Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво си казали?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Glo
какво си казали един на друг Бойко Рашков и Киро Тъпото в момента когато двамата смутено гледали отдалече с бинокли как господин Борисов излиза от ареста и нахилен се качва на осмицата за Банско? sunbathing.gif
Rat_in_the_house
Няма в БГ прокурор, който да повдигне обвинение на Борисов, дори утре да го хванат с нарязан труп в багажника, докато Гешев е гл. покурор. Това са безсмислени упражнения. Не знам на какво са разчитали.
biggeorge
А не е ли по-логично да арестуват Гешев и Борисов едновременно?
Catpuccino
Рате, подценяваш Асен и Кирил. В държава, в която липсва и ще липсва законност, докато с копита на ключово място рине магаре с каскет…трябва да се направи точно това. МВР шумно каза на прокуратурата, че едни над 500 милиона ги няма. Защо толкова шумно има го каза….ами защото е очевидно, че имат силно нарушен слух и увредено зрение wink.gif
Ето сега вече топката е в прокуратурата, а простичкият въпрос е не къде е битата карта Борисов, а къде са парите smile.gif
Да видим сега процесуалното съвършенство на прокуратурата, особено след като се изнесат данни и от европейската прокуратура wink.gif
Catpuccino
Яко си се объркал, Бро smile.gif)))) Явно не си гледал физиономията на Буцко при пускането му…той е пътник и много добре знае това wink.gif Напъни си сивите клетки преди да наричаш някого Тъпото smile.gif))))
Leon
Е, как кво?
Ква я мислихме, ква стана ... w00tbrows.gif
Glo
айде киро е тъп малоумник, ами пияницата рашков какви още по-безумни ги плещи - ""преди няколко години Божков публикува в медиите ФАКТИ 406.gif които СЕГА бяха предмет на проверка....ние действаме в хипотези на НЕОТЛОЖНОСТ 406.gif чупещи държавата дебили, чудя ви се на акълите, уж сте умни образовани хора, УЖ, ми тва сте ни матриала, аз лично съм извън системата, най-вече данъчната, едни здравни вноски внасям само, ей така от солидарнос, не че толкова ми дреме за живота ми, и без това доста си поживях, мисля единствено занапред за следващия ми живот, даже отсега имам сключени договори с хора от тоя живот за разни гъделичкащи неща в следващия wub.gif

https://www.24chasa.bg/novini/article/11157106
Catpuccino
Тъй де, независимо колко е живял човек, си шета на акъла та така и ти smile.gif
Немой се пали толкова, че след половин година ще се срамуваш wink.gif
Rat_in_the_house
Залагам директно каса бира, че няма да си мръднат малкия пръст на левия крак за каквото и да е. Ще си останат точно така без уши и очи. Не познаваш тази система. Абсолютно всяко едно място в нея е предмет или направо на търг, или на някаква друга сделка. Почти всяко място в съд, прокуратура, следствие, адвокатура, съдебни изпълнители, нотариуси и т.н. с днешна дата може да бъде или направо купено с пари, или договорено срещу някаква схема. Абсолютно всяко едно място. Кирил Петков идва от друг свят, където-добри или лоши- има правила и те се спазват от всички. Тук няма никакви. Абсолютно никакви. И ги няма от много години.
В случая не само нищо не постигнаха, ами даже си навредиха.
Catpuccino
Аз друго не съм казала wink.gif Да, няма да си мръднат нищо, но предстои да видим малко европейски филми wink.gif …според. е. планирани, на този етап друг ход няма wink.gif
Rat_in_the_house
Неотложност е просто понятие в наказателния процес. На практика нищо неотложно няма там. Може след 10 години и пак да е "неотложно".
Питето
Абе "пътник", ама го свалиха от влака. Да не би нещо "билета" да е невалиден или пък въобще да няма "билет" и да е просто отвличане на вниманието от цената на олиото. Комунистите отлично ги владеят тези похвати, а точно те са днес във властта.
Факт е, че същите тези коуминсти/социалисти са привиквали двамата ми дядовци "за справка" (единия го рекетирали, а другия за да изглеждат по-силни), та "нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено".
Питето
"Това го отметнахме, сега е ред на номера "врага с партиен билет" "...
Хасан
Цитат(Glo @ 19/03/2022, 13:46) <{POST_SNAPBACK}>
Какво са си казали един на друг Бойко Рашков и Кирил Петков в момента когато двамата смутено гледали отдалече с бинокли как Бойко Борисов излиза от ареста ядосан се качва на джипката си за Банско? sunbathing.gif

Аз ги чух какво си говорят.
Казаха нека правим каквото трябва, пък то да става каквото ще.

biggeorge
Ти разбра ли каква беше целта на ареста на Борис Бойков и съучастниците му?
Управляващите направиха постановка на прокуратурата, за да докажат на Лаура Кьовеши и на колегите си от ЕС, че в България няма действаща съдебна система.
И Гешо Каскета е толкова малоумен, че дори не се усети, че му правят постановка.
Пълен дебил! malii.gif
Хасан
Цитат(biggeorge @ 20/03/2022, 23:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ти разбра ли каква беше целта на ареста на Борис Бойков и съучастниците му?
Управляващите направиха постановка на прокуратурата, за да докажат на Лаура Кьовеши и на колегите си от ЕС, че в България няма действаща съдебна система.
И Гешо Каскета е толкова малоумен, че дори не се усети, че му правят постановка.
Пълен дебил! malii.gif

Какво трябваше да направи Гешев? Да заповяда да ги привлекат като обвиняеми ли!? Ами после? w00tbrows.gif
Тарабас
Е, те го пуснаха да си вземе пиджама, четка за зъби и други утензилиен. Ше го поканят да си ползва четката за зъби при бай Симо, нема лабау.
biggeorge
Бай Гешо трябваше да го изиграе по-добре. rolleyes.gif
Малко театър да има за пред отегчената, българска аудитория и Лаура Кьовеши.
Примерно да се съберат група прокурори и да викат в лицето на Бойко: "Ти си абсолютен престъпник, бе!", а през това време други прокурори да унищожават доказателствата събрани от полицията.
Или да ги привлекат като обвиняеми, а после да ги пуснат под домашен арест и след това тихомълком да забутат някъде делото, уж, че са забравили за него.
Или да платят на някой клошар да направи пълни самопризнания, че той е Мата Хари, кюлчетата и пачките са негови, проникнал е в резиденция "Бояна" и умишлено ги е поставил в чекмеджето на Бойко, за да компрометира невинния човек.
Ето това вече щеше да разбие на пух и прах всички твърдения на "Продължаваме подмяната", че Бойко е корумпиран.
Виж колко съм умен, как ги измислям тия работи. 271.gif
Гешо Каскета да си записва и да ги реализира на практика, а не да чопли семки в Главната прокуратура, докато си бърка в носа с пръст.
Аз не разбирам как си позволяват управляващите да обвиняват невинни хора, че са престъпници?
Не само това, ами и арестуват напълно невинни граждани.
Незабавен арест, бърз съд и ефективни присъди за Просто Киро, Асенчо Очите и Рашко Милиционера.
Мхм, как ги мислите тия работи, а?
България е правова държава, никой няма да осъди невинен човек, затова че е взел малко суджук назаем от съседа в Добрич.
В крайна сметка се оказа, че нито един суджук не е достигнал до премиера.
Значи е невинен. wink.gif
Обвиняват го, защото му завиждат - и на тях им се яде суджук, ама няма!
Останала е само на геврека дупката.
На който му се яде - да заповяда! wavetowel2.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.