здравейте скъпи приятели, мноо съм доволен от днешния ден, нарцистичната ми душа да получи пак готина свалка с готина мома

тя сигурно към четирисе, ама яка, на едно гише едни документи, таа вкарва данните ми, ма нещо не и върви бързо компа, седя я гледам в лицето, очите, усните, носа, бе сладуранка бе, и една дълга татуировка отвътре на лакътя от дланта до сгъвката, викам да разчупя малко никаквата линия между нас, то от самото начало си личеше че се харесахме

прая една характерна настъпателна чупка с долната челюс дето ми е за подобни сакрални моменти и викам: има ли ме изобщо в системата? Тя мънка че компа нещо и трябвало хуббуу да провери всичко, викам: много хубава татуировка, тука вече захапа и почна тя да движи свалката, почна уж да се изчервява, да ми се усмихва, да ме гледа влюбено и вика: дръпнете се малко назад, като приключа ше ви викна

дръпнах се малко назад и онаа ме вика след малко, връчва ми документите и гледам стърчи една метална скобичка , как им викаха бе, дето щракат по документите да ги защипват, както и да е, викам: боже, искате да ме убиете ли с тая игла, да се набода като спящата принцеса, имам фобии от игли, и и тая се киска кокетно и с много обич ми вика: ми ти като всички други мъже, все ви е страх, и аз веднага и отвръщам с оня форумния лаф – не разбирам от мъже! И онаа хахахаа, само от жени разбираш, ах тиии.. и още малко и ше се целунем разбираш ли, аз адски бързах с тоя документ че петък следобед и нямам време да го занеса, чудех се да я поканя някъде на коктейли, ма си викам, таа сигурно женена с един двама любовници или разведена с две три гажета като Nepoznata, просто нямах време за повече инфо а и си имам принцип отскоро – никви връзки с жени, те са луди, тя и таа изглеждаше бая луда, пък и недей си боже ако реши да ми говори за секс като гажетата на Nepoznata, напрао ставам и си тръгвам, отивам да медитирам и да поркам, дееба тее служби, четри кинта съм похарчил днеска за синя зона, писна ми от всичко