Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Защо се мразат жените ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Аз ги мраза чисто от естествен повик на душата.
Вий първо собствената жена ли мразите, или от сърце ви идва първо чуждите да мразите ?
Аз жените ги мраза, купаж, свои, чужди...меланж...
То на човек не прилича, а даже не съм за сегрегацията, за дискриминацията.
Ако е женена за друг, търпимо е, тормози него.
Но тая въпросна жена, имагинерна, тя като нищо може да е женена за вас, драги ми Смехурко !
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 16/06/2022, 11:07) <{POST_SNAPBACK}>
Вий първо собствената жена ли мразите, или от сърце ви идва първо чуждите да мразите ?
То на човек не прилича, а даже не съм за сегрегацията, за дискриминацията.
Ако е женена за друг, търпимо е, тормози него.
Но тая въпросна жена, имагинерна, тя като нищо може да е женена за вас, драги ми Смехурко !

Това малко като апотеоз на омразата звучи. misli.gif
Glo
не ги мразя жените, те се мразят една друга, тее дето искат искат да се женим, като проявя колебание и ме намразват вкупом мене, няма такава омраза, няма такова клане - по форуми, по автобуси, магазини, хотели, апартаменти, фейсове, мейсове, става ми мъчно. не за мене, за тях 292.gif
avanor
Да, бе! Мразиш ги! Друг път!!! w00tbrows.gif

Да купиш сто перални трогнат от поглед на жена, чиято пералня се е развалила......
Това е жест и реакция на мъж, на когото му пука!

Жената ти е щастлива с такъв мъж! Че и скромен! animatedwink.gif

Защо те вълнува този въпрос?
Предполагам, от скука.
Или от страх! svirkam si.gif
Thursday Next
Ма много емоционален и интелектуален ресурс им отделяш ти на тия жени. Изглежда са ти важни.
Тарабас
Тъщата го тормози, завалията, требе да избиее от некъде. Тука нема съпротива, а и тъщата нема регистрация.
Тарабас
На 13 мъжът разбира, че жените имат цици, на 17 мъжът има цици, в главата, много цици и все големи. Покрай циците почва де се увлича и по жени, неизбежно един ден почва да си пада и по тях, защото разбира, че жените и циците вървят комплект. После идва време, си пада само по циците, бързо разбира, че природата е в грешка, требело е на мъжа да даце цици, да си е самодоволен. Но с природата не се спори, който е опитал, не е оставал доволен.

Аз лично се разбирам по човешки само с много възрастни жени. На тях можеш спокойно да гледаш кат на човек. Грозни, сбръчкани, без цици, без грам вероятност да те отклонят от пътя. Ницше е казал, за да има приятелство между мъж и жена, между тях трябва да има не малка доза антипатия. Не е бил прос тоя.

Аз най-мразим и обичам чужди жени.

На клиент жена му, ена седмица тормози. По цял ден ти кисне на главата, задава по-тъпи от нея въпроси. Не разбира кво и говориш, грозна, нахална, един път даже пръдна. Абе ужас!
Колегата вика, ко се тормозиш, ти си щастливец. След работа като се прибереш, тая вещица отива при друг laugh.gif Колегата е грък, те малко философи си падат.

Темата е провокация, аз такъв тип , да ядосаме, да се сбием, да изядем десерта на врагът, да се изпикаем в фикусът му.... laugh.gif
Ти изчерпа темата.
Отвън са жена и балдъза, къпя се.
Говорех им за климатици, и видове звезди, жълто джудже бяло джудже, червен гигант, неутронна, иии...видове синтез, за Копенхагенска интерпретация, за горна мъртва точка, и отместен център на колявовият вал, двигател петтактов с цикъл на Аткинсън.....
Изригнаха, нахапаха ме. Жена и балдъза, а понякога е и тъщата, числа на Фибоначи, рибозоми и теломери, нее....
avanor
Те всичките ти теми са провокация, НО!!!

Нали знаеш, че във всяка провокация, има и малко истина?!?

След сто перални, мнооооого ще ти трябва да ме убедиш..

П.п. знам, че е" провокация", но да кажа.
Когато се пише "в", и кога "във".

