Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бойкот на националния ни празник 3ти март !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Poseidon
Трудно ми е да се ориентирам...та да пусна тема за дебат реших...

Какво да правим... ше бойкотираме ли 3 ти март като НВИМ
Цитат
Бойкот на 3-ти март!, призова днес на страницата си във фейсбук и проф. Ивайло Дичев.
Националния военноисторически музей и неговите филиали няма да работят на 3 март.

https://www.abcnews.bg/bg/news/164605838420...rnost-s-ukrayna

или по съвета на началника на Парламента ше се държим по-обранно... да не се самобойкотираме... но и да не поздравим освободителите

Цитат
Не е редно да бойкотираме националния си празник 3 март, но не е и уместно да се изразява такава гореща благодарност на освободителите, каквато сме виждали през годините, коментира вчера председателят на парламента Никола Минчев появилите се призиви да не се чества годишнината от Освобождението официално

Пепи Москов от КОД също е за бойкот
Цитат
Партията на бившия здравен министър Петър Москов "Консервативно обединение на десницата" (КОД) поиска преди дни правителството да отмени тазгодишното честване на 3 март заради инвазията на Русия в Украйна.

п.п.
офтоп...колекционирам интервюта без оглед на давност с Пепи Москов...мога да платя по 4лв за всеки линк който ми се посочи и не съм го гледал...
Тарабас
Не просто бойкот на 3ти март, а бойкот на всичко руско, поголовно.
Онзи пацул в центъра на София трябва да го демонтират и да им го пратят по DHL. Само дето в момента ще е трудно, нема нито самолети, нито влакове.
D-rA
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
Онзи пацул в центъра на София трябва да го демонтират и да им го пратят по DHL. Само дето в момента ще е трудно, нема нито самолети, нито влакове.

3 ти март няма общо с Путин, както и ти с България, по изказите ти... sunbathing.gif
Тарабас
Цитат(D-rA @ 28/02/2022, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
3 ти март няма общо с Путин, както и ти с България, по изказите ти... sunbathing.gif

Няма начин да не е така.
Азиатските орки от днес нямат нищо общо с азиатските орки от едно време.
D-rA
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 22:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма начин да не е така.
Азиатските орки от днес нямат нищо общо с азиатските орки от едно време.

Добре че си само с лакардиите, иначе си по-зле от т.н. орки... sunbathing.gif
Poseidon
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>

фен съм ти ама прекалено си емоционален...забавно-преверзното тука, че това е паметник на 3ти украински фронт...баси конфуза...

това с Националния празник е типично нашенска трагикомедия...ЗАЩО изобщо се коментира това по този начин и на това ниво!?

някак си затвърждаваме въпиющата ни тъпота ...на Национално ниво...Но няма как в държавата, която даде най много жервти от кови на глава на населението в СВЕТА след индианците в Перу да е различно де...

все пак се опитвам къде с ирония... къде с намек малко от малко да се осафери тоя наш дебел череп...

...та обмислям да си ампутирам лявата ръка до лакътя в знак на протест СРЕЩУ световните неправди...на мен така ми звучат тези нашенски балкан кючек напъни по 3ти март ...честно...откъде бе ТОЛКОВА низка простотия се събра у нас...

п.п.
личното ми мнение е че Националния ни празник трябва да е 24 май...и не не мразя русите ...напротив благодарен съм за онова време, нека остане това празник ама не национален...но 24ти май от цялата ни история е най подходящ според мен
Тарабас
Мен не ма брой, мен не ме слуша главата.

Но това не прави любимите ти орки по-малки орки.
trаnsalp
Цитат(Poseidon @ 28/02/2022, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
Трудно ми е да се ориентирам...та да пусна тема за дебат реших...

Какво да правим... ше бойкотираме ли 3 ти март като НВИМ

https://www.abcnews.bg/bg/news/164605838420...rnost-s-ukrayna

или по съвета на началника на Парламента ше се държим по-обранно... да не се самобойкотираме... но и да не поздравим освободителите

Пепи Москов от КОД също е за бойкот

п.п.
офтоп...колекционирам интервюта без оглед на давност с Пепи Москов...мога да платя по 4лв за всеки линк който ми се посочи и не съм го гледал...

Аз викам на 3-ти март да се изредим да свирим на американския посланик / на китара/. Нее. На всички англоговорящи там. Все пак музиката е универсален език.

Пп с такива истински българи ще оправим държавата.

Пп пет минути след прочетените предложения от олигофрените, започна да ми се повдига. Що за помияри?! На сърце им е да махат 3-ти март и си търсят претекст. Много умни, бе. Не може да има такава тъпотия....
D-rA
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 22:48) <{POST_SNAPBACK}>
Мен не ма брой, мен не ме слуша главата.

Но това не прави любимите ти орки по-малки орки.

Как измисли и че са ми любими...Явно ти е важно да оплюваш всичко... Поне напиши нещо смислено... sunbathing.gif
Тарабас
24 май е единственият ден, който може да се ползва за национален празник. Единственото събитие с най-голям общ знаменател между бригадата кючекчии на територията. Единственият празничен ден, на който малки деца няма да стоят до бесилки или гробове и слушат с отворени усти как техни роднини са били клани и са им набивали прътове в задниците. За много специалисти, педиатри, психолози, педагози, директори на детски педагогически стаи и ТВУ-та е тотална щета, ако едно дете в невръстна възраст не види изнасилената си баба на снимка или поне на платно с маслени бои. Но този безумен експеримент си струва, според мен.

Една година без Альоша, без трети Март, бес хилядо и кусур години от битката край Ахелой.

