Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ена порция Суши, моля!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Тарабас
Седя си сега на ена скала, вълните на морето се разбиват под краката ми. Гледам звездите, Луната се опитва да се надуе. И се питам.

Мое ли човек, потен, уморен, да спре на Петолъчката около Сливен и да си поръча порция Суши с васаби?

П.П. Не съм сигурен колко микрограма витамин Б12 има у ена порция суши с васаби на Петолъчката.
Glo
откак завършиха магистрала Тракия, Петолъчката би трябвало да е умряла, също и Сливен и Стара Загора, останаха си някви селски далечни призрачни отбивки, то нормален човек кво да прай там, тъпия Пловдив и той малко встрани стои, след две седмици съм там на концерт и хотел, не съм влизал от десетилетия в тоа прашногорещ град, като набера скорос от Бургас и спирам чак в порутената гнусна София rolleyes.gif ти кво каза, суши или скариди, дъщерята мий обещала да ми купи едно кило скариди и то само щото и казах вчера , че много обичам скариди, там са най-големите витамини, съдържат и съвсем естествен морски хлорид, вероятно и йод, знаеш че хората се мажат с йод, природно е да се намажеш направо със сурова скарида, а сега господа ако може да ме извините, дръпнах си новия джурасик парк, мисля да го изгледам с участието на три четри мастики и диня sunbathing.gif
Quaker between your quarks
Ората одат за риба, други за диви прасета, ебачът си прави блог, се ше се фане нещо по линия на романтиката.
Аз ода на " Вторични суровини" Изкуството за мен е да съградиш трудни за съграждане неща. Кво ми рисуваш, или ми пишеш мерена реч, елА, направи червячен редуктор, шпиндел кой не загрява на висши обороти, вълнов редуктор, изобщо знаеш ли ?

А кварките били шест, да ама вече и не само шест.

И вече, ако трябва да се правим на умни тук, трябва повече, а след това още повече, и изобщо да кажем, че е трудно, дори невъзможно да се правиш на умен, все някой ще те излови, че си прос. sad.gif
Потребител

/... прозявка/

... въпреки че, на тая хипстария и мина модата /сега, при вас е различно/ и суши, че и сашими върху канапе от ряпа със соев сос ако щеш, мое да апнеш на Петолъчката ...

... докато чакаш да ти го донесат от Сливен, мое да извършиш добро дело ...

... ммм ... добре де ... още едно добро дело - да си вземеш кафе [прясно набрано, изпечено и смляно директно на обекта] със "знака FAIRTRADE, който символизира справедливо заплащане и подкрепа за производителите на кафе например в Никарагуа."

* с любезното съдействие на о_ем_вау ...

:.)

Glo
аз споменавал ли съм ви в тоя форум колко е дебилен българина, тръгнал по разни служби насам натам без химикал в чантата, в мойта чанта държа винаги два хубави химикала - черен и син, седи дебила, държи там някви листи - господине, може ли химикала за малко! w00tbrows.gif ми не може батка, тва си е мой личен химикал, иди си купи отнякъде, кво, държавен свободен химикал няма ли наоколо? ми няма! ми иди си у вас и си ги попълни на спокойствие, тука химикали няма щото мастилото е скъпо и държавата не може да си го позволи заради войната в украйна, и завършвам наум с едно - шибан дебил, да ти еееева майката олигофренска neprichom.gif
Thursday Next
Glo
laugh.gif laugh.gif

................................................................................
..

Питето sochi.gif

Питето, извинявай, много хубууу момче си, харесвам те, затуй все гледам да ти обърна внимание tongue.gif

Glo
нямам нищо против да раздвижим темичката на тарабас, и той такова хубууу момче, отде са се пръкнали все такива симпатяги в тоя форум, акъла не ми го побира navikvane.gif

кротко начало, после не знам в коя държава ше завършим, пичове - не пийте в интернет, никак не е хубаво за разума, само си го съсипвате 770d4fd976.gif

https://www.youtube.com/watch?v=RjOvK1pOs1w
Glo
където се появя - настава дружеска атмосфера, влизам при дентален хирург с идеята да си вадя зъб, че ме боли, не бил за вадене, прати ме при колега да ми го опрай за десетина минути, навсякъде сериозно посрещане, сериозни лица, след няколо секунди смях ше кажеш, че сме първи приятели, ама щото аз изскачам още първите секунди с някви дивотии, целенасочено разбира се, абсолютен актрис но хич не съм такъв laugh.gif дъщерята дето е присътсвала някой път на подобни изпълнения вика - как го правиш бе, човек, влезе и ги превзе още от вратата, викам - бе мани бе - пълна простотия laugh.gif
Тарабас
Големи тарикати. Вика, имаш ли два лева да ми дадещ, че имам само банкноти по 500 евро. laugh.gif
Thursday Next
Аз мисля, че ти трее разработиш стенд-ъп сцената по Черноморието, със сигурност ще пожънеш овации и комплимони.
Glo
кой нормален човек влиза в хирургически кабинет с абсолютно непознати сестра и хирург с вдигната ръка с два пръста вдигнати по краищата на ръката като на Дио дяволския знак и ги поздравява със следното - само хеви метъл скъпи братя и сестри laugh.gif па те изпаднали вече в емоционална зависимос ми гледат документите и викат , ахааа, ти си ни съсед тука наблизо 292.gif
Glo
Цитат(Тарабас @ 15/07/2022, 20:15) <{POST_SNAPBACK}>
Големи тарикати. Вика, имаш ли два лева да ми дадещ, че имам само банкноти по 500 евро. laugh.gif

