Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Я, напишете -
Форум АБВ > Общи > Ъ?
ByBa
за християните тази година?

И ако нямаме - защо и голям пропуск ли е?

Glo
трябваше да съм преди три часа на летището да летя до слънчево мароко ма се успах 292.gif , уважаеми коалиционни партньори, да се разграничим на първо място преди да се обединим в отделни кланове, да се знае кой с кого е и кой против кого, няква елементарна етика, не сме някви диви укри и руси, предлагам няколко платформи и движения – Подскочи и се Задръж Високо България; Българско Излитане; Движение Изкачваща се Нависоко България; България в небето; България Отгоре; България за Богати Българи; Партия на Благодарността и Гордостта да сме Българи, да сме си наясно , обединенията са за овцете, ние тука сме характерни хора с определени дефицити и фиксации и нищо чуждо не ни е неприсъщо, всеки да пише към коя партия се причислява или да си измисли нов проект, ше се преброим наесен и почваме да се млатим да видим кои ше се задържим начело, админа ше връчва мандатите, нищо няма да става по честен и почтен начин щото това противоречи на човешката природа, дебилите дето вярват в нулевата корупция и в разни човешки идеали и утопии и божии грижи и спасения да спрат да вярват, когато и надеждата умре,, тогава последна остава само вярата но тя не спасява никого от нищо wub.gif

и не говорете много много с чужденци, опасно е unsure.gif

https://www.youtube.com/watch?v=8DTNZEJeQt8
Glo
УДО! знаете го всички, великия Удо от Аксепт - пее на руски, в Русия е икона, нищо , че е нацист и леко германец rolleyes.gif

Плачет солдат

Утро, холод, ветер
Вам повестка – встать!
Вновь война на свете
Вновь рыдает мать

Мужа сына брата
Ослепило всех
Что солдату свято
Клич «Один за всех»

Нам приказ оставил
Всем судьбу одну
В холод злым, усталым
Сгинуть за страну

Не стыдно плакать, солдат
Письмо из дома – все так знакомо
Плачет солдат
Будет нам горе – утихнет вскоре
Да плачет солдат

Наш страх, тоска и пули
И ненависти бред
Мир перевернули
И спасенья нет

Сыграет марш прощальный
Нам трубы в облаках
В путь уйдем печальный
Мы в цинковых гробах

В бою последнем, братья
Мы станем, как стена27
Там нет врагу проклятья
Смерть на всех одна

Плачет солдат
Да плачет солдат

Нам приказ оставил
Всем судьбу одну
В холод злым, усталым
Сгинуть за страну

Плачет солдат
Да плачет солдат

https://www.youtube.com/watch?v=JK0kO3RqFiI
Glo
като почнем от преди Омирово време, винаги е имало мъже да възпяват войната, явно понеже за разлика от жените са ходили на война, та са видели кое що, но някак със стръв и жаджа за победа, войната като спорт да речем, като мач а и за убиване на свободното време, не от злина, убиваш го и подминаваш, опа! точка! ако жените воюваха, тее вещици злобни, знаете ги какви са жените, както баба ми ми казваше като бях малък - да знаеш баба, тва жените са много лошо нещо b_046.gif ами освен да убият врага, щяха и да го одерат, да го нарежат на парчета и да го изгорят, кво, да не би да си измислям sunbathing.gif големи отворковци се извъдихте тука
Питето
Мислиш го като мъж и бъркаш. Жените не са като мъжете да си ги мерят... мечовете. Просто воюващите жени вместо да воюват, нямаше да си говорят. Кво възпяване кви пет лева...
Glo
добре де Питето, можеше да разпръснеш и една и по-широка и триизмерна облачна мисловна мрежа да уловиш и други отенъци, къде съм казал, че става въпрос само и единствено за война между жени rolleyes.gif между мъже и жени е много по- яко b_046.gif
Quaker between your quarks
Не че твърдя, но кво ако е гей, виж само колко много е интелигентен. laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 05/05/2022, 23:34) <{POST_SNAPBACK}>
Не че твърдя, но кво ако е гей, виж само колко много е интелигентен. laugh.gif

