Нищо че дипломатическия език, или френския език, са на изчезване...заменени с езика на войната, упс, не бе, с езика на интерВенцията, като превенция, разбира се. Нищо друго не казвам...но и вие не виждате тялото ми, главата ми, оная ми работа, езика ми
!/ "Джордж се наплюска с диня и взе да се уригва...на английски е "George pigged out om Watermelon and started burping" Как ви се струва се изразих? - учтиво, разбира се,свине такива и такива ще си останете - само плюскате и се оригвате /а някои и пърдят/ - не се отнася за теб, Джордж.Разбира се, аз не пиша за свинете, а за хората - о, да не се обидите тук - нищо общо вие нямате със свинете, още повече с маймуните - те обичат банани.
2/ "Не знаеш ли, че олиото е вредно за здравето? - Дрън-дрън, това пък откъде го измисли?" Don't you know that oil is bad for you? Bullshit, where did you get that? Don't give me this buullshit! I'm not dumb enough to beleive it! Стига с тези глупости! Не съм толкова глупаво, че да повярвам!
Думите: крап, гарбидж, треш, шит да не се употребяват, освен ако не давате определение за Бойко Борисов !
А думата: булшит /няма нищо общо с испанските бул или с ред бул/ се използват най-много в разговорния американски...хм, език за изречена глупост, а не за глупава постъпка...изречена, изречена, повтарям - Запомнете!
Изразът "правя глупост" е "do something dumb" - и сега си представете слончето Дъмбо, с големите уши, което лети...
Какъв език ще използвате, когато някои си играе на стражари и апаши, котка и мишка?
За мен - първото предназначение на езика е...да облизва
А вие - как се изразявате, когато сте изправени пред началството? - цитирате ли го?
хаха