Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Маслоу ! Кажи си !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Начи, не дом, имам база.
Шест 120 мм. минохвъргачки в права линия,
140 квадрата ремонтна база за МТБета отдолу, трифазен ток, газови горелки.
Установка реактивна за залпов огън, или 20 крави за доене, 360 кокошки носачки , осем коня за кавалерията. Комина манесманова тръба 7 мм. стена, Гюлле златно за Марс ще изстрелям, с кокоша супа за астронафтите там, и китка магданоз.
А бил съм в Брюж, Брюге, ми те нещастници. Хладилник на втория етаж не могат да качат. И аз трябва се чувствам зле ли ! angry.gif
Thursday Next
Цитат
И аз трябва се чувствам зле ли !

Не, защо да трябва да се чувстваш зле? Напротив, идеята на тоя живот е да се чувства човек добре. Някой се чувства добре в кубична прогимназия с реактивна установка за залпов огън, друг се чувства добре във филигранното изящество на Брюж. Не е важно как живееш, важното е да ти харесва. Тва го научих преди много години от един форумен мъдрец. animatedwink.gif
Но виж, трайната потребност да обяснява човек колко добре живее и как никой друг не може да живее толкоз добре като него, това вече е повод за тревога. Неволно почваш да се питаш кого точно убеждава човекът.
Rat_in_the_house
Продай базата и си купи дом. Като върнеш и желязото на вторични, ще останат и кинти за гроздова. sunbathing.gif
Нидей чедо, пиша буквални неща, да вида кой ги чите буквално.
Тук е сцена, дайте ни да сме лигльовци, нито пишем адекватно, нито искаме да четем адекватно. Светлините на рампата ни опияняват, и изпитото също. laugh.gif
Думата дом, ния харесвам, не ми звучи войнствено.
Аз, или съм мъж, и искам се сбия, или не искам се сбия ! laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 11/07/2022, 21:12) <{POST_SNAPBACK}>
Светлините на рампата ни опияняват, и изпитото също. laugh.gif

Ето, ето откъде идват всичките проблеми - не пия. Шсисипа, специално за тебе, за да мога да те чета правилно. laughing.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 11/07/2022, 22:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ето, ето откъде идват всичките проблеми - не пия.

На човек който не пие не мож му има доверие. (Тарабас) beerchug.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 12/07/2022, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
На човек който не пие не мож му има доверие. (Тарабас) beerchug.gif

Уточнявам: не пиех в момента на четене, не че по прицип никога не пия. animatedwink.gif Ти па как ме заподозря ...
Тарабас
Единственото извинение да не се пие е дълбокият сън. Обаче има експерти, които творят и в тази посока.
Тарабас е мъдър като Волтер, и и красив като Анна Карелина. laugh.gif
Трезвеността е положително качество, когато така или иначе, нищо по положително, не ти се намира.
Аз, например, съм голяма работа, ако има жентска, галяма работа, ми пише лична бележка. laugh.gif
И да допълним, колко нещастни са емигрантите. Чуж всред свои, чужд всред чужди, чужак един вид, доктор да е, чужди телеса бара, ортопед, чуждо коляно, чужда тазобедрена става, чужд панкреас,чужда ключица. laugh.gif
Питето
Кат“ си почнал с чуждото, най-голЕм кеф е да си работник. Бараш чуждите сонди, че и пари ти дават.
Glo
Питето, напускам форума само заради тебе, щото разбираш от всичко а аз не разбирам от нищо и само се излагам тука 292.gif вероятно ше пусна и сбогуваща тема тее дни, никой не може да ме спре, само адмирала щото е дран заек laugh.gif аз не съм ви тука някой негър с кръвясали очи, хехе, а защо очите на негрите са кръвясали като на прилепите, м? пещерите пълни са със прилепи, а пък прилепите пълни са със кръв, мечка гони куче с рибя стръв, шерше ла ман!, и изобщо що за причина е да пиша подобни тъпи постинги, всички пишат умнотии, само аз пиша тъпотии, взе да ме хваща срам, при все че съм напълно анонимен, тоя форум е въображаем, нали curlers.gif хиляди Питета
Leon
Не знам негрите, но аз преди двайсосем години работех с един индиец, от Индия демек, де. Та тоя пичок постоянно беше с червени очи, като слон в Черешова градина. Чак след няколко седмици забелязах, че чат пат имал и нормални очи, много шораше, а жена му не го оставяше и
да спи.
Аз мъже не харесвам, жени още по малко, хората ме нервят и дразнят, тъпи са .
Ти, по някаква причина си готин, може би детското в себе си запазил, въпреки, дърт и плешив, и с толко много кариеси.
Наистина, да отпътуваш, е отревист начин да ме накараш да тъгувам за теб.
И Четвъртъка да си тръгне, но нито е спонтанна като теб, нито толко нарцистична.
Хора ! Бъдете Нарциси ! Хвалете се ! Никой не мож да ве похвали, така както самите вие можете. Ще ви претупа само, с две три слова, и толкоз.
Адът ? това са другите! Мамицата им ! laugh.gif
Glo
няма ти отговорям на заяжданиците, да ти е гадно, че не съм те отразил sunbathing.gif
Leon
И ся кво казах, а, а?
Аз предлагам да пием по един коняк на мира, кво ше кажеш?
Вижте прикачените файлове
Glo
Цитат(Leon @ 14/07/2022, 22:15) <{POST_SNAPBACK}>
И ся кво казах, а, а?
Аз предлагам да пием по един коняк на мира, кво ше кажеш?
Вижте прикачените файлове

