Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смирение, и горделивост !
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Аз, доста смирен индивид.

Горделивци, има ли ? Освен Гло разбира се, тоз горделивеtch ?

laugh.gif

Адмирала, е тих, и скромен. За неговите възможности, чисто адекватно поведение.
laugh.gif
Glo
и що така никой не ти пише в глупавата темичка? cool.gif сега ше се изправя на ръце върху буркана с мед на масичката в кабинета ми само ей така за престиж sunbathing.gif
Glo
тоа дърт шкембак хък ми вика горделивец, аз? дето освен футбулис съм бил и акробат rolleyes.gif

цък
Thursday Next
Мдам, ти от пусто смирение след втората ракия се юрваш да обясняваш на всички кви са прости, за разлика от тебе. laugh.gif
Glo
отворили тука до нас един турски магазин, сичко от турция, цените наполовина на наште, турска милка за лев и педесе, нашта е два и педесе, едни турски сухи супи на кнор се набутах да ги пробвам, отвратителни са, ама щото не са турски ами са кнорски, ако имаше тава джигер на прах щях задължително да си купя sunbathing.gif

Glo
нямам никви планове за днес - ше се нашия с водка отсега svirkam si.gif
Leon
За всички започващи, продължаващи или завършващи един поздрав от мен. cheers1.gif

Ам, прости са бее... laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 16/04/2022, 23:04) <{POST_SNAPBACK}>
Ам, прости са бее... laugh.gif

здравейте приятели, искам да попитам има ли някой от видин който скоро ше ходи до одрин да го помоля да купи едно нещо, ами прости са хората, но не това е най-лошото, дебилни са – ей това е проблема на народа, 80% процента дебилни българи, доказано е официално вече, толкова сме дебилни, че масово вярваме че македонците са пълни българи и няма да ги пуснем в еу докато не си признаят, че са се правили на македонци стотици и хиляди години нарочно да ни дразнят и си измислили няква си тяхна история дето я откраднали от нас, абедебилинчовци, имат си държава, пишат си квато си искат история, ако искат да пишат че сме човекоядци, вас кво ви дреме, дребни фашистички комплексари navikvane.gif нашата история като че не е една голяма лъжа, великите българи с конски опашки на главите дошли сме от тибет с някви бързи влакове, и хоп, тука намерили празна поляна, тук там по някой славянин из храстите, те много се зарадвали като сме пристигнали със закъснение та си яли сами вечерята, пък на другия ден сме станали рано и сме се обединили за да нападнем рим, верно ли има сред вас такива дебили дето да вярват на всичкото това историческо чудодеяние, аз лично съм ги пуснал македонците да влизат в ЕУ още преди години, но аз съм сам, пък вие сте 80%, ми и на мене единия ми род е от македония, съсипахте османската империя, всеки собствена държава му се прищяла, да царува и да властва и накрая се оказа че без путин и украйна няма олио, няма пшеница, няма бензин, икономиката рухва, ето и байдън си го каза човека, че не той е виновен заради путин е инфлацията и обедняването, скоро света ше спре да функционира щото без русия и украйна няма да има кво да се яде, баа ванга ви го каза, ше дойде време олиото ше изчезне от лицето на земята, ше се готви само с вода, но пък ше е по-здравословно, пускайте ги да влизат кой къде си иска и си гледайте вашта си държава, съгласен съм и на градове-държави и на квартал-държави и на блок-държави и на цифрови пари и на без пари, парите в книжка дето викат старите хора, нали ги знаето колко са мъдри старите глупаци, като изчезне пшеницата нападаме термитниците с ядрени ракети, plane.gif всеки човек да е със собствена конституция и съдебна влас, натам отиват нещата, всеки трети вече е официално луд, всеки втори с депресия, не знам вече и аз кво повече да правя в тоя живот, писна ми и на мене от тоя дебилен свят, и масква потъна, с нея всичката ми надежда за по-добър и справедлив свят, ако имах ядрени оръжия моментално щях да ги изстрелям всичките във всички посоки на света и щях да танцувам гол по покрива, да се смея и да пея, и като видя някой да минава долу да му ритвам по някоя керемида хахаааа, щеше да е толкова забавно шалтеееееееее, шалтеееееееее b_046.gif
Glo
викаш, да пийнем, братле rolleyes.gif ама нямам нищо за пиене, но не ми е проблем да прескоча до магазина, няква мастика ми се пие май, то човек ако не пие, какво друго да прави, и дъщерята се проявила снощи, така хубу паркирала пред гаража на заден ход, че го тряснала и строшила стъклата, майка ми щяла да я води куршум да и леят, ма на колата нищо и нямало вика дъщерята laugh.gif още не съм слизал да погледна, баща ми сложил снощи някви картони на стъклото, бе туй са дребни кахъри, хората им взривиха блоковете, преставаш ли си излизаш пред блока и гледаш отпреде някво прасе с ягуарешки уши laugh.gif като това тука, аз го направих с фотошоп за няколко секунди b_046.gif

