Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Славчо решава да си тръгне
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Hartmann
Трифонов: Слагам край на тази коалиция и на тази агония

В извънредно изявление лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че слага край на коалицията. „Доброволно излизам от управлението. От днес изтеглям министрите на ИТН и слагам край на тази коалиция и на тази агония”, обяви той.

„Причините, поради които тази коалиция не работи и поради която ние нямаме място в нея, са... че в държавата вече няма пари... Всичко е въпрос на морал.

https://nova.bg/news/view/2022/06/08/371648...BD%D0%B8%D1%8F/
--------------------------------------

Както ясно се е изразил Учиндолския - няма кинти и си тръгваме - такъв е нашият морал. smile.gif

Ко прайм, по-точно - как ще гласувате? smile.gif

P.S. Аз ще изчакам екзит-половете до вечерта и ще реша около 19 ч. Ако Възраждане се очертаят над 10% - пускам за тях и викам "дано". smile.gif

нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 00:51) <{POST_SNAPBACK}>

В извънредно изявление лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че слага край на коалицията. „Доброволно излизам от управлението. От днес изтеглям министрите на ИТН и слагам край на тази коалиция и на тази агония”, обяви той.

„Причините, поради които тази коалиция не работи и поради която ние нямаме място в нея, са... че в държавата вече няма пари... Всичко е въпрос на морал.

https://nova.bg/news/view/2022/06/08/371648...BD%D0%B8%D1%8F/
--------------------------------------

Както ясно се е изразил Учиндолския - няма кинти и си тръгваме - такъв е нашият морал. smile.gif

Ко прайм, по-точно - как ще гласувате? smile.gif

P.S. Аз ще изчакам екзит-половете до вечерта и ще реша около 19 ч. Ако Възраждане се очертаят над 10% - пускам за тях и викам "дано". smile.gif

Дали ще дойде отново:

Бай Ганьо
Нали бяхте по площадите и искахте промяна!
Взехте властта и управлявахте!
Гледам пак си недоволен нещо. laughing.gif
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 09/06/2022, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>
Нали бяхте по площадите и искахте промяна!
Взехте властта и управлявахте!
Гледам пак си недоволен нещо. laughing.gif

Къде съм написал, че съм бил по площадите? smile.gif "Протестите" отпреди 2 год бяха най-измислените в историята на България. Не че ГЕРБ не крадяха и не че не са мошеници от класа, но икономическата ситуация в страната, очеизвадно, беше в много пъти по-добра в сравнение с времето на Тройната коалиция, Кобурга, Костов, а да не говорим за Жан Виденов, Беров и Луканов. Това е простата истина, а аз знам от опит, че в България протести, и то доста вяли, има само когато населението огладнее. Щом не е гладно, а протестира, значи протестите са насилена работа.
Glo
чалгаря е куц и ялов политик, какъвто си е всъшнос и като човек, но той не е виновен, народа ни е дълбоко увреден, Мойсей ги лашка неговите 40 години в пустинята да умре и последния роден в робство в египет, начи според божиите разчети още към десетина години остават, после шсе събуди от комунистическото робство, в библията всичко е казано, но няма кой да я чете 292.gif
Питето
Има развитие, преди само депутатското място са продавали, а сега цяла партия, при това водеща...
Thursday Next
Погнусена съм, но не съм изненадана. А все още има изненадани - днес един у фб вика, ама глей значи, той и Славчо излезе кадър на статуквото. То това си беше излязло и преди да го пратят в три парламента, ама що тъй не забелязват някои хора?
Quaker between your quarks
Народа а готин, нали гледам по себе си. laugh.gif
Потребител

... помему на запад, Чикатило помнят все, а человека, который избавил людей от етого зверя, не помнит никто?

... има нещо гнило в Дания :.) ...

- - -

... не се обиждайте, мнението на 3,14_ките [окръжности, кръгове и тук таме квадрати - все прости форми] не ми е интересно ... виж, забавно ще е - във връзка със сътресенията, какво мисли плъха за подмяната на нейно превъзходителство Херо Мустафа? ...

Поздрави!

... тейк кеър милички :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 09/06/2022, 11:34) <{POST_SNAPBACK}>
... помему на запад, Чикатило помнят все, а человека, который избавил людей от етого зверя, не помнит никто?

- - -

... не се обиждайте, мнението на 3,14_ките [окръжности, кръгове и тук таме квадрати - все прости форми] не ми е интересно ... виж, забавно ще е - във връзка със сътресенията, какво мисли плъха за подмяната на нейно превъзходителство Херо Мустафа? ...

