Quaker between your quarks
07/08/2022, 21:42
Две черни дупки са се слели !
За Бога, гейско и миролюбиво звучи.
Да, има свързани черни дупки, възникли от един процес, сходни, въртят се в една посока, с почти еднаква скорост.
Но не и черните дупки от новината, Възникнали другаде, в други процеси, въртят се кой как му дошло, и ся заорало
Алоуу...тва не са два гея дето са са слели, тва Конън Макгрегър, и Хабиб Мугамедов са са заорали кат две фрези в комбината тежко машиностроене Радомир !
Дупка, дупка, ма и тя пич ! Орбане, кажи си !
Тарабас
07/08/2022, 21:54
Понякога прави леко впечатление, че хардлайнерите целодневно се занимават много по-често с пидали, отколкото един пидал дори би обръщал цял ден внимание на друг един пидал. От логика, статистика и теория на случайностите не разбиран, но с просто око виждам една притегателна тангента между пидал и хардлайнер. Не знам, кво ше ги правим хардлайнерите? На пидала едва ли му пука, той сий пидал.
Quaker between your quarks
07/08/2022, 21:59
От бая време та подозирам, че си с широк таз. Сещаш се, съотношение рамене и таз.
Не е спешно, но намериш ли рулетка пак пиши, и искам снимка на петата, много индийски постинги пускаш.
Тарабас
07/08/2022, 22:35
Аз постинги не пускам, диктувам на секретарката.
Аз постинги не пускам, диктувам на секретарката.
кефне ми - пускам плаващ постинг! кефне ми - с формата на олио или на цитронада! или пък миришещ на бабичка

експериментирам си, човек трябва винаги да е нов