Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Възгледи, самокритика, смирение, духовност ?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Криво ми е на самокритиката, че май нямам никакви възгледи,а духовност даже не знам какво е. Хора има, изживяват се, будна съвест, ей тия ме дразнят.
Имаше един Румен Леонидов, нещо подобно Едвин Сугарев.

Дразнят ме и жените, повечето. Тия дето на пазарен принцип, джуки правят, цици, и искат да се харчат.

За мен, философът, трябва да е с малка пишка, за да се терзае, и терзанията да го карат да разсъждава. За Живота, за Вселената, и за всичко останало.
Моля, с големи пишги, да не пишат у темата, плейметки също.
Гло също да не пише. laugh.gif
Тарабас
С малка чурка съм, затова си позволявам да се включа.

На философът не му трябва малка чурка, а зла жена или поне майка и да е гад мръсна.

Ако имаш време, звънни за Сократ и го питай за жена му biggrin.gif
Тии..голям философ са извъди, сигурно и разсъждаваш ! laugh.gif
Тарабас
А не, питам Siri. Тя ми диктува.
Thursday Next
Нещо на монолози те избива май. plezz.gif
Сири ? Некъв македонски софтуер ли е ?

Ной е бил македонец, дъбовият материал понеже е локализиран около Охридското езеро е бичен. sad.gif
Когато си мислиш, че съм май, вече съм юни. laugh.gif
Тарабас
А не, вид червей в дебелото черво е, който се поддава на възпитание. Познавам няколко такива.
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/03/2022, 23:01) <{POST_SNAPBACK}>
Когато си мислиш, че съм май, вече съм юни. laugh.gif

Ти па! Ка щяло да те мисля за май! В най-добрия случай си октомври, втората десетдневка. animatedwink.gif
Докторе, не подценявай медицинската ми грамотност, ще останеш учуден. laugh.gif
Душица мамина ! Златна си кат не хапеш ! laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/03/2022, 23:18) <{POST_SNAPBACK}>
Душица мамина ! Златна си кат не хапеш ! laugh.gif

Момент да извадя ченето. a4dff7b7.gif
Плейметкее... laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/03/2022, 23:38) <{POST_SNAPBACK}>
Плейметкее... laugh.gif

Кой, бре? Аз ли, с таз ситна ондулация и тоз заплетен чорап под мишница? laughing.gif
Това твое чувство, и аз го изпитвам ден и нощ.
Нарича се скромност.

Ей Боже, да не бях толко скромен ! laugh.gif
Духовни същества, тук няма ли ?

Някоя будна съвест на човешкото у човека, няма ли тук ?
Някой Жак Фреско ?

https://youtu.be/PSmy2OYJeek

Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/03/2022, 20:28) <{POST_SNAPBACK}>
Гло също да не пише. laugh.gif

меееее... що пък да не пиша, по конституция имам право sunbathing.gif искам да се оплача от многото бачкане което ме чака днеска, тряя ида да напрая застраховка на колата на дъщерята, писа я на мое име че да не плаща голяма гражданска като млад шофьор, сега ми висят две коли по една на всяко рамо, трябва да мина и нови гуми да и купя и да ида на монтаж при моя гуменяр, тряя винетка, ми те хората не си платили за година напред ми някви тримесечни тъпотийски вноски, да се мъчиш на всеки три месеца да се ангажираш с плащаници, ма тва е голяма тъпотия, нова запалка съм купил, тряя два нови бутона за стъклата, трябва да звъня на иван да дойде да ги постави, оня ден почисти дроселовата клапа, двигатела стана часовник, чудя се да сменям ли маслото на автоматичната скоростната кутия, роботизирана е, което също е много тъпо, без позиция Паркинг, идеята е да я юрка, влачи, ужулва да се научи да кара, че сме някъв ужас, пък другата година живот и здраве ако не сме измрели от разни смърти и катастрофи, да си купи вече нещо по-ново и хубууу, иначе сме със стъклен покрив и шибедах, което си е голяма гъзария за млад шофьор, и то момичешки, гледам много момичета карат бееее, едни с по-хурвенското изражение карат огромни джипове, другите по -скромните момиченца и дърти лелки карат тойотки ярис, хондички джаз, гадни пежаци, мене ми се ходи да живея на село вече, някъде до някой голям курорт, хем да има къде да си спирам колата в селото, хем да са ми кръчмите на две крачки, дето се вика - направо пеш от къщи за няма и две минути, и голямата новина на вчерашния ден - шкембе чорбичките на метро ги бяха вдигнали от 2,12 лв на 2,89 лв, но вчера ги бяха намалили само на 2, 09 лв което ми предизвика див порив да напълня една метро количка догоре b_046.gif ми аз друго почти не ям, основно съм само на шкембе чорбички и разни огнени води rolleyes.gif
Тарабас
Ше си позволя да дам съвет, макар да знам, че не ти трябват съвети.

