Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стихове за НАТО !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
За Партията стихове имаше, за Съветския Съюз стихове имаше.

Кам ги сега, стиховете за НАТО ?
В реч на Паси,
те срещнах случайно,
а сякаш все теб съм
мечтал...... sad.gif
Glo
изобщо не ме търси за работа, празнувам деня на европа, купих си един агнешки бут и го пуснах да се пече,купих си и една бутилка узо и една бутилка водка много на сметка както винаги и домашно овче кисело мляко, страхотно е, почнах с узото и млякото , след малко ше видим каква линейна насока ше ми се отвори, може и да напиша нещо много хубаво, някой микс нато мастика знамена климат, джуджака, бръснати лица и световната война, да пишеш след войната е лесно, ама я пиши преди това без грам вдъхновение и визия, наздраве лица, или навойна, трябва да сме много внимателни с тематиката да не отприщим ада, докъде ни докараха, грета гутенберг е пълна тъпачка sunbathing.gif

Не си ли първа смяна ? sad.gif
Glo
луд си като лисица laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=NV2K4KhwwBE
Glo
rolleyes.gif

Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/05/2022, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>

За НАТО не знам, но един поет е предвидил още преди години днешната война и се е изказал с неизразимо богатия руски език с обръщение към всички орки:

---------------------------------

Чо, зажрались, суки, бляди, пидарасы, мудачьё?

Бог подох за вас блять ради, вы ж опять блять за своё.

Говнососы, хуеглазы, падлы ёбаные в рот.

Мало было вам два раза, третий прям за яйца рвёт.

Чо, войнушки захотелось, охуенной мировой?

Отросла на жопе смелость? Мозг простился с головой?

Жмуров ёба не видали и гангрены на хую?

Захотелось блять медалей на могилу блять свою?

Дети дохлые повсюду? Трупов ёбана гора?

Заебали, сукой буду, пиздорванцы, фраера.

Чо, враги повсюду мстятся? Говноящик блять не врёт?

Перекращай в говне купаться, размудоханный народ.

Телевизор нахуй выкинь, морду ёбана умой.

Видишь – вон идут калики. Встань с печи, любезный мой.

— Егор Трубников, 30.04.2015
Glo
само на Узо живота не върви, трябва си и агнешко печено, скоро ше е готово, пекох го два часа и половина в тава плътно покрита с фолио, сега го махнах фолиото, нарязах две връзки зелен лук и го оставям още за половин час да се запече хубаво az takovata.gif
Glo
оня ден се вписах в Глово, дето си поръчваш храна, поръчах от един китайски 900 грама ориз със свинско само за 5,88 лв и ми го доставиха след час, баси, сичко точно - 5,88 лв цялата сметка, и беше мноо вкусно, ядохме с дъщерята по два пъти, гледам още е валидна тая оферта, отделно купони се скъсаха да ми пращат за манджи почти без пари, най-накрая разбрах защо живея, заради китайстката храна b_046.gif
Glo
ето го агнешкото ми печено az takovata.gif ше падне яко плюскане сега, ми то след цели четри узота на гладно 501.gif

Форумите са твърде сериозно нещо, за да се лигави човек в тях.
А и вече не си трети клас, в пети си. laugh.gif
Hartmann
Цитат(Glo @ 09/05/2022, 14:28) <{POST_SNAPBACK}>
rolleyes.gif

Десять бравых москалей

Летели "пообедать".

Вдруг ебанула ПВО —

И их осталось девять.

Девять бравых москалей

Курили папиросы.

Тут снайпер тихо подошел—

И вот их только восемь.

Восьмерка бравых москалей

Поспать легла затем.

Тут под окном раздался взрыв—

И их осталось семь.

Семь погрустневших москалей

Шли на аэродром.

Тут их заметила арта—

Остались вшестером.

Шесть охуевших москалей

Отправились бухать,

Но вышло с вилами село—

И их осталось пять.

Пять москалей залезли в танк,

На запад покатили.

Ударил точно Джавелин—

И стало их четыре.

Четыре злобных москаля

Купались у Дніпрі.