пия последния джин и си лягам културно с икона в леглото, света троеручица laugh.gif днеска нещо не съм доволен от собствените си включвания, тъп съм 292.gif
viara
Цитат(Glo @ 05/05/2022, 22:34) <{POST_SNAPBACK}>
като почнем от преди Омирово време, винаги е имало мъже да възпяват войната, явно понеже за разлика от жените са ходили на война, та са видели кое що, но някак със стръв и жаджа за победа, войната като спорт да речем, като мач а и за убиване на свободното време, не от злина, убиваш го и подминаваш, опа! точка! ако жените воюваха, тее вещици злобни, знаете ги какви са жените, както баба ми ми казваше като бях малък - да знаеш баба, тва жените са много лошо нещо b_046.gif ами освен да убият врага, щяха и да го одерат, да го нарежат на парчета и да го изгорят, кво, да не би да си измислям sunbathing.gif големи отворковци се извъдихте тука

Кат ви страх от жени, ходете с мъже. От война не ги е страх, страх го от жени. Това сериозно ли?
Интересно се получава, когато човек минава от една вълна на друга.
Цялата Вселена се променя. Та много си внимавайте на какви вълни сте, щото всичко
останало се нарежде според тях в живота.
Чакай да се скривам, че... може и в мен да има нещо подобно, щом те чета тук.
Да го изтривам доде е време от съзнанието, с Божията помощ де.
Glo
добрутро, хъ! 770d4fd976.gif че днеска Спиди работят ли, получих съобщение за пратка, новия договор трябва да е, оня ден седя и се чекна в нета и взех че звъннах видео разговор с А1 да ми дигнат нета от 100 на 300, закво ли ми беше, нета си ми е чудесен по принцип ама пуста лакомия, два лева отгоре пък три пъти по -висока скорос, искам и по-голям телевизор да си взема, сигурно ше му трябва по-голяма бързина, и агнешки глави мисля да ида да си купя за великден, днеска синя зона трябва да е без пари, купих си голям буркан нескафе разтворимо, много по е хубаво от еспресото или експресо се пише, две секунди и кафето готово, безкофеиново е, всичко отначало деееба, да се къпя, да пия кафе, да се обличам, да излизам навън, сетих се за оня дето не излиза от къщи без наметало от алуминиево фолио, покрива си и главата с него, скука, ароматни свещи да не забравя да купя, дъвки имам wub.gif
Thursday Next
Нищо подобно, ако жените управлявахме света, държавите нямаше да воюват, а щяха да не си говорят една с друга. animatedwink.gif
wal
Имаме и той е от днес.Ето.
Hartmann
Цитат(wal @ 06/05/2022, 18:56) <{POST_SNAPBACK}>
Имаме и той е от днес.Ето.

Тези, които отиват да го спасяват, също ще усетят благодатния огън. Или гневът на бога на моретата, кой както го разбира. smile.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 06/05/2022, 08:24) <{POST_SNAPBACK}>
сетих се за оня дето не излиза от къщи без наметало от алуминиево фолио, покрива си и главата с него,

Готин сериал, а :-)
а знаеш ли как се изненадах като видях оня, дето му беше съдружник да пее

той е единия от тримата, левия :-)

Glo
Цитат(ByBa @ 06/05/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
Готин сериал, а :-)

готин, готин - Better Call Saul нали, по NETFLIX b_046.gif още съм на първи сезон, ма аз гледам едновременно по няколко сериала, малко оттука, малко оттам, после пак се връщам, па после си отивам но изведнъж пак се появявам тука, нещо като филмово неутрино съм, и HBO MAX имам, па и от три бг торента тегля всичко най-интересно, пълна лудница с румен бахов, кака sunbathing.gif

искам от тая трибуна да похваля А1, дето си поръчах по-бърз нет чрез видео разговор с една много готина мома, все едно бяхме на виртуална среща, много беше вълнуващо, забележете на 5 ти май следобед, на 6 ти гергьовден понеже и Спиди явно се трудят усилено, получих договор, подписах го преди обед, следобед получих sms, че новия договор е в сила, ебаси каква е тая светкавична бързина баш па на Гергьовден когато всички са пияни като мене laugh.gif едно кило водка изпробвах от обед до полунощ в света на Нетфликс b_046.gif

ето ми го новия нет - да не каже някой, че лъжа sunbathing.gif

нищ по дух
Цитат(Glo @ 07/05/2022, 10:53) <{POST_SNAPBACK}>
готин, готин - Better Call Saul нали, по NETFLIX b_046.gif още съм на първи сезон, ма аз гледам едновременно по няколко сериала, малко оттука, малко оттам, после пак се връщам, па после си отивам но изведнъж пак се появявам тука, нещо като филмово неутрино съм, и HBO MAX имам, па и от три бг торента тегля всичко най-интересно, пълна лудница с румен бахов, кака sunbathing.gif