Ей така, на кирилметодибрат му и тройка кебабчяята с пърждени картофи...
Тарабас
Цитат(D-rA @ 28/02/2022, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
Как измисли и че са ми любими...Явно ти е важно да оплюваш всичко... Поне напиши нещо смислено... sunbathing.gif

Сори, смислено не умея да пиша, казах ти, че главата не ме слуша.
Poseidon
разбирам те, но нито американците, нито Путин нито днешна Украйна имат общо с 3ти март и бездънната тъпоча в цитатите горе на Пепи и прф Дичев
темата е за издълбоката наша неадекватност...това е самоинициатива някак си напиня ги отвътре...
вид психично заболяване е мисля , но налучквам не съм медик
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
24 май е единственият ден, който може да се ползва за национален празник. Единственото събитие с най-голям общ знаменател между бригадата кючекчии на територията. Единственият празничен ден, на който малки деца няма да стоят до бесилки или гробове и слушат с отворени усти как техни роднини са били клани и са им набивали прътове в задниците. За много специалисти, педиатри, психолози, педагози, директори на петски педагогически стаи и ТВУ-та е тотална щета, ако едно дете в невръстна възраст не види изнасилената си баба на снимка или поне на платно с маслени бои. Но този безумен експеримент си струва, според мен.

Една година без Альоша, без трети Март, бес хилядо и кусур години от битката край Ахелой.

Ей така, на кирилметодибрат му и тройка кебабчяята с пърждени картофи...

Нека първо американците си махнат 4 юли/ беше май/ Нали гледаме от тях.
Тарабас
Цитат(trаnsalp @ 28/02/2022, 22:05) <{POST_SNAPBACK}>
Нека първо американците си махнат 4 юли/ беше май/ Нали гледаме от тях.

Баце, дори един мексиканец, дето стои от седем години на границата с США и чака некой от митничарите да заспи под жарките льчи на слънцето, не се прехласва по США, както го правиш ти.
Бай Ганьо
Аз пък имам идея как да се правят пари от русофоби и русофили едновременно.
Имах идея и за мавзолея, ама те взеха, че го взривиха.
Ся лапат мухите. laughing.gif
Така ша стане и с тоя паметник.
Големи глупаци сме.
Тарабас
Даваха преди месец репортаж по сутрешните блокове, за едни много хитър гражданин на републиката, който краднал почти пеесе тона желязо от една товарна гара, май беше у русенско. Наел транспостна фирма, закарал ги на обекта и посред бел ден са напазарували.
Тоя ако го пуснат за осем часа от ареста и ше ни реши проблема с тоа паметник за един работен ден.
И като си тръгне, ще поизмете около паметника и ше светне и градинката там. Сега зелената идея е много ин.
Rat_in_the_house
Няма да е прецедент. Когато през 1915-та руският флот бомбардира Варна, храмът "Ал. Невски" става " Кирил и Методий". Същата е била съдбата и на стотина населени места, чиито имена са били променени след Освобождението. Именували са ги на руски герои от войната, военачалници и пр. През ПСВ, в която сме врагове с Русия, някои са преименувани, но войната свършва преди да се преименуват всички. Същото правят после комунистите. Та днес имаме 400-500 градове, села, върхове и области, кръстени на някакви руснаци или нещо там, свързано с руската история.

Честванията на Шипка също са проблемни в тази ситуация и може да ги няма.
Бай Ганьо
Аз няма да го пипам.
Ша го покрия та да не дразни русофобите.
Русофилите ша влизат да поставят венци срещу заплащане.
А който иска да се катери върху покривалото ша плаща.
Ша има гледка над цяла София.
Може а оставиш послание в касичка за идни поколения.
Ключе ша си купиш.
От аерогарата метрото и си там увековечен.
Ша идват от цял свят. laughing.gif
trаnsalp
Цитат(Тарабас @ 28/02/2022, 23:08) <{POST_SNAPBACK}>
Баце, дори един мексиканец, дето стои от седем години на границата с США и чака некой от митничарите да заспи под жарките льчи на слънцето, не се прехласва по США, както го правиш ти.

Заради двойните стандарти е. Техните картини относно освобождаването им, явно не дразнят никой, нооо нашите са травмиращи. И що така? w00tbrows.gif
D-rA
Цитат(Бай Ганьо @ 28/02/2022, 23:45) <{POST_SNAPBACK}>
Аз няма да го пипам.
Ша го покрия та да не дразни русофобите.
Русофилите ша влизат да поставят венци срещу заплащане.
А който иска да се катери върху покривалото ша плаща.
Ша има гледка над цяла София.
Може а оставиш послание в касичка за идни поколения.
Ключе ша си купиш.
От аерогарата метрото и си там увековечен.
Ша идват от цял свят. laughing.gif

Пропускаш - селфи с...2 долара, клип с ... 10 долара w00tbrows.gif sunbathing.gif
Бай Ганьо
Е, не съм се изказал до края де.
Нека има и съспенс. laughing.gif
lati1960
Ми защо не направите ето това:
https://www.vbox7.com/play:3b24fe2f?p=favou...s&id=447889
Или това:
https://www.vbox7.com/play:9c759128?p=favou...s&id=447889
https://www.vbox7.com/play:ccb248b7
https://pan.bg/view_article-59-539695-video...inata-ot-t.html
https://baricada.org/2018/03/23/ukraine-azov/
https://www.dnevnik.bg/photos/2015/02/27/24...omments/?pic=13
https://www.mediapool.bg/krainata-desnitsa-...news291514.html
no.gif malii.gif Нищо различно и днес.
Лозунгите същите. Пропагандата същата. Лъжите същите.
Дори униформите на украинските бандеровци и армия са същите!
Парадоксът: Евреинът Зеленски с помощта на демократичния Запад финансират нацистки формирования в Украйна, за да ги използват в битката с Москва!
Докъде мислите ще доведе това света ни?!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.