Леон, пиеш само скъпарски напитки heart.gif аз пия евтинджоси daisy.gif

Glo
тоа простак Кварка никога не е снимал кво пие smile.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 14/07/2022, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
тоа простак Кварка никога не е снимал кво пие smile.gif

На бас, че всъщност изобщо не пие, само се прави. Щи снимам и аз, да не кажеш, че съм простак кат него.
Leon
Като те слушам как пееш sunbathing.gif , разбирам че си естет, няма значение кво пиеш, важното е да си на кеф!
Тарабас
Е, той Кварка има само отверки, пили, чукове и библията. Той не пие.

П.П. Забравих, тоя има и книгата "Как да емигрираме?", но се прай, че не е я чел.
Thursday Next
Ето, нашият монитор поздравява вашия монитор. animatedwink.gif
Leon
Нека и аз да кажа ена добра дума за Квакера, човек кой печи агнета на балкана, не мож да не пие. Тва от опит го казвам. 770d4fd976.gif
Glo
Цитат(Leon @ 14/07/2022, 22:32) <{POST_SNAPBACK}>
Като те слушам как пееш sunbathing.gif , разбирам че си естет, няма значение кво пиеш, важното е да си на кеф!

Леон, въпреки фалшивия ми гаден глас, ше ти попея малко щото си много хубаво момче heart.gif

нека сички ме видят и аз кво хубуу момче съм на 52, туй преди година две sunbathing.gif сега съм още ПО wavetowel2.gif

https://www.youtube.com/watch?v=q7zAiqu-d3w

Glo
пиер карден tongue.gif яко wavetowel2.gif
Leon
Дойдох на кеф, Glo, ся ше кажа нещо лично. Малкия син неска завърши, т.е. взе държавни изпити и пр. и ся съм as free as a bird.
Наздраве на всички!
guitar3.gif
Glo
Цитат(Leon @ 14/07/2022, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
Дойдох на кеф, Glo, ся ше кажа нещо лично. Малкия син неска завърши, т.е. взе държавни изпити и пр. и ся съм as free as a bird.
Наздраве на всички!
guitar3.gif

