Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не съм кракер ! А и с генно модифициране на стоножки..
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Оказа се, че развъждането на стоножки е удивително трудно.

Тези пък, с модифициран геном, да отлагат осмий в ноктите,и зъбите , и да могат да стриват осите на веригите на танк , страдат от липса на ерекция, и до трето поколение измират. Отделно, електродите в мозъка се окисляват, и централната кондиция се разпада. Прилепите с изкуствен интелект , изпростяват още второ поколение.
Хлебарките които да маркират картечни гнезда, губят координати, и маркират къртичини, и гнездещи диви патици. animatedwink.gif
Thursday Next
Виждам, че твориш нови видове оръжие. Впрочем, стоножките нямат нужда от ерекция, за да се размножават, провери "сперматофорно размножаване".
Инак хората са опитвали да впрегнат гълъби, прилепи, кучета за каузата ... Резултатите все кофти.
Питето
Поне зелена енергия от ядосани електрически змиорки, или и за това те домързя. Сега кви пачки щеше да правиш със скъпия ток...
Изненадаа..! Аз пък си мислех, че на ерекцията се крепи мирозданието, а всеки гладен се мъчи да допълзи до цица. Тва иносказателно де, както аз се стремя да дотичам до градската библиотека, от жажда знания. rolleyes.gif
Само с фотоволтаици не съм се занимавал, но това време мина.

Абе, говорим си ние с него, и се усещам, че по умния не е той. От друга гледна точка, по добре да крачи по покрива друг.
Той и Абрамович не си мий той яхтата, не че не може. laugh.gif
Питето
Соларите са ясни — висока технология, не става да ги правиш в гаража. Топлата вода и стърготините обаче, там иска да се зарови кучето...
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 24/03/2022, 22:24) <{POST_SNAPBACK}>
Изненадаа..! Аз пък си мислех, че на ерекцията се крепи мирозданието, а всеки гладен се мъчи да допълзи до цица. Тва иносказателно де, както аз се стремя да дотичам до градската библиотека, от жажда знания. rolleyes.gif

Помисли си само обаче къв енергиен ресурс би освободил тоя вариант. Вместо да се мъчиш, да сваляш мацки, да кандърдисваш ... Сипваш матриЯла в пликче и ѝ го меташ да се оправя както намери за добре, а ти през това време отиваш да съзерцаваш вселената, или да изобретиш машинка за ситна слама.
Питето
Тц, така не се стига до луната. Питай коралите, те така пращат с пликчето ама гледам милиони години спестено време, пък още огъня не са овладели. Кога металургия, кога ракетостроене, кога звездите...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.