Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За властта
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
stivansand
Здравейте!
Абе да ви кажа честно, нямах намерение да ви притеснявам повече. Обаче. Днес бг новините направо ме разбиха, разнищиха ме, честно. a4dff7b7.gif Ще премина буквално към въпроса, с цитат от не кой да е, а от госин главния прокурор Цацаров:

"Проверката установи, че нито един суджук не е достигнал до министър-предсетателя."

Край на цитата. За неосведомените ще обясня накратко, че става дума за имунитета на депутат от ГЕРБ, който е изнудвал бизнесмен от гр. Добрич за... познайте. За суджуци. Които били за бат Бойко, уж. От любимото за Бате телешко и еленско. Дали? Не знам. Вие кажете. Аз нямам повече думи!
Просто нямам какво да ви кажа, хора. Горният цитат обяснява всичко в нашата мила родна страна. Става дума не за друго, а за власт и... суджуци. Това е. Просто нямам думи. Ням съм вече. animatedwink.gif

Може би наистина накрая трябва да завърша тук с онова, което великият Васил Левски написа в своето тефтерче:

"НАРОДЕ??????"

НАРОДЕ!!!???!!!???

Наистина нямам повече думи. Ако някой от вас все още има, пишете...
Живи и здрави!
The_Purifier
Корупцията със суджуци има древна история. Не виждам за какво се смущаваш толкова.
Питето
Нормално. Ако народа кълве предизборно на кебапчета, значи е нормално депутатите да трупат суджуци след изборите... wavetowel2.gif
vanbg
Цитат(stivansand @ 21/07/2017, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!
Абе да ви кажа честно, нямах намерение да ви притеснявам повече. Обаче. Днес бг новините направо ме разбиха, разнищиха ме, честно. a4dff7b7.gif Ще премина буквално към въпроса, с цитат от не кой да е, а от госин главния прокурор Цацаров:

"Проверката установи, че нито един суджук не е достигнал до министър-предсетателя."

Край на цитата. За неосведомените ще обясня накратко, че става дума за имунитета на депутат от ГЕРБ, който е изнудвал бизнесмен от гр. Добрич за... познайте. За суджуци. Които били за бат Бойко, уж. От любимото за Бате телешко и еленско. Дали? Не знам. Вие кажете. Аз нямам повече думи!
Просто нямам какво да ви кажа, хора. Горният цитат обяснява всичко в нашата мила родна страна. Става дума не за друго, а за власт и... суджуци. Това е. Просто нямам думи. Ням съм вече. animatedwink.gif

Може би наистина накрая трябва да завърша тук с онова, което великият Васил Левски написа в своето тефтерче:

"НАРОДЕ??????"

НАРОДЕ!!!???!!!???

Наистина нямам повече думи. Ако някой от вас все още има, пишете...
Живи и здрави!

Ами ,ето това е грижа за човека,Стиви! Да си чувал за Тримата шишковци? Ама не са от приказката....Бива ли да се остави другарчето гладно?

vanbg
Mukaveev
Цитат(The_Purifier @ 21/07/2017, 21:26) <{POST_SNAPBACK}>
Корупцията със суджуци има древна история. Не виждам за какво се смущаваш толкова.

Как тая простотия би се случила в......... Австрия например. Да затворим очи и да си представим. Като не можем да си представим ще установим колко сме далеч от всякаква цивилизация.
Cury
Горният цитат беше опит за майтап от страна на Цацаров. Неуспешен наистона, дали защото не ги умее тея работи, или защото някои хора не искат да го схванат.
Cury
Въпрос на количество. Четири суджука са дребен рушвет. 4 тона суджуци по около 25 лева/килото вече са подходящ бизнес за местен сатрап на окръжно ниво wavetowel2.gif
Потребител
Цитат
... Става дума не за друго, а за власт и... суджуци. Това е. Просто нямам думи. Ням съм вече. animatedwink.gif ...

... когато едно изречение започне с "честно казано", предизвиква спонтанни усмивки :.) ...

... но, по темата - къде е драмата? ... аграрна действителност ...

... представи си другата матрица - 500 млн. EU дебили с фейсбук профили? :.) ...

wal
Цитат
За неосведомените ще обясня накратко, че става дума за имунитета на депутат от ГЕРБ, който е изнудвал бизнесмен от гр. Добрич

Въпросният дУпетат сам се съгласи със свалянето на имунитета.Разследването и съдът ще имат от тук нататък думата.
Бай Иван
Нищо ново под слънцето,дето казал оня.То не беше царски имоти,Масларовите далавери,хазарт без данъци,Костовата преебатизация,Станишевия банков фалит,КТБ,далаверки и далаверища,без законно основание някой да бъде осъден./според съда/Колко са 4 тона суджуци?100000лв.- изборната кампания в окръжен град.Да не говорим пък колко си плащат най чинно без да мъркат.И никаква надежда от сън мъртвешки събуди тоя народ...Довършете си сами думите на оня хъш над чиято глава никой нямаше власт.
Бай Ганьо
Цитат(Бай Иван @ 23/07/2017, 16:07) <{POST_SNAPBACK}>
Да не говорим пък колко си плащат най чинно без да мъркат.

Плащат, защото и те лъжат.
За да правиш бизнес в България трябва да лъжеш.
Иначе ще фалираш.
Бай Иван
О,о сигурно е така.Дай за да получиш.Няма да се оправим,въпреки че всеки ден ни оправят./отзад/
Mukaveev
Цитат(Бай Ганьо @ 23/07/2017, 17:11) <{POST_SNAPBACK}>
Плащат, защото и те лъжат.
За да правиш бизнес в България трябва да лъжеш.
Иначе ще фалираш.

Не е задължително, но ако не даде.......толкова ядове могат да му генерират , че изобщо да забрави за суджуци в тоя живот.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.