Няма нужда да убеждаваш. Пиши си както ти идва отвътре.
В такъв случай щях да кажа само - Грешен извод, който не отговаря на живота и да си спестя многото други обяснения.
Ето къде било разковничето. Благодаря за което!
Цитат
Само бих ти препоръчал да опиташ да проследиш стила на изразяване на онези, за които гадаеш. Това, че някой бил споменал нещо за добро и зло, не е достатъчно за типизация на образа. Стилът на всеки е уникален, както почерка е. Освен това най-типичното за стила на Алли е сковаността, вдървеността. Характерни в по-голяма или по-малка степен за всички, пишещи редовно в Х-фор.
Да, така правя по принцип. Благодаря!

Точно стилът е различен или еднакъв, но това не се обяснява, пък като стана на въпрос имаше логично обяснение, което дадох за интересуващите се умове.
Да, в този пост си е точно същия стил от едно изречение - скованост.
Е, другия стил на този ник е латерна или грамофона плоча, която се върти от начало до край и след това пак от начало.
Понякога има някое и друго изречение, които ми правят впечатление, че чак се питам, да не се използва от мъж и жена примерно, щото Следващ Четвъртък ми споменава нещо такова.
Това ми е най-трудно, когато един ник се използва от няколко човека.
Тогава наистина само по стила се разпознава.
Но се радвам, че има човеци, които понасят заниманията ми, даже ми дават съвети. Щото обикновено човеците не ме понасят.
Та Блаогдаря! Беше ми много приятно да се науча на нещо ново.
От поне пет, шест години не ми се беше случвало.