Поздрави!

Ти да не си ByBa под прикритие?
Hartmann
Цитат(Shade @ 09/06/2022, 22:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ти да не си ByBa под прикритие?

Кво значении, след кат всичти тия подлежат на демурзилизация.
Shade
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 15:11) <{POST_SNAPBACK}>
Кво значении, след кат всичти тия подлежат на демурзилизация.

И на него не му се разбира какво се опитва да каже. Въпреки снобските напъни да демонстрира познания по чужди езици. wink.gif
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 09/06/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>

- - -

Поздрави!

….. я, Прогнозиста….. laugh.gif
Споделете моля някои от Вашите сведения за войната в Украйна. На форумната общност и липсват забавления. laugh.gif
evanka
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 11:02) <{POST_SNAPBACK}>
Къде съм написал, че съм бил по площадите? smile.gif "Протестите" отпреди 2 год бяха най-измислените в историята на България. Не че ГЕРБ не крадяха и не че не са мошеници от класа, но икономическата ситуация в страната, очеизвадно, беше в много пъти по-добра в сравнение с времето на Тройната коалиция, Кобурга, Костов, а да не говорим за Жан Виденов, Беров и Луканов. Това е простата истина, а аз знам от опит, че в България протести, и то доста вяли, има само когато населението огладнее. Щом не е гладно, а протестира, значи протестите са насилена работа.

Простата истина е, че управлението на герб съвпадна с европейските траншове и милиярдите, които потекоха към България.
За късмет на народа, те останаха на власт достатъчно дълго за да се облажат достатъчно, взе да им хартисва, та имаше и за народа.
Дaни
Цитат(Hartmann @ 09/06/2022, 00:51) <{POST_SNAPBACK}>

https://offnews.bg/politika/ilian-vasilev-z...wKc4UfjbMu7_PM4
evanka
Цитат(Glo @ 09/06/2022, 18:17) <{POST_SNAPBACK}>
чалгаря е куц и ялов политик, какъвто си е всъшнос и като човек, но той не е виновен, народа ни е дълбоко увреден, Мойсей ги лашка неговите 40 години в пустинята да умре и последния роден в робство в египет, начи според божиите разчети още към десетина години остават, после шсе събуди от комунистическото робство, в библията всичко е казано, но няма кой да я чете 292.gif

По времето на Мойсей се е живяло 40-тина години. Имай предвид, че продължителността на живота се е удвоила от тогава.
Hartmann
Цитат(Дaни @ 10/06/2022, 09:16) <{POST_SNAPBACK}>

Това, че Русия е най-големия враг на България, не е известно само на клиничните идиоти. Но също тъй е кристално ясно, че коалиция от типа орел-рак-щука-къртица няма да просъществува дълго.
Hartmann
Цитат(evanka @ 10/06/2022, 09:15) <{POST_SNAPBACK}>
Простата истина е, че управлението на герб съвпадна с европейските траншове и милиярдите, които потекоха към България.
За късмет на народа, те останаха на власт достатъчно дълго за да се облажат достатъчно, взе да им хартисва, та имаше и за народа.

Съгласен съм и с това. Включително стабилизираща роля играе Валутния борд, в който сме от 24 години. Но то не отменя фактите - особено през втората половина от управлението на ГЕРБ, икономическата ситуация в България (доходи, покупателна способност, цялостен стандарт) беше най-добрата, която тази страна е имала през последните 80 години. Следователно, в "протестите" имаше нещо гнило. smile.gif
Hartmann
Цитат(evanka @ 10/06/2022, 09:18) <{POST_SNAPBACK}>
По времето на Мойсей се е живяло 40-тина години. Имай предвид, че продължителността на живота се е удвоила от тогава.

Не се знае дали и толкова са живеели. Ние с Хасанчик установихме, че в Русия по време на руско-турската война, мужиците са докарвали средно до 29 години (оценката е резултат от официално тогавашно преброяване на населението в Руската империя - http://forumabv.eu/index.php?showtopic=264...t=#entry148534). Следователно, нашата "разходка из пустинята" ще трае действително около 80-100 години.
Потребител

Илиян Василев:

https://invidious.snopyta.org/watch?v=HABCq...&local=true

:.)