245.gif laugh.gif
Мръсен емигрант ! laugh.gif
Така,така...ма ти си бил пиян, мойто момче. laugh.gif
Glo
боже , туй парче как ми гъделичка душата, а тя душата ми май черна като на черната ми котка със зелените очи долу, как само ме обича и поздравява с мяукане и ми се вре в ръцете, не мога да си го обясня по никъв начин 292.gif аз не съм я търсил за приятелка 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=FyPZVgHDp-Q
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 15/07/2022, 21:50) <{POST_SNAPBACK}>
Мръсен емигрант ! laugh.gif

laugh.gif laugh.gif
Glo
днешния бг дебил не се страхува от обесване, а трябва, нямаме нормални политици, само дебили като дебилния ни народ. ей затова, замълчете и се поклонете под постинга ми, кажете ПОКЛОН подобно на сенилните лелки във фейса когато някой напълно непознат за тях бг идиот умре sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=QKqz7pBpQfw
Рока, рокаджиите, само жена може ги усети, примерно Четвъртъкова, твай непоколебим стожер, на безпристрастната юрисдикция, жестоката истина в безпристрастен ракурс.
Та момченцата, рокаджии, правещи се на това което не са, само жена ги приземява. Мотористи, с чопъри ревящи. Айде холан, аз полът ще си сменя, само истината да настане. На кой му се правите лоши момчета, найш кви шамари могах да извадят жените от турските, и венецуелски сериали !

И тръгне се прави на лош ! Аве говньо ! ти найш ли кви жени има ! laugh.gif
Glo
аз как мое да стана в петчаса, да извърша куп дивотии цял ден, после да пиша разни песни и постинги посред нош само на едно енергийно и парче пъпеш за цял ден, и една късна бутилка водка де, тее тука всичките са някви мързеливи залюхани педерасти според мене laugh.gif
Тръгват ми три ремъчни шайби на мене, от Петрич. Тоя търгаш, но го разчувствах, и без тва никой не купува простотии.
Проблем, е, че имам много гениални мисли, и трябва да си ги подредя, а и в форум пиша, трябва да изглеждам адекватен. sad.gif
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 15/07/2022, 22:40) <{POST_SNAPBACK}>
Аве говньо !

браво господине, хубууу ли ти стана rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=5HCkDroWmio

Glo
мечтата ми в тоя живот е като стана на седемдесе като тебе, никога да не се излагам като тебе ни по форуми, нито по фейса, ако ги доживея де biggrin.gif
Чуй! чуй ! Темата я пуснал Тарабас.
Той често теми не пуска.

Не сме му братовчеди, дай да кажем, че е нещастен, да видим как ще се оправдава?

Мен нещастните ме нервят, кат за начало мрънкат.
Тук му е зле ше иде там, и ше върже, но първо ше цъфне.
Емигрантът първо е емигрант в душата си, той иска да избяга от себе си, щото не се понася. Да, аз съм кофтия щото им соча жалоните, ползвайки паралакс, и психологически анализ.

Тарабас е силно българин, който иска се отрече от същността си, и това е неговият нерешим проблем, и ние страдаме покрай нерешимият казус. Поне гей да беше, щеше да впъхнем казуса по линията на защитата. sad.gif
Аз се излагам. Ние творческите личности, наричаме го, - " Експозиция"

Изложи се бе, репей ! laugh.gif
Тарабас
Мани Сливен, Ямбол, Петолъчката. Не бе, с децата сме на скурзийка, на моренце. Жега бате, ситните жега или не, едът по седем пъти на ден. На където и да тръгне човек, комат бел леб требе да имаш крит у некой джоб. Аз си им мажа филийки с масло, саламче, сирецне. А сме си и свикнали, ако некой не ни предложи стол, сядам на земята, ако ще и кмета да ме покани. По гари, летища, ей на на пътя. На лайно да седна, нема лошо, не съм руснак, имам перялня. Не е крадена, купувана е, некой сега да не каже нещо. Седя си аз в ено барче, картофки пръжени, бирички, три малки, ти знайш laugh.gif Сервитьорката, Мимето, хубу момиче, сервира така в Ропотамо laugh.gif бог да го прости Тодор Колев, личи и че е за малко сервитьорка, предполагам и тя като Квакера ше става пи мезон физик, временно така сервира. Сяда ена буца, метър и 20 нагоре и метър и 20 на лево и на десно, предполагам и тя като децата седем пъти на ден замезва. Носят и менюто, блаАгАрЯ вика, опс викам, тая рускиня. Носи китна рокля, баба ми навремето имаше такава покривка за маса, слънчогледи, като по Ван Гог, но за около седем рубли на килограм платчето. Суши си поръча милата! Поснах ена сълза. Сервитьорката вика, ко? Суши! А съм виждал как японец прави и сервира суши. Е, не на петолъчката. Начи влизаш в ресторанта, японски, в Япония. У средата аквариум, вътре си жулят разни риби. Избираш си ена, японеца я фаща и докат е жива, пред теб на масата я прай на мармалад, сиреч суши, с ени самурайски мечове, чата пата, айде. Покланя се и вика Уакаримас, Тарабас Сан, примерно.
Досущ като на петолъчката! Бай Сали прай суши на Олга с рокля по Ван Гог за седем рубли килото. laugh.gif

Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 15/07/2022, 23:13) <{POST_SNAPBACK}>
Аз се излагам. Ние творческите личности, наричаме го, - " Експозиция"

Изложи се бе, репей ! laugh.gif

оттеглям се съвсем културно тази лятна вечер , не съм някой чак толкова дърт маняк дето държи последната словесна тъпотия да е точно неговата rolleyes.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 15/07/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
кой нормален човек влиза в хирургически кабинет

"Нормално" е само програма на пералнята, бе душа. Най-интересните ми разговори у тоа живот са с луди калинки. Един път в един лондонски пъб един откачен австралиец, дето беше дошъл да се запознава с Пипа Мидълтън, с Блица от стария форум бяхме, баси веселбата стана.
Познавам и нормални хора, ама рядко ги харесвам.
Четох те, ама си дълъг. Един вид тежко ти било, ма така се става мъж бее... laugh.gif
Glo
скъпи фенове и последователи, добрутро, заминавам решително на летен двудневен уйкенд плаж в приморско, пожелайте ми щастие и задоволство az takovata.gif после в блога ми ше опиша всички хубави неща които ше ми се случат az takovata.gif
Thursday Next
Пожелаваме ти. А другия път да заминеш за Поморие и да черпиш друга твоя фенка, Шоки, една торта. Едно време стихове ѝ посвещаваше. a4dff7b7.gif
Тарабас
Ааааа, то лятото и аз мога да ходя на море. Пробай зимата. Фактор 50, хубу са намажи кожата, ена хавлийка на пясъка, малко доматки, джиджи-папа петшест. Не знам при вас у Бургас как им викат на пърженти филийки, ние им викаме джиджи-папа. Без тех нема плаж. И три малки бирички, ама зимата топлички laugh.gif да не настиваме. И парното на шест laugh.gif
Rat_in_the_house
На Петолъчката вече няма нищо. Всичко затвори след пускането на магистралата.
В капитализма няма ли търсене-няма предлагане.
Glo
на това парче по десетобалната система, не десетодебилната, колко бала бихте му поставили, старовремски местни тъпчовци rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Enu4yrhOhxY
Shade
Цитат(Glo @ 17/07/2022, 07:18) <{POST_SNAPBACK}>
на това парче по десетобалната система, не десетодебилната, колко бала бихте му поставили, старовремски местни тъпчовци rolleyes.gif

Като ще е нещо старовремско, предпочитам Manowar. Носталгия по времето, когато бях викинг.

Glo
как успя така да ме нацелиш баш пък с най-омразната ми рок група в тоя живот laugh.gif недей сега, не се заяждай, убеден съм,че имаме с тебе едно стабилно негласно споразумение за незаяжданици tongue.gif абе! досега не съм си мислил за емиграция, обаче покрай тоя дебилен народ и неговите кирчовски избори, съвсем сериозно съм се замислил да се разкарам от тая шибана държава, не мога го понасям тоа дебилен народ повече, може би да се изнеса в александрия египет или турция някви плажове, имам там некви кинти дето да ме следват ежемесечно където и да съм по света. е в по-евтини държави де, оня ден гледам цените на аповете и викам на дъщерята - честито! забогатя с едни шейсе седемдесе хиляди евро само за година време, тя ми скача на дивана и почва да се денси оййеееее wavetowel2.gif ако требе наистина да съм честен, искам да се евтаназирам от доста време, но не и да дам 8 хиляди евро в швейцария, ако в бг се приеме, не би трябвало да е повече от пестин лева, ние дебилите както винаги сме последни на опашката на разума, айде разрешете женитбата на геове бе, идиоти, какъв ви е проблема, дебиляци, какво ви пречи лично на вас, бе мани, няма смисъл 292.gif
Shade
Цитат(Glo @ 17/07/2022, 10:48) <{POST_SNAPBACK}>
как успя така да ме нацелиш баш пък с най-омразната ми рок група в тоя живот laugh.gif

Е, тогава компромис от малко по-ново време wink.gif

Leon
Не се коси, Glo. Светът е сън, аман аман. rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.