lovekiss.gif 264.gif thumbup.gif браво Леон, искрено ти се радвам lovekiss.gif
Thursday Next
Честито! И у нас се полива почти същото - щерката отвя матурите, от септември ще студентства, оправихме и квартирата и днес благополучно резервирах една напълно необвързана с училищни ваканции почивка за двама на хубаво местенце. clap3.gif
Glo
здравейте скъпи приятели, мноо съм доволен от днешния ден, нарцистичната ми душа да получи пак готина свалка с готина мома b_046.gif тя сигурно към четирисе, ама яка, на едно гише едни документи, таа вкарва данните ми, ма нещо не и върви бързо компа, седя я гледам в лицето, очите, усните, носа, бе сладуранка бе, и една дълга татуировка отвътре на лакътя от дланта до сгъвката, викам да разчупя малко никаквата линия между нас, то от самото начало си личеше че се харесахме wub.gif прая една характерна настъпателна чупка с долната челюс дето ми е за подобни сакрални моменти и викам: има ли ме изобщо в системата? Тя мънка че компа нещо и трябвало хуббуу да провери всичко, викам: много хубава татуировка, тука вече захапа и почна тя да движи свалката, почна уж да се изчервява, да ми се усмихва, да ме гледа влюбено и вика: дръпнете се малко назад, като приключа ше ви викна Jumpy.gif дръпнах се малко назад и онаа ме вика след малко, връчва ми документите и гледам стърчи една метална скобичка , как им викаха бе, дето щракат по документите да ги защипват, както и да е, викам: боже, искате да ме убиете ли с тая игла, да се набода като спящата принцеса, имам фобии от игли, и и тая се киска кокетно и с много обич ми вика: ми ти като всички други мъже, все ви е страх, и аз веднага и отвръщам с оня форумния лаф – не разбирам от мъже! И онаа хахахаа, само от жени разбираш, ах тиии.. и още малко и ше се целунем разбираш ли, аз адски бързах с тоя документ че петък следобед и нямам време да го занеса, чудех се да я поканя някъде на коктейли, ма си викам, таа сигурно женена с един двама любовници или разведена с две три гажета като Nepoznata, просто нямах време за повече инфо а и си имам принцип отскоро – никви връзки с жени, те са луди, тя и таа изглеждаше бая луда, пък и недей си боже ако реши да ми говори за секс като гажетата на Nepoznata, напрао ставам и си тръгвам, отивам да медитирам и да поркам, дееба тее служби, четри кинта съм похарчил днеска за синя зона, писна ми от всичко disguise2.gif
Две чаши ? Стига с тия любовници бее...! laugh.gif
Мен не ми пречи че съм простак, даже не мога да се осъзная. laugh.gif

Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 15/07/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
Две чаши ? Стига с тия любовници бее...! laugh.gif

Разбирам да бяха пет чашите, да викаш стига, ама така ... plezz.gif
Ся съм на тема юпиеси, то на английски се пише по кратко.
Днес купих един, утре пътува друг от София, но скоро и от други градове.
Гледам да е марков, и над 50 кила. Днес, му купих от Щайнбергер, четири батерии 12 волта, 9 амперчаса, но идващата е с осем батерии,
Шнайдер електрик, от сървърна кутия.
Жената вика, ама що два ? Не, жина, то с два само се почва,- ти да видиш !
Но е гадно да се купува. Даваш си твоите пари на другите хора.
Обаче, много лампички, светодиоди, кеф абсолютен.
Едно време нямахме играчки като деца, тия лъскавите по елхата, как им радвах.
Сега обаче светкат, най разни цветове, а на телефона имам телевизия.

Приятел вика, - дайхда найбем нещо. Бе ти луд ли си бее..! laugh.gif
Развали ва тая чужбина, развали ! laugh.gif
Ако трябва се обича някой, тва съм аз. Даже си посягам. laugh.gif
Това старо, от днес, ся тъкмо три ламаринини шайби от пералня Силтал, от Петрич.
Хеле, кандиса три са на път.
Мъж без ремъчна шайба, че той и у форум а пише, ша са некви постни постинги.
Мога учебник да напиша, - " Ремъчната шайба Украйна, попилява редукторът Россия"
Намразих си редукторите, всичките ! Тежки, груби...
Все едно Алла Пугачова, и Мадона, пред Десислава Джерманска.

https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B...82&dpr=3.38
Четри лева за синя зона не давам.
Два пъти ода пеша до съдия изпълнител, и един път до данъчнъто на общината.
Да , платих 2250 за едни МПСета които не карам от маса години, и изпълнителят се точи за пестин, още, такси, услуги....но още четири ? Ще повръщам бе !
Аз тия дебели чичковци и лелички от " Градска мобилност" ни ги понасям.
Говедаа...пеша ще хода, по тия безплатни тротоари, ше ги търкам, но за четри лева, шкембе чорба ще изям !
Преди време, спирам пред банка. Излизам, скоба ми сложили.
Чакай,чакай, мини в страни, да глобим тоя.
Абе ти не беше ли оня ? Ами оня съм, но съм нервен.
Чакай, чакай, стой, уж, че ти пишем, уж че ни плащаш. cool.gif
Се ено Валери Леонтиев слушам.
Чуй ! чуй ! ти не ми липсваш, ма няма го адмирала ?
Пак ебе някъде ?

