Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Полиглоти от вси страни !
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Же упре у дувар !

На японски ?

Днес разясних що Нипопартс холандска, иде от Нипон Коку.
Петима Петка не чакат ? Еми акустирала холандска фрегата качил се Робинзон, колко да чакат Петка, и защо, та той си е у тях.

Въпроса е лингвистичен, преводачески.
Както е казал Шерлок, - Уотсън, като гледаш тия мокри керемиди, кое е първото дето ти идва на ум ?

sad.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 08/04/2022, 09:41) <{POST_SNAPBACK}>
Же упре у дувар !

Бъди по-конкретен. Става дума за репортаж на френски журналист от България, доказващ високото възпитание и толерантност на българите.
Две магарешки каруци се срещат по средата на тесен мост и французинът предава разговора между каруцарите:
- Je vous prie!
- Oui, je vous prie!

На български:
- Же опре!
- Уй же опре!
Пускам ниски интелектуално теми, пък наблюдавам кви висоти ша упре . sad.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 08/04/2022, 19:41) <{POST_SNAPBACK}>
Же упре у дувар !

На японски ?

имам си една истинска япончица, Чика, и си пишем писъмца и два пъти идва тука и иска все на созопол, вчера ми пратила пролетни снимки от япония, направо ги снимам от пощата ми, ааааа... пишем си на български, тя с латински диалект, аз на кирилица, пита дали войната в украйна имаме проблеми тука, и други работи пита, ше зема да седна да и преоброя въпросителните знаци в писмото, аз ква снимка да и пусна, тее нейните снимки ми приличат на Хайку, някое мое Сайку освен да й пусна laugh.gif ше си снимам и Джи Шока, не, не е това за което си мислите laugh.gif часовника ми касио джи шок , нали е японски, да и покажа уважението ми към япония az takovata.gif

Снощи, не че съм го искал, сънувам се мексиканец.
Карам някаква бричка. Отивам на работа, бензина скъп.
За работата не знам нищо, още не бях я сънувал.
Викам си, мексиканец съм, сигурно съм Родригес.
Шапката голям проблем. Цялата задна седалка заема.
Махат стопаджии, не мога, шапка има отзад. sad.gif
Glo
мноо як виц - аз го измислих! rolleyes.gif

Путински и Зеленин влизат в една кръчма
и всеки се надявал другия да почерпи щото нали голяма инфлация,
олиото скъпо !
и Зеленин вика на Путински – Путински ти си плешив,
а Путински му извикал – ти пък си нацис

ахахахахахахахахахахахахахахахаха 453.gif 406.gif laugh.gif
Glo
написал съм шес книги но не съм продал нито една, щото не творя за пари, за мене изкуството е свещено, хората дето си купуват книги, независимо дали ги четат или не, пълнят гушите на разни мошеници и психотерористи дето отприщват страховете им, дал ли си пари за изкуство – хвърлил си си парите на вятъра, купил си менте, измамили са те, истинското изкуство е безценно, ето написах ви страхотен виц напълно безплатно, виц шедьовър, ако бях измамник щях да му турна цена, и с картините е така, турнал си брада и шапка и рисува картини за продажба, и дебилите купуват ли купуват, ми вижте бог бе, творец от класа, всичко му е напълно безплатно, човека нали тарикат измислил парите, да му даваш пари дето надраскал без да работи няколко реда, дето плеснал картина хоп-хоп, дай пестин лева, снимал филм, колкото по-касов, толкова по-голям боклук, само наште българските филми най се доближават до истинското изкуство, напълно негледаеми са 501.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 09/04/2022, 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
да и покажа уважението ми към япония az takovata.gif

Ми пиши я тогава с главна букава тая Япония! bangin.gif
Glo
Цитат(ЕксГорски @ 10/04/2022, 12:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ми пиши я тогава с главна букава тая Япония! bangin.gif

защо? кому е необходимо? аз и без туй съм екзалтиран от живота 292.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.