Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Първите мисли ?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Умните мисли, не идват първи,
първом ви идват глупавите .

Мъдрите, после, след умните, мож да дойдат, мож да не дойдат.

Та ги гледаш разведените , Е ! Е нали умен беше, що са викаш, как можах аз с тва говедо ?

Не че съм заядлив но Тарабас ми прилича на разведен. Нервни постинги пише, ней патриот, и се нерви в патриотични теми.
Гло, е същия, тъст имал, но то тъст имал ли си, Шерлок да каже.
Тия са имали жени, и ся са нервни. Айде, Тарабас, присламчил се е към дебела германка , щото Клаудия Шифър се е заета.

Що са нервни тия разведените бе ! angry.gif angry.gif sad.gif sad.gif
Тарабас
Де тоя късмет biggrin.gif

Жената не нерви, нерви майка и, дето от три години е на гости. laugh.gif

Сигурен съм, ти ме разбираш мноооого добре, брат.

П.П Йебем ви патриотизъма!
Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 08/04/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Що са нервни тия разведените бе ! angry.gif angry.gif sad.gif sad.gif

Напротив, женените са нервни, защото ги преследват я тъща, я свекърва nerves.gif , а разведените живот си живеят, кеф ти с тоз, кеф ти с другия. wub.gif
Питето
Може да е от рядката порода хора, дето мислят първо (предимно) с втория си акъл. Тц, не е прословутия български акъл дето идвал отпосле.
Thursday Next
Гледам, и ти често-често обясняваш, че си нервен.
Glo
аз не съм толкова глупав като тее разведените, аз съм весел вдовец от много години, даже и документи имам, като се наложи някъде да си напиша семейното положение и аз с победоносна усмивка пиша вдовец , и им става тъпо на лелките sunbathing.gif пък след това един от най-щасливите мигове в живота ми беше като умря тъста и като го погребвахме b_046.gif оказа се червив с пари а се правеше че няма кво да яде, дъщерята все я пращах да му носи храна, той все недоволен, веднъж му занесох кебапчета, фана ги и ги фърли на пода, че му било писнало от кебапчета, че откъде му е било писнало като не можеше да излиза, начи някой му е носил постоянно кебапчета, ама кой??? 292.gif най го беше страх да не му продам апартамента като умре, ми продадох го laugh.gif купих друг много по-хубав, свободен съм като вятъра беееее, Любопитко! чакам дъщерята да стане да ме кара на екскурзия до созопол с нейната кола, малко шофьорски тренировки, дано не загинем някъде rolleyes.gif
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 09/04/2022, 00:14) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, и ти често-често обясняваш, че си нервен.

Нервен е може би, защото иска да се разведе, но не му стиска.
Тарабас
Бабата го държи изкъсо biggrin2.gif
Радио Ереван
Цитат(Тарабас @ 08/04/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Де тоя късмет biggrin.gif

Жената не нерви, нерви майка и, дето от три години е на гости. laugh.gif

Сигурен съм, ти ме разбираш мноооого добре, брат.

П.П Йебем ви патриотизъма!

Как мислиш, ако преспиш с тъщата, ще се кротнат ли нещата. misli.gif Или ще стане още по зле? Мисля, че те устройват и двата варианта. При вторият ще се изнесеш от вас. smile.gif
Тарабас
Уникално редложение! Пробвал ли си?
Изнервен, щото спокойна физиономия не би ми отивала на лицето.
Чисто от естетически подбуди. animatedwink.gif
Glo
Цитат(Glo @ 09/04/2022, 09:24) <{POST_SNAPBACK}>
чакам дъщерята да стане да ме кара на екскурзия до созопол с нейната кола, малко шофьорски тренировки, дано не загинем някъде rolleyes.gif

пичове, изобщо не загинахме b_046.gif бех се прежалил да ми е последен ден днеска, но уви b_046.gif даже намерихме безплатен паркинг в созопол и си прайхме селфита за феновете, моите излязоха тъпи, дъщерята щракна няколко и тя, бе биваме бе, знаете ли колко грозни българи щъкат насам натам масово, нелицеприятен народ сме, криви кръглолики физиономии, малки очички като на тодор славков, повечето българи са така, отврат, добре че не комуникирам, обаче ме спря съседа арменец с няколко ресторанта тука и в съни дъщерята да му прати наемници за сезона и ми изнесе лекция за спекулата, вика аз продавам един хамбургер за шес лева, купуват го, пускам го на осем, пак го купуват макар и да недоволстват, пускам го на десет и пак го купуват въпреки че пак са недоволни, а аз и на шес лева бях доволен, анадънмо пич и май си се изрусил гледам, ама забелязва ли се -викам аз! малко си риж ми вика той, ай сбогом laugh.gif

май дотир - цък
Току варих, един казан буркани зеле. Кат селяните, кат простасите, а уж ффорум пиша.
В интернет влиза, буркани вари. Ей тва е единство на противоречийта.
Няма по голям простак и селянин, от тоя дет вари зеле, вярвай ми.
Дърва, клони, кашони, цигарени кутии, хартийки от дъвки, недоизгорели кибритени клечки..... sad.gif
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 09/04/2022, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Бабата го държи изкъсо biggrin2.gif

Изобщо, за вас с Хък добре че са тъщите, да ви свръщат с шутове в правия път. plezz.gif
Даже в чужбина няма спокойствие будната душа.
Ти може и докато спиш да си нервен, с тъща, и да сънуваш нервни сънища. sad.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.