Просто...провокация 770d4fd976.gif
Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 16/06/2022, 21:07) <{POST_SNAPBACK}>

Може би, защото мразиш ..., хем я мразиш, хем я обичаш - непреодолимо противоречие...??? ...
Десислава Джерманска , всички от "Иргенът" ги знам, фани едната удари другата.
Десислава Джерманска , друга галактика.

И все пак, жена да ти е в къщата.
Фашист в землянка на агент на НКВД.

Мразете жените! laugh.gif , той враг с партиен билет, жената, - мъж с много недостатъци !
Rat_in_the_house
Тая тема...два дена преди гей парада...изглежда съмнително.
wavetowel2.gif
evanka
Цитат(Тарабас @ 16/06/2022, 21:32) <{POST_SNAPBACK}>
На 13 мъжът разбира, че жените имат цици, на 17 мъжът има цици, в главата, много цици и все големи. Покрай циците почва де се увлича и по жени, неизбежно един ден почва да си пада и по тях, защото разбира, че жените и циците вървят комплект. После идва време, си пада само по циците, бързо разбира, че природата е в грешка, требело е на мъжа да даце цици, да си е самодоволен. Но с природата не се спори, който е опитал, не е оставал доволен.

Аз лично се разбирам по човешки само с много възрастни жени. На тях можеш спокойно да гледаш кат на човек. Грозни, сбръчкани, без цици, без грам вероятност да те отклонят от пътя. Ницше е казал, за да има приятелство между мъж и жена, между тях трябва да има не малка доза антипатия. Не е бил прос тоя.

Аз най-мразим и обичам чужди жени.

На клиент жена му, ена седмица тормози. По цял ден ти кисне на главата, задава по-тъпи от нея въпроси. Не разбира кво и говориш, грозна, нахална, един път даже пръдна. Абе ужас!
Колегата вика, ко се тормозиш, ти си щастливец. След работа като се прибереш, тая вещица отива при друг laugh.gif Колегата е грък, те малко философи си падат.

453.gif
Но ако трябва да сме точни, мъжете разбират, че жените имат цици почти веднага след раждането си.
Тарабас
Тва от алиментарна гледна точка. На циците гледат като на софра, имбис, вагон ресторант.
Тарабас
Животът е неизбежен, когато ти е даден! Жената, тъщата и те.
Красотата в цялата тази дискусия е във факта, че около 4 милиарда жени не са били и не са твои. С изключение на 3-4.
Cayen
Ако нямаш достъп, гроздето винаги е кисело.
Ако не обичаш грозде, правиш от него хубаво вино.
Ама за това си трябва майсторлък. wink.gif
Совите не са, това което изглеждат че са.

Балдъзата, два дена на гости, понякога тъщата.
Абе вие, да не сте случайно клюкарки ?
Всички кифли от " Иргенът" ги знам поименно, талавизия не гледам, жината също не гледа, плащаме чинията, HBO max имам на корем, и там не гледаме. Само Дързост и Предрасъдъци, веднъж.
Но те не спират. И от жени не разбирате, и от мъже, а за слънчевата система, и квантовата механика да ви подхвана ли ?
Лили Иванова, Веселин Маринов, голяма работа били...
Нее..Десислава Джерманска, Лейди Гага, но никва Мадона, Алла Пугачова, никъв Емил Димитров, никъв ..къв беше руснак, арменец, от България, с брада, и женствени движения.
Да бе, ма аз не знам, че има гей парад, а ти знаеш. laugh.gif
Смениха се правописните правила, а и война е.
Не провокация, заяждам се, стил пияната кобра, уловката е , че не кобра, росомаха да е, но трябва да е пияна. laugh.gif
Прочетох те два пъти, а три пъти се съгласих с теб.

Монолог с балдъза не мож да водиш.
За монолог си трябва умен човек.

Тъпо е, че мутките са у тях.
Човек ! ти ако имаше ена мутка, найш къв златен човек щеш да си ! laugh.gif
Тук ако не лъжа, къде бе !
Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/06/2022, 21:07) <{POST_SNAPBACK}>
Тук ако не лъжа, къде бе !

Няма човек, който да не мрази майка си поне малко, тъй че няма какво да се оправдаваш. console.gif
Тарабас
А, не! Мерси за предложението!

Аз предпочитам цици пред мутки. Тва цял жовот да живееш с идеята, че отглеждаш скумрия между краката си, не мерси...
Тук шей нещо от Фройд.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.