Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Промяна във визията на форума
Форум АБВ > Служебни > Служебен форум
Тарабас
От снощи при отваряне на форума през броузър на мобилен удер страницата изглежда много разбъркана и е трудно да се чете и пише. Отделните панели са компримирани и един върху друг. Дали това е само при мен и как може да се поправи. Беше си всичко наред до вчера. Със Сафари съм.

нищ по дух
Цитат(Тарабас @ 06/03/2022, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>
От снощи при отваряне на форума през броузър на мобилен удер страницата изглежда много разбъркана и е трудно да се чете и пише. Отделните панели са компримирани и един върху друг. Дали това е само при мен и как може да се поправи. Беше си всичко наред до вчера. Със Сафари съм.

При мен също излиза като разбъркана и помислих, че аз съм направил нещо, защото променях настройката за визуализация на страниците в Хром, но после пак ги върнах.
Но сега сякаш е по-добре и страниците се напасват според резолюцията на телефона и се чете по-лесно.
Тарабас
Мда, вчера неше още по-объркано. Днес се “пооправи”, но пак е трудно да се борави с такъв формат.
Бай Ганьо
Ползвай хоризонтален екран.
Shade
Цитат(Тарабас @ 06/03/2022, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>

С Firefox съм и не виждам разлика. На телефон с Android също.
Тарабас
До вчера всичко си беше ОК.
Бай Ганьо
И при мене е така при вертикален екран, но понеже ползвам винаги хоризонтален нямам идея как е работил вертикалният преди.
Тарабас
Аз чаткам от телефона е един пръст като служителка в пощенски клон в Полски Тръмбеж по време на следобедна смяна. Хоризонтално малко терсене ми идва.
Бай Ганьо
И аз съм тъй, но за очите е по-добре.
Не са кат преди. grin.gif
D-rA
В момента е в режим на разработка, за да е с по-едър шрифт.
Ползвайте десктопи докато се работи по въпроса.Иначе лесно мога да ви върна стария изглед, но е досадно умален... sunbathing.gif
Тарабас
Разбирам. Щом е за добро, ще потърпим още малко whistling.gif
Quaker between your quarks
Че той живота е труден и без тва. animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.