здравейте приятели, карах колело като луд до сарафово и обратно и мислите ми все във войната, Знаете ли какво стана, тая война съсипа славното ни бъдеще като народ и страна, ей това стана

и никой нищо не прави да я спре тая спецялна операция, призовавам всеки според възможностите си да направи нещо, аз например мога да седна да изпия бутилка водка в знак на протес и да си кача пияните селфита в инстаграм, защо не и във фейса

няма ли някой антивоенен флаг да си лепнем вместо бойните знамена на украйна и на русия, разкарах всички лица с военни флагове, оставих само тея с клонките на мира и със знамето на световната джендър асоциация – джендъри против любовни войни! Бяха им нанесени ужасни трамви, всеки се изкара по-древен от всеки друг, има страни една от други по-древни, има и народи по-древни едни от други, но никой не е по-древен от собствената си държава и точно от това умело се възползват завоевателите защото ние не си познаваме предците за разлика от богатите чийто предци им висят от портретите в замъците, и идва той и ти казва – ето ги дедите ми, дали са земя на твоите от емпатия да има кво да ядат, айде сега, време е да я върнеш и вади един голям пищак и ти кво правиш? побягваш с подвита опашка да се жалваш на арменския поп щото ти нямаш пищак, твойта държава не ти е разрешила, имаш туристическо ношче с виличка и лъжица, таман като побегнеш да има с кво да си плюскаш туристически консерви, а турчина какво прави – бие ти черен печат в паспорта и си бежанец съвсем заникъде между двете граници, по някое време обаче почва отстрел от двете страни по нередовните и загиваш не с песен на уста а със пяна – съдбата на трофея! ти си трофей дебилни българино, жертва, но спокойно можеш да се гордееш, той и исус беше жертва, ама сега е на небето и царува над всичко живо, докато не умреш – няма царство! такъв е закона! Бездомно псе си, нека се помолим за спасение и в тоя и в оня живот, да запеем един божествен химн, сешате ли се този:
Аз знам една страна
1. Намерих аз другар, приятел нежен, цар
За мен за теб Той пострада, кръвта Си Той проля;
Побързай ти ела, при Него ощ сега
При Него вечно на небе, там вечно лято е.
2. Аз знам една страна, тъй чудна е тя
Без граници и без войска във вечна светлина;
Исус царува там, тук пътя Той е сам
Ако Го следвам тук сега ще стигна вечността.
3. Намерих аз другар, небесен славен цар
Сам Той излъчва светлина, от обич Сам умря;
При Него ти сега, какъвто си ела
При Него вечно на небе, там вечно лято е.