цък
Leon
Аз живея в къща, в курорт, обаче около нас жунгла, наследствени имоти гагаузки, ена стинка не са дали и не ги ценят, така стоят изоставени. Обаче флора и фауна дал Господ: змии, мишки, таралежи, катерички, кълвачи, папагали, опс чакай спри се w00tbrows.gif , лисици, да бе да, сега не мога да си намеря снимките. Излизам една сутрин да дам нещо на котката и гледам лисици - мъжка и женска, мъшката голяма колкото овчарка, и котката до тях, страшна работа.
Сутринта жената ме води на църква, да си вземем върбови клонки и да запалим по свещичка. Да ти кажа не знам как е при вас, но тук украинците мноо невъзпитани, блъскат се, пререждат, оставили децата да си играят да гасят свещи ... ние ги съжаляваме, но те го имат като да сме им задължени.
Налях си един коняк да ми се оправи настроението малко.
И аз искам да пиша такива постинги, но животът по клисав от кал, хлябът, не го ли накултучиш в микровълнова, не нарежеш ли сланинка, жената сварила леща, патица в гювеч, сърми, бърбън, рокула салата, и философска мисъл ми извира, за битието, за квантовите неща. Щото са много, и се държат странно, квантовите неща, сякаш не са оттук, а са оттам.
Боже, позволи ми да назнайвам, тия незнайни нещица !
Glo
добър ден приятели скъпи от дъждовно северно Kонго и заир, време е за моя кратък всекидневен политически анализ – кирчовците от ПП продължаваме ПРОМЯНАТА, са толкова добри в продължаването на ПРОМЕНИТЕ, че постоянно променят дори самата ПРОМЯНА, такова постоянство е похвално още повече, че дебилния ни народ сам желае постоянство и стабилнос, хора, имаме най-стабилната ПРОМЯНА, само 40% инфлация за половин година coolthumb.gif слава на кирчовците 501.gif
Glo
вчера висях почти цял следобед пред гаража да му правят стъклата, срешнах всички съседи които пък имат гаражи отзад и паркират в двора, поисках им по сто лева да оправим един пропаднал бетон на входа на тунела, четри пет човека сме , и всеки се съгласи разбираш ли, даже единия веднага ми кихна стотачка, даже и габровеца се съгласи и той, обаче идва след малко и вика, виж сега, като стана въпрос за пари, аз толкова много съм направил за входа, пък и тираджията ми е задължен, че се включил в мойта кутия на енергото дето съм дал 340 лв за нея, той да плати заради мене, начи няма да дам пари, но обещавам да купя една бариера, викам - както искаш, няма спираме проекта, ше го свършим, след великден го почват момчетата, договорил съм се вече, и без това си нямам друга работа, освен да тресна тука там у фейса и инстаграма нещо гениално sunbathing.gif
Leon
Усещам гордост в твоя постинг, демек не си смирен, а гордостта е грях чадо pop.gif
Glo
Цитат(Leon @ 19/04/2022, 13:21) <{POST_SNAPBACK}>
Усещам гордост в твоя постинг, демек не си смирен, а гордостта е грях чадо pop.gif

ето 501.gif даже всички разбраха кой тука е горделивеца дето вика дръжте Гло горделивеца rain.gif

да пийнем и днес кво дал господ - викам - патриоти sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Jrm4x19bAow
Glo
да сравним руския рок по-горе с нацистката наркоманска украинска музика, това е надрусания зеленски като млад w00tbrows.gif и кво ако не е той? какво бе? wiggle.gif

https://www.youtube.com/watch?v=YRtQkJnw5lU
Glo
тее украинските наркомани да мрът! време е пак аз да ви попея малко laugh.gif

вчера се моткам в дъжда да търся офиса на един измамник който изобщо няма офис там , и спира няква кола до мене, гледам украинска, изскача някъв тъпоглавец с безцветни украински очи и ме пита за улица крайезерна, колкото и да исках да му помогна, оказа се че се обърках и го пратих в грешна посока, ми тва си заслужава - мъж в разцвета на силите си а е избягал от фронта, тъпак sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=rrbwdDbSBEE
Leon
Цитат(Glo @ 19/04/2022, 16:44) <{POST_SNAPBACK}>
да пийнем и днес кво дал господ ...