искам от тая трибуна да похваля А1, дето си поръчах по-бърз нет чрез видео разговор с една много готина мома, все едно бяхме на виртуална среща, много беше вълнуващо, забележете на 5 ти май следобед, на 6 ти гергьовден понеже и Спиди явно се трудят усилено, получих договор, подписах го преди обед, следобед получих sms, че новия договор е в сила, ебаси каква е тая светкавична бързина баш па на Гергьовден когато всички са пияни като мене laugh.gif едно кило водка изпробвах от обед до полунощ в света на Нетфликс b_046.gif

ето ми го новия нет - да не каже някой, че лъжа sunbathing.gif

Честит да ти е и все по-бърз да става!
Какъв е тоя нет, домашен или мобилен?

(не е моя снимката, нета се предлага от друг оператор в България, ама не точно в България)
Питето
Аха, пък диктатурите щяха да са като Чековица... worshippy.gif
Glo
Цитат(нищ по дух @ 07/05/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Честит да ти е и все по-бърз да става!
Какъв е тоя нет, домашен или мобилен?

мирси 770d4fd976.gif домашен нет по кабел от А1, сигурно повече от десет години съм с тях, никви проблеми, само един два пъти багер май беше резнал трасе ма за час два и го решаваха проблема, препоръчвам ги , 300 на 180 ми е даже абсолютно излишно бърз, те и 1000 на 600 предлагат за трийстина лева, ма той сигурно само Путин ползва такъв az takovata.gif
Hartmann
Цитат(Glo @ 07/05/2022, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
мирси 770d4fd976.gif домашен нет по кабел от А1, сигурно повече от десет години съм с тях, никви проблеми, само един два пъти багер май беше резнал трасе ма за час два и го решаваха проблема, препоръчвам ги , 300 на 180 ми е даже абсолютно излишно бърз, те и 1000 на 600 предлагат за трийстина лева, ма той сигурно само Путин ползва такъв az takovata.gif

Джуджака сега се обучава, до 10 години макс ще влезе в интернет.
нищ по дух
Цитат(Glo @ 07/05/2022, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>

5G мобилен ми харесва повече, ама все още ползвам 4G и един домашен, ама засега е добре.
Glo
Цитат
Я, напишете -, имаме ли благодатен огън

