Какво ви говори фактът, че Абе е бил прострелян от бивш военен?
Напомня ли ви това с нещо ситуацията, която бе причинена от бивш военен /random стрелеца / по бензиностанциите в Щатите?
Има ли връзка този акт на агресия в Япония /където притежаването на оръжие е стриктно забранено, така поне казват медиите/ с геополитическата ситуация в света и по специално с войната между Русия и Украйна ?
Благодаря
Факта ми говори най-вече това, че в света все още има политици, които не се движат плътно оградени от бодигардове.
Зад трибуната на Абе нямаше никаква охрана.
Мотивите на стрелеца май не станаха много ясни....
Тарабас
10/07/2022, 20:04
Ако го беше застрелят хетеросексуален фризьор, пак щеше да попиташ, дали не ни се струва странно.
пичове, между нас има предател , всичко което списваме публично, тоа го копира и го пуска на лични на определени никове
Четейки "Рапорт пред Ел Греко", и опитвайки мента със сладолед, попаднах на този алармиращ постинг. Лоши са хората, господине.
Четейки "Рапорт пред Ел Греко", и опитвайки мента със сладолед, попаднах на този алармиращ постинг. Лоши са хората, господине.

ооо, Леон, съвсем забравих, че си купих днеска от Метро и един голям сладолед с карамел

да, хората са лоши, ние пък с тебе сме толкова добри
Не само с войната на Русия в Украйна има връзка.Има пряка връзка и със загубата на Кубрат Пулев срещу Чисора снощи.
СчупИха я и тая държава. Вместо кротко да си направи традиционното харакири, или да се гътне от кароши, взел да стреля...
А иначе общия знаменател е, че този и другите "стрелци", както и на едни прословути 80%-та, все друг им е виновен.
СчупИха я и тая държава. Вместо кротко да си направи традиционното харакири, или да се гътне от кароши, взел да стреля...
А иначе общия знаменател е, че този и другите "стрелци", както и на едни прословути 80%-та, все друг им е виновен.
браво Питето, браво

ама вземи обясни накрая кво искаше да кажеш, че да те разберем
Rat_in_the_house
11/07/2022, 00:42
Каква е разликата, ако беше продавач на KFC...?
Каква е разликата, ако беше продавач на KFC...?
Е, как каква е разликата? Ами че нали тогава отворената от ByBa тема щеше да е формулирана така:
Какво ви говори фактът, че Абе е бил прострелян от продавач?
Напомня ли ви това с нещо ситуацията, която бе причинена в супермаркета в Денвър, Колорадо в Щатите?
Благодаря
Е, как каква е разликата? Ами че нали тогава отворената от ByBa тема щеше да е формулирана така:
:-)
я, колко добре ме познавате :-)
eми верно - търсех ключова дума и я открих в стрелеца - бивш военен...както знаете обичам да откривам разликите и приликите :-)
между другото открих прилика между двете ужасни катастрофи: тази с оня студент дето уби Милен Цветков и тази с този Семерджиев - и двамата са карали Ауди Q7.
обградени или оградени...
това ли е най-важното - то като Джон Кенеди беше с бодигардове помогна ли му много...
не че ме интересува чак толкова - чета новините и разсъждавам...и сега би ми се искало да си коригирам темата в т.3 - за геополитическата ситуация, по съм склонна вече да мисля, че това не се влияе, поне не директно, от войната между Русия и Украйна.
...търсех ключова дума и я открих в стрелеца - бивш военен...както знаете обичам да откривам разликите и приликите.
...открих прилика между двете ужасни катастрофи: тази с оня студент дето уби Милен Цветков и тази с този Семерджиев - и двамата са карали Ауди Q7.
Това, което правиш, е от изключителна важност и може да съдейства за спасяване на човешки животи.
Преди няколко години имаше технически проблем с
модел MAX на самолетите Боинг737. След две самолетни катастрофи приземиха цялата флота от този модел, докато Боинг си решат проблема.
Благодарение на теб може да се разкрие необходимост
Ауди да замръзи производството на модел
Q7.
Quaker between your quarks
11/07/2022, 21:30
Военните са неуравновесени, като полковник ти го казвам.
Няма на тая планета, някой да е служил в повече армии от мен.
Бутафорни, да, една част.
И никой не е държал повече червен живак в мазето, от мен !
Военните са неуравновесени, като полковник ти го казвам.
.........
"Стани мама военен. Докато разберат, че си идиот, ще станеш майор. Докато се чудят какво да те правят - полковник."
12/07/2022, 20:29
Правичък си.
Тук май само аз съм служил в израелската армия, което на пръв поглед звучи престижно.
Жириновски взе че умря от ковид, въпреки осем имунизации.
Той казваше,- само руские, и немцами знает воюет, нещо такова , но ние ги съсипахме.
Правичък си.
.........
Така е, все пак съм завършил военно училище, макар и невоенен профил, каквото и до значи това.
13/07/2022, 19:37
Тва военните сме много прости, само погледни кви жени са женат, или ша е плейметка, или фолк звезда.
Тарабас
13/07/2022, 19:55
Колко процена беше червения живак. Навремето бяха пуснали един на 107%, просто бандитите го купуваха като луди. Кво стана с тоя живак, не съм чувал наскоро.
Тарабас
13/07/2022, 19:56
Стига ве, тоя изрод кога умря? Аз що не съм се черпил по точи случай? Ма сериозно ли?
13/07/2022, 20:08
Не знаеш с кой говориш.
Навремето създадох химическа лаборатория, към института по металорежещи машини, а тройкаджия, нещастният аз, отделно платен нещатен консултант , катедра " Лазерни източници и технологии " към Пловдивският унивверситет, отделно, Стара Загора ДЗУ, дай да отрежем тия неотрезвяеми пластини Сандвик, кои дърпат магнитните глави щото ДЗУ Разлог, ни бавят с тоя твърд резист сандвич. Абе хора, центрофуга имам, ще ги покрием с перманентен киселиноустойчив фоторезист, ще ги осветим от всякъде, и ще ги ецваме с царска вода.....
Техния проблем беше, че аз си вярвах, а те не разбираха от химия, аз също.
Тарабас
13/07/2022, 20:14
Идея немам кво е червен живак, само знам, че девеедесетте години кварталните престъпници като изкарваха некоя кинта от некоя далавера, разказваха, зе си влагали парите в зервен живак 107%. Тогава нямаше интернет, а аз четях само Стършел, а там нищо не разказваха за тоя живак.
Доценте, я ни поизлъжи да се посмеем

, то тук му е мястото, де, ти кво правИ в израелската армия?
Щот аз други спомени имам.
Тва военните сме много прости, само погледни кви жени са женат, или ша е плейметка, или фолк звезда.

Ти нали беше фазан, измътен в школата в Плевен? Значи си запасен офицер. И вие ли сте прости?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.