Дaни
Цитат(Потребител @ 10/06/2022, 09:50) <{POST_SNAPBACK}>

Глюпости! 453.gif
Със сигурност не е ръководен от емоции, за да спре 406.gif , eдинственото, което обърква нещата, за да се подреди идеално хипотезата на Илиан Василев е позицията на Нинова, която иска да продължи, ето това е странно. misli.gif
evanka
Цитат(Hartmann @ 10/06/2022, 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
Съгласен съм и с това. Включително стабилизираща роля играе Валутния борд, в който сме от 24 години. Но то не отменя фактите - особено през втората половина от управлението на ГЕРБ, икономическата ситуация в България (доходи, покупателна способност, цялостен стандарт) беше най-добрата, която тази страна е имала през последните 80 години. Следователно, в "протестите" имаше нещо гнило. smile.gif

Протестите не започнаха ли покрай един имот на Доган и присвоен плаж?
Не е задължително да се протестира само с икономически искания.
Може да се протестира и за морални, антикорупционни и др каузи. ... А когато протеста се поразрастне, се присъединяват и хора с икономически искания, които в България не липсват.
Hartmann
Цитат(evanka @ 10/06/2022, 11:52) <{POST_SNAPBACK}>
Не е задължително да се протестира само с икономически искания.
Може да се протестира и за морални, антикорупционни и др каузи. ... А когато протеста се поразрастне, се присъединяват и хора с икономически искания, които в България не липсват.

Протестите не започнаха ли покрай един имот на Доган и присвоен плаж? - за тази... хмх... акция, да не кажа направо - специално активно мероприятие - имам особено мнение. smile.gif

Между другото - какво стана с тоя плаж? Нищо позаглъхна ентусиазма, нали. Да, има дело и към момента публичният достъп до нещастния плаж е разрешен. От това на Доган дали му е станало по-твърдо на задника. А какво се случи с пристанище Росенец? Ами нищо, както си беше руска територия - така си е и днес.
Бай Ганьо
Цитат(evanka @ 10/06/2022, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>

Не, протестите започнаха, когато едни пари дойдоха от дубай.
Hartmann
Цитат(Бай Ганьо @ 10/06/2022, 13:07) <{POST_SNAPBACK}>
Не, протестите започнаха, когато едни пари дойдоха от дубай.

Видя ли, че може да сме на едно мнение smile.gif

Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
Мъж: Нали? Е т'ва е.
Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става,нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час,тълпата почва да реагира.
Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.
Божков: Да, естествено.
Мъж: Т'ва го има и във електротехниката.
wal
Че ще предаде четата беше ясно, но защо точно сега!?
1.Точно преди актуализацията на бюджета.
2.Точно след като украинският посланик поиска официално конкретна военна помощ от нас
3.И преди окончателните гласувания за приемане на еврото.
Rat_in_the_house
Сега ще започне да търгува, както навремето търгуваше подкрепата си Сидеров, после ВМРО и както Копейкин си мечтае един ден да може търгува. Трябват ви гласове. Имам. Струват Х лева!
Коалиционните споразумения служат основно да предотвратяват подобен тип поведение. Тъй като почти винаги са финансово неизгодни за някой от участниците, коалициите често се разпадат. Т.е. иска се крайно висок морал и значителни финансови източници, за да изкараш цял мандат, работейки на загуба. Слави е доказвал многократно, че няма нито едното, нито другото.

Руската връзка...е също възможно обяснение. В партията му е пълно с агенти на ДС и хора от петролния/газовия бизнес. Да не говорим колко години същият този Слави изкара буквално на паничка при Сашо Дончев.
Потребител

... да, благодаря :.)

Сега, не разбрах за нейно превъзходителство, но! очаквано - беше забавно! ...

10х

Hartmann
Цитат(Потребител @ 11/06/2022, 01:06) <{POST_SNAPBACK}>
... да, благодаря :.)

Сега, не разбрах за нейно превъзходителство, но! очаквано - беше забавно! ...

10х

Ко стана, потребчик, не се получи на 3-тия ден, не се получи и на 103-тия... Има ли шансове поне за 303-тия? Щот, все пак - тва е 2-рата армия в света 453.gif
evanka
Цитат(wal @ 10/06/2022, 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
Че ще предаде четата беше ясно, но защо точно сега!?
1.Точно преди актуализацията на бюджета.
2.Точно след като украинският посланик поиска официално конкретна военна помощ от нас
3.И преди окончателните гласувания за приемане на еврото.

4. И преди гласуването на антикорупционния закон. ...
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.