да, тази година благодатния огън падна и на нашта улица - почнаха я, скоро подмениха тръбите, от два дена почнаха да къртят старите тротоари, до месец и половина ше е чисто нова с нов асфалт b_046.gif много съм щастлив, аз и на малкото се радвам az takovata.gif освен това бях подал сигнал до общината че ламбата отпреде не работи - вчера я смениха с нова, щото кмета ни е от герб, ако беше от Продължаваме Промяната ( партиятата на дебилната час от народа) забележете - дори не казвам общество, ми тее щяха да додат и да я откраднат 292.gif дотогава - търсете ме в турция, и аз имам нужда от малко промяна az takovata.gif
Glo
почна ме залива пак бавно някъв благодатен огън, остайх на пауза един сериал за да попиша малко и аз, иначе почти спрях да пиша в христянския и той фалира prashchai grigorii.gif но не е там проблема, дреме ми, защо малките деца които до едно са ацки уродчета, знаете че не понасям малки деца, нито големи, най –малко па тинейджери, защо пищят така непоносимо като ги изкарат тъпите им майки да играят, има малко по-надолу една децка площадка, първо почва да пищи едно като че ли да даде тон за пищене и след него се включват стотици други малки лайненца и пищят щафетно по няколко минути, бих ги взривил с кеф с граната, вие така ли пищяхте едно време, а исуската нахранил пет хиляди мъже с пет хляба и две риби, писано е в библията значи е верно, аз пък ви пиша, че веднъж като бях на едно участие, нахраних десетхиляди души с една пирожка със сирене и накрая събраха в стотина чувала трохите от пирожката та ги закараха в зоологическата градина и нахраниха бекасите и токачките, там направих ново чудо, сипнах малко благодатен огън от небето и опекох в миг един бекас, получи се идеалното печено по фламандски, целия персонал яде та преяде, исуската е казал блажени са които гладуват сега, аз пък ви казвам - блажени са ситите, исуската ви е казал – блажени сте когато ви намразят човеците, аз ви казвам – блажени сте когато ви обичат, още е казал – горко на тее които сега се смеете, аз ви казвам – смейте се колкото си щете, майната му на постоянните му заплахи, той си получи заслуженото на кръста щото всеки богочовек си заслужава съдбата както и всеки народ своята обща съдба, божието царство изобщо не се е приближило както ви лъга йерусалимския аферис а се отдалечава все повече и повече , когато дойде време вселената да почне да се свива – може и да се приближи sunbathing.gif а може и черна дупка да го е засмукала, черна като библията, защо се молите на господ да не ви въвежда в изкушение? Ами щото точно той е изкусителя, никой не се моли на сатаната ама всеки малоумен вярващ тълкува една лъжа, че Сатаната изкушавал, начи Тоя те изкушава ама ти се молиш на Оня, сбърканяшка работа, свети Лати ме заплашваше как по време на божия съд като ме съдел исуската, та Лати щял да стане от място да ми обясни някои неща laugh.gif а го изгониха оттука с административен пръст подобно на бяс изгонван от човека с помощта на апостол използващ божия пръст a4dff7b7.gif това си е пророчески белег, вие се радвайте че не сте нечистиво поколение като онуй по времето на христос, той лично им го е казал, за нашето поколение нищо не е казал, мийте си чиниите, къпете се, перете си дрехите редовно и не си продавайте имотите за да дадете милостиня на бедните, че от къв зор? Не им пречете да идат в рая, там ше се нахранят, ше се смеят, ше се гушкат с Исуската и духовните им тела няма да се уморяват като прибират реколтата и цялата реколта ше се дели по-равно както проповядваше в христянския форум господин Очакване laugh.gif нищо не му с е сбъднало досега от всичките му адвентни дрънканици, на мене обаче може да ми се доверите! sunbathing.gif
Имам много умни мисли дори себе си не смея ги споделя.
Гравитацията....егоистичният ген...

Неутриното, ами ако е фотон с ниска резолюция ?
Инерциалната маса ? Ония дето търкат лед под ютия ?
Юлия Герасимнова, ами едра, висока, всичко си има.
Олександер Усик, че аз тоя няма да мога го бия, снове техничен, то не мож го удариш. sad.gif
Glo
добър ден, продажници, пия чай sunbathing.gif
Leon
Какъв чай! Фтори ден варя ракия и още съм мноо по-добре от тоя
Вижте прикачените файлове
Glo
хехе, аз съм нов човек вече, отказах алкохола, мисля да почна да водя здравословен начин на живот и да бягам на дълги разстояния, писна ми от пиене, преди две три години се бях навил да бягам на плевенския маратон ма не можах се подготвя навреме покрай тая пуста пукница wallbash.gif един маратон да спечелиш годишно и си осигурен за годината 245.gif
Никой не е мъж, ако жена не го оцени.
Никой не става ефрейтор, ако старшината на ротата не го оцени.
Огледалото, което другите са, ей затва ги мраза, четат ни постингите, и видиш ли ша ни оценят ! Абе, къде съм аз, къде сте вии.. ?
То и Адмирала го няма тоя паталогичен женкар ! laugh.gif
Валит мокрий дожд, над доктор Енчев съм, Ориндж Каунтри, ако така го знаете, суграшица, град и дожд. Бжежински, ничиво не даьом ! Ни Крима , ни Донбаса !
Не очаквайте да ви говоря, като обикновен човек, при толкоз интелект. laugh.gif
Това е хумор, дебнем кой разбира хумора, дебелашки, да и и е гадно, интелектуалци, женски. laugh.gif
Дразним, пробваме кой са дразни ! laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 26/05/2022, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ориндж Каунтри, ако така го знаете

Ми аз го знам като Ориндж Каунти (Orange County). Където е Дисниленд.
Glo
много прями постинги пускаш, значи си прям човек, не си някой мръсник и лицемер, тва ако идеш на врачка да ти гледа на постинги, има мноо яки врачки - всичко ти познават gepi.gif аз мразя лицемерието и лицемерните хора, във фейса подписа ми е - лицемерен ли си ти, по-добре от мене си тръгни, не припарвай ти до моето сърце, колкото да ти се хе-хе-хе az takovata.gif даже ми го искаха за рефрен за песен, но аз не се продавам за пари, кучки sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.