Наздраве, Glo, наздраве ...
Вижте прикачените файлове
Glo
Цитат(Leon @ 19/04/2022, 18:05) <{POST_SNAPBACK}>
Наздраве, Glo, наздраве ...
Вижте прикачените файлове

770d4fd976.gif b_046.gif
Thursday Next
Родоотстъпници приемате ли, че таман си сипах едно мъъъъничко арманяченце и се чудя на кого да кажа наздраве.
На бърбън съм. Кентъки, тва онова...
Откак реших, че съм интелектуалец, не моа да пия прости ракии.
То, пиеш нещо просто, после що селски постинги. sad.gif

Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/04/2022, 20:25) <{POST_SNAPBACK}>
На бърбън съм. Кентъки, тва онова...
Откак реших, че съм интелектуалец, не моа да пия прости ракии.
То, пиеш нещо просто, после що селски постинги. sad.gif

Лош избор си направил, душа. Не требва да се пие зърнен халхохол, а плодов. Малцовият дестилат провокира депресивни моменти, докат плодовият дестилат възвисява, носи ведрост и полет на духа.
Тия глупости и аз съм ги чел.
Аз, и кога умирам, мисла да съм изпълнен с телешки оптимизъм, ей така, на инат. laugh.gif

Таа Вселена, тва Битие, не може да е току така. Начисляват ни някви ваучери, и после продължаваме.
Никой няма те остави, да си умреш току така, и се отървеш. Неее... laugh.gif

Моите гениални мисли, още не са дошли, но не спирам да ги чакам.
Много ми е подозрителна Дължината на Планк, там ситнежът. Големите неща също са подозрителни, черни дупки, с милиарди слънчеви маси.
Кой искате да уплашите, вие бе ! dry.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/04/2022, 20:53) <{POST_SNAPBACK}>
Тия глупости и аз съм ги чел.
Аз, и кога умирам, мисла да съм изпълнен с телешки оптимизъм, ей така, на инат. laugh.gif

Таа Вселена, тва Битие, не може да е току така. Начисляват ни някви ваучери, и после продължаваме.
Никой няма те остави, да си умреш току така, и се отървеш. Неее... laugh.gif

От зодията ни е, душата. И аз съм същата овчимистка. Бухам като глух петел и само си повтарям, че то това някой горе го пише, и когато трябва, пуска ваучери.
Ти барем си красива, и имаш цици, ма ний сиромасите . sad.gif
Leon
Цитат(Thursday Next @ 19/04/2022, 21:41) <{POST_SNAPBACK}>
Лош избор си направил, душа. Не требва да се пие зърнен халхохол, а плодов. Малцовият дестилат провокира депресивни моменти, докат плодовият дестилат възвисява, носи ведрост и полет на духа.

Мадам, шапка свалям!
Моите вкусове описани.
Как добре го каза, поетично дори. hat.gif
Нема провървиш, въпреки ласкателството, шта разбере, че си прост, не знам как го прави. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/04/2022, 21:42) <{POST_SNAPBACK}>
Нема провървиш, въпреки ласкателството, шта разбере, че си прост, не знам как го прави. laugh.gif

Ти много вардиш някой да не ми направи комплимон. laughing.gif
Glo
живота много поскъпна , драги ми господине, мисля да ида на рибния пазар, неее... не за риба, рибата е скъпа, ше поогледам за рибешки кости да си напрая рибена чорба, може и някое парче да замъкна от някоя пазарна котка, все им подхвърлят по малко рибка, а може и да си дръпна някоя риба от сергията на някой блеок, имам едни работни ръкавици с асфалтово покритие на дланите, идеални са за кражба на риба, раци не купувам, мноо са дребни, тее са речни нашенски, само кокали, после ше ме карат на екскурзия на село, не мога да се върна вкъщи с празни ръце, нямам право! с празни ръце ходя само на гости laugh.gif
Glo
наздраве, наздраве приятели скъпи cheers1.gif честит ви весел великден, купих сливовица и две агнешки глави да си купонясвам днеска, едната глава я изплюсках вече, с другата снимах селфи за инстаграма, знаете ги кви луди копелета са, ама и аз не изоставам sunbathing.gif знаете исуската как го наричат в библията – закланото агне дето възкръсва баш па точно на великден защото за бога няма нищо невъзможно, с него възкръсват и бедните малки заклани агънца, така че плюскайте си спокойно, те не са умрели реално, ше се напрая на миг джагър по тоя случай az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=1Pzy4ue9lcA
Leon
Наздраве, Glo, наздраве. Успях да попълня колекцията си и с това парче. И понеже мноо се накефих си сипах един коняк.
Е, не е Арманяк, ама това има - това пия wavetowel2.gif
Ше са разглезиш бе човек.
Аз от комплименти съм такъв лигльо, цял живот красив, цял живот умен. sad.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 21/04/2022, 18:22) <{POST_SNAPBACK}>
Ше са разглезиш бе човек.

Нищо, нека ми, да си ходя глезена.

Днеска един колега вика, "Ти си с пола? Това твойто си е сексуален тормоз!" laughing.gif Ма той италианец, не го е страх, че ще ме разглези.
Неска, стъкломашинка, електро, от Бургас.Еконт.
Моите хора два часа клечаха. После му звъна, той в автобуса за Карлово.
Пич, стъклото, окей, нагоре надолу, ма вратата не се отваря отвътре. И седа аз, с половин агне, и жената на комшията. Ма нали на мотел щеше да ме водиш ! cool.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.