Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Куо ша вадиш ?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Кои са по големи дрисни, македонците, ил емигрантите ?
Ме прости Зевс, богът на емигрантите, ма едни македонци ги чувствам !
Хермес Тристмедист, ти Вигенин в овча кожа, кажи си и ти мнението ! laugh.gif
Glo
Зеленски бил заминал на почивка rolleyes.gif
Glo
сетих се нещо мноо странно, спирам вчера на една пешеходна пътека и гледам преминава някъв недошибаняк със забит до дръжка нож в гърба WTF.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 19/07/2022, 09:52) <{POST_SNAPBACK}>
сетих се нещо мноо странно, спирам вчера на една пешеходна пътека и гледам преминава някъв недошибаняк със забит до дръжка нож в гърба WTF.gif

Просто дръжката е била залепена на гърнба - снимали са някакъв филм! w00tbrows.gif
Leon
Аз пък познавам един модел с куршум в черепа. Докторите не смеят му отворят главата, има опасност да умре. И така години наред, успешен бизнесмен е. clap3.gif
Hartmann
Цитат(Leon @ 19/07/2022, 12:51) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък познавам един модел с куршум в черепа. Докторите не смеят му отворят главата, има опасност да умре. И така години наред, успешен бизнесмен е. clap3.gif

Има един още по-як случай - при сканиране на един чиновник се оказва, че той няма мозък. Изобщо. В главата му е някаква полутечна каша, мозъка реално отсъства като орган, тая каша върши работата на мозъка. Обаче човека си е държавен служител и си изпълнява задълженията. Което иде да покаже, че държните служители спокойно могат да работят и без мозък.

52-годишен французин живее без мозък
https://trud.bg/article-5182537/
Leon
Цитат(Hartmann @ 19/07/2022, 14:37) <{POST_SNAPBACK}>
..... Което иде да покаже, че държните служители спокойно могат да работят и без мозък.

.....

Тва отдавна си го мисля. w00tbrows.gif
Thursday Next
Тризмегист.

Кво стаа, бе пиле? Светът люпи концепции много по-бързо, отколкото ти успяваш да сковеш чекмеджетата, в които да ги натикаш, и вече трябва по двама в чекмедже ли? a4dff7b7.gif
Не знам за вас, аз без умни мисли не мога ! laugh.gif
Лапсус ли се казва ? Ами позволи ми да греша деее...
Грешен ази, сестрО ! sad.gif
Thursday Next
Остави това, да се съсредоточим върху чекмеджетата. animatedwink.gif
Питето
Не го ръчкай за чекмеджета, че ще изобрети "Багажа"... а може и нещо с чекмеджета в чекмеджетата...
Thursday Next
Цитат(Питето @ 20/07/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Не го ръчкай за чекмеджета, че ще изобрети "Багажа"... а може и нещо с чекмеджета в чекмеджетата...

Ако изобрети Багажа, аз ще го позлатя, бе! laughing.gif
А виж тука кво става с чекмеджета в чекмеджета. Тия писалища ги гледах пролетта в Райксмузеум, разкошни са.

Тва са некви меки китки.
400 квадрата гъз до гъз, шлайфове шест, големия или три тона и половина, или пет.
Специални, щото съм ги специализирал, два даже съм ги правил от нищото, фрези, не знам колко, стругове, не съм ги броил, стругоавтомат от Гирмания, гилотина Гирмания, компресори, бутален, винтов двигател Перкинс, ремарке, два тона, преси, хидравлични, пневматични, рейкови,винтови, песъкоструйни машини, машина да ти гали топките, машина да ти мий булдозера, и половината парк аз съм го мислил, за сондажни машини даже не говорим, и ся някви геюви с ръкавици и чекмеджета. Че аз имам метални шкафове , с плъзгащи чекмеджета само за стругарските ножове.
Гадно е че съм железар.
За мен е престижно, ако си ебач, да имаш пет шкафа презервативи. Е ! нямам ! sad.gif
Това е шега.
Не всеки се смее на шегите, но на нас това не ни е важно. laugh.gif
Thursday Next
Кому винкел, пиле, кому брюжка дантела. Стана дума неотдавна. Важното е да ти харесва.
Leon
Ееее, писалището на архиепископа е наистина разкошно!
Бил съм 2 пъти в Амстердам и много съжалявам, че не съм го видял, то и не знаех, де.
Thursday Next
Има една цяла зала в Райксмузеум с писалища и масички, все ей такива интарзии (то marqueterie е по-правилното, ама не го знам на български), невероятно фина и изящна изработка. Очите ми останаха в тях. Ако ти падне сгода пак, хвърли едно око.
По различен начин си представяме мъжете.
" Ралф дю Брикасар" или "Бриколаж" да беше, и " уискито на Шакълтън" , две различни измерения.
За жената, мъжът е средство, а не цел, но ние мъжете, още като деца, имаме нужда, от образци за подражание. На Къшчей Безсмертний, кво му е ?
Тръгнал съдия изпълнителя, да секвестира къщата на Къшчей, но Андрешко се изплашил. laugh.gif
Thursday Next
Трябва спешно да слезеш от баира, пиле. Да видиш, че са напускали други модели жени. Цел, средство, шикалки. Тва беше още преди да ни дадат да гласуваме. laughing.gif
Че аз може да лъжа, може да е провокация.
Ако тук не сме фалшиви, къде бее...

https://youtu.be/yQnzkkGDGME
agrippa
Цитат(Glo @ 19/07/2022, 01:47) <{POST_SNAPBACK}>
Зеленски бил заминал на почивка rolleyes.gif
С един куфар зелени потници, фланелки и бански?
agrippa
Цитат(Quaker between your quarks @ 19/07/2022, 10:34) <{POST_SNAPBACK}>
Не знам за вас, аз без умни мисли не мога ! laugh.gif

Ет ти една за приспивателния тефтер: Да емигрираш е нормално. Заселиш ли се някъде постоянно – идват руснаците. Без рускини обаче.
Питето
Когато са правили писалищата, дето ги гледаш в музея, по онова време дървената рамка е била в пъти по-скъпа от картината. Фината работа с дървесина е била много сериозно нещо, за майстори с топки. Все едно утре да ти дам една игла за спринцовка, да ѝ нарежеш вътрешна резба. animatedwink.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.