А тут Мыкола с калашом—

И их осталось три.

Три москаля в село пошли—

Закончилась еда.

Из хаты выглянул обрез—

И их осталось два.

Два москаля бежали в лес,

Петляя среди мин,

Не повезло— и вот в живых

Остался лишь один.

Перекрестился — и лежит,

Унять пытаясь жар.

А сверху целится уже

Бесшумный "Байрактар"...

----------------------------------------

Ще ти публикувам още много. Крайно време е да изучиш руския smile.gif
Glo
Цитат(Hartmann @ 09/05/2022, 16:29) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ти публикувам още много. Крайно време е да изучиш руския smile.gif

tongue.gif
http://forumabv.eu/index.php?showtopic=242...t=0#entry146355
Glo
мноо обичам да се прая на група Тоника след като се наръгам с по бутилка пиене b_046.gif ма често ме мързи да изговарям думите до край, тва парче е невъзможно за изпяване от реднек като мене, качват цяла октава след всеки куплет, еми пробвах се и аз малко , кво! да не съм гърбав, само фалшив съм 292.gif

мноо поздрави от дъщеря ми, вика - пак ли висиш в тоя тъп форум welcomeani.gif

https://www.youtube.com/watch?v=leLUNFOH3EQ
Hartmann
Цитат(Glo @ 09/05/2022, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
мноо обичам да се прая на група Тоника след като се наръгам с по бутилка пиене b_046.gif ма често ме мързи да изговарям думите до край, тва парче е невъзможно за изпяване от реднек като мене, три октави качват след всеки куплет, еми пробвах се и аз малко , кво! да не съм гърбав, само фалшив съм 292.gif

мноо поздрави от дъщеря ми, вика - пак ли висиш в тоя тъп форум welcomeani.gif

https://www.youtube.com/watch?v=leLUNFOH3EQ

Няа начин да не признаеш, че тва е мноо по-добро, ще го разбереш цялото без да знаеш и дума украински - обещавам. smile.gif

ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/05/2022, 12:53) <{POST_SNAPBACK}>
В реч на Паси,
те срещнах случайно,
а сякаш все теб съм
мечтал...... sad.gif

:-)

гледайте го от 28-та секунда

ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/05/2022, 16:19) <{POST_SNAPBACK}>
Форумите са твърде сериозно нещо, за да се лигави човек в тях.
А и вече не си трети клас, в пети си. laugh.gif

защо бе, толкова е приятно да се глезиш, дори мога и да ти се изплезя svirkam si.gif

стига да не гледам лигите де...
Тарабас
Стихове пишат само мурзилките. В НАТО няма мурзилки, ако изключим нашия президент. Той може да свири на китара, предполагам и стихове да пише може.
Убиваш ято славеи в полет, с тва пеене. Кат диригент ти го казвам. laugh.gif
Leon
Eми, не му е най-доброто парче, особено сравнено с "Хомеопатичен спрей за нос". w00tbrows.gif
Но има извинение, след бутилка узо на гладно и четрипет часа печене на ягне sunbathing.gif
wal
И песни вече имат хората:

Това явно им е заупокойната меса:
Професионално изкривяване пиtch,
Бай Андрей Камертонът ме знаят в НАТФИЗ. sad.gif
viara
Цитат(Тарабас @ 09/05/2022, 18:15) <{POST_SNAPBACK}>
Стихове пишат само мурзилките. В НАТО няма мурзилки, ако изключим нашия президент. Той може да свири на китара, предполагам и стихове да пише може.

