Ам, прости са бее...

здравейте приятели, искам да попитам има ли някой от видин който скоро ше ходи до одрин да го помоля да купи едно нещо, ами прости са хората, но не това е най-лошото, дебилни са – ей това е проблема на народа, 80% процента дебилни българи, доказано е официално вече, толкова сме дебилни, че масово вярваме че македонците са пълни българи и няма да ги пуснем в еу докато не си признаят, че са се правили на македонци стотици и хиляди години нарочно да ни дразнят и си измислили няква си тяхна история дето я откраднали от нас, абедебилинчовци, имат си държава, пишат си квато си искат история, ако искат да пишат че сме човекоядци, вас кво ви дреме, дребни фашистички комплексари

нашата история като че не е една голяма лъжа, великите българи с конски опашки на главите дошли сме от тибет с някви бързи влакове, и хоп, тука намерили празна поляна, тук там по някой славянин из храстите, те много се зарадвали като сме пристигнали със закъснение та си яли сами вечерята, пък на другия ден сме станали рано и сме се обединили за да нападнем рим, верно ли има сред вас такива дебили дето да вярват на всичкото това историческо чудодеяние, аз лично съм ги пуснал македонците да влизат в ЕУ още преди години, но аз съм сам, пък вие сте 80%, ми и на мене единия ми род е от македония, съсипахте османската империя, всеки собствена държава му се прищяла, да царува и да властва и накрая се оказа че без путин и украйна няма олио, няма пшеница, няма бензин, икономиката рухва, ето и байдън си го каза човека, че не той е виновен заради путин е инфлацията и обедняването, скоро света ше спре да функционира щото без русия и украйна няма да има кво да се яде, баа ванга ви го каза, ше дойде време олиото ше изчезне от лицето на земята, ше се готви само с вода, но пък ше е по-здравословно, пускайте ги да влизат кой къде си иска и си гледайте вашта си държава, съгласен съм и на градове-държави и на квартал-държави и на блок-държави и на цифрови пари и на без пари, парите в книжка дето викат старите хора, нали ги знаето колко са мъдри старите глупаци, като изчезне пшеницата нападаме термитниците с ядрени ракети,

всеки човек да е със собствена конституция и съдебна влас, натам отиват нещата, всеки трети вече е официално луд, всеки втори с депресия, не знам вече и аз кво повече да правя в тоя живот, писна ми и на мене от тоя дебилен свят, и масква потъна, с нея всичката ми надежда за по-добър и справедлив свят, ако имах ядрени оръжия моментално щях да ги изстрелям всичките във всички посоки на света и щях да танцувам гол по покрива, да се смея и да пея, и като видя някой да минава долу да му ритвам по някоя керемида хахаааа, щеше да е толкова забавно шалтеееееееее, шалтеееееееее