Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Засрамете се!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
admiral
Glo
ше ходя аз, къде щях да ходя бе, адмиралчоу 292.gif и без това на никого не му се стои в един форум с мене, чак променям форумното налягане като се появя sunbathing.gif каква ли неизвесна котка те е довлякла тука, адмиралчоу, колкото и да ми се натискате да ви чета, аз няма! curlers.gif с космата коса и космати мустаци, с космата брада и космати баджаци, пътува насреща Голямата Смраца, аз май се канех да ходя във враца, меее, откъде се минава обаче, чистачката чувам във входа да плаче! тва е малко като рап парче, без да искам минах през кофата й одеве в тунела с предното ляво колело, вероятно и със задното ляво също, чу ми се нещо изтрещя, еми така ли се остава кофа, вън чалгарския селяк каримански от финансовия храм! айде да си ходят тее малоумни кирчовци, славита, крадливите комунисти, смятах с елката, най-малко един милярд са си заделили дотука, бойко ела си кака, счупиха държавата, вече и пари за пътища няма, според вас колко процента са дебилите дето пишат в тоя форум rolleyes.gif не бе, не съм пил още, просто да не му стои празна темичката на тоя глупчо адмирала, след малко ше си налея една пролетна водка, три , пет , седем дори 501.gif
Glo
Glo
блажени години, рокенрола беше млад rolleyes.gif

американския жоро минчев, крал от нашия та чак яко се олял rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=CrJczjf_tk4
Glo
"Six Days on the Road" is an American song written by Earl Green and Muscle Shoals Sound Studio songwriter Carl Montgomery, made famous by country music singer Dave Dudley. The song was initially recorded by Paul Davis (not the same as the better known singer-songwriter, full name Paul Lavon Davis) and released in 1961 on the Bulletin label. In 1963, the song became a major hit when released by Dudley, peaking at #2 on the Billboard Hot Country Songs chart and cracking the Top 40 (#32) on the Hot 100, leading to it being hailed as the definitive celebration of the American truck driver.[1][2]

In 1997, more than 30 years after Dudley's version charted, country music band Sawyer Brown took the song back to the Hot Country Songs chart, reaching #13.

https://www.youtube.com/watch?v=oG-2cM0ftkA
Glo
laugh.gif

Quaker between your quarks
Не знам, ти ми правиш добро впечатление, ако беше жина, щехме да имаме близнаци, просто аз много ибъ. laugh.gif
ByBa
biggeorge
Цитат(admiral @ 15/04/2022, 14:24) <{POST_SNAPBACK}>
Засрамете се!

Няма пък! w00tbrows.gif
Glo
наздраве кака, и в америка ли е събота? rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=srwxJUXPHvE
Glo
джон ленън има лице и нос на човек когото не искам изобщо да познавам, нито да седна да пия с него 292.gif
admiral
Цитат(Glo @ 16/04/2022, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
...нито да седна да пия с него 292.gif
Дан си станал въздържател? confused1.gif
Glo
здравейте скъпи приятели, отделям малко време за ежедневния си гейополитически анализ, преди известно време, един бог знае колко известно, направих предсказание, че войната в украйна ше свърши най-късно до края на април, засега всичко е точно, нещата се движат както ги предвидих, ако войната не свърши до тая дата, правя още отсега ново предсказание, войната ше свърши до края на май, ако не сърши и тогава, ше направя пак ново предвиждане въз основа на обстановката и данните в тогавашния момент, ако умра преди войната да свърши и няма кой да ви прогнозира края на войната, опитвайте се сами да си правите анализи на база факти, данни, обстановка, медии, новини, социални мрежи, мнения на случайни хора, журналисти, професори, политици, бъдете винаги информирани! аз лично работя по системата – редуващи се прогнози, една ,че втора, трета, пета, най-гъвкавата система базирана само на личен усет, но аз съм се упражнявал години наред, трябва си и талант по рождение sunbathing.gif
Glo
здравейте войничета, наемничета, доброволчета и всяква друга паплач, аз съм за Маринльо Пен щото ми писна от вирусчета, войнички, ежегодни тъпи възкресенийца на литературни герои от еврейскоримските комикси и подлите сили на цивилизацията, аз съм завършил първа девическа образцова гимназия в Пловдив ам Майн a4dff7b7.gif и смея да твърдя съм получил отлично образование, имам най-висока награда по ръчен труд, шиех страхотни висококачествени обувки за маймуни от естествена кожа, после имах неколко връзки, връзките са ада на земята, от мене да го знаете, сега ме харесват двайстина жени, половината на моя възраст, другата половина по-големи от мене точно с десет години и не знам кои да избера, какво ше ме посъветвате, но да са и с пари и имоти щото мене точно това ме привлича у едни жени, един приятел така ми се фукаше, че забил една мноо богата бабичка и още на следващия ден оная му наби шута и тоа мига като спукан екран на айфон devil.png горките хорица как се наредили на опашки пред църквите, четри милиона българи са в турция и гърция, задръстиха границата, чакаха по 24 часа дебилите laugh.gif вчера щехме да идем с дъщерята за баклава ма ме домързя, че не мога да изтрезнея няколко дена, пък и тоа ковид бая бавничко отшумява, ше пийна едно за христос за лек му път при второто пришествие, някои христяни по данни от библията съвсем сериозно твърдят, че вече е приключил делата в страшния му съд който е на небето и вече от години лети към земята, но понеже разстоянията са огромни, затова се бави все още 491.gif laugh.gif
Glo
и тая година Христос не возкресе prashchai grigorii.gif нищо! може би следващата rolleyes.gif
Тоя огин,дет са самозапалва в Ерусалим.
Всеки фокусник требва да го знае. Смесваш две вещества, съединение, в разтвор.
Мокриш си халата за баня. Като изсъхне- пламва !
Питето
Фокусите са за заблуда на невярващите. Богобоязливите си знаят че е божие чудо. Подозирам, че химичката в училище много ти се е радвала, ама по два пъти е заключвала хранилището като се сети за тебе...
Glo
православните измамници кога ше пуснат клип как огъня наистина слиза от небето, а не излиза един поп мошеник от една тъмна затворена стаичка с горяща факла sunbathing.gif едно време прайхме с един приятел фалшиви икони, поръчвахме метален обков, едно момиче им рисуваше лицата така както сий по стандарт, състарявахме ги там по няква техника, обгаряхме ги малко с горелка, ръждясали пирончета отлежали няколко дена във вода, като я погледнеш ше кажеш - ебаси находката, туй е най-малко няколко века преди христа laugh.gif продавахме ги в слънчев бряг, западняците ги купуваха, после почнахме да продаваме и метални гривни за сваляне на кръвното, лошото беше, че много бързо зеленясваха laugh.gif
Еее..на 25 вече имах химическа лаборатория под шапката на един институт.
Нещо ги бях излъгал. Плюс катедра "лазерни източници и технологии " в ПУ .
Тогава лазерите правеха петно колкото една стинка.
За да гравираш, трябва маска. Гравиране под маска.
Да, ама маската, да кажем буквата О , некой требва да го държи тва по средата.
Беше ерата кога правехме "ксерокси"
Викам, ще йонизираме диелектрична ципа с катодна тръба, ще напудрим с хромова пудра, и после ще я пренесем с магнит.
И тоя университет кат почна да ми плаща, пълномощно, командировъчни, и само си ги подпечатвам, даже в Бургас съм ходил, оня хотел срещу партиен дом ли, профсъюзен ли...Гло съм го виждал в децката гладинка отсреща, с един тъп поглед то той после поумня, даже нахитря . laugh.gif
Правех емблеми за москвичи и лади, и ги продавах килограми по панаири селски и лунапарци. TURBO най вече, но и всичко що звучи вносно.