То вече няма нужда от можене. Техниките напредват. Там пуснах тема.
Та вчера си намерих програма на която да си свиря на пиано, без никога да съм свирела, с клавиатурата.
По същия начин може и с всеки друг инструмент. Интерсно беше.
Или от нищо можеш да се превърнеш в музикант. Пък музикантите в нищо. Ей такива едни времена дойдоха.
Както и за дизайнерите е същото. Компютрите ги заместват в някои отношения. Гари Каспаров десет години не са могли да го победят, но след десет са го победили.
Компютрите могат всичко и ти няма нужда да се занимаваш почти с нищо.
Но все пак да не забравяме, че ние можем без тях, но те без нас не могат, щото всички са създадени, за да ни служат.
Пък като си помисля, че и нашите богове за това ни създават ... Изясни ми се работата.
Ся, кат се замисля ретроградно, че ! аз винаги съм бил голяма работа ! laugh.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/05/2022, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>
Убиваш ято славеи в полет, с тва пеене. Кат диригент ти го казвам. laugh.gif

диригенти много, ама певците сме кът sunbathing.gif зимаш една пръчка и почваш да махаш и си диригент laugh.gif всеки го може, днеска няма да пея ами ше съм далечен колоездач, нямам каска но досега не съм падал никога, има едни приложения записваш си маршрута с джипиес и после го пускаш на феновете да те видят откъде си минал и да те аплодират, в една колоездачна група съм във фейса, тее праят по сто километра из странджата, аз сигурно ше се изгубя, нямам и туристическа екипировка ако се наложи да остана с месеци в гората, май и мечки имало и дизела поскъпна, мисля да почна да се придвижвам хибридно – до средата на пътя с колата, останалия път – с колелото laugh.gif
Glo
мани ги тее тука не ме заслужават sunbathing.gif Филип Киркоров и той е почнал така да пее в един малък форум четри пет човека и всички му се подигравали но той пеел всеки ден докато един светъл ден един фен му казал - ти знаеш ли че имаш страшен глас! fruits_apple.gif и той почнал да пее в един по-голям форум и там се повторила същата.ситуация и оня почнал да пее В Контакте, там го открива Песков и сключват многомилионен договор и става звезда на Росийската Федерация а отвън пред портите Нато не спират да лаят taz.gif нали разбирате за какво говоря, той вътре пее, антифеновете вънка лаят, ето и вдъхновението ми за стих не закъсня - нато, нато, ти си тъпо като блато laugh.gif
Thursday Next
Обърни се към Събинка Джулгарева, тя що нещо написа за Боко, все и за НАТО ще успее да ти изпраска некое стихче.
Glo
здравейте приятели, карах колело като луд до сарафово и обратно и мислите ми все във войната, Знаете ли какво стана, тая война съсипа славното ни бъдеще като народ и страна, ей това стана frusty2.gif и никой нищо не прави да я спре тая спецялна операция, призовавам всеки според възможностите си да направи нещо, аз например мога да седна да изпия бутилка водка в знак на протес и да си кача пияните селфита в инстаграм, защо не и във фейса 501.gif няма ли някой антивоенен флаг да си лепнем вместо бойните знамена на украйна и на русия, разкарах всички лица с военни флагове, оставих само тея с клонките на мира и със знамето на световната джендър асоциация – джендъри против любовни войни! Бяха им нанесени ужасни трамви, всеки се изкара по-древен от всеки друг, има страни една от други по-древни, има и народи по-древни едни от други, но никой не е по-древен от собствената си държава и точно от това умело се възползват завоевателите защото ние не си познаваме предците за разлика от богатите чийто предци им висят от портретите в замъците, и идва той и ти казва – ето ги дедите ми, дали са земя на твоите от емпатия да има кво да ядат, айде сега, време е да я върнеш и вади един голям пищак и ти кво правиш? побягваш с подвита опашка да се жалваш на арменския поп щото ти нямаш пищак, твойта държава не ти е разрешила, имаш туристическо ношче с виличка и лъжица, таман като побегнеш да има с кво да си плюскаш туристически консерви, а турчина какво прави – бие ти черен печат в паспорта и си бежанец съвсем заникъде между двете граници, по някое време обаче почва отстрел от двете страни по нередовните и загиваш не с песен на уста а със пяна – съдбата на трофея! ти си трофей дебилни българино, жертва, но спокойно можеш да се гордееш, той и исус беше жертва, ама сега е на небето и царува над всичко живо, докато не умреш – няма царство! такъв е закона! Бездомно псе си, нека се помолим за спасение и в тоя и в оня живот, да запеем един божествен химн, сешате ли се този:
Аз знам една страна

1. Намерих аз другар, приятел нежен, цар
За мен за теб Той пострада, кръвта Си Той проля;
Побързай ти ела, при Него ощ сега
При Него вечно на небе, там вечно лято е.

