Quaker between your quarks
20/04/2022, 19:01
Гоо уест, това може да се преведе и на английски.
Къде гоо, децата на велможите, олигарсите и те .
Россия няма пример на подражание, а тя не иска да прилича на себе си.
Проблемът на руснаците е ментален. Византия бе културен мастодонт, но изчезна когато престана да бъде. Россия, не е била, но ще престане да бъде, и трохите които е била.
Той не знае, какво да прави със себе си !
Това е израз, който току измислих, но той се отнася и за Россия.
Криза на легетимността, криза на идентичността, размиване на електродвижещото напрежение една нация.
Россия, червива отвътре, и от там ще и дойдат проблемите, не отвън.
Затова не бива общият запад да и се очертае като враг.
Украинците са руснаци, това е гражданска война.
Тарабас
20/04/2022, 20:04
Добре че е тази война, та света да разбере нещо за русия, страната на орките.
На никой по света не му пука и не му е пукало за руснаците. 90% от населененето на планетата не знае, че има руснаци, русия, орки. Животът без тях и идеята за тях е прекалено хубав, красив и удобен.
И без газ можем. Те не могат.
Евем им лелите на тези неуспешни аборти.
20/04/2022, 20:43
Ти май си фашист, и то не български, кажи си Бероне ?
Как така стана чуждоземеtcz ?
Rat_in_the_house
20/04/2022, 21:53
На тази идеологическа докрина руснаците и викат "Трети Рим". Доста подробно е развита, има си литература по въпроса. Няма за кога да откриваш топлата вода. Всичко по темата "Русия" е отдавна познато и там наистина няма нищо ново. То няма и какво ново да бъде измислено.
12 изречения прочетох. Чудя се, как можа да ги обедениш в една тема?
Ако бе жорето, щях да ти кажа, че е голяма каша в главата ти
Тарабас
21/04/2022, 08:30
Предците ми са били кръстоносци, руси със сини очи. Минавайки през територията са изнасилвали наред. Млади български девойки. Предполагам и младежи, истински патриоти. Там на запад, знаеш, чел си в Мурзилка, не правят разлика, даже наблагат на младежи.
Чуждоземец не съм ставал, прибрах се просто в замака си.
Тарабас
21/04/2022, 08:32
Не варвам да е каша. Човекът е интелектуалец, нищо че е винаги с отверка с ръцете.
Ролята му е такава.
Ти какво държиш в ръцете си!
Thursday Next
21/04/2022, 08:57
Общият запад просто е неудобно доказателство за това, че може да се живее и иначе. Затова Русия сама си го очерта като враг. Щото без враг не може да функционира.
Тарабас
21/04/2022, 09:01
Проблемът на Русия и на Путин не е членството на Украйна в НАТО или ЕС, а възможността на границата с Русия да съществува държава, която един ден да е противоположност като модел на управление. Путин или Русия няма да могат да спрат тогава месното население да иска същотото. А това ще е пагубно за сегашния модел.
Възможно е..и какво да я правим тая Русия без нейните врагове
Путин е пълна трътка, и оная любовницата му Олга Надрискина как го изложи пред генералите му и пред китайците по скайпа, нали излезе гола от банята баш тогава

обаче не Путин е виновен, виновна е Баба Ванга дето им напълни навремето главите на руснаците какво славно бъдеще ги чака, те много и вярват, та величие, най-силни в света, княз Владимир ше грее като слънце и Русия ше обедини целия свят в краката си, политиката на Русия се оказа че се диктува от малка България от една умряла в края на живота си баба, ясно е че нищо от това няма да се случи както не се случиха и слънчевите влакове през 2013, но едно трябва да е ясно – ядрена война ще има на всяка цена, въпрос на време е, както е казал гениалния Чейховски – има ли в първо действие окачена ядрена бомба на стената, в трето действие непременно ше излети

