Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За вечно зелените хитове и изтърканите плочи
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Хасан
Имаме си в квартала музикален клуб. Там има грамофони и всеки член на клуба има право да носи плочи и да ги пуска. За различните музикални жанрове има отделни зали. По-голямата част от членуващите са стари муцуни, рядко има новодошли. До началото на тази година управител на клуба беше Добрият Доктор. След него клуба започна да се управлява Видната Мотика. В този клуб има правило да не се пуска музика с нецензурно съдържание и ако някой не го спази може да отнесе наказание да не го посещава известно време. Всичко това добре, но днес Видната Мотика ме предупреди да не пускам плочата за кума, който пиел много, защото вече не била интересна за членуващите, с две думи плочата се изтъркала . Мотико, няма такова нещо, казвам аз, от доста време не пускам тази плоча. Пуснах два пъти друга плоча, че кумът е болен, която даже не е моя. Да де, ама и тази плоча се била изтъркала, да спра да пускам и нея. Добре, може и така да е. Колкото и добра да е една музика, тя в един момент писва на слушащите. Няма да пускам вече тези плочи.
Чудя се обаче защо в клуба непрекъснато се въртят плочи, които не се изтъркват? Примерно всеки ден звучат песни за алтернативници, често звучи и песен как градушка някой ще го удари и ще му се гледа сеира. За лошият вълк, който иска да изяде горкия заек, но добрият ловец ще го застреля, заедно с вълчетата му. Не спират тези песни, но засега не омръзват. Дали няма да се превърнат във вечно зелени хитове, които винаги ще са актуални? misli.gif

ЕксГорски
Жалки напъни prashchai grigorii.gif
Glo
зад всеки заек стои по един добър ловец sunbathing.gif
Thursday Next
Полагаш усилия да смениш плочата, виждам. Браво, браво. Ще трябва още малко да дошлифоваш концепцията, че метафорите са бая кьопави, но време има, дерзай.
Бай Ганьо
Ще си позволя да ти дам един непоискан съвет.
Не искай от всички колеги тук, да бъдат такива, каквито ти искаш да бъдат.
Всеки има своите си кусури.
Доктора знаеше това и ни оставяше да се изразяваме наволя.
Ти си малко като строгата даскалица в училище.
Все пак тук не е училище.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2022, 01:56) <{POST_SNAPBACK}>

Непоисканият ти съвет е, както винаги, изключително ценен. hat.gif
Та по повод изискване всички колеги тук да бъдат такива, каквито някой искал да бъдат, съветваш ли да извадя и да пльосна тук списъка с груби просташки епитети, определения и сравнения, които докторът, който присвояваше на несъгласните с неговото (и твоето, в качеството ти на високо уважаван солташак) виждане? smile.gif
Бай Ганьо
Всички знаем за манипулативните ти цитати извадени от контекста и допълвани от тебе така, че запази ги за себе си.
Но ако толкоз държиш да цитираш, цитирай себе си. laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>

Доктора знаеше това и ни оставяше да се изразяваме наволя. - както винаги, ти си се объркал - точно обратното е. Аз заварих доктора само за около седмица и за тая седмица той най-спокойно изтри (напълно изтри, а не премести) една моя тема, макар че тя отговаряше на всички условия на форума и не съдържаше никакви обидни квалификации, груби думи или каквото и да било от сорта. Нещастната ми темичка беше изтрита по една и само по една причина - понеже на добрият доктор нещо в нея не се харесало. smile.gif Така че, Ганчо, твоите постинги са малко като реч на Джуджака - в тях няма нито една вярна сричка. smile.gif
Бай Ганьо
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 15:33) <{POST_SNAPBACK}>
Така че, Ганчо, твоите постинги са малко като реч на Джуджака - в тях няма нито една вярна сричка. smile.gif

Така да бъде.
Щом ти го казваш, значи е вярно. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2022, 06:33) <{POST_SNAPBACK}>
Всички знаем за манипулативните ти цитати извадени от контекста и допълвани от тебе така, че запази ги за себе си.
Но ако толкоз държиш да цитираш, цитирай себе си. laughing.gif

