Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Чернобил 2.0
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Hartmann
На 4 март сутринта умните войски на джуджака-великан обстреляха най-голямата атомна ел централа в Европа - Запорожската. В резултат на обстрела е възникнал пожар.

Още веднъж - тази нощ е имало пожар в най-голямата на континента АЕЦ. За щастие (или пък не?) украинските поражникари са успели да локализират пожара. Към момента по официални данни няма радиоактивно изтичане.

За този приятен "инцидент" съобщават всички, вкл официалните руски медии - https://ria.ru/20220304/pozhar-1776405550.html

Разбирате какво означава ако умните войски на джуджака продължат по тази пътека - Чернобил ще ви се види пърхане на майски пеперуди из пролетно поле. Включително тежко ще пострада и магучая, защото радиоактивния облак не подбира. И, повярвайте ми, таблетките с йод няма да ви помогнат.
Shade
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 00:24) <{POST_SNAPBACK}>
Разбирате какво означава ако умните войски на джуджака продължат по тази пътека - Чернобил ще ви се види пърхане на майски пеперуди из пролетно поле. Включително тежко ще пострада и магучая, защото радиоактивния облак не подбира. И, повярвайте ми, таблетките с йод няма да ви помогнат.

Разбираме, че "Съветският атом е мирен атом" (цитат от доклада, изнесен в Дома на българо-съветската дружба в София през 1986 г.)
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>
На 4 март сутринта умните войски на джуджака-великан обстреляха най-голямата атомна ел централа в Европа - Запорожската. В резултат на обстрела е възникнал пожар.

Още веднъж - тази нощ е имало пожар в най-голямата на континента АЕЦ. За щастие (или пък не?) украинските поражникари са успели да локализират пожара. Към момента по официални данни няма радиоактивно изтичане.

За този приятен "инцидент" съобщават всички, вкл официалните руски медии - https://ria.ru/20220304/pozhar-1776405550.html

Аз ако съм украинец, сам ще запаля един огън /на безопоасно р-е от реактора/ за да ми обърнат по-голямо внимание.
Бай Ганьо
Ехидните ти подмятания нямат място при такава ситуация.
Или искаш да ти се отговори в този стил!
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/03/2022, 01:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ехидните ти подмятания нямат място при такава ситуация.

Един дявол знае какво те прихваща изведнъж, но ако нямаш друг стил, заповядай, отговори в този. От теб винаги може да се научи нещо актуално. hat.gif
Hartmann
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 10:50) <{POST_SNAPBACK}>
Аз ако съм украинец, сам ще запаля един огън /на безопоасно р-е от реактора/ за да ми обърнат по-голямо внимание.

Разбира се, Украйна сама се нападна, сама избива войската и населението си и сама си прави пожар в собствената АЕЦ, за да изтреби собственото си население. Джуджака е великан, Рашка е могъща, американците тичкат да обменят доларите си в рубли. smile.gif
Бай Ганьо
Стилът на отговор се определя спрямо опонента.
trаnsalp
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 11:32) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се, Украйна сама се нападна, сама избива войската и населението си и сама си прави пожар в собствената АЕЦ, за да изтреби собственото си население. Джуджака е великан, Рашка е могъща, американците тичкат да обменят доларите си в рубли. smile.gif

Незнанието ти те оправдава. Вярата ти те оправдава. ....освен, ако не го правиш нарочно, де.grin.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/03/2022, 02:09) <{POST_SNAPBACK}>
Стилът на отговор се определя спрямо опонента.

Имаш ли да кажеш нещо съществено? Понеже дотук очевидно не каза нищо (или по скоро каза нищо). За чий се включваш тогава, клавиатурата ли те сърби? smile.gif
Бай Ганьо
А ти каза ли нещо със съветския атом!
Или ей така дет викаш да си почешеш клавиатурата.
Thursday Next
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 10:50) <{POST_SNAPBACK}>

Това понеже в момента Украйна страда от остра липса на внимание, или?
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>

Ами да, виждаш, че никой по света не обръща грам внимание на Украйна. Затова са решили да стрелят по блоковете на атомната си електроцентрала. Аз не виждам друга причина, ти?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/03/2022, 02:57) <{POST_SNAPBACK}>
А ти каза ли нещо със съветския атом!

