Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е шпионин на чужда страна
Форум АБВ > Общи > Ъ?
ByBa
Има една такава наука, забравих и името, която познава по лицето на човека и неговия характер.

та

съобразно с тази наука

аз си мисля, че Тагарев е шпионин, а Янев - не е.

Защо ли?

Ами защото няма съответствие в дъгата на веждите им и в усмивката им...

На Тагарев веждите изглежда като че ли малко са увиснали в крайчетата си /дали от това, че клепачите му са малко паднали над очите или някаква друга илюптична илюзия има/, но определено усмивката му с крайчетата на устните му леко вдигнати погазва на един характер на Аморе мио, на двилучна личност

На Янев веждите се виждат по-ясно и са по-прави, определено само има нещо като сянка под очите, но определено очите му не са с паднали клепачи и изглеждат по-отворени от тези на Тагарев, а усмивката му...колкото и да е по-рядка –на Тагарев е перманентна, сякаш залепена за устните му... - усмивката му е крива, някак си.

Вие какво ...виждате?
Тарабас
Аз виждам във всеки гражданин на територията потенциална мурзилка. Със или без вежди. На тази зависимост биха завидили и героите от Треинспотинг.
Бай Ганьо
Тази държава барабар с гражданите и селяните й съм я отписал отдавна.
Да ми вземе паспорта на границата и да ме пусне в чужда държава без документ за самоличност е престъпление, което само по себе си показва колко й пука за мене.
Защо на мене трябва да ми пука от тогаз нататък за нея!
The_Purifier
Цитат(Бай Ганьо @ 08/03/2022, 09:25) <{POST_SNAPBACK}>
Тази държава барабар с гражданите и селяните й съм я отписал отдавна.
Да ми вземе паспорта на границата и да ме пусне в чужда държава без документ за самоличност е престъпление, което само по себе си показва колко й пука за мене.
Защо на мене трябва да ми пука от тогаз нататък за нея!

Недей се прави, отишъл си да шпионираш! laughing.gif
Rat_in_the_house
Укринците много ми се сринаха в очите. Тези от стремеж да са европейци, ще вземат да загубят войната. Вчера задържали Копейкин по подозрения, че е руски шпионин. Вместо да го разстрелят на място или в най-краен случай да го затворят до изясняване на ситуацията-примерно 5-6 години след края на войната, те ни го върнали обратно с 10г. забрана да влиза в Украйна. Наистина не ги разбирам тия хора. Как я мислят тая работа...война ли водиш, чушки на село ли печеш...Няма да свърши добре за тях тая работа.
Thursday Next
Пак оставиха тежката работа на Марешки.
Тарабас
Ти си като китайците biggrin.gif
Теб не моя те дешифрирам от поне 15 години. Симпатяга си, но нема се зачудя, ако си шпион.
Тарабас
Ако не е Марешки, ще е някое друго варненско магаре с руски корени. Те там извират от морето.
Rat_in_the_house
Политическата психопатия в Североизтока има дълбоки корени и древна традиция. Като започнем от имената на населените места...Партизани, Русофили...минем през Евролевицата на Лупи и стигнем в най-ново време до Копейкин.
Нещо откъм Черно море ли ги духа, по коритото на Дунав ли влиза нещо...не знам, ама политическото мислене там още от преди Освобождението си стои на ниво детска градина и не иска да мръдне...дори Горянското движение там е най-слабо и най-бързо ликвидирано.
The_Purifier
От друга страна, един от най-яростните критици на Путин - Мишо Шамара, е от Варна! laugh.gif
Швейк
Тоа е бил винаги сопол
Швейк
А ти от къде си се пръкнал...прабаба ти е обидена от принц?
Rat_in_the_house
Ааа...аз съм израснал с тая музика. За Щамара и Кита нищо лошо не мога да кажа. Слушаше се така, както навремето са слушали Висоцки-на групички, по клубове, да не е много явно.
Питето
Опс, Марешки е руски зет, не е от корените, а е по собствено желание...
Quaker between your quarks
Аз съм мръсник, няма значение, дали съм шпионин ! cool.gif
Швейк
Не само че си мръсник а и лъжец. Мишо сопола се го слушахме само по "'свободна Европа"
Thursday Next
========== Ти може би не си разбрал, но тук обидите рязко станаха много непопулярни.
Rat_in_the_house
То това...е даже по-лошо, защото не е даденост, а съзнателен избор...
Питето
За нЕкои типове съзнания, такъв избор си е О.К. То, заради това му се радват и на Путин и на подобните.
Quaker between your quarks
Ти си, типичен българин ! Горския също ! angry.gif
Rat_in_the_house
Имам един съученик...зъл поморийски гларус (беше де, отдавна е семеен и живее далеч от морето), който е споделял това-онова от безценния си житейски опит с тия далечни народи. Според него рускиня -НЕ. Никога и при никакви обстоятелства. Украинка можело, ако се внимава да не е с руски корени. Та явно са различни.
Бай Иван
Направо ми скри топката с тези вежди.Гледам се в огледалото и не мога да разбера на Тагарев ли приличам или на Янев.Аз обаче гледам на кафе кой какъв е.Приятелите ме научиха и сега не искат да пият кафе с мен.
Hartmann
Цитат(ByBa @ 07/03/2022, 23:59) <{POST_SNAPBACK}>
Вие какво ...виждате?

Аз виждам... виждаааам... а, да - виждам, че всички русофили ще издухат супата така, както никой никога не е сънувал.
Бай Ганьо
Що не им турите по ена петолъчка на ревера! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>

Ха! Ти май наистина вярваш, че русофилите-антиваксъри сте от голяма важност за някого.
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 11/03/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>

Ти па сякаш не знаеш. smile.gif Русофилите са толко тъпи, че сами си слагат петолъчки. Някои и сърпове и чукове си слагат.
Rat_in_the_house
Страданията на руската армия несъмнено ще породят у тях емпатия. Според класическата теория на Фройд, това ще ги отведе към катарзис. От Буда (да не се бърка с едноименния агент на ДС) пък знаем, че страданието винаги има край.
Т.е. пред нас стои историческия шанс русофилите ни, по силата на обстоятелствата и задвижените от тях естествени процеси, да се преврърнат в нормани хора.
wavetowel2.gif
ByBa
Цитат(Rat_in_the_house @ 12/03/2022, 01:50) <{POST_SNAPBACK}>
Страданията на руската армия несъмнено ще породят у тях емпатия. Според класическата теория на Фройд, това ще ги отведе към катарзис. От Буда (да не се бърка с едноименния агент на ДС) пък знаем, че страданието винаги има край.
Т.е. пред нас стои историческия шанс русофилите ни, по силата на обстоятелствата и задвижените от тях естествени процеси, да се преврърнат в нормани хора.
wavetowel2.gif

тъпанар...под този общ знаменател бих причислила хора, които мислят с клишета... според класическата теория на Фройд сина е привлечен от майката, а дъщерята от Бащата...модел на подражание ли е или типи
чно по Фройдистки се обясняват взаимоотношения - не знам...
Rat_in_the_house
Няма абсолютни доказателства. Всичко е относително (друго клише). Подбират се според това кое ти върши работа. Имаше една поговорка за котката- дето нямало значение каква е на цвят, важното е да лови мишки.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.