Само това ли си в състояние да ми припишеш? Понеже докторът така заяви в безпомощните си нискообразовани напъни да ни убеди как лошите, за да печелят пари от продажба на фалшиви ваксини, криели истината, че коронавирусът с диаметър 100 нанометра се унищожавал лесно с маломощно електромагнитно облъчване с ниска честота 300 kHz, дължина на вълната 1 километър.
Не държа, но мога да цитирам и някои твои високомъдрени изхвърляния в този контекст, та да си ги припомниш, докато аудиторията се кикоти. Предан солташак си ти. smile.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2022, 16:44) <{POST_SNAPBACK}>
Така да бъде.
Щом ти го казваш, значи е вярно. laughing.gif

Искаш да си мерим компетентността ли? smile.gif По кои въпроси и по какви показатели, Ганчо?
Alexfield
Ако става дума за темата "Иронично", още е в кошчето. Кажи, ако ти трябва. Ще я извадя.
Shade
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 06:33) <{POST_SNAPBACK}>
Доктора знаеше това и ни оставяше да се изразяваме наволя. - както винаги, ти си се объркал - точно обратното е. Аз заварих доктора само за около седмица и за тая седмица той най-спокойно изтри (напълно изтри, а не премести) една моя тема, макар че тя отговаряше на всички условия на форума и не съдържаше никакви обидни квалификации, груби думи или каквото и да било от сорта. Нещастната ми темичка беше изтрита по една и само по една причина - понеже на добрият доктор нещо в нея не се харесало. smile.gif Така че, Ганчо, твоите постинги са малко като реч на Джуджака - в тях няма нито една вярна сричка. smile.gif

Не че има някакво значение, но споменаването на изтриване ми припомни как бях смъмрен, задето сравних един от уважаваните представители на гилдията на етичните знаещи и разбиращи с Мара Подробната. Възмутителното несъмнено грозно неетично сравнение беше изтрито. grin.gif
Thursday Next
Ганев, ти си напълно прав, тук не е училище. Затова ми е рядко неприятно да се налага да обяснявам неща, които е трябвало да се научат там, например да се спори по същество и с аргументи, без ad hominem нападки.
Не съм против да се играе "с твърди бандажи", дето викат немците, т.е. да прелитат и малко по-остри закачки. Обаче всичко трябва да е в някакви граници, защото не може да оставим тук да стане като коментарите в сайтовете на вестници - един безкраен плювалник. А точно това беше станало, за съжаление - преди да се върнем, почетохме месец-два и не беше хич приятно.
Радио Ереван
Цитат(Хасан @ 08/06/2022, 23:54) <{POST_SNAPBACK}>
Имаме си в квартала музикален клуб. Там има грамофони и всеки член на клуба има право да носи плочи и да ги пуска. За различните музикални жанрове има отделни зали. По-голямата част от членуващите са стари муцуни, рядко има новодошли. До началото на тази година управител на клуба беше Добрият Доктор. След него клуба започна да се управлява Видната Мотика. В този клуб има правило да не се пуска музика с нецензурно съдържание и ако някой не го спази може да отнесе наказание да не го посещава известно време. Всичко това добре, но днес Видната Мотика ме предупреди да не пускам плочата за кума, който пиел много, защото вече не била интересна за членуващите, с две думи плочата се изтъркала . Мотико, няма такова нещо, казвам аз, от доста време не пускам тази плоча. Пуснах два пъти друга плоча, че кумът е болен, която даже не е моя. Да де, ама и тази плоча се била изтъркала, да спра да пускам и нея. Добре, може и така да е. Колкото и добра да е една музика, тя в един момент писва на слушащите. Няма да пускам вече тези плочи.
Чудя се обаче защо в клуба непрекъснато се въртят плочи, които не се изтъркват? Примерно всеки ден звучат песни за алтернативници, често звучи и песен как градушка някой ще го удари и ще му се гледа сеира. За лошият вълк, който иска да изяде горкия заек, но добрият ловец ще го застреля, заедно с вълчетата му. Не спират тези песни, но засега не омръзват. Дали няма да се превърнат във вечно зелени хитове, които винаги ще са актуални? misli.gif