https://youtu.be/2WShXaV_OU4
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 15/07/2022, 19:52) <{POST_SNAPBACK}>
Развали ва тая чужбина, развали ! laugh.gif

Нищо не успя да направи чужбината, докато не довтаса един автентичен българин и не свърши позорното си дело. laughing.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 15/07/2022, 17:29) <{POST_SNAPBACK}>
чудех се да я поканя някъде на коктейли, ма си викам, таа сигурно женена с един двама любовници или разведена с две три гажета като Nepoznata, просто нямах време за повече инфо а и си имам принцип отскоро – никви връзки с жени, те са луди, тя и таа изглеждаше бая луда, пък и недей си боже ако реши да ми говори за секс като гажетата на Nepoznata, напрао ставам и си тръгвам, отивам да медитирам и да поркам, дееба тее служби, четри кинта съм похарчил днеска за синя зона, писна ми от всичко disguise2.gif

А така, браво, продължавай в същия дух, че ми писна да чета за ракийски, салатки, тъщи и т.н. и т.н. Що се отнася за гаждетата ми, имала съм две гаджета, но това беше мноооооого отдавна и беше за кратко, кандидат-гаджета по няколко - да, но гаджета. 5fb3a466.gif Започвам да се замислям в тази посока обаче. misli.gif
Glo
Nepoznata, добре си почнала да се замисляш в тая посока 245.gif а пък аз тука на мене дъщерята ми донесе мастика и огромно енергийно преди малко,туй са две гущерчета както е видно и едно трето също така - древната ми цигара Наталия tongue.gif

Glo
но кое е най-красивото в цялата тая история svirkam si.gif викам колко пари искаш? нищо! пробутах мастиката покрай фирмените ми ваучери за храна b_046.gif хора, пия безплатна мастика, ядох безплатен обяд наскоро, айде да не си приказваме разни клишета,мъдри мисли и поговорки кво имало и кво нямало в тоя живот cool.gif
Цитат(Thursday Next @ 15/07/2022, 23:17) <{POST_SNAPBACK}>
Нищо не успя да направи чужбината, докато не довтаса един автентичен българин и не свърши позорното си дело. laughing.gif

Четири пъти го прочетох, най лошите неща ми хрумнаха.

Не прави така бе жина, еталон си ! sad.gif
Ти, жена, бива да заложиш на скромността.
Чита, чита...тая фея,Четвъртъкова, веднъж не се е похвалила, хайвана. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/07/2022, 20:51) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, жена, бива да заложиш на скромността.
Чита, чита...тая фея,Четвъртъкова, веднъж не се е похвалила, хайвана. laugh.gif

О, ти ме четеш?
agrippa
Щот на моменти звучиш кат възвращенец, дето разправя колко е лошо на Запад и как не му разбират балканския акцент... Инак се радваме, че имаш артилерия и може би обучен разчет. Поне до Графа закарват ли, нали ако нещо там, такова?
Ако не се заяждам аз, ако не се заяждаш ти, ако не се заяжда той,- ще настъпи такъв форум, че само си викам,- айде нема нужда !
Заяждането, клеветата, долната инсинуация , това калява психиката, и развива невронната мрежа, а ганглиите едреят.

Откак Гло ми се изсра във вратъ, как го казваше Шолохов ли, че и те са много,-
" Така се калява стоманата" ! laugh.gif
Shade
Цитат(Quaker between your quarks @ 24/07/2022, 23:49) <{POST_SNAPBACK}>
Ако не се заяждам аз, ако не се заяждаш ти, ако не се заяжда той,- ще настъпи такъв форум, че само си викам,- айде нема нужда !
Заяждането, клеветата, долната инсинуация , това калява психиката, и развива невронната мрежа, а ганглиите едреят.

Откак Гло ми се изсра във вратъ, как го казваше Шолохов ли, че и те са много,-
" Така се калява стоманата" ! laugh.gif

За да не настъпи такъв форум, че айде нема нужда, е необходим и образователен момент.
Стоманата я каляваха и Островски, и Шолохов, при когото разораваха целините. Шолохов има един герой, дядо Щукар. Слушайки речта на Партийния секретар Нагулнов, който обясняваше как при Комунизма всичко ще бъде общо, дядо Щукар вдигна ръка и попита: "Ама и жените ли ще бъдат общи при Комунизма? В такъв слачай аз съм за Комунизма и гласувам за него с две ръце!"
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.