Нали ти обясни:
Цитат

Хайде, отговаряй в същия стил, какво още чакаш? 453.gif
trаnsalp
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 16:17) <{POST_SNAPBACK}>

Даа! Дааа! Как го уцели! Ама истинско внимание, не само на приказки. animatedwink.gif
Бай Ганьо
Чуждопоклонничеството ми е неприятно, да не кажа по-силна дума.
Звучиш точно както едновремешните комсомолци, дружинни ръководители, отрядници, оф активисти и партийни нагаждачи, за които всичко което правеше великият съветски съюз е правилно.
Та в този ред на мисли, би ли оправдал Путин, ако бомбардира град в Украйна с атомна бомба? Айде да кажем и още една в друг град за по-сигурно.
И да не ме питаш какъв е този олигофренски въпрос ще ти подскажа.
За да предотврати повече жертви, понеже украинците изглежда няма да вдигнат бялото знаме.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/03/2022, 08:34) <{POST_SNAPBACK}>
Чуждопоклонничеството ми е неприятно, да не кажа по-силна дума.
Звучиш точно както едновремешните комсомолци, дружинни ръководители, отрядници, оф активисти и партийни нагаждачи, за които всичко което правеше великият съветски съюз е правилно.
Та в този ред на мисли, би ли оправдал Путин, ако бомбардира град в Украйна с атомна бомба? Айде да кажем и още една в друг град за по-сигурно.
И да не ме питаш какъв е този олигофренски въпрос ще ти подскажа.
За да предотврати повече жертви, понеже украинците изглежда няма да вдигнат бялото знаме.

Това ли беше отговорът ти в "този стил"?
Мдааа..., определено се справяш зле, разхвърляните ти мисли и нравоучения са безинтересни. blahblah1.gif
Опитай пак.
lati1960
Цитат(Hartmann @ 04/03/2022, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>

Пак лъжеш!
Защото има и друга гледна точка: https://dariknews.bg/novini/sviat/rusiia-uk...ata-aec-2302449 Не се наемам да кажа каква е истината. Но.
Да се доверяваме изключително и само на тенденциозните проамерикански пропагандни новини, вече е неразумно. Впрочем, ако не бяха нет мрежите и представените в тях различни гледни точки, щяхме наистина да сме в тотална диктатура по-лоша от всичко виждано досега!
Елементарната логика подсказва защо руснаците първо овладяха и Чернобил, сега и запорожката АЕЦ - именно за да няма провокации от украинска страна в отчаянието на профашисткия режим в Киев, които да предизвикат нова ядрена катастрофа и да стоварят и това върху Путин. Само малоумник би твърдял, че руснаците биха сторили това!
Впрочем, да те питам: Кои режими забраняват и закриват медии, щото са им неудобни истините, които казват? no.gif
Бай Ганьо
Цитат(lati1960 @ 04/03/2022, 21:00) <{POST_SNAPBACK}>
Впрочем, да те питам: Кои режими забраняват и закриват медии, щото са им неудобни истините, които казват? no.gif

Те светът затвориха, че едни медии ли! grin.gif
Buitenlander
Цитат(lati1960 @ 04/03/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
Кои режими забраняват и закриват медии, щото са им неудобни истините, които казват? no.gif

От 0.00 часа днес на територията на Русия е забранен Фейсбук. От вчера - последните две опозиционни медии на руски Ехо Москвы и Дождь. Кои режими?
lati1960
Цитат(Бай Ганьо @ 04/03/2022, 21:06) <{POST_SNAPBACK}>
Те светът затвориха, че едни медии ли! grin.gif

