Гло също да не пише.

меееее... що пък да не пиша, по конституция имам право

искам да се оплача от многото бачкане което ме чака днеска, тряя ида да напрая застраховка на колата на дъщерята, писа я на мое име че да не плаща голяма гражданска като млад шофьор, сега ми висят две коли по една на всяко рамо, трябва да мина и нови гуми да и купя и да ида на монтаж при моя гуменяр, тряя винетка, ми те хората не си платили за година напред ми някви тримесечни тъпотийски вноски, да се мъчиш на всеки три месеца да се ангажираш с плащаници, ма тва е голяма тъпотия, нова запалка съм купил, тряя два нови бутона за стъклата, трябва да звъня на иван да дойде да ги постави, оня ден почисти дроселовата клапа, двигатела стана часовник, чудя се да сменям ли маслото на автоматичната скоростната кутия, роботизирана е, което също е много тъпо, без позиция Паркинг, идеята е да я юрка, влачи, ужулва да се научи да кара, че сме някъв ужас, пък другата година живот и здраве ако не сме измрели от разни смърти и катастрофи, да си купи вече нещо по-ново и хубууу, иначе сме със стъклен покрив и шибедах, което си е голяма гъзария за млад шофьор, и то момичешки, гледам много момичета карат бееее, едни с по-хурвенското изражение карат огромни джипове, другите по -скромните момиченца и дърти лелки карат тойотки ярис, хондички джаз, гадни пежаци, мене ми се ходи да живея на село вече, някъде до някой голям курорт, хем да има къде да си спирам колата в селото, хем да са ми кръчмите на две крачки, дето се вика - направо пеш от къщи за няма и две минути, и голямата новина на вчерашния ден - шкембе чорбичките на метро ги бяха вдигнали от 2,12 лв на 2,89 лв, но вчера ги бяха намалили само на 2, 09 лв което ми предизвика див порив да напълня една метро количка догоре

ми аз друго почти не ям, основно съм само на шкембе чорбички и разни огнени води