ако искаме да направим нещо предлагам да пуснем една нова баба пророчица в действие, да почне да предсказва бъдещето и да казва на руснаците това което и наредят от партия продължаваме промяната, по този начин ше повлияем на целия свят, ше действаме изключително в наш интерес и ше станем богати и славни, даже няма и да се ядосваме за ония милиард и половина тона злато от Челопеч дето всяка година изнасяме за америка, те живеят на наш гръб
Thursday Next
21/04/2022, 10:36
Проблемът на Русия и на Путин не е членството на Украйна в НАТО или ЕС, а възможността на границата с Русия да съществува държава, която един ден да е противоположност като модел на управление. Путин или Русия няма да могат да спрат тогава месното население да иска същотото. А това ще е пагубно за сегашния модел.
Да бе, ама не разбирам защо са се вторачили в Украйна, при положение, че на границата им вече съществуват Финландия, Норвегия и балтийските държави. Те са противоположен модел, белята е станала отдавна.
Thursday Next
21/04/2022, 12:25
Цитат
предлагам да пуснем една нова баба пророчица в действие
Аз предлагам тебе да те маскираме на баба пророчица и да те пуснем в действие, ще стане голям купон.
Alexfield
21/04/2022, 13:08
Не е пагубно. Този контраст съществува от края на Зимната война (1940). В Русия не вярват на факти, а на телевизора.
https://www.clubz.bg/16387-dva_svqta_snimki
21/04/2022, 14:52
Хаосът е ред, от по висш порядък.
Признай кой е Лука ? Западняците назнайвате подбрани работи.
LUCA
Не точно. Другите са си други, те са различни изначално и се подразбира че ще са по-добре. Кучето е заровено в това, че руснаците смятат украинците за по-долна категория народ, по-тъпички, по-назад. Е, след разпада на СССР, има няма двайсетина години, и "по-тъпите взеха че ни надминаха, че и в ЕС ще влизат." И понеже не могат да ги надминат икономически (разбирай като стандарт на живот) и съвсем естествено минаха към методите на по-тъпите — насилие. Оказа се, че и това не го умеят на ниво, щото на днешно време, дори насилието изисква да не си тъп...
"Тая Русия" дето питаш, ще я пишем в историята след СССР. Евентуално ще се занимаваме със следващата Русия, дето си е нарязала повечето от ядрените оръжия и е слязла на земята, и е почнала да бачка, да учи и да си гледа населението да живее нормално и с по-височък стандарт... Мен ме устройва отлично, предполагам че и повечето руснаци са на такова мнение.
Thursday Next
21/04/2022, 19:46
Не точно. Другите са си други, те са различни изначално и се подразбира че ще са по-добре. Кучето е заровено в това, че руснаците смятат украинците за по-долна категория народ, по-тъпички, по-назад. Е, след разпада на СССР, има няма двайсетина години, и "по-тъпите взеха че ни надминаха, че и в ЕС ще влизат." И понеже не могат да ги надминат икономически (разбирай като стандарт на живот) и съвсем естествено минаха към методите на по-тъпите — насилие. Оказа се, че и това не го умеят на ниво, щото на днешно време, дори насилието изисква да не си тъп...
Аха, разбирам. Значи само на предполагаемо тъпите не трябва да се позволява да изградят по-добър модел за живеене. Откъде накъде хохлите ще имат асфалтови джадета и канализация!
Точно. Набиват им в канчетата "откъде на къде те ще имат", щото иначе ще се сетят да питат "а защо ние нямаме, щом дори по-тъпите имат".
21/04/2022, 21:28
Не мож се перчиш цял живот, и да викаш че си голяма работа, кат не си. Нали гледам по себе си . Дет викаше Бай Тошо, - приземяване, приземяване, приземяване. Россия, Африка със сняг, как казваше един руснак .
И аз съм много прос, ама трябваше да вляна у форуми, да вида кви мозъци въртуват извътре.
21/04/2022, 21:37
Това си, на което се правиш, а той добре се прави, обаче ти се връзваш, че си жена, а жените знаем, търсят да колоборационисткат, стокхолмски фалически синдром.
Тя, и Ариана Гранде, да имаше пишга, шеше да я настъфърчите, хеле такива постинги като Гло, да пишеше. Тоест протестирам !
Прости сте бе, жени сте !
еми правя се, кво да правя

мънинко си приличаме, но си джаста-праста, аз съм съвършен
Thursday Next
23/04/2022, 09:02
Протестираш, че не ти се обръща внимание само и изключително на теб ли? Еми напъни се малко, пиши съвършени постинги кат Гло и ще видим.
24/04/2022, 17:35
Аз, с мозъка на Болцман, той, с мозъка на Митьо Пищова.
Добре, че йодни изпарения диша.
толкова си джастипрастичен, че и ника не си могъл да си го напишеш без грешка
Пет езика да знаеш, ако аз/публиката не знам поне един от тях, ти закъде си тръгнал...
Hartmann
25/04/2022, 22:52
Путин е пълна трътка, и оная любовницата му Олга Надрискина как го изложи пред генералите му и пред китайците по скайпа, нали излезе гола от банята баш тогава