Не вярвай на разни хора, дето разправят навсякъде, че били месии, лекари, гадатели, проктолози и т.н. Сичките лъжат.
Питето
Аз бих ѝ подарил карта за цялата градска мрежа за цялата година. Хем по-евтино, хем пестиш нерви с майстори и тарикатщини, хем няма да те "оглозгат" чиновниците я с пропусната такса, я с глоба някаква. А ако имате някоя зелена или синя зона, почваш да пестиш ежедневно...
Хасан
Цитат(Glo @ 26/03/2022, 09:05) <{POST_SNAPBACK}>
меееее... що пък да не пиша, по конституция имам право sunbathing.gif искам да се оплача от многото бачкане което ме чака днеска, тряя ида да напрая застраховка на колата на дъщерята, писа я на мое име че да не плаща голяма гражданска като млад шофьор, сега ми висят две коли по една на всяко рамо, трябва да мина и нови гуми да и купя и да ида на монтаж при моя гуменяр, тряя винетка, ми те хората не си платили за година напред ми някви тримесечни тъпотийски вноски, да се мъчиш на всеки три месеца да се ангажираш с плащаници, ма тва е голяма тъпотия, нова запалка съм купил, тряя два нови бутона за стъклата, трябва да звъня на иван да дойде да ги постави, оня ден почисти дроселовата клапа, двигатела стана часовник, чудя се да сменям ли маслото на автоматичната скоростната кутия, роботизирана е, което също е много тъпо, без позиция Паркинг, идеята е да я юрка, влачи, ужулва да се научи да кара, че сме някъв ужас, пък другата година живот и здраве ако не сме измрели от разни смърти и катастрофи, да си купи вече нещо по-ново и хубууу, иначе сме със стъклен покрив и шибедах, което си е голяма гъзария за млад шофьор, и то момичешки, гледам много момичета карат бееее, едни с по-хурвенското изражение карат огромни джипове, другите по -скромните момиченца и дърти лелки карат тойотки ярис, хондички джаз, гадни пежаци, мене ми се ходи да живея на село вече, някъде до някой голям курорт, хем да има къде да си спирам колата в селото, хем да са ми кръчмите на две крачки, дето се вика - направо пеш от къщи за няма и две минути, и голямата новина на вчерашния ден - шкембе чорбичките на метро ги бяха вдигнали от 2,12 лв на 2,89 лв, но вчера ги бяха намалили само на 2, 09 лв което ми предизвика див порив да напълня една метро количка догоре b_046.gif ми аз друго почти не ям, основно съм само на шкембе чорбички и разни огнени води rolleyes.gif

Не ми е работа, но ти ли плащаш застраховката на дъщеря си, че и гумите? w00tbrows.gif Сигурно и колата си й купил. И после защо разглезени били младежите.
Glo
Цитат(Хасан @ 29/03/2022, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>
Не ми е работа, но ти ли плащаш застраховката на дъщеря си, че и гумите? w00tbrows.gif Сигурно и колата си й купил. И после защо разглезени били младежите.

не би хасанчик, една стотинка не съм дал, само се грижа за подръжката и обслужването, тя си я купи сама, сама си плаща застраховки, гуми, данъци, всичко което е необходимо, сама си плати и вишото и шофьорските курсове, никак не е разглезена, даже и е чудно как някои родители купуват коли на децата си, демек що за деца са това 770d4fd976.gif бачка от седемнайсе годишна, аз па съм работил само няколко месеца през живота си, глей какъв уникален баланс е създала природата, уникален екип сме smile.gif
Glo
да се изфукам за пореден път с детенцето ми xmas2.gif туй лятото на 2019 един хотел в съни бачкаше рецепция, непрекъснато сме във връзка, докладва ми час по час къде е и какво прави sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=rQHeKKq21C4

Мойта тъща а карала танк. Задължавали са ги, щото мъжа и полковник в танкова бригада. Викам, добре де, тва оръдие не се ли заплита в клоните на дърветаата ?

Тва е нищо обаче,
чувал съм жените кви неща фащали с голи ръце, просто не е за разправяне. sad.gif
Glo
аз голям късметлия, никога не съм имал тъща, но пък тъста ми беше колкото за три laugh.gif
Мъж, без тъща, не мож да възмъжее. Виж, бигджорето кви детски постинги пише.

В казарма и да е бил човек, но де да се сетиш, че
битието предлага и тъщи. w00tbrows.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 29/03/2022, 19:09) <{POST_SNAPBACK}>
Виж, бигджорето кви детски постинги пише.

