Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Форум
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
29mСтараЗагора
Здравейте приятели ,
значи обичам да пиша във форуми .Обаче когато отворя някоя дълга тема си казвам абсурд да прочета всичко .Обаче ми идва една много неприятна мисъл същевременно :
А ако това което напиша аз също се окаже част от дълга тема няма да ми стане приятно да бъде непрочетено нали .
Същевременно когато напиша тема в някой форум си казвам ама чакай колко много теми има този форум които аз не съм чел.И забележете сега поради желанието ми моята тема да не се превърне в част от тези теми които аз не съм чел започвам да чета другите теми .И когато видя, че съм безсилен да прочета всички идва отчаянието .
Тарабас
Аз не чета повече от два, три реда. Да си е сбил автора темата в два реда.
А и аз ходя по форуми да пиша и да се заяждам, не да чета.
Гледа ли нещо с Тереза?
Saksun
Цитат(29mСтараЗагора @ 06/08/2022, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Същевременно когато напиша тема в някой форум си казвам ама чакай колко много теми има този форум които аз не съм чел.И забележете сега поради желанието ми моята тема да не се превърне в част от тези теми които аз не съм чел започвам да чета другите теми .И когато видя, че съм безсилен да прочета всички идва отчаянието .

Здравей и ти! grin.gif
Защо се чувстваш отчаян, че не можеш да прочетеш всички теми или всички мнения от дадена тема? Аз дори намирам за здравословно да не се чете всичко. biggrin.gif
Питето
Мрън-мрън, българин та дрънка. Ако из форумите четат темите до край, кой ще чете твоите и кога ще стигне до тях, а?
Glo
ми идва една много неприятна мисъл
няма да ми стане приятно
когато видя, че съм безсилен
идва отчаянието .

нали не обичаш лицемерието - отсякъде си лъха неприятно please.gif
Alexfield
Не се притеснявай, никой не те чете. Във форумите са писатели, а не читатели. В безопасност си.
Thursday Next
Принципно писменото общуване е най-демократичната форма на общуване. Когато говоря, неволно те заставям да ме слушаш. А като напиша нещо, ти си свободен да го прочетеш сега, или по-късно, или изобщо да не го прочетеш. Ще ти се да я няма тази свобода ли? Да направим четенето на теми задължително? Еле па твойте? animatedwink.gif
Не схващам защо това е повод за отчаяние, ама твоя воля, де, щом така си решил ...
Питето
Цитат(Thursday Next @ 07/08/2022, 17:32) <{POST_SNAPBACK}>
... Когато говоря, неволно те заставям да ме слушаш. ...

...или поне да изглеждам така, сякаш те слушам. Казват му "да слушаш с двете уши", по-подготвените го докарваме до "слушане със съчувствие/подкрепа", ама има и експерти:

" Сам Ваймс беше способен да извършва паралелна обработка на данните. Повечето женени мъже притежават това умение. Научават се да ровят в собствените си мисли, но в същото време да слушат какво говорят съпругите им. А слушането е твърде важен процес, защото във всеки миг могат да бъдат изпитани. Затова се поддържат в готовност да повторят дума по дума последното изречение. Жизнено необходим белег на майсторството е и бдителната проверка на диалога за ключови фрази от рода на „и обещаха да го доставят още утре“, „а аз ги поканих на вечеря утре“ или „могат да ги тапицират в небесносиньо, и то съвсем евтино“.

Лейди Сибил беше запозната с фактите. Сам успяваше да поддържа съдържателен разговор, мислейки си за нещо коренно различно от темите му.
— Ще наредя на Уиликинс да сложи в багажа зимни дрехи — сподели тя, без да изпуска от поглед съпруга си. — През този сезон там е доста студено.
— Да. Добре си се сетила.

Сам Ваймс се беше втренчил в една точка в пространството някъде над камината.
— Предполагам, че и ние ще трябва да дадем някакво угощение, затова е редно да занесем повечко от типичните анкх-морпоркски храни. Да не се изложим, нали разбираш. Как мислиш, по-добре ли е да вземем и готвач с нас?
— Да, мила. Няма да е излишно. Никой извън нашия град не знае как да направи свестен сандвич с пача.
Сибил се възхити. Ушите, превключени на автоматичен режим, задействаха навреме устата, за да даде своя малък, но остроумен принос в разговора.
— А дали би било уместно да вземем и алигатора? — попита тя.
— Защо пък не?

Погледът й се прикова в лицето му. По челото на Сам Ваймс плъзнаха тънки бръчици, щом ушите му сритаха мозъка. Той примига.
— Какъв алигатор?!
........ "
Rat_in_the_house
Ми не знам...работи над себе си, развий качества, които ще ти помогнат дълго и спокойно да четеш/слушаш голям обем безсмислици, при това поднесени на висока скорост. Някаква практическа полза това нещо в живота няма, но е важно социално умение за мъжете, защото помага в общуването с жени. Сигурно и на геюгите помага. За форуми също върши работа...горе-долу. Това е първи етап.
След като до съвършенство усвоиш горното...т.е. когато напълно развиеш контрола над краткосрочната памет, идва ред на следващото умение-да ги създаваш тия глупости. Като и там има градация-първо трябва да започнат да възникват, после гоним обем, а след това-скорост.
29mСтараЗагора

чуйте музиката много е яка . Особенно там където се обажда женския глас .
Това може да си го пуска човек сутрин докато си пие кафето и преглежда какво има във форума smile.gif

Пък и ще оплакне малко око ... smile.gif smile.gif smile.gif
Quaker between your quarks
Не пиша, сея светлина ! В медицинската материя, това е известно, като " Синдромът на Прометей " laugh.gif
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/08/2022, 10:59) <{POST_SNAPBACK}>
чуйте музиката много е яка . Особенно там където се обажда женския глас .

453.gif 453.gif

а какво ше кажеш за нещо почти толкова яко за добрутро rolleyes.gif

https://www.youtube.com/watch?v=xium-FSMWts

29mСтараЗагора
Прекрасно smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.