аз пък седя и бърша задника на една порцеланова кокошка, погледа ми все в прозореца на Овертон, прозорец ама се мести непрекъснато, първо бях за русия, даже заложих малко пари , че ше нападнат, спечелих някой лев, после ми домъчня за шибаните украинци, между другото оня ден един голям украински джип и две руси бичкии, блядове дето им викат по народному, едната сяда отпред да шофира, другата се качва отзад и едно момченце към пет годишно се реди след нея да го вземе в колата и го блъсна с вратата леко в главата, онуй ревна и таа взе да му крещи: ьоб тваю мать и го дръпна вътре, отвратих се

много са ми отвратителни всичките, още само като им видя очите и някак не мога да ги възприема за хора, добитък - дето вика трансалпа, живота никога не върви по план а по схема, живота не е графика а е скица, драс , драс оттук оттам по малко докато свърши боичката, някои хора си натрупали спомените в някви кутии в къщи, албуми , в скринове и си мислят как са ги запазили за поколенията, да ги помнят хиляда години след тях ахахааа,

умираш идва поколението и всичко на боклука, те едвам са ти изтърпели старческото дълголетие, не могат да те гледат, ни да те дишат пък ти си им приготвил скъпи твои снимки още от детските си години когато си мислеше, че си безсмъртен

предлагам някаква ограда да построим на руската граница, като китайската и мексиканската и автоматични системи за стрелба, пиле да не може да прехвръкне, ако трябва украйна да остане извън стената, да се оправят там с русия, на мене ми писна от тее тъпанари, не ми стигат наще кирчовци, корнелии и копейковци, лореровци, тоа последния носа му като подострен молив, баси урода грозен, айде дигайте се да ги свалите бе, бойко като ви плащаха висяхте цял ден по площадите безпричинно, цените си седяха, заплатите се качваха всяка години, цяло лято народа на гюбеци в гърция и турция, а сега при 40% инфлация си налягате пацалите, оня идиот кирчо тъпото за априлско въстание ми говори а те го освиркваха мощно,

и априлското въстание е било платено, дебилчовци, няма безплатни въстания и революции, и левски е бил платен, и ботев, макар, че де да го знам, тоя е бил доста луд гений, дразните ме, ай разкарайте се, никой не ви кара насила да ме четете, всеки който ме чете е пълен дебил