харесваш, не трябва да ползваш? Откъде накъде тази зависимост?
trаnsalp
Цитат(Питето @ 02/03/2022, 22:04) <{POST_SNAPBACK}>
Първото го пише в историята. Знам, не четеш такива неща, вредят на вярата. Заради това само пишеш без да четеш. Второто дето питаш, то се подразбира от първото. Проблема е, че го пише в историята, дето не си я чел... опс, това го пише и в светите инструкции на вярващите.

Не съм чел за зависимостта, че ползваш ли, трябва да харесваш. В коя история го пише?
Rat_in_the_house
Отговорът на въпроса е: "По принцип не трябва, но помага!" ...
trаnsalp
Цитат(Rat_in_the_house @ 03/03/2022, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
Отговорът на въпроса е: "По принцип не трябва, но помага!" ...

Като сте толкова умни, че трябва и помага, дали го спазвате? Или само на другите гледате да помогнете, а за вас си ползвате неподпомогнати? grin.gif
453.gif
trаnsalp
Като цяло, дали разбрахте, че си смучете от пръстите правила? А също, че и бройката ви е без значение?
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 01/03/2022, 16:11) <{POST_SNAPBACK}>
Операцията вече е почти приключила

Както беше почти приключила вчера? Както беше почти приключила онзи ден и както ще е почти приключила утре? smile.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 03/03/2022, 08:33) <{POST_SNAPBACK}>
Както беше почти приключила вчера? Както беше почти приключила онзи ден и както ще е почти приключила утре? smile.gif

Он нашите тв, нама как да го разбереш.
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 03/03/2022, 09:05) <{POST_SNAPBACK}>
Он нашите тв, нама как да го разбереш.

Ясно. И аз гледам официални руски канали. Само че от по-дълго време. Според тях вече са победители на Галактиката и скоро ще превземат Вселената. smile.gif
Питето
Оказва се, че предателите (тези дето най-лесно се продават и продават околните) винаги са тези с малкото пари...
Питето
В онази, дето почива на фактите и я пишат историците. Не го пише в притчите и измислените пропагандни щуротии.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 03/03/2022, 17:52) <{POST_SNAPBACK}>
Оказва се, че предателите (тези дето най-лесно се продават и продават околните) винаги са тези с малкото пари...

ФаКт! w00tbrows.gif
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 03/03/2022, 09:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ясно. И аз гледам официални руски канали. Само че от по-дълго време. Според тях вече са победители на Галактиката и скоро ще превземат Вселената. smile.gif

Послъгваш.
Питето
По...диграва се. Съвсем оправдано и точно при това.
Питето
Ще почна с "фаКт" точно както искаш — Юда ако имаше 50 сребърника в джоба... Ми искаш фаКт, и получаваш фаКт, от онези дето с главна буква и вярващите ги тачите много. За истински факти, почваш да четеш историята и сам ще си ги намериш, да няма после "Питето ги нагласява". Имаш интернет, ровиш, четеш...
Питето
Ми запитай се сам. Нали ги правиш такива. Аз си писах, че ако някой не ме кефи, не пазарувам от него.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.