Като не ти харесва клубът и не ти дават да си пускаш плочите, тегли им една майна и дим да те няма. Има други клубове, ако имаш нужда.
Аз преди време пусках една за сприкавия старец, който живеел в гората и също ми я спряха. Затова пуснах тази.
https://www.youtube.com/watch?v=2yx0-t7182E
Quaker between your quarks
Дърти мъже се занимават с глупости.
Ей затва ниги понасям мъжете, жените пък въобще !
laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/06/2022, 12:06) <{POST_SNAPBACK}>
Дърти мъже се занимават с глупости.
Ей затва ниги понасям мъжете, жените пък въобще !
laugh.gif

Като наплашен звучиш. Може би Страх от летене. wink.gif
Прочетох думата нискобразовани.
Ние простаците сме повече, и имаме всички права също като вас.
Ние не искаме от вас, да ставате простаци , но не ни вменявайте, че трябва, да ви имитираме, да ви харесваме, да копнеем да приличаме на вас.
Богатството на разнообразието.
При мъжете, основното е, кой харесват жените, щото дарвинизъм чедо.
Начи, нас ни харесват повече, а и мбижките ни по големи, нечем интелектуалците.
Жената е отговорна, че нас простаците, въобще ни има, помисли, и ще стигнеш до тоз логичен извод. Тук, простаците сме 80 % поне, а курви няма.
Ти кажи, къде е противоречието ? laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/06/2022, 12:49) <{POST_SNAPBACK}>
Прочетох думата нискобразовани.
Ние простаците сме повече... а и мбижките ни по големи...
Ти кажи, къде е противоречието ? laugh.gif

Ти пък къде се слагаш? Бих пльоснал тук пълния списък на определения, сравнения, епитети, етикети и други изразни средства, прилагани за окачествяване на несъгласните с най-вярната истина. Но няма да го направя, защото ще ти омекне и увисне мбижката като печен праз от мъка, че не можеш да се сравняваш с онези, които те слагат в джоба си. Там е противоречието. cool.gif
Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/06/2022, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Начи, нас ни харесват повече, а и мбижките ни по големи, нечем интелектуалците.

Това категорично не е вярно - че ви харесват повече, но не правете като мен - не дискриминирайте въз основа на образование, защото ето сега ми трябва водопроводчик, обаче не знам кой е добър и кой не, а отсвирих няколко строителни кандидатури без дори и да ги разгледам, заради липса на висше образование, в това число и един шеф на строителна фирма, който не знам всъщност какво образование има, но със сигурност познава водопроводчици, а и щеше да поправи разрушенията, нанесени от водопроводчика, лично, ноооо предпочитам да не го ангажирам, защото тъкмо се е кротнал, помоля ли го за помощ, после няма да мога да се откача. nerves.gif Как да се оправи човек в море от водопроводчици? 292.gif Да бяха един двама, да хвърляш ези и тура, но при толкова много няма как да знаеш кой успешно ще поправи банята ти и не можеш да се решиш и само отлагаш и отлагаш и отлагаш. Ето днес ще звъня на една фирма в интернет, чийто сайт ми изглежда вдъхващ довереие - моля стискайте ми палци да намеря водопроводчик, който разбира какво прави, защото преди една седмица дойде един, който искаше да разбире цялата стена и част от стената на съседа, и двамата единодушно решихме, че не е компетентен, вече като си помисля за водопроводчици и корема почва да ме боли. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/06/2022, 21:02) <{POST_SNAPBACK}>
Това категорично не е вярно - че ви харесват повече, но не правете като мен - не дискриминирайте въз основа на образование, защото ето сега ми трябва водопроводчик, обаче не знам кой е добър и кой не...

Няколко вица за водопроводчици:

- Жена ми изневерява...
- Стига бе! Как разбра?
- Ами преместихме се от Бургас в София, а водопроводчикът е същия...

