Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Бъдете позитивни
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Hartmann
Стига негативизъм, хора. Време е за позитивни новини. Това го е разбрала официалната държавна руска агенция ТАСС, която подава новината за разбил се руски самолет по следния начин:

"Според Министерството на отбраната, причина за твърдото приземяване на Ил-76 край Рязан е била повреда в двигателя. По данни на ведомството, самолета частично се е разрушил когато е докоснал земята".

Както се вижда от този пример, и най-негативната новина може да бъде поднесена с позитивна конотация.

И разбира се, няма как да подминем още по-позитивните отзиви на тази новина на някои позитивно настроени руски онлайн потребителиь, а именно:

- самолета извършил твърдо отрицателно излитане

- самолета планово се е срещнал със земната повърхност, след което е претърпял отрицателно събиране на съставните си части.

- самолета е бил внезапно сглобен при завъртане на времевата стрела на 180 градуса

- пасажерите от самолета са преминали в подземен стадий на жизнения цикъл

- пътниците от самолета, както и руските военни в Украйна, са били реинкарнирани

- пасажерите са преживели отрицателен ръст на жизнена енергия

- пътниците предсрочно са били освободени от тежестите на мирското битие

- екипажът частично е бил разчленен

- самолетът изобщо не е докоснал земята, доколкото електромагнитното взаимодействие между атомите прави това действие невъзможно

- причина за мъничко немекичкото приземяване на самолетчето е било проблемче в двигателчето, а после самолетчето получило вдлъбнатинка

- пасажерчетата направили в гащичките си малко ако-ако, а някои от тях направи казали чао-чао

- о, браво, това е "новговор" по Оруел 2022

------------------------------------------------------------

С което ви пожелавам позитивен и весел уикенд или поне отрицателно навъсване (според руския новговор) smile.gif
Питето
Да не мислиш, че им е лесно в ТАСС. Я ти се пробвай да поднесеш новината оптимистично, ама да не звучи глупаво или като виц. Аха, и като успееш да го измислиш, идва следващата кофа със сакатлъци я от Кремъл, я от невойната, дето и тях трябва да ги превърнеш в положителни опорки...
Quaker between your quarks
Не е важно кой си, а кой се чувстваш.
Робство нямаше да има, ако всеки роб бе готов да умре като герой.
Бедни нямаше да има, ако всеки се чувстваше херцог. sad.gif
Колко са навързани причинно- следствените връзки. Ядох черници от дърво, а сега телефонът ми вика, "Това не е Вашият палец !" sad.gif
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 24/06/2022, 17:46) <{POST_SNAPBACK}>
Да не мислиш, че им е лесно в ТАСС.

Винаги се очудвам, възмущавам и недоумявам, как никой не се стряска от съществуването на ... официалната държавна руска агенция ТАСС, Телграфна Агенция на ... Съветския Съюз???!!!
Съветският Съюз вече повече от 30 години не съществува, НО ТАСС съществува и на НИКОГО не му прави впечатление и още по-малко се възмущава.
Питето
Щото е разпознаваемо, а и вече е станало нарицателно. А и кой ще си играе да осъвременява хиляди вицове...
Питето
Ти докога ще се разписваш с палеца...
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 24/06/2022, 19:22) <{POST_SNAPBACK}>
Колко са навързани причинно- следствените връзки. Ядох черници от дърво, а сега телефонът ми вика, "Това не е Вашият палец !" sad.gif

Е за това обичам да те чета,
предизвикваш ми едни
асо-Си-ации
...
а дали са следствени, тоест причинени от следствието - незнам, не съм го чела, но и аз съм яла черници от дървото в едно време, еххх, едно време...когато се цапахме с тях, а не натисахме

палеца

А Питето да отиде да се разписва без палец в съда си...
ByBa
Цитат(ЕксГорски @ 24/06/2022, 19:27) <{POST_SNAPBACK}>
Винаги се очудвам, възмущавам и недоумявам, как никой не се стряска от съществуването на ... официалната държавна руска агенция ТАСС, Телграфна Агенция на ... Съветския Съюз???!!!
Съветският Съюз вече повече от 30 години не съществува, НО ТАСС съществува и на НИКОГО не му прави впечатление и още по-малко се възмущава.

Екс,

ако си мислиш /което е видно/, че другите...агънца...не използват едни и същи методи на пропаганда и внушения...

то

мислиш едностранчиво...