Засега.
Не могат да затворят света. Макар да им се ще на някои.
В момента хората по света са вцепенени от самия факт, че се води тази война. Но, с времето ще разберат истината и по това, както стана с ковид измамата. И тогава горко на тези, които ги мамят!
Нима някой е питал обикновените хора където и да било дали трябва техните правителства да изпращат оръжия, наемници и муниции на някоя от страните в Украйна? А те всички пращат на украинската армия!
Някой пита ли ни нас българите дали да пращат танкове и автомати на украинците? Ми не. Пращат, и ни лъжат в очите, че не било така. И после юнак наш Кирчо се сърди, че го замеряли със снежни топки на Шипка! Чакай малко, мойто момче, ако продължаваш така, скоро и с павета ще те земерят!
Най-много ме боли за обикновените хорица в Украйна, които опитват да бягат от онзи ад. Но, от друга страна трябваше да стигнем дотук, за да разберем всички кои всъщност са истинското Зло за света ни, и това не е Путин. Путин и режимът му са само реплика на това глобално Зло, което го нарочи, за да се скрие зад него и да продължи да тормози, манипулира и ограбва хората и народите. Все някога Путин ще е история, но Злото ще остане в света ни. Ето това някои не могат да го вдянат. Затова светът ще страда, сега се почва! А причината ще са именно такива тъпоумници, които подкрепят това Зло, манифестирайки лъжите и измамите му. Жалко. Защото можеше да бъде другояче. Всичко идва от алчността и жаждата за власт, контрол и печалба. Някои опитаха еднолично да управляват света, но се самозабравиха в това и ще трябва сега всички заедно да изпием горчивата чаша на последствията.
Само че, тези не биха могли да вършат всичко това, ако нямаха широка обществена подкрепа. Още една тъжна констатация.
Бай Ганьо
Путин е същото зло.
Няма разлика.
Империите затова са империи.
Защото са зли.
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 04/03/2022, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
От 0.00 часа днес на територията на Русия е забранен Фейсбук. От вчера - последните две опозиционни медии на руски Ехо Москвы и Дождь. Кои режими?

Ама и на нас ни поспряха руските сайтове, ноооо, ... това е някак праведно, хуманно, за човечеството. В момента по нашата първа говорят за лъжите на Украйна. Нормално е и за двете страни
Buitenlander
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 20:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ама и на нас ни поспряха руските сайтове, ноооо, ... това е някак праведно, хуманно, за човечеството. В момента по нашата първа говорят за лъжите на Украйна. Нормално е и за двете страни

В смисъл не ти влиза в кратуната - в Русия спряха руски медии, кои български спряха в България?
trаnsalp
Цитат(Buitenlander @ 04/03/2022, 21:41) <{POST_SNAPBACK}>
В смисъл не ти влиза в кратуната - в Русия спряха руски медии, кои български спряха в България?

Не знаех, че фейсбук е руски. Убеден ли си, че е така? Да ти напомня, че коментирам този текст
Цитат
От 0.00 часа днес на територията на Русия е забранен Фейсбук.
Thursday Next
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 22:46) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех, че фейсбук е руски. Убедена ли си, че е така? Да ти напомня, че коментирам този текст

А за Эхо Москвы и канал Дождь да си чул нещо? Нали уж не се информираш от мейнстрийма, би трябвало да ги следиш отблизо.
trаnsalp
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
А за Эхо Москвы и канал Дождь да си чул нещо? Нали уж не се информираш от мейнстрийма, би трябвало да ги следиш отблизо.

Не съм ги чувал, но и не съм коментирал във връзка с тях.
ЕксГорски
Комшийке, този е безнадежден случай!
Няма смисъл да се опитваш да му обясняваш нещо - нищо не му влиза в ... главата. Такова тъпоглавие не съм срещал никога.
Мислех, че lati (Стиви) е образец по въпроса, но той е цвете в сравнение с този при това има не малко в главата, а този няма нищо
trаnsalp
Цитат(ЕксГорски @ 04/03/2022, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Комшийке, този е безнадежден случай!
Няма смисъл да се опитваш да му обясняваш нещо - нищо не му влиза в ... главата. Такова тъпоглавие не съм срещал никога.
Мислех, че lati (Стиви) е образец по въпроса, но той е цвете в сравнение с този при това има не малко в главата, а този няма нищо

Разчуства ме.grin.gif

Пп. Да поптам, ти ли беше, който твърдеше фактъ, че няма славяни? Или бъркам нещо?
Аа намерих го. Поправям се. Имало, но ний не сме славяни.
А друг участник беше, който допълва, че славяни няма. Образи.
Thursday Next
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Не съм ги чувал, но и не съм коментирал във връзка с тях.

Ти не си, обяснявам ти какво коментира Буитенландерът. Какво имаше предвид с това, че в Русия затварят руски медии. От егоистични подбуди ти го обяснявам, щото докато чакам сам да се информираш, ще побелея и одъртея.
trаnsalp
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не си, обяснявам ти какво коментира Буитенландерът. Какво имаше предвид с това, че в Русия затварят руски медии. От егоистични подбуди ти го обяснявам, щото докато чакам сам да се информираш, ще побелея и одъртея.