обаче не Путин е виновен, виновна е Баба Ванга дето им напълни навремето главите на руснаците какво славно бъдеще ги чака, те много и вярват, та величие, най-силни в света, княз Владимир ше грее като слънце и Русия ше обедини целия свят в краката си, политиката на Русия се оказа че се диктува от малка България от една умряла в края на живота си баба, ясно е че нищо от това няма да се случи както не се случиха и слънчевите влакове през 2013, но едно трябва да е ясно – ядрена война ще има на всяка цена, въпрос на време е, както е казал гениалния Чейховски – има ли в първо действие окачена ядрена бомба на стената, в трето действие непременно ше излети

ако искаме да направим нещо предлагам да пуснем една нова баба пророчица в действие, да почне да предсказва бъдещето и да казва на руснаците това което и наредят от партия продължаваме промяната, по този начин ше повлияем на целия свят, ше действаме изключително в наш интерес и ше станем богати и славни, даже няма и да се ядосваме за ония милиард и половина тона злато от Челопеч дето всяка година изнасяме за америка, те живеят на наш гръб

даже няма и да се ядосваме за ония милиард и половина тона злато от Челопеч дето всяка година изнасяме за америка - поне десет квадрилиона са, вервай ми, ония вече и черчеветата си праят златни, щот им излиза по-евтино.
26/04/2022, 08:41
Няма грешка в ника, в американското посолство е правен.
Тарабас
26/04/2022, 15:59
Възможно е..и какво да я правим тая Русия без нейните врагове
Ако Русия нямя врагове ще трябва да почне да строи пътища и канализация на руснаците, да не серат в дупки пред блока.
В това няма нищо патриотично и е много декадентско.
Тарабас
26/04/2022, 16:01
Хаосът е ред, от по висш порядък.
Признай кой е Лука ? Западняците назнайвате подбрани работи.
LUCA
Ба ли му мамата, кой е Лука? Кой е Лука?
Thursday Next
26/04/2022, 16:34
За последния всеобщ прародител ли искаш да си говорим днес?
agrippa
27/04/2022, 03:14
Ако Русия нямя врагове ще трябва да почне да строи пътища и канализация на руснаците, да не серат в дупки пред блока.
В това няма нищо патриотично и е много декадентско.
... щяха да затлъстеят, да хрупат само чипс, да им падне имунитета. Сега са във форма: по военните заводи или на фронта. Освен тия дето станаха западняци.
Тарабас
27/04/2022, 05:46
... щяха да затлъстеят, да хрупат само чипс, да им падне имунитета. Сега са във форма: по военните заводи или на фронта. Освен тия дето станаха западняци.
Ами чибурашките са си доволни с живота. Тях глад и мизерия не ги плаши. Те са майките и бащите на мизерията.
мани ги тее, пишат като набожни синове на клошари, тоя форум смърди на нацисти
нуждаем се от бърз ядрен удар за да се спре войната, русия ше трябва да тресне няколко ракети иначе то не му се види края, евентуално и един бърз ядрен удар по Ландън, е тогава ше ми стане интересно, и без това водя скучен живот а има неща които все още не съм видял в живота си, това наливане на милиарди и оръжия в украйна тряба да спре точно днес, това е моя съвет към Путин ако наистина иска да постави Украйна и света на колене, ако ли не, за да не остане унижена и за смях русия ше трябва да воюва докато не останат живи украинци! от позицията на тоя форум предупреждавам дъртака байдън и дебеланкото борис джонсън ,особено последния да внимава къде си ляга, щото да не фръкне някоя мъглива ландънска нощ на небето, ше видите, че съм прав, както съм прав че фатмака радев ше се срути и няма да изкара целия си мандат
Hartmann
30/04/2022, 20:29
русия ше трябва да тресне няколко ракети иначе то не му се види края, евентуално и един бърз ядрен удар по Ландън, е тогава ше ми стане интересно и без това водя скучен живот
Ландън обеща, че ще направи интересен не само твоя живот.

Няма вече да скучаеш, Глошко, и аз обещавам.
ерик картман , много ми харесваш как изразително се изразяваш, но недей забравя, че ние тука не сме някви тъпи диктори, ние сме актйори от световна класа, има хора тука дето са играли лейди макбет
Hartmann
30/04/2022, 20:55
ерик картман , много ми харесваш как изразително се изразяваш, но недей забравя, че ние тука не сме някви тъпи диктори, ние сме актйори от световна класа, има хора тука дето са играли лейди макбет

Мога и още по-изразително и то на хиляди езици, те са май към 6000, аз владея даже вселенски извън тая бройка.
01/05/2022, 16:49
Току качвах польвин кубик четриметрови дъски, връз един навес. Не че имах желание. Ся държа вилица, цял живот труд и офанзива, но от седмичната ясла, по тегаво безвремие няма. Брежнев беше млад тогава.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.