Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мръсните емигранти& чистите ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Чист емигрант , мръсен емигрант ?
Виждам ви, едните са душици, български.
Къпани, чисти, другите гадове червиви.
Нека темата да е враждебна, интелитентните срещу тъпанарите ! laugh.gif
Определящо е, Адмирала къде се самоопределя, но най важно , Гло да е патриот. laugh.gif
Тарабас
И тъжни емигранти има, много тъжни. Виждаш само черно и бяло, бате.

Роден до камината, израстнал до родното огнище, патриот. Закърмен с боб и чесън, бяло зелено, червено. И въпреки това тъжен. Много тъжен, плачещ.
Трие сълзите си с чук и сърп, копнее за необятните степи, за широко скоените души, за поетите. Но не му стиска да емигрира там, където са сърцето и душата му. И емигрира в патриотизма си. И плаче.

Тоя тип емигранти ги пропусна, бате.

Не плачи! С теб сме!
Thursday Next
Пиле, емиграцията не е нищо друго освен упражняване на правото на свободно придвижване и установяване. Някакси не мога да си представя как баш ти ще ограничаваш свободата в което и да било нейно измерение. Общо взето, има само две групи, които не мога да разбера в контекста на емиграцията:
- тия, дето отишли някъде, не им харесва, ама не се връщат дето си им е било добре, ами си натискат парцалите там и не спират да мрънкат, и
- тия, дето си седят дОма, скъсват се да обясняват как другаде текат реки от мед и мляко, ама не се дигат да отидат да поджапат в тия реки, ами си седят дето не им харесва и мрънкат.
Изобщо, имам някаква алергия към мрънкачите, изглежда. animatedwink.gif
Glo
аз съм на принципа - дай на рибата криле и сама ше ти кацне в тигана! а в швейцария си изхвърлят развалените хладилници през терасите, има много убити но такива са им традициите, като бях на гости на адмирала му помогнах да вдигнем през парапета да му изхвърлим хладилника и печката а печката мазна, черна ама черна, минават службите всеки ден и разчистват, е кога ше ги стигнем? кирчовците обърнаха държавата на фирма за бързи кредити дето вика оня журналиста laugh.gif кеворк им вика - прелетни птици, то като се замисли човек даже птиците емигрират постоянно хем не по финасови причини, значи нещо друго има тука! 292.gif
Питето
Цитат(Thursday Next @ 21/04/2022, 09:44) <{POST_SNAPBACK}>
... Изобщо, имам някаква алергия към мрънкачите, изглежда. animatedwink.gif

Ужас. Намразила си едно от най-родните и патриотични неща.
viara
Цитат(Питето @ 21/04/2022, 19:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ужас. Намразила си едно от най-родните и патриотични неща.

И аз съм точно като нея. Поздравления за което 770d4fd976.gif
Мрънкачите са недоразвите, като бебета дет все мрънкат.
По това се познават осъзнатите личности от неосъзнатите.
Тези дет все другите им са виновни/мрънкалниците/ - са неосъзнати.
Иначе могат всичко да си говорят - не им вярвайте.
Щом другите им са виновни - не са дорасли до осъзнаване.
Е, и на мен ми се случва, но все по-малко.
С такива хора е загубено време да общуваш. И аз вече си го спестявам, щото нямам време за губене.
viara
Цитат(Glo @ 21/04/2022, 11:33) <{POST_SNAPBACK}>
аз съм на принципа - дай на рибата криле и сама ше ти кацне в тигана! а в швейцария си изхвърлят развалените хладилници през терасите, има много убити но такива са им традициите, като бях на гости на адмирала му помогнах да вдигнем през парапета да му изхвърлим хладилника и печката а печката мазна, черна ама черна, минават службите всеки ден и разчистват, е кога ше ги стигнем? кирчовците обърнаха държавата на фирма за бързи кредити дето вика оня журналиста laugh.gif кеворк им вика - прелетни птици, то като се замисли човек даже птиците емигрират постоянно хем не по финасови причини, значи нещо друго има тука! 292.gif

Да магнетизъм, се нарича. Лошото е когато липсва или се променя. Тогава птиците си загубват водача и не стигат целта.
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/04/2022, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
Чист емигрант , мръсен емигрант ?
Виждам ви, едните са душици, български.
Къпани, чисти, другите гадове червиви.
Нека темата да е враждебна, интелитентните срещу тъпанарите ! laugh.gif
Определящо е, Адмирала къде се самоопределя, но най важно , Гло да е патриот. laugh.gif

Темата за гадните емигранти вече си я повдигал. Преди беше в светлината на анти-емигрантски патриотизъм, тук - в светлината на емигрантската нечистоплътност.
Би ли споделил, о, чистоплътний патриоте, ти емигрира ли от родното си село в града или си майна (Густо, майна, Филибето) по рождение. wink.gif
Но като става дума за къпани и червиви емигранти, дано и ByBa да се включи. Със сигурност има какво да добави по темата.
Thursday Next
Бе да ти кажа, мрънкането не е изключително наш патент. Имам наблюдения върху германците, и те обичат да си помрънкват. Различното е, че не си остават само с мрънкането. Стане нещо, подуднат, поцъкат, пък кажат, "Трябва да се направи нещо". За тях това не значи "Трябва някой друг да направи нещо", а "Трябва *ние* да направим нещо". Запретват се, организират се и правят. Етапът с мрънкането си е налице, но не изчерпва ситуацията.
Питето
Да бе, ше правя нещо, ми ако се мина, а?
И това изконно българско бездействие са ти го опорочили световните конспиратори...
wal
Може ли съвсем плахо да попитам, аз да речем, ако утре емигрирам в Магадан, към коя категория ще ме класираш?
Glo
никога не давай верни отговори - няма да те разберат tongue.gif
admiral
Цитат(wal @ 22/04/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>
Може ли съвсем плахо да попитам, аз да речем, ако утре емигрирам в Магадан, към коя категория ще ме класираш?

Там на място ще видиш. svirkam si.gif
Thursday Next
Цитат(wal @ 22/04/2022, 21:43) <{POST_SNAPBACK}>

Не по этапу? w00tbrows.gif

Quaker between your quarks
Гледам кой шса фане, паралакс при преекспониране на хиперболацията в диабатна среда. blink.gif
Питето
Смях/вицове/ евентуално вицове за Магадан
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.