Аааа, да. Разбирам. Благодаря ти, че ми разясни текста.
Цитат
От 0.00 часа днес на територията на Русия е забранен Фейсбук.

Аз помислих, че не става въпрос за руски медии. Ноооо, щом казаш ....трябва да ти повярвам. За жалост, мисля, че ме лъжеш. Не става въпрос за руска медия.
Thursday Next
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 23:51) <{POST_SNAPBACK}>
Аааа, да. Разбирам. Благодаря ти, че ми разясни текста.

Аз помислих, че не става въпрос за руски медии. Ноооо, щом казаш ....трябва да ти повярвам. За жалост, мисля, че ме лъжеш. Не става въпрос за руска медия.

Я сега се върни горе и прочети много, ама много внимателно следващото изречение на Буитенландер точно след това, което си цитирал. И като го прочетеш много, ама много внимателно, ела да ми се извиниш, задето твърдиш, че те лъжа.
Питето
На Фейсбука, платформата е щатска, ама коментарите са от цял свят, включително и от цяла Русия и то Украйна. Та е международен. И се оказва, че Кремъл спира наред чужди и руски медии и канали. ОСтанаха само "рупори", дето излъчват само одобрени от Кремъл новини.
trаnsalp
Цитат(Питето @ 04/03/2022, 23:12) <{POST_SNAPBACK}>
На Фейсбука, платформата е щатска, ама коментарите са от цял свят, включително и от цяла Русия и то Украйна. Та е международен. И се оказва, че Кремъл спира наред чужди и руски медии и канали. ОСтанаха само "рупори", дето излъчват само одобрени от Кремъл новини.

Ааа, не е ли руска медия! Вземете са разберете първо за фаКтЪ, пък после ме убеждавайте. Така трууудно ще ви повярвам.
trаnsalp
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
Я сега се върни горе и прочети много, ама много внимателно следващото изречение на Буитенландер точно след това, което си цитирал. И като го прочетеш много, ама много внимателно, ела да ми се извиниш, задето твърдиш, че те лъжа.

Посочих ти няколко пъти, какво съм коментирал. Или съм длъжем отговорът ми да е относно цеееелият коментар без изключение?
Thursday Next
Цитат(trаnsalp @ 04/03/2022, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>
Посочих ти няколко пъти, какво съм коментирал. Или съм длъжем отговорът ми да е относно цеееелият коментар без изключение?

Аз ти обяснявам не какво си коментирал ти (това се предполага да си го знаеш), а тази част от коментара на друг участник, която не си разбрал. С надеждата, че може би като ти обърна внимание, ще вденеш какво се опитват да ти кажат. Това очевидно не е целта ти. Ти не искаш да вденеш, ти искаш да се занимават с тебе, да ти обръщат внимание. Аз обаче искам да обърна внимание на по-интересни за мен хора. Затова, ако ми отговориш само веднъж още, за да разтегнеш поредния безкраен и безсмислен чат, веднага заминаваш към Х-фора без право да си подаваш носа навън.
trаnsalp
Цитат(Thursday Next @ 04/03/2022, 23:24) <{POST_SNAPBACK}>
Аз ти обяснявам не какво си коментирал ти (това се предполага да си го знаеш), а тази част от коментара на друг участник, която не си разбрал. С надеждата, че може би като ти обърна внимание, ще вденеш какво се опитват да ти кажат. Това очевидно не е целта ти. Ти не искаш да вденеш, ти искаш да се занимават с тебе, да ти обръщат внимание. Аз обаче искам да обърна внимание на по-интересни за мен хора. Затова, ако ми отговориш само веднъж още, за да разтегнеш поредния безкраен и безсмислен чат, веднага заминаваш към Х-фора без право да си подаваш носа навън.

Защо си мислиш, че не съм я разбрал? Понеже съм коментирал само първата част ли? Няма логиката? Човек коментира, колкото иска, не защото не е разбрал другото.
Да ти кажа ли пък аз, вашата цел. Да направите човека на "улав". Ами продължавайте, но не ме изкарвайте, че аз нещо съм крив. Ааа, ако съм крив, точно пък ти, мнооого лесно може да решиш проблема.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.