Идва съседката и ме моли да й поправя крана.
- Защо не извикаш водопроводчик?
- А бе, мани ги тези пияндурници! От алкохола всички са импотентни.

Водопроводчик пита домакинята:
- Откога е тая влага отдолу?
- Още от пубертета...
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 20/06/2022, 22:49) <{POST_SNAPBACK}>
Тук, простаците сме 80 % поне, а курви няма.

единствено Nepoznata дето се навърта от време на време 292.gif
Хора ! не слагайте алуминиеви сифони само, достатъчно е да сте учили химия само !
Искам умен водопроводчик, с диплома и за елтехник, да разясни на простолюдието, кога меки връзки на бойлер горят с звук на електрожен, и с същата такава волтова дъга ? Но жени да не се опитват да са изказват.
Водопроводчик- елтехник- умен ! Тва директно пък, и по трите точки, изключва емигрантите ! laugh.gif

Боже ! ако мраза нещо повече от емигрант,- то това са ДВА ! емигранта ! laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 21/06/2022, 07:38) <{POST_SNAPBACK}>
Боже ! ако мраза нещо повече от емигрант,- то това са ДВА ! емигранта ! laugh.gif

А емигрантките мразиш ли?
Като млад инженер имах колега, който чукаше партийната секретарка на предприятието. Не го правеше с любов, а с омраза, вдъхновяван от символизма на това действие: "Все едно го начуквам на цялата Партия, представяна от нея!" - заявяваше с гордост.
Та и ти така, би могъл да го начукваш на целия омразен Запад. strah.gif
Glo
образованието е нисша форма на духовнос, емигрантите са най-ниската каста в една държава, циганите затова са емигрирали от индия и плъзнали по целия свят и те като евреите но никъде не са желаниsunbathing.gif
Shade
Цитат(Glo @ 21/06/2022, 08:50) <{POST_SNAPBACK}>
образованието е нисша форма на духовнос, емигрантите са най-ниската каста в една държава, циганите затова са емигрирали от индия и плъзнали по целия свят и те като евреите но никъде не са желаниsunbathing.gif

Това е вярно. Емигрантите никъде не са желани и задължително са най-ниската каста в една държава. Отговорностите им са сведени до миене на чинии. Еквивалентно на най-ниската индийска каста, кастата на шудрите, чиято отговорност е сведена до изгаряне труповете на умрелите. И подобно на циганите, които се изолират от обществото в катуни, емигрантите се изолират в анклави (най-вече руските емигранти). cool.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 21/06/2022, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
Като млад инженер имах колега, който чукаше партийната секретарка на предприятието. Не го правеше с любов, а с омраза, ...

laughing.gif
Glo
не може без нисша каста, кой ше мие чиниите иначе? вкъщи аз ги мия wallbash.gif е! преди да ги метна в миялната де, щото съм гледал една рускиня дето се мисли за инфлуенсър как рекламира миялна машина - пусна едни загорели тави с остатъци храна по тях, после ги вади и се почесва ,че трябвало още веднъж да се пуснат laugh.gif седя и се чудя изобщо машината как успя да си финишира програмата без да изгърми, ама втория път със сигурнос ше изплиска laugh.gif

wiggle.gif

https://www.youtube.com/watch?v=tXL3xjgvTHY
Nepoznata
Цитат(Glo @ 21/06/2022, 12:32) <{POST_SNAPBACK}>
единствено Nepoznata дето се навърта от време на време 292.gif

Аз, ако бях такава, щях отдавна да съм го ударила през просото и изобщо нямаше и да се мярна в тоя форум, но за щастие съм по-скоро духовен аскет и никога не съм се отличавала с всеядност, точно обратното имам един куп претенции, които парадоксално, но с времето стават все повече и повече, защото имам склонността да искам следващия да е по-добър от предишните. Ето сега например вече харесвам мъже, които са около метър и деветдесет /бившият ми приятел беше толкова/, а едно време нямах чак такива предпочитания. Но интересното е, че животът има склонността да удовлетворява претенциите, независимо колко са и какви са. Друг е въпросът, че ако ти удовлетвори една претенция, то ще се появи друга,за която не си си давал сметка преди това ... С две думи оправия няма, получаваш не точно това, което искаш, дори и да си получил точно това, което си искал, знам малко сложно се получи като мисъл, но надявам се вярвам, че ще ме разберете.
Glo
уж Nepoznata, а ми звучиш толкова Познато curlers.gif
Glo
скъпи приятели, фенове и антифенове , отивам на шопинк с песен на уста, мноо му разбирам на мелодичния метъл sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=kWqam7tO9FM
Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 21/06/2022, 17:38) <{POST_SNAPBACK}>
Искам умен водопроводчик, с диплома и за елтехник

