Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да пишат тия, дето не са успяли в живота !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Чували сме всякакви, искаме да чуем неуспяли, нещастни, дето битието им криво, някой им е виновен ?
Швейк
Леле братче..сега като започнат едни лакърдии и философствания ! Ама аз съм първия де... wavetowel2.gif
The_Purifier
Есе.
Тарабас
Откакто тъщата дойде на гости и вече 4 години не си тръгва и се наложи да се премястя в мазата, живота не е песен.
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/03/2022, 10:10) <{POST_SNAPBACK}>
Чували сме всякакви, искаме да чуем неуспяли, нещастни, дето битието им криво, някой им е виновен ?

Описания за неуспехи в мерена реч ли се очакват?
Питето
Късметлия си ти, зетя стои между прозореца и фикуса... а ти — на завет, далече чак в мазата, до бурето...
admiral
Цитат(Shade @ 20/03/2022, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
Описания за неуспехи в мерена реч ли се очакват?
Може и като хайку. animatedwink.gif
Glo
хората са дебили, отишли на кино да гледат някъв нов български филм, че и пари за билети са дали явно 406.gif чесно, четох го преди малко в дира, боже, боже, тоя ковид и войната съвсем им разби психиката, те и къв малоумник си избраха за премиер, по -малоумен няма накъде bg.gif бедни ми бедни народе, кажи ми , Не! не ми казвай нищо, да беше умрял по-добре по византийско 292.gif
Хасан
Цитат(Тарабас @ 20/03/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
Откакто тъщата дойде на гости и вече 4 години не си тръгва и се наложи да се премястя в мазата, живота не е песен.

Изнеси се от вас, плащай си квартирата и издръжката, ако имаш дете и пей, която искаш радостна песен. wavetowel2.gif
Quaker between your quarks
Кажи си Бероне ! laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.