2. Аз знам една страна, тъй чудна е тя
Без граници и без войска във вечна светлина;
Исус царува там, тук пътя Той е сам
Ако Го следвам тук сега ще стигна вечността.

3. Намерих аз другар, небесен славен цар
Сам Той излъчва светлина, от обич Сам умря;
При Него ти сега, какъвто си ела
При Него вечно на небе, там вечно лято е.
b_046.gif
Потребител

... хм :.) ...

- - -

... какво ли правят зайчетата ми? ...

... според последните правила утвърдени от Клоуна във връзка с текущото положение на фронта, считано от началото на миналата седмица, загубите на ВСУ, нацбатальоните и териториалната отбрана, ще си изчисляват от Генщаба по нова методика - загинали в битка ще се считат само умрелите в медицинско учреждение ...

... всички останали случаи ще се вписват в графата "безследно изчезнал" ...

... в текста на заповедта е указано, че новите правила да нужни за да се въведе ред в изплащането на компенсация и материална помощ на семействата на загиналите ...

... за семействата на "изчезналите" - компенсации не се предвиждат ...

Солдат! Ты готов бесславно погибнуть за интересы клоуна, а после - быть списанным клоуном?

- - -

... на другарите напуснали рационалното заради постлиберална фантазия за светло и богато бъдеще - сърдечен поздрав! ...

:.)

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 10/05/2022, 10:42) <{POST_SNAPBACK}>

- - -

... според последните правила утвърдени от Клоуна във връзка с текущото положение на фронта, считано от началото на миналата седмица, загубите на ВСУ, нацбатальоните и териториалната отбрана, ще си изчисляват от Генщаба по нова методика - загинали в битка ще се считат само умрелите в медицинско учреждение ...

... в текста на заповедта е указано, че новите правила да нужни за да се въведе ред в изплащането на компенсация и материална помощ на семействата на загиналите ...

Солдат! Ты готов бесславно погибнуть за интересы клоуна, а после - быть списанным клоуном?

- - -

... на другарите напуснали рационалното заради постлиберална фантазия за светло и богато бъдеще - сърдечен поздрав! ...

…… Я, Прогнозьорчик….. laugh.gif
……. Другарю, живо ме вълнува един въпрос….
Може ли, при положение че непрекъснато демонстрирате достъп до източници на информация недостъпни за простосмъртните, да ни осветлите по следния въпрос :
- Защо вчера бе отменена въздушната част на парада в Москва, с обяснението “нелетательная погода”? При положение че времето беше ясно, сухо, слънчево, с температура на въздуха 17градуса и лек югозападен вятър.
…… Благодаря Ви предварително….. laugh.gif
…… Хубав ден!….
smile.gif
Hartmann
Потребчик е дошъл да ни осветли с новите си прогнози, подобни на прогнозата "до 1-2 дена Киев ще падне" smile.gif

Потребчик, ти си дори отвъд, ако мога така да се изразя, "нормалната алтернативност" на алтернативниците. Ти си алтернативно алтернативен. smile.gif
Shade
Цитат(Потребител @ 10/05/2022, 01:42) <{POST_SNAPBACK}>

- - -

- - -

Абе какво го сучеш по килифарската? Копнал напосоки от тук, копнал от от там, и разделил с празни редове и многоточия за получаване на обем.
Кажи си го ясно и изчерпай темата с радост и удовлетоврение: "руският атом е мирен атом", а "руската агресия е антифашистка освободителна агресия". smile.gif
Rat_in_the_house
Времената се промениха. Нищо не е като едно време.
Питето
Предполагам, щото в НАТО (и въобще гадните капиталисти) наблягат на мотиката, а не на молитвата.
нищ по дух
Цитат(Quaker between your quarks @ 09/05/2022, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>

In the North, in the South, in the West,
NATO is really the Best,
but in the East is the Red Beast.

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.