Пък аз исках умен водопроводчик, но да е с диплома за правист като бившия ми приятел, а Бог ми изпрати още по-сладък от него програмист, но не е водопроводчик, като цяло водопроводчиците са кът. Поразително е, но нещата започват точно, както предишната ми връзка, дори и в детайлите, сякаш всичко се повтаря. И сега се чудя дали да си го причиня или да кажа "Не благодаря!" и да му го върна обратно. misli.gif
Glo
първо, честито - киро тъпото падна b_046.gif второ - човек да не си напрай майтап във фейса, викам, че на мястото на Путин бих изтряскал Литва с един Сармат, боже, толкова дебилен народ, па урод съм бил, агресивен и злобен, платен трол, освен това съм бил нисък 406.gif викам идея си нямате на какво съм способен, ако продължавате така да ме дразните с лигавите си миротворчески коментари ше ударя и Латвия с един Сармат за назидание, от вас зависи дебили rolleyes.gif и после какво ше последва , а? а ? - се пенят селяците, ами после ше издупча и Естония с един Сармат да ви видя тогава коментарите coolthumb.gif тъпаци
Glo
добрутро, тъпчовци, май и тоя форум го фалирахме, няма човек с кой да проведе един смислен дебат по належащи за разрешаване гейополитически въпроси, пиша още някой и друг постинг и излизам и аз в отпуска, ше буквам тука там, лято е, може последно да е, един бог знае, искам да попитам обаче, някой знае ли днес в чии ръце са Лисичанск и Северодонецк, че вече му загубих края 292.gif в руски или украински, това относно външната ни политика, по вътрешната искам да кажа само една мантра, Киро куролира Лена, куролирай Киро, куролирай smile.gif четете ме експертно иначе нищо няма да можете да вденете от академичния ми стил на общуване и ше се травмирате ужасно sunbathing.gif мисля да купя някъв шарен часовник за кухнята днеска, всеки ден гледам да си купя нещо трофейно, и една ваза също така, да заменя една друга на която си окачвам ръчния часовник, че ми омръзна тая, дъщерята вика - ти всеки ден ако не фърлиш пари за нещо излизшно, не си ти! но не очаквайте кой знае колко от мене, едно семейство ми подариха наскоро мноо яка скъпа гривна за ръка, как му се казваше на туй, ланец ли? мисля да си я турна днеска wub.gif

цък

и малко музика за сутрешен делириум, разбира се! не мога без постоянна еуфория, все си требе няква дрогичка в тоя живот 770d4fd976.gif
https://www.youtube.com/watch?v=0sbQVFysd-w
Потребител

Цитат
добрутро, тъпчовци, май и тоя форум го фалирахме, няма човек с кой да проведе един смислен дебат по належащи за разрешаване гейополитически въпроси, пиша още някой и друг постинг и излизам и аз в отпуска, ше буквам тука там, лято е, може последно да е, един бог знае, искам да попитам обаче, някой знае ли днес в чии ръце са Лисичанск и Северодонецк, че вече му загубих края ...

... добро утро!

— Внимание! Моля за вашето внимание! Току-що пристигна извънредно съобщение от Малабарския фронт. Нашите войски в Южна Индия са спечелили славна победа. Упълномощен съм да заявя, че акцията, която ви известяваме, може значително да ускори края на войната. Ето извънредното съобщение…

Лоши новини, помисли си Уинстън. И наистина, след кърваво описание на унищожението на една евразийска армия, със смайващ брой убити и пленени, дойде съобщението, че от следващата седмица дажбата шоколад ще бъде намалена от трийсет на двайсет грама.

