Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Адмирала !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
го няма !

Мисля, пак се е оженил за форумка, и е някъде на меден месец, пак !
sad.gif
Thursday Next
Не ти ли пише? Чудна работа, на мен ми пише.
Мъж, не мое да ми пише мен. Тутакси решавам чей гей. angry.gif
Жена, ако ми пише, ми тя, сигур е дашна. cool.gif
И кво да я права ! sad.gif
Тарабас
Е, то тука останаха само пръчове, кви форумки. А те и форумките остаряха, станаха грозни и им увиснаха месата.
Ено време имаше повече леб тука laugh.gif
Тарабас
Аха, тука бате бъка от гейове.
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 05/04/2022, 19:15) <{POST_SNAPBACK}>
Е, то тука останаха само пръчове, кви форумки. А те и форумките остаряха, станаха грозни и им увиснаха месата.
Ено време имаше повече леб тука laugh.gif

Тарабаско, на тебе тез пръстчета май не ти трябват, така ми се струва. laugh.gif
Тарабас
Сори, ама 15 години са 15 години. Ено време питаха хората тука са смазки, пози, предно и задно салто мортале. Сега се мажат с волтарен и питат с кво да свалят кръвното.
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 05/04/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Сори, ама 15 години са 15 години. Ено време питаха хората тука са смазки, пози, предно и задно салто мортале. Сега се мажат с волтарен и питат с кво да свалят кръвното.

Ти малко нещо ги бъркаш нещата. Това, че се мажем с волтарен, не ти дава абсолютно никаква информация за това какво правим в паузите между мазанията. А за сваляне на кръвното питаме, щото другото вече си го знаем. korabche.gif
viara
Цитат(Тарабас @ 05/04/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>

Браво Тарабаско. Право в десятката, както винаги. Ами то хората се раждат, порастват, умират.
Такава е тя. Вие да не чакате с камъните да живеете?
Пък кат ти гледам снимката на аватара по-голям грозник няма. biggrin.gif
Виж как приятно се общува с такива грозници. biggrin.gif
С онези дет ги страх две приказки на кръст да кажат и дет се мислят за първи красавци, хич не е за приказване.
Приказвайте си приказчиците. Няма лошо. То форумите са за това.
Тарабас
Аз съм грозен, но компенсирам с произхода си. От семейство от сой съм. Навремето майка ми не ме е кърмила, а само с черен хайвер ме е хранила. И ми даваха да бия прислужницата с тупалката за килими.
viara
Цитат(Тарабас @ 05/04/2022, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Аз съм грозен, но компенсирам с произхода си. От семейство от сой съм. Навремето майка ми не ме е кърмила, а само с черен хайвер ме е хранила. И ми даваха да бия прислужницата с тупалката за килими.

Компенсирал си на времето. Вече къде да компенсираш?
Излъгал си някоя да ти се върже на приказките. На мен и да ми говориш от какво семейство си, все тая.

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.