Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Протестен вот !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Quaker between your quarks
Викам, жина 50 лева , тва не е подсъдно, вътрешно общностно придобиване ще ми купи гащи, чорапи.... Нее...отказва да гласува, викам жина,- сто лева ! Ще ми купи тениски, ракия, салата....Отказва да гласува.
Еми тогава, правим протестен вот, и аз няма да гласувам ! angry.gif
Тарабас
Изборите биха си стрували, ако избирателите си струваха. А избирателите, масата от тях, са гладни стомаси без контакт с главата.

“Социализмът е вечна опасност, тлееща в човешката душа, защото обещава постижения и придобивки без усилия, без отговорности. Постоянно изкушение за човешката душа е да търси някой друг, извън себе си, който да поеме тежестта на отговорностите. Така източноевропейските общества, ненаучени нито на усилия, нито на отговорности, периодично се пързаляха назад и встрани от най-прекия път към целта; Социализмът е като хазарта - привлича мързеливите, некадърните, бедните и глупаците.”
Маргарет Тачър
Да бе капитализм, а Хуйландия масово карат колела, докато ний зареждаме до горе !
Ти, тия емигрантски дитирамби, не на мен, мен ! laugh.gif
Shade
Чакай сега, че стана малко объркано.
Ти нали не беше католик, а катогъз. Което не било важно, понеже красотата ти, която "винаги е в очите на зрящия, спасява света". Сега протестант ли ще ставаш?
Как новият ти уклон се връзва с водещия ти лайтмотив, че "зло не пожелаваш и на злите, само пробуждане"?
Тарабас
Зареждате до горе на 24 май, за абитурентските. Аху, иху и после на дръж заповядай, да са почерпиш с тоз бахур.
Buitenlander
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/08/2022, 20:02) <{POST_SNAPBACK}>
Да бе капитализм, а Хуйландия масово карат колела, докато ний зареждаме до горе !

Ама колелата им са по-скъпи от повечето автопарк в България biggrin.gif
Тарабас
Колелото ми е с 1100 евра по скъпо от старата ми кола. laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/08/2022, 20:02) <{POST_SNAPBACK}>

Ми зареждайте, зареждайте. И сгъвайте по седем кифтьеа и един ляп на вечеря. Ей тъй, да се чувства изобилие. От три дена съм в Холандия, едно шкембе не видях - даже дядковците им стройни. Фрашкано е с бойни бабки, които вместо да седят и да си броят болестите, въртят бодро педалите. Ма ти зареждай.
Цитат(Thursday Next @ 02/08/2022, 20:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ми зареждайте, зареждайте. И сгъвайте по седем кифтьеа и един ляп на вечеря. Ей тъй, да се чувства изобилие. От три дена съм в Холандия, едно шкембе не видях - даже дядковците им стройни. Фрашкано е с бойни бабки, които вместо да седят и да си броят болестите, въртят бодро педалите. Ма ти зареждай.

Падаш си по двуноги , човешки организми, възхищаваш им се, ама те са прости, елементарни, умните сме тук , пишем постинги ! laugh.gif
Аз съм твоето отрицание, твоят огледален образ, и държа да съм неприятен ,! laugh.gif
Buitenlander
Цитат(Thursday Next @ 02/08/2022, 19:39) <{POST_SNAPBACK}>
От три дена съм в Холандия, едно шкембе не видях ….

Мога да съдействам… laugh.gif
Питето
Прати ги тези с колелетата насам. Улицата дето живея, има 150 метра денивелация за няма четири километра...
Buitenlander
Цитат(Питето @ 02/08/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>
Прати ги тези с колелетата насам. Улицата дето живея, има 150 метра денивелация за няма четири километра...

Че те са с по 24 скорости тия колелета… Даже аз със шкембето нямам проблем с нагорнищата.
Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 02/08/2022, 19:55) <{POST_SNAPBACK}>
Мога да съдействам… laugh.gif

406.gif Утре имам да сглобявам мебели, няма да мога да му се полюбувам на спокойствие.
Питето
М-м-да, обаче това се променя към края на третия ден. Към края на втората седмица си навит на кола, пък била тя и само с четири скорости... animatedwink.gif
Buitenlander
Цитат(Питето @ 03/08/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
М-м-да, обаче това се променя към края на третия ден. Към края на втората седмица си навит на кола, пък била тя и само с четири скорости... animatedwink.gif

Е , да де, така е - не мога да изкореня ганьовското в себе си, затова имам шкембе. Съседите си каркат колелата и са като фиданки.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 02/08/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>

Утре като тръгнем да сглобяваме квото остана, дано не забравя да ти снимам един баир. Ако имаш късмет, може да се случи някой деди да се набира с колелото по него, както беше тая сутрин. Разбираш ли, ако караш колело от шестгодишен, ако това ти е обичайният метод на придвижване зиме-лете, и ако имаш читаво колело, един баир няма да те уплаши. Знайш колко колоездачи съм обикаляла по проходите в Алпите? Аз не бих си причинила това, де, ама хора има ...
Аз, Къшчей Безсмертний, велосипедист не си го представям ! sad.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 04/08/2022, 18:26) <{POST_SNAPBACK}>
Аз, Къшчей Безсмертний, велосипедист не си го представям ! sad.gif

И това следва да се схваща като смислен аргумент, защото?
Питето
Абе не точно. Който каквото си няма, това си търси. Ако тези с колелетата бяха чакали по 8-10-12 години за руска кола, и да висят трети ред от вратата на Икарус-а, и те щяха да зарежат велосипедите, ма нали са отраснали със "западни коли" дето се купуват веднага, дори да нямаш пари, и ги влече велосипеда.
Питето
ТЕя хора, сигурно са много бедни. Щом не им трябва багажник... За мен, колата е предимно багажник, и по-рядко "пейка на колела".
Иначе, то и хора с лодки има, за спорта, ма лодките не са заменили колите. Да, знам "ами Венеция", ама там е щото им е много бавно свлачището, и къщите потъват постепенно, а и има туристи да плащат за "разходка с лодка", абе изключение, дето потвърждава правилото. Мускулната сила за ежедневен транспорт... си е част от историята, в историята.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.