Защо ли ...напоследък де...все се говори за греховете на Русия, а никой не казва нищо ! за бабичката на оня, ДостоевСки, за греховете на престъплението, а само се говори за греховете на Мак, пардон, МасМедията...
Glo
мноо съм позитивен аз, нямало било безплатен обяд rolleyes.gif е как да няма като ядох безплатна супа и манджоре с пармиджано, Ути тъкмо ги беше сготвил и ме почерпи, налюсках се като депресирана лелка b_046.gif купих си един стъклен капак за тиган от Айко, понеже покрай Ути се разчуствах на готварска тематика, дано довечера изкарам късмет да похапна пак безплатно някъде, тука е пълно с безплатни кухни и рекламни промоции sram.gif

https://www.youtube.com/watch?v=f5gbE1QOTiQ
Никой няма ти каже нещо лошо, щото ги е страх, да ги не ухапеш.
А ти хапеш лошо, отрицателний герой на нашето съвремие. laugh.gif
Glo
гледах Morbius, нищо особено не е rolleyes.gif

https://www.imdb.com/title/tt5108870/

имам на флашка и Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта ...сто процента ше е много ПО 245.gif

https://www.imdb.com/title/tt9419884/
Glo
малко рокенрол?! az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=kwHqo0trfoM
Glo
едната ми баба беше невероятна блусарка, свиреше на Укулеле и пееше жестоки блусове с прекрасното си египетско чейне, умря преди да навърши двайсе и една горката, укулелето и засмука мъха над горната усна баш кога се дереше на площада по случай освобождението и я засмука цялата впоследствие и тя изчезна завинаги, никой не си направи труда да я издирва, на никой не му пукаше за нея, само ни излагаше пред хората с неморалното си поведение, чукаше се със всеки срешнат свещеник 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Y7Vnw4XhDyY
Glo
оригиналната турска баклава закупена в турция предпазва от всичките видове ковид, три дни се мъча се ваксинирам всеки божи ден, три дози дотука, още малко остана последния четвърти бустер и после край, само яко пиене b_046.gif

Shade
Цитат(Glo @ 02/07/2022, 03:36) <{POST_SNAPBACK}>
...и после край, само яко пиене b_046.gif

На сутринта нямаше ли главоболие? Или стана така:
Събудих се сутринта! Не ме боли главата, не ми треперят ръцете, не ми се пие вода. Викам си "край... безсимптомен махмурлук.
Glo
довиждане руски дипломати, благодарим ви за добрата дипломация prashchai grigorii.gif laugh.gif
Glo
край, решено е, колкото и да съм позитивен откъм лекотия 770d4fd976.gif имам закупен билет и хотел за концерта на Slipknot на тъпия рок оф хилс ли беше или хилс оф рок в тъпия миризлив горещ прашен селяндурски Пловдив wallbash.gif ше съм обслужващ персонал на дъщерята - шофьор, охранител, носач на багажи, психо терапевт, клоун, вдъхновител за велики дела, поетичен мръсник с дебелашки текстове, изобщо съм пича с нула разходи, дъщерята плаща всичко, даже и дизела b_046.gif боже какво богато детенце си имам lovekiss.gif b_046.gif нямам никво намерение обаче да ги слушам тее дегридиенти, отврат са, сигурно по време на концерта ше се разхождам из тъпите им тепета, както ви казах наскоро - Слипнот са отврат, но ше ви пусна нещо на Кори Тейлър с другата му педалска група - StoneSour az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=l-h0QJDCmxo
Glo
тва по-горе беше единствената им хубава песен, даже и за хит минава тук там , може да ми имате доверие в качеството ми на най-добрия радио рок водещ в цяла европа 501.gif а тоа кавър вече - нямам думи 501.gif и тва е - друго всичко е жалка наркомания, дране на катерици и тотални излагации, да ги слушат младите, аз колкото и да съм по-напредничав от всеки млад тъпак, не говоря конкретно за българия, тука дори младите не са на ниво тъпаци, някъде бая изотдолу са, но да се насладим на парчето им дето все пак други са го написали и изпяли, сигурно се сешате кои са korabche.gif

https://www.youtube.com/watch?v=3HFaUoulmx4
Glo
а имаме ли тука фенове на КИСС, Кори разбира се, че няма да пропусне се направи на добрия стар космат девеесегодишен Пол Стенли sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=ClRPSYpBNOs
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.