:.)

Hartmann
днес в чии ръце са Лисичанск и Северодонецк

Още миналия месец обер-фобер-гогер-драм-хам-шнапс-фюрер Шойгу докладва на джуджака-великан, че Северодонецк е в ръцете на храбрата втора в света по сила и първа по акъл армия. Така че всякакви въпроси са излишни. smile.gif
Shade
Цитат(Glo @ 22/06/2022, 22:38) <{POST_SNAPBACK}>
добрутро, тъпчовци, някой знае ли днес в чии ръце са Лисичанск и Северодонецк

Ето ти малко прясна информация по въпроса от тъпчовците в Deutsche Welle:
https://www.youtube.com/watch?v=I4nMgji0O-s
Все едно чета, " Един празен ден, на един празен човек"
Джером К. Джером ли беше ? Не че съм го чел, но искам така да звучи.
Гривна, мъж, дори не е стругар, в Бургас е , а дори не е рибар.
Гривна? че, той първом пръстен ще да има.
С нищо мъжко не се занимава, като жените по форуми пише, два метра винкел от вторични от казармата не е купувал, ама видиш ли, гривна ще слага.

Имам карта от библиотеката, "Иван Вазов" се казва.
Не да чета, фантазирам си, отивам, библиотекарка с очила, сластна, натиска ме към стилажа, правим мръсни работи, отивам да си платя картата при касиерката, и тя с очила...... laugh.gif
Не знам за компетентността, но аз държа, всички отрицателни качества, тук да си ги изявя. В къщи, и без тва, жината не дава. А и тук, ако си много приятен, ше земе та хареса някой. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/06/2022, 18:37) <{POST_SNAPBACK}>
Все едно чета, " Един празен ден, на един празен човек"
Джером К. Джером ли беше ?

Тва нещо като хибрид между "Един ден на Иван Денисович" и "Празни мисли на един празен човек" ли е? a4dff7b7.gif
Glo
вековната злоба на роба laugh.gif реакционера не може да разбере креационера щото едните са земни хора а другите небесни богове, между Реактивен и Креативен разликата е само в размяната на една буквичка а разликата е като между земята и небето, при първите битието определя съзнанието, при вторите съзнанието определя битието, да си скъсваш гъза цял ден от бачкане за парчето хляб може да е страшно мъжествено но е твърде човешко, именно това е празнотата и безмислието на живота 292.gif колкото и едно копеле да е любознателно - у него няма разбиране, то затова е и любознателно барем разбере бога, но бога е непознаваем за човека, ролята на човека е да обработва божията градина, а бог е айляк, бог не работи, той сътворява живота и нещата докато си лежи край басейна с коктейл в ръката в присъствието на други богове и богини и тежък метъл за фон sunbathing.gif
Catpuccino
Не те прочетох, не обичам дългите теми и дългите въпроси wink.gif
Обичам това…завинаги!
Leon
Неземна музика, не мога да се наситя.
Catpuccino
Дано има повече братя а не фенове на един боклук wink.gif
ByBa
Ти на 20сет ли си ?

:-)
Че,то,ако си красив, защо ще напускаш България ? помисли малко. laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 26/06/2022, 05:42) <{POST_SNAPBACK}>
Че,то,ако си красив, защо ще напускаш България ? помисли малко. laugh.gif

И аз помислих малко. Красотата е създадена, за да бъде съзерцавана. Поради което е необходимо да обикаля надалеч и да се показва. Ние, красивите, като достояние на света съдействаме за катарзиса* на човечеството.

____
*Катарзис (пречистване, гр.) е завладяващо чувство на радост, което стимулира желанието за живот.
Айде, айде, ти си изключение.
Тук, под светлените на рампата, сцената, която циркът форуми может да будет, ний са състезаваме за "красив ум", журито не е лошо, но излизат двайсетдвама, топката я идна, а все Гло пичели мача. laugh.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.