Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тъщата ми !
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Quaker between your quarks
Тъщата ми, е по красива, от тъщата ти ! laugh.gif
Питето
Пак ли си между фикуса и прозореца?
Тарабас
От мойта по-грозна няма laugh.gif laugh.gif
Ам, не биваше да си признаваш ! laugh.gif
Слушай, търсих кво е неординарен, не намерих, ма мойта тема за тъщата, неординарна исках да е. Ти, тъща нямаш, тъщата не те харесва, тъщата те мрази ?
Тъщата е важна, независимо от отговорът.
Адмиралът е забегнал в виртуалните усои, защото бяга от тъщата.
Вий сега, усои, ли не знаете ?
Гло, нищо го не плаши, само образът на будна тъща, мож да го стресира, тъст, също, но тъщата е организъм жизнен, борбен, враждебен не се дава на плейметки, ни на ергени.
Химически погледното, тъщата е кило сребърен нитрат, две кила нитрометанол. laugh.gif
Питето
Мноо са те наплашили старшините и тъщите. В казармата, казвам на един старшина: "Леко бе, новобранец." Онзи ме гледа сякаш е видял да каца космически кораб, а аз продължавам: " Ми новобранец си, щото аз си тръгвам след Хмесеца, а ти оставаш заедно с новобранците..."
За тъщата е още по-лесно, едно писмо стига. Едно ей такова:
" А дъртакът от Каменяк зачести още повече с хаберите:
— Гочо, парите!
— Майката*, Гочо!
— Лихвите!

Търпя, търпя Гочо, па му кипна един ден, качи жена си и двете деца в каруцата, даде на Тинка Кьосето едно писмо за стария, плати му и той ги откара в Каменяк.

Га отворил дядо му писмото, то що щеш!

Дядо,
пишело вътре,
днес с каруцата ти връщам и майката, и лихвите за две години. Тинко Кьосето ще ти ги предаде здрави и читави. Прибери си ги и си живейте, както господ ви е научил. За мене да нямате никаква грижа.

— Бря — изревал старият, — тоя тиквеник хубаво ме настани мене! Какво ще правя тая майка с две деца сега тука?

Писнала старата, ревнала младата, заврякали и дечурлигата — произшествие!

Мислил, мислил дядо му, блъскал си главата, съветвал се със старата, па дал на дъщеря си още пари, дал й и записа, пуснал и на дечурлигата по едно рубе в ръцете; напълнил каруцата с боб, леща, картофи и петмези и ги върнал обратно с друго писмо.

Мили ми зетко Гочо,

пишело в него,

не ща ти ни майката, ни лихвите, ни на лихвите лихвите, само мир да има и братска любов, че без тях лошо…

И като ги накачил на каруцата и изплющял Тинко с камшика, навел се, взел един камък и го запратил след тях, дано се не връщат пак. "

---------------
*майка — навремето, така са казвали на главницата на дълга.
Аха, четене му е майката, хората от преди век са го измислили.
Тарабас
Аз се гордея с нея, човек !
Thursday Next
Най-красивата тъща е несъществуващата тъща. Завиждай на нас, безтъщните. harhar.gif
Shade
Цитат(Thursday Next @ 28/06/2022, 13:39) <{POST_SNAPBACK}>
Най-красивата тъща е несъществуващата тъща. Завиждай на нас, безтъщните. harhar.gif

За тъщата не знам, но има една народна поговорка за свекървата:
Свекървата е голямо съкровище и затова трябва да се зарови в земята.

И тук е коментирано.
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 28/06/2022, 22:39) <{POST_SNAPBACK}>

Вие си имате свекърви - това е по-страшно от тъщи! 264.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 28/06/2022, 23:09) <{POST_SNAPBACK}>
Вие си имате свекърви - това е по-страшно от тъщи! 264.gif

Аз изгяволях и отказвам да се обзаведа със свекърва. Добре е животът така. ;-)
Nepoznata
Цитат(Shade @ 29/06/2022, 00:02) <{POST_SNAPBACK}>
За тъщата не знам, но има една народна поговорка за свекървата:
Свекървата е голямо съкровище и затова трябва да се зарови в земята.

С моята свекърва много се карахме, тя беше може би една от основните причини да се разведа, бяха големи баталии, даже спряхме да си говорим от един момент нататък, но сега е болна и ми е мъчно за нея, предпочитам да беше здрава и от сърце й желая да бъде добре, от разстояние, когато не ти се налага да говориш и да се виждаш с нея, е много симпатична и даже може да я обичаш. wub.gif Не съм съгласна с тази поговорка въобще.
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 28/06/2022, 21:27) <{POST_SNAPBACK}>
Химически погледното, тъщата е кило сребърен нитрат, две кила нитрометанол. laugh.gif

тъщата на Карабас laugh.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 28/06/2022, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>

нека се пукат от завис wavetowel2.gif мойта тъща беше Небесна Чудесница, само на снимка съм я виждал az takovata.gif

тъста ми беше постоянномърморив инфантилен дебилен пияндурник, с такъв кеф го погребах wavetowel2.gif
Тарабас
Такива постове ма карат да са чувствам жив! Благодарако за което clap3.gif
Питето
Други пък, си нямаме свекърви... animatedwink.gif
Душица ти, душица творческа личност. Се едно Арестович чита. laugh.gif
Ти ! Тургенев на виртуалността ! laugh.gif
Тва дълго, човек, аз ШЗО съм карал, кой не е бил ШЗО 11 месеца, как да му обясниш ?
90та година бях под Голан, Узи, знаете, ама Галил ?