еми аз закво го наричам бойджордж laugh.gif
Хасан
Цитат(Glo @ 29/03/2022, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
не би хасанчик, една стотинка не съм дал, само се грижа за подръжката и обслужването, тя си я купи сама, сама си плаща застраховки, гуми, данъци, всичко което е необходимо, сама си плати и вишото и шофьорските курсове, никак не е разглезена, даже и е чудно как някои родители купуват коли на децата си, демек що за деца са това 770d4fd976.gif бачка от седемнайсе годишна, аз па съм работил само няколко месеца през живота си, глей какъв уникален баланс е създала природата, уникален екип сме smile.gif

За да има пълна справедливост би трябвало тя да ти заплаща по някакъв начин тези услуги, които и правиш. Примерно да дойде да изчисти у вас или баница да ти извърти. wink.gif
Можеше и от 16 годишна да работи, ама айде. smile.gif Има и по-разглезени.
Glo
оф, писна ми от тее всичките, кажи им да се махат оттука, не мога ги понасям повече evil2.gif мислех да карам колело с женския отбор на бургас, ма има ураган вънка, и кво? пак форуми, пак пиене, пак фейсове, пак псувни и драчене b_046.gif laugh.gif имам подговени един куп хитри до истеричнос разреваващи обиди заобикалящи форумните правила и намесата на модератори и админи, примерно - ах как искам да полегна леко меко във душата ти, но дали си струва щом индикациите дето пращаш ти към мене светят те във краските на черна злоба зла korabche.gif
Glo
харесвате ли женцка музика, тъпчовци? аз не! sunbathing.gif заради вас я пускам, щото сте розавоблудни мисирки , нямате характерни физиономии292.gif имате никакви! в тоя ред на мисли - да ви питам - кое ви е любимото розово, вчера влизам в мюсю бриколаж и касиерката някава лелка с невероятно розава коса, плащайки я заговарям, е отде тоя цвят, тя като ми влезна в положения, па като ми заразправя, понеже и казах че го искам тоя цвят за другия месец началото на лятото, никога не съм бил розав strah.gif ше ви пусна снимка като зелен аз, дъщеря ми най ме харесва така,и дъртия адмирал и той! понеже аз като кийт флинт от продиджи който беше нещо подобно, но той в сравнение с мене е пълен педал! sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=PdRDL_vgxg0
Glo
тая мацка по-горе бих я свалил преди скоро време само с дългата си боядисана в черно коса, но понеже остарях междувременно и си отрязах косата и се боядисах зелено, розаво, синьно, червено, бяло, ми е й така от дъртотия, но понеже адмирала ме обича независимо от швейкцакрския си паспорт, ше се пусна смело и неебателно тука баш sunbathing.gif

Thursday Next
Не си убедителен. Щерката на 15 беше значително по-зелена от тебе. bleh.gif
Тоа, пък как един път не каза лошо за тебе.
Мисля, че го е страх. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 05/04/2022, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
Тоа, пък как един път не каза лошо за тебе.
Мисля, че го е страх. laugh.gif

Аз па съм оптимиСка и мисля, че просто ме обича. laughing.gif
Не е лошо момчето. Кат са обичат младите, пък нек са земат ! laugh.gif
Glo
оф, изпростява ми се днеска, ужасно ми се изпростява, нали ги знаете мъжете с техните цикли, може да включа електрическата китара и да дигна блока на главата си с едно двайсминутно добрутринно метално соло и да изтичам после на улицата rolleyes.gif може да нарисувам със спрей един два три фуя в тунела и да се възмутя пред съседите що за простотия е това! , може да си сложа фалшива глава и да почна да пиша фалшиви постинги, кой ше ме познае? никой! rolleyes.gif да ама Четящия с Разбиране, можеш ли го излъга? веднага ше те разпознае, ше ти каже- ти си! не съм аз бе, човек! не, ти си! добре де, кво значение има дали съм аз или не съм, позволил съм си извесна слабос да речем но както е казал Разярения Бик - човек е най-силен именно със своите слабости! 245.gif дълбоки и философски теми са това, падам си по индианската философия, белите не разбират смисъла й, мислят си че индианците те фащат и ти вземат скалпа, то донякъде е така, но нямаме разбирането какво е значението на Скалпирането на духовно ниво, това е знак на уважение към главата ти и към твоя акъл като личнос, понеже в индианските представи акъла се краде точно както в нашата култура се краде занаят, тъпо е ама е въпрос на фактическа вяра, вярата не е знание, нито е познание, вярва се единствено и само в тъпотии, лъжи и измислици, никой не вярва в реалности е казал Разреваната Мечка, а Гърмящия Бизон нищо не е казал но пък всички му имат уважението, той само с външния си вид ги насира, защото е убеден, че по тоя начин помага сам на себе си в това забързано ежедневие, нищоказването също говори много sunbathing.gif
Glo
скъпи приятели, братя и жени, предлагам в знак на уважение и подкрепа към великия украiнски народ да прекръстим форума на Актьорите на Украйна tan.gif

отивам да запазя домейн - Aktyorite-Na-Ukraina gepi.gif

и да си изпишем украински никове b_046.gif

на адмирала направо служебно да му го сменят на Бандера shutup2.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.