Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Абе кога ?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Абе, кога ще се експроприират експроприаторите, и къде ?

Искам и философски анализ на дъвченето на дъвка ?
Ей така, сетих се някак.
После, кравите като преживят, долната челюст стрива по посока на часовниковата стрелка, или обратно ? А в южното полукълбо ?
Glo
здравей ТЕ, получих пророческо видение, скоро в Украйна ше има мир, много скоро, ше видите sunbathing.gif
Glo
Кравата казва кра-а-а-а-а

Прасето казва пра-а-а-а

Човека казва чоо-о-о-о rolleyes.gif
Glo
тоя джин дали ше е хубав? rolleyes.gif помирисах го засега, мирише на джин, в метро намален от 22 лв на 12 лв, проверих в западна европа струва двайсе трийсе евро, аз закво не емигрирам на запад, хиляда евро на месец ше ми трябват само за пиене wallbash.gif

Glo
ти остави хилядата евро, господине, ами ше трябва и да се ходи на работа offtopic.gif джин като джин, ударих един стограмов гълток и изведнъж написах тройно сайку rolleyes.gif

искам да съм като путин

искам да съм богат като путин
искам да съм всемогъщ като путин
искам да съм мощен като путин
искам да нападам като путин
искам да съм неебателен като путин
искам да ги чукам всичките до смърт като путин
искам да съм КАТО путин
но не искам да съм путин! rolleyes.gif
Glo
я железарю, да те питам, че си ми подръка, какви са тее цени, управитела на имотите ми в софия, входа щял да слага метална врата с чип, чипа не ме интерва, казали му да ми иска 160 лв , толкова трябвало да даде всеки апартамент за вратата, осем етажа по три апа прави 3840 лв WTF.gif е нормално лий да е толкоз една входна врата в днешно време или да си стягам куфарите за албания?
Математиката не е точна наука.

Десет лева, кат ги даваш , и десет лева ако ги зимаш, това изобщо не е едно и също число.

И с кредитите не се лъжи. Взимаш чужди пари за малко, а връщаш свои завинаги !

Иначе за железарските работи, че аз нямам файда да работа евтино, и без това ме мързи, че чак ме боли. sad.gif
Glo
,
Glo
аа мерси, много ми беше от полза, инфоскрънзаляк l laugh.gif иначе нямам един лев кредити, някси съм успял да се опазя от кредити последните десетина години, нито пък целта ми е да се правя на свръх интелигентно постващ пред горките няколко потребитела тука rolleyes.gif
Никой не мож се превърне, в нещо което вече не е.
Не мож се направиш голяма работа, щото ще те фанат и разобличат, хеле па по форумите. laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.