Ти кажа ли, точки на вентилация на униформите, и точки на индентификация?
Ей ся да се обадя на Байдън, и веднага ще ми затвори телефона. laugh.gif
Да ти ебъ тъщата ! laugh.gif
Тарабас
С удоволствие! Да ти пратя адреса? Сега е на кални бани, ама като се върне е пушка laugh.gif
Не мож се спасиш от мойта любов, и не си само ти.
Къде Адмирала ? обичам го ! laugh.gif
Мога и да лъжа бе, добър съм ! laugh.gif
Свекървата беше нещо друго. Тва пак мисля е жена, но за останалите жени, мисля беше нещо като вълчедав, нещо отровно и враждебно.
Четох някъде, - свекърва разкъсва снаха на части, и после бавно я изяде. sad.gif
Glo
мноо съм лек rolleyes.gif към 12 и половина днеска ми хрумна да ида до Едирне на шопинг, тава джигер, дюнери и баклава и тъкмо сега се прибрах, да, но си купих ракия оттука и сега ше я метна за отмора, мноо съм доволен, перфектно отидох и се върнах ма шото се моля предварително на исуската и като почуствам благословение - тогава тръгвам sunbathing.gif и десет кила прах за пране си купих laugh.gif

Nepoznata
Цитат(Quaker between your quarks @ 27/06/2022, 20:59) <{POST_SNAPBACK}>
Тъщата ми, е по красива, от тъщата ти ! laugh.gif

- Как е тъста ти?
- Не питай!
- Какво, да не се е разболял?
- По-зле!
- Умрял ли е?
- По-зле. Сменил си е пола и сега имам две тъщи.

-----------------------------------------------------------------------

Тъщи - радост вкъщи. grin.gif
Тарабас
Стои мъж пред интензивно отделение, където лежи тъща му, потрива ръце, трепети, не мое си намери място. Излиза лекарят, вика имам лошо новини за вас. Какви? Да не е оживяла ?
Разчитах на по интелигентни мъже, нека жени те прочетат.
Хора! когато интелигентните говорим, ней лий редно простите да мълчат ?
Не че нещо, но няма постинг на Четвъртъка, да не получа ерексия, като салам
Камчия . rolleyes.gif
Тий....българино ! laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/07/2022, 10:44) <{POST_SNAPBACK}>
...получа ерексия, като салам Камчия. rolleyes.gif

Толкова мек? blink.gif
ByBa
Цитат(Shade @ 01/07/2022, 19:51) <{POST_SNAPBACK}>
Толкова мек? blink.gif

а ти като сервилата ли искаш да е...

sunbathing.gif
ByBa
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/07/2022, 19:44) <{POST_SNAPBACK}>
Разчитах на по интелигентни мъже, нека жени те прочетат.
Хора! когато интелигентните говорим, ней лий редно простите да мълчат ?
Не че нещо, но няма постинг на Четвъртъка, да не получа ерексия, като салам
Камчия . rolleyes.gif

аз пък си изваждам нейните пост-инги като сланинките от салам Камчия... animatedwink.gif ...не искам да пиша как ми действаха на храносмилането, всъщност просто не искам да опиша чувството си от четенето ...хм, а ти получаваш ерекция- хм, значи ти харесват...е, нищо - на противоположни мнения сме, е, от противоложни полове сме...понякога си мисля - дали не е вече време да поумнея и да премина към третия пол...кво ще кажеш, пардон, напишеш...?
ByBa
wavetowel2.gif
Shade
Цитат(ByBa @ 01/07/2022, 13:12) <{POST_SNAPBACK}>
а ти като сервилата ли искаш да е...

sunbathing.gif

Аз да искам? laughing.gif
В грешка си, само давам и подавам.

Две монахини влизат в магазин да пазаруват...
- Какво ще желаете? - пита ги продавачката.
- Две палки шпек салам! - казала едната.
Другата я придърпала настрани и ѝ зашепнала на ухото:
- Купи три,купи три... едната ще я изядем...

Тарабас
Детето пита баща си, защо баба му изведнъж куца с единия крак. За теб, вика бащата, мое ти е баба, на мен ми е тъща, дай ми още един патрон.
Glo
моя дебилен тъст го подозирам, че е станал такъв дебил поради голяма травма в детството, кръстили го Розатанамалкияпринц confused1.gif цял живот го подигравали и като дочул, че дъщеря му ше ме води на гости да ме представи и панически хукнал по съдилища да си сменя името с някво по малко екстравагантно, притеснил се, че зетя, тоест аз, ше го подиграва постоянно и приел ново име - Лалетонакраля! виках му Лили rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.