Много мошенници в системата на Луна Парк, инвалиди, ама с връзки, тарикати.
Викам си, аз нося цимент на гарата будалата. sad.gif
Glo
здравей ТЕ ганьовци, минавам набързо да призова всички пенсионери от групата да дарят по една пенсия за закупуване на оръжия за Украинската чест и слава , така хубууу да му го турите на Путин, че чак да не мое се усети откъде му е дошла загубата на войната taz.gif адмирала е с най-голяма пенция тука, да не се скатава като мишка rolleyes.gif сметката я има в интернет, ма я смениха няколко пъти, едната е нигерийска, но това е без значение az takovata.gif

Боят настава, тупкат сърца ни -
ето ги близо наште душмани.
Дързост дружина вярна, сговорна -
ний не сме веке рая покорна.

plane.gif punk.gif

Значи, в серовъглерод, наричан още и въглероден дисулфид, разтваряш бял фосфор.

Басси, можех аз да подпаля Райхстага ! sad.gif
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 26/04/2022, 09:23) <{POST_SNAPBACK}>
Беше ерата кога правехме "ксерокси"

Викам си, аз нося цимент на гарата будалата. sad.gif

Мм, че си будала, будала си, ти не се обиждаш, знам, нещо ми подсказва :-)

А оная Ера...и аз я познавах, харесвах я, харесвам я и сега, и ми е мъчно за нея, макар че ера като ера, за някои мащеха, за други - майка, аз я свързвам с майката...

Сега тая Ера, ей я на, не само не я долюбвам, но и я мразя, мразя, мразя, ненавиждам, а защо, кво ми е виновна пък сега тя, напълно излишно е толко да се паля, нали :-) товаа не е ерата на Ди Пърпъл, а на ди Измерния окс, тоест на Ди измерното копиране - иди го рАзбери, вече съм стара за тези неща, за новите де...там дето два атома или кви били там /помагай Квакер/ плеснали с ръце и се прегърнали... navikvane.gif
Питето
Правилното е "Три века преди Христа". Един музеен уредник го е написал черно на бяло...
Простия нород, не разграничава тъмна материя , от тъмна енергия. Неутрино, от мю мезон. Конденз Бозе -Айнщайн от въобще конденз.
Ората са прости. Ти му викаш, кварк, глуонна плазма, то те гледа тъпо. dry.gif
Тарабас
Аз кварк го знам като цедено кисело мляко. С мармалад от кайсии или ягоди на филия с масло си е бомба, бате.
Thursday Next
Цитат(Тарабас @ 26/04/2022, 21:03) <{POST_SNAPBACK}>
Аз кварк го знам като цедено кисело мляко. С мармалад от кайсии или ягоди на филия с масло си е бомба, бате.

Не се излагай, кварк е извара. animatedwink.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 27/04/2022, 09:02) <{POST_SNAPBACK}>
Не се излагай, кварк е извара. animatedwink.gif

Нищо подобно! Кварк е жител на Папуази-Новел Гине - специалист (географ) ви го казва!
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 27/04/2022, 11:44) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо подобно! Кварк е жител на Папуази-Новел Гине - специалист (географ) ви го казва!

Това на български е Папуа Нова Гвинея. animatedwink.gif А на немски кварк е извара. Той Тарабаско щото с немските определения работи.

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.