Quaker between your quarks
13/05/2022, 19:08
Имало, по улиците на Калифорния, в щат Хавай също.?
Аз, виждал в Страсбург.
В Москва няма в Чукотка, няма, в Пекин няма. В Пхенян се надявам да няма.
В Индия има !
Buitenlander
13/05/2022, 19:18
Аз, виждал в Страсбург.
В Индия има !
Кво няма в Москва?
Аз, виждал в Страсбург.
В Индия има !
Да, в САЩ има бездомни безработни просяци. Не се оплакват, печеливш бизнес е. Че и безплатни купони за храна получават. Питай ByBa за вътрешна информация.
https://www.whas11.com/article/news/investi...ce-ccfcc4546138Но опитът да пробуташ как при авторитарния социализъм нямало просяци, може да се окаже като Саратовската система, т.е. удар в празно пространство. Да беше се поинтересувал преди това.
Ето ти от Русия и Китай:
https://www.shutterstock.com/image-photo/mo...eggar-392571607https://wonderfulengineering.com/wp-content...nts-545x407.jpg
Thursday Next
13/05/2022, 20:05
Що не идеш в Пхенян да провериш на място дали няма мизерници? На бас, че те даже и понятие за мизерия нямат, точно както рибите нямат понятие за вода.
Rat_in_the_house
13/05/2022, 20:22
В Норилск близо половината жители са украинци.
Виж го къде е на картата!
Много фина разлика е, дали мизерника се е набутал в мизерията щото така иска, или държавата го е навряла там зорлем.
Тарабас
17/05/2022, 07:23
И аз съм чувал за това. И не са просто мизерници. Пият Кока Кола, побесняват от нея, стават демони и започват да нападат хората, да ги изнасилват, не подбират жени или мъже. Изнасилват и кучета. Така се е появил и птичия и свинския грип. Спинът от там идва.
Париж мирише на плъхове и е пълно с плъхове, скачат и ти дърпат кроасана от ръката подобно на наште нагли гларуси тука а големите американски градове улиците са пълни с палатки на бездомни, крадци, наркомани, нямам никакво желание да ида на ексурзия баш па там, в африка си мажат главите с кравешка тор и пият кравешка урина щото нямат вода, мерси за офертата ама по-добре да литна до брюксел за 4 евро и за 5 да се върна същия ден с обратния полет да не плащам хотел, че там са скъпи, светът е дълъг и мизерен и мизерията дебне отвсякъде

дъщерята ми напрай оферта снощи да ме кара неска на ескурзия до съни бич да позяпаме украинските хурви преди да са ги изгонили, пък и да ме черпи цаца с картофки и наливна бира за сто двеста лева порцията, но аз бира не пия
Ха, мизерници пишеш...че това не идва ли от мизерия...хаха - мизерия в Щатите, еми да, оттам и мизерници - не са ли тея, дето правят...ох, как се казваше руууу, абе хаосите там...с рушенето и апроприирането на собствеността, та до пойнта, че в някои щати вече се създадоха и закони, точно за това...хм, в страната на изгряващите или залязващите възможности - това е моята ...вътрешна информация хаха...
бай Дъуей казва, че когато виждаш... това значело, че още пишеш...
:-)
аз виждам куокър битуин у...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.