Пипе тук ти отговарям, понеже твърдо си дрънкаш глупостите и въобще нямаш идея да осмислиш. Интересно ми е докъде ще стигнеш. Каза.
Как я измисли тази връзка сега ми кажи? Ама едно нещо смислено има ли? Не ме кефят американците викаш? Факт?

Откъде изскочи този факт? От кутрето? Или показалеца смучеш? Предателството как го омеси с търговия, харесване, омраза?! Как ги правиш тези "факти"? Значи не искам ли предателства, не харесвам хората и нямам право да ползвам стоките им?
И изключваш ли си топлото в знак на протест? Или пак само на другите го предлагаш? Или имаш специални доставки на газ и ток? Откъде вземаме уран, знайш ли? Поне досега. Разбира се това си е твоя сбъркана логика и според мен от никъде не следва да не ползваш продуктите им.
Абсолютно лицемерие, да.
Сигурен съм, че, където и да е гсподин или госпожа Пите, си топли гъза с руски газ, ако е в Европата говорим. То не че и г-жа фон дер Лайен също, и г-н Жозе Борел, и камарад Олаф Шолц, с целокупния германски народ, и т. н. Обаче пращат оръжия за милиарди на украинците, да се бият срещу гадните руснаци, които толкова лоши, че още не са им врътнали кранчето посред зима!

Сега същите под давлението на господарите си отвъд океана им блокират банките, централната, всичко. Ама стоят на топло благодарение на руското гориво. Ако това не е лицемерие, не знам какво е!
И не е вярно, че руснаците не могат без тези парѝ. Щото вече им ги блокираха. Злодеят Путин обаче още проявява добра воля, и не им врътва крана. Само че това няма да е безкрайно. Лошото е, че тия измамници няма да пострадат, а обикновените хорица в Европа, и по света.
Не само с ковид измамата, днес в света наблюдаваме уникален феномен: ЛЪЖАТА повтаряна хилядократно от медийния послушен конгломерат навсякъде замени ИСТИНАТА, за да отклони вниманието на хората и народите от истинските злодеи и виновници не само за войната в Украйна, но и за всички злини и проблеми в света ни днес! Които изкуствено се провокират и предизвикват от клики като тази във Вашингтон ДС днес, от подлогите им в Брюксел, дори от тези нашите в София, днес се убедихме. Тези сили, кланове и заговорници се опитват да набутат света ни в глобална катастрофа през Украйна, и, почти успяха. Парадоксът е, че засега точно злодеят Путин е единствената пречка и преграда тази катастрофа да се случи. Не съм сигурен обаче, че нервите и търпението на тези в Кремъл ще издържат и няма да стане по-голяма беля. Но, виждате парадокса: "Миротворците" от Белия дом и Брюксел тикат цивилизацията ни към глобален апокалипсис, а военолюбецът Путин засега използва само ограничени военни средства, за да защити своя народ и държава от тях. Пита се обаче: Защо тези "миролюбци" продължават да го притискат и провокират, и - какво ще стане, ако в отчаянието си руснаците натиснат червения бутон? Кой ще е виновен тогава?
Не че ще има някакво значение вече, но - няма да са руснаците. Други започнаха това, и на тяхната съвест са животите на